bugün
- kerem aktürkoğlu23
- 9 eylül izmir in kurtuluşu14
- narin güran37
- memesi erkek memesinden küçük olan kadınlar14
- mis kaşarda küf skandalı9
- anın görüntüsü14
- kahve makinelerinin pahalı olması13
- gss borcunu ödemeyenlerin icraya verilmesi11
- 9 eylül 2024 türkiye izlanda maçı10
- yarın balık yiyecek olmam9
- sözlük kızlarının bohçaları8
- yazarların psikolojik durumları18
- sadece erkeklerin maymundan gelmiş olma ihtimali16
- rüyalarınızı yorumluyorum15
- faiz yer misiniz'ya da yiyor musunuz8
- filip kostic11
- sözlük erkeklerine hediye edilmek istenