bugün
- didem arslan yılmaz mithat11
- kuran'ı öpme kampanyası11
- bayan dufourun yavşak yavşak konuşması10
- hz meryem ile hz muhammed'in cennette evlenmesi20
- bir erkekte bacak kalınlığı11
- sizce türkiye'nin en önemli sorunu nedir13
- recep tayyip erdoğan16
- melek mızrak subaşı11
- ben tipe değil cüzdana bakarım diyen kız8
- zafer partisi23
- gültekin uysal'ın ümit özdağa hakaret etmesi18
- bulunduğunuz yerin hava durumu15
- pforzheim8
- ismet gürbüz neyin kafasını yaşıyor sorunsalı9
- yazarların tehlikeli tutkuları14
- evde rakı yapımı9
- öpüşürken ısıran kız10
- anın görüntüsü20
- soysuz deyince akla gelen kişi8
- sonra döndüm dedim ki12
- şatosu olmayan erkeklerle konuşmayan kız16
- kriz varken fakirler neden akparti'ye oy veriyor33
- sizi çok seviyorum ne yapmalıyım14
- bir üstteki yazar hakkında düşünülenler12
- 31 ocak 2023 annemin etli adana böreği yapması11
- sözlük erkeklerinin hepsinin çok yakışıklı olması12
- yakışıklı olduğu halde sevgilisi olmayan erkek18
- klarnet calan sarapci koala 621
- beşiktaş16
- 31 ocak 2023 karagümrük beşiktaş maçı23
- pure purple violet20
- ben ayrılmak istiyorum15
- fenerbahçe kollanıyorsa neden şampiyon olamıyor11
- borsa da 420 bin tl zararda olmam8
- sinan sardoğan'ın orta asyalı türklere benzemesi12
- gecenin şarkısı11
- eski sevgiliyi evlenince bile unutmamak15
- kuran'ın orjinal dilinin türkçe olması15
- sözlük yazarlarının modunu düşüren olaylar13
- ideal kedi nasıl olmalı26
- sevgilinize nasıl hitap edersiniz8
- bez bebek nana'nın metrobüs kazasında ölmesi14
- hoşlanılan beyin şatosunun olması13
- mavi gözlü sarışın beyaz tenli kadın18
- yahudilerin atatürke muhabbet duyması13
- bir galatasaray taraftarıyla futbol konuşmak8
- ekrem imamoğlu21
- düşün ki o bunu okuyor12
- nihat doğan'ın antidepresan yorumu10
- 30 ocak 2023 millet ittifakı mutabakat metni23

entry'ler (5604)
Muhalefetin yapması gerekenleri yapmayıp saçmasapan işler peşinde koştuğu için.
Yıllar önce metin özülkü seninle olmak varya şarkısından nefret ettiğini artık söylemeyeceğini açıklamıştı. Yakındır mabel matiz in de aynı açıklamayı yapması.
Bir iş olacaksa ona kimse engel olamaz anlamı gelen özdeyiş.
Yine güne (bkz: kemal kılıçdaroğlu nun yersiz özgüveni) ni ile başlamak.
Maliyeti ortalama 15 tl olan faaliyet.
Seçimin ertesi günü yaşanacak olası olaylar.
- kaybettiği için coşkulu bir kutlama yapan muhalefet.
-...
- kaybettiği için coşkulu bir kutlama yapan muhalefet.
-...
Bilinmeyen adayın belli olmayan saç rengi.
Belli olmayan adayın bilinmeyen saç rengi.
Belli olmayan adayın bilinmeyen göz rengi.
Türkiye de bulunan herhangi bir siyasi partinin ne istediğini sorgulayan başlık.
Hepsinin ortak tek bir isteği var. Geçmişi yaşayan, geleceği sorgulamayan, şovanist düşüncelerle saplantışı bir şekilde kendine bağlı olan taban.
Hepsinin ortak tek bir isteği var. Geçmişi yaşayan, geleceği sorgulamayan, şovanist düşüncelerle saplantışı bir şekilde kendine bağlı olan taban.
Türkiye siyasetine, medyasına ve geleceğine yön veren program (bkz: Mevzular Açık Mikrofon) u izlediğinizde gördüğünüz tek şey geçmişi konuşmak. Konuşulsa ve o komuşulanlardan ders çıkarıp geleceğe bakılsa yine iyi lakin olan durum geçmişi yaşamak. Kurtulamıyoruz. Yarını konuşamıyoruz. Yarın hakkında hesap soran sorular soramıyorum, hesap soran projeler isteyemiyoruz. Oraya çıkan siyasetçilerin de bu durum işlerine geliyor. Çünkü gelecek sorular sabit ve cevaplarda sabit.
Seçime sayılı günler kala, özellikle muhalefet partilerinin takındığı tavırdır.
Herhangi bir sorun hakkında " projeniz nedir?" sorusu sorulduğunda lafı eveleyip geveleyerek tek bir cevaba bağlamalarıdır. " söylersek iktidar yapar. / Seçimi kazanalım öyle açıklayacağız" vs.
