bugün

/887
bu seneden hiç umudum yoktu açıkçası.
hele hamza hamzaoğlu'ndan sonra iyice kırıldı umutlarım.

amma ve lakin çıkıp aslan gibi top oynuyorlar.
elbette bazı maçlarda kötü futbol oynadıkları da oluyor ama uzun zaman sonra hırslı olduklarını görebiliyorsun.

avrupa'da tekrar başarı istiyorsa iki adet güçlü ve teknik kanat oynucusu bir adette kısa fırfır bir forvet almalı.
gekas tarzında.gekas değil tabi yaşlandı lakin yine o tarz bileklerine hakim kısa hızlı bir adam lazım.

not:kadıköy yeldeğirmeni'Nde doğup büyümüş ender galatasaray'lılardan
stattan izledim maçını. eski cimbom geri döndü. şampiyon cimbom.
(bkz: paket yap evde gülerim). eminim
futbol takımı oyuncularından yasin öztekinin son maçtaki saçma oyunu gözleri doldurmuştur.*
Hiç değişmeyen sarı kırmızı renkli tuttuğum takımdır.
Yarın akhisar'ı yenerse büyük ihtimalle şampiyon olacak olan takımım.
03.05.2015: puan durumunda 3. sırada olduğu takımdır.
Prandelli' nin sebep olduğu yıkıma rağmen Hamza hamzaoğlu ile ayağa kalkıp hem lig hem kupada şampiyonluğa oynayan kulüp. Bu kadar moral bozucu bir dönemin ardından, rakipleri istim üstündeyken zirve yarışında olması takdire şayandır. iyi bir ön libero ve stoper takviyesiyle gücünü arttıracaktır.
bu sene kupayı değil başka bişeyi alacak olan takımdır.
"her şey değişse de birgün karşılıksız sevgim kalbimin durduğu ana kadar."
Hesabıma göre şampiyon olacak takım .5 te 5 inşallah.
mersin maçını kazansın şampiyon olur. son yılların açık ara en kazık maçı olacak.

beşiktaş'la isterse berabere kalır, isterse yener. fener de zaten başakşehir'i yenemez, top oynamıyorlar.
4 maç sonra (hatta 3 maç sonra şampiyon takımım) .
Beşiktaşı yenemeyecek takım.

Arkadaşlar içime doğuyo. Bu sene Beşiktaş şampiyon Üzgünüm...
Beşiktaş' a 1-2 yenilecek takım (bkz: swh)
Türkiye'nin tek spor kulübü.
Beşiktaş her sene şampiyon olacağım der her sezon sonu şerefli ikincilik üçüncülük muhabbeti yapar.

Kalbimiz seninle cimbomum.
Şampiyon takımım....
Metin oktay ile 9 şampiyonluk yaşamıştır. aziz yıldırım ile de yanılmıyorsam 8. Ya da 9. sampiyonluğuna koşuyor.

Bence kuracağı sıradaki tesis'in adını ona versinler. Böyle büyük bir hizmeti kimse yapamaz.
2014-2015 süper toto süper lig gayri resmi fiilen şampiyonudur.
Mersin deplasmanından 3 puanla dönmesi halinde büyük bir adim atmış olacak super ligin su anki lideri.
Yoksa 4 haftada yine cok sey değişir.
an itibari ile şampiyon değildir. bizim rakibimiz her zaman fenerdir bu ligde. bjkyi rakip görenin futbol bilgisi sorgulanmalı.

bjk ancak iki takım birden kötü ise şampiyon olabilir. o da 10 yılda bir kere olur.
2014 - 2015 şampiyonu.
başakşehir fener'den puan aldığı an 20.şampiyonluğunu ilan eder.
Çok çabuk rehavete girmemesi gereken takım.

Fener bu rehavet yüzünden 2 şampiyonluk kaybetti. Olabildiği kadar sakin, tedbirli, istekli ve hırslı olunmalı.
© copyright 2005 - 2026