Mevzu o sorunu çözüp topluma yararlı olmak, halkın problemlerini çözmek vs değilmidir? Kimin yaptığının bir önemi var mı? Nasıl bir mantıktır bizi seçerseniz çözeceğiz projemiz var yoksa o problem içinde boğulun gidin. Nitekim yıllar önce kemal kılıçdaroğlu bir sorun için uzatılan mikrofona açık açık bu cevabı vermiştir.
Herhangi bir sorun hakkında " projeniz nedir?" sorusu sorulduğunda lafı eveleyip geveleyerek tek bir cevaba bağlamalarıdır. " söylersek iktidar yapar. / Seçimi kazanalım öyle açıklayacağız" vs.
Mevzu o sorunu çözüp topluma yararlı olmak, halkın problemlerini çözmek vs değilmidir? Kimin yaptığının bir önemi var mı? Nasıl bir mantıktır bizi seçerseniz çözeceğiz projemiz var yoksa o problem içinde boğulun gidin. Nitekim yıllar önce kemal kılıçdaroğlu bir sorun için uzatılan mikrofona açık açık bu cevabı vermiştir.
Ana muhalefet lideri nin başka derdimiz yokmuş gibi önümüze koyduğu yersiz projelerden biri.
Ana muhalefet lideri nin sürekli söylememesi gereken birşeyi söylemesi, yapmaması gereken birşeyi yapması durumu.
Akla " acaba bir çeşit seçim stratejisi mi?" sorusunu getiren durum. Bunun başka açıklaması olamaz.
Akla " acaba bir çeşit seçim stratejisi mi?" sorusunu getiren durum. Bunun başka açıklaması olamaz.
chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu nun seçimi kazanacağı yönündeki yersiz özgüveni. bu özgüven yıllardır onu ana muhalefet yapan chp nin atatürkçü tabanından geliyor. diyorki kendi kendine " bu atatürkçüler mecbur bana verecekler, tayyip erdoğan dan kurtulmak istiyorlarsa başka şansları yok". tabanını göremeyen klasik chp yaklaşımı.
bu entry burada dursun.
benim gibi atatürkçü olup; kemal kılıçtaroğluna, türk bayrağı kaldıran danışmana, canan kaftancıoğlunu barındıran chp ye oy vermeyecek kaç seçmen olduğunu seçimde görecek.
bariz bir şekilde " dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olacak."
belki gelir okur diye de şu notu düşelim. " arkadaş anlamıyor musun? seni istemiyoruz." " tekrar söylüyorum" seniiiii istemiyoruuz"
bu entry burada dursun.
benim gibi atatürkçü olup; kemal kılıçtaroğluna, türk bayrağı kaldıran danışmana, canan kaftancıoğlunu barındıran chp ye oy vermeyecek kaç seçmen olduğunu seçimde görecek.
bariz bir şekilde " dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olacak."
belki gelir okur diye de şu notu düşelim. " arkadaş anlamıyor musun? seni istemiyoruz." " tekrar söylüyorum" seniiiii istemiyoruuz"
Kemal kılıçtaroğlu ile koltuk aşkını kıyaslanma.
Chp genel başkanı kemal kılıçtaroğlu nun seçimi kazanacağı yönündeki yersiz özgüveni. Bu özgüven yıllardır onu ana muhalefet yapan chp nin Atatürkçü tabanından geliyor. Diyorki kendi kendine " bu Atatürkçüler mecbur bana verecekler, Tayyip Erdoğan dan kurtulmak istiyorlarsa başka şansları yok". Tabanını göremeyen klasik chp yaklaşımı.
Bu entry burada dursun.
Benim gibi Atatürkçü olup; kemal kılıçtaroğluna, Türk bayrağı kaldıran danışmana, canan kaftancıoğlunu barındıran chp ye oy vermeyecek kaç seçmen olduğunu seçimde görecek.
Bariz bir şekilde " Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olacak."
Belki gelir okur diye de şu notu düşelim. " Arkadaş anlamıyor musun? Seni istemiyoruz." " tekrar söylüyorum" seniiiii istemiyoruuZ"
Bu entry burada dursun.
Benim gibi Atatürkçü olup; kemal kılıçtaroğluna, Türk bayrağı kaldıran danışmana, canan kaftancıoğlunu barındıran chp ye oy vermeyecek kaç seçmen olduğunu seçimde görecek.
Bariz bir şekilde " Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olacak."
Belki gelir okur diye de şu notu düşelim. " Arkadaş anlamıyor musun? Seni istemiyoruz." " tekrar söylüyorum" seniiiii istemiyoruuZ"
Suat ın durmadan reklamını yaptığı, Türkiye nin 4 bir yanına şubeler açan sandviç mekanı. O reklamları görüp koşa koşa gittiğim fakat büyük bir fiyaskoyla karşılaştığım mekan. Tatsız tuzsuz parasını haketmeyen sandviçler. Asla tavsiye etmem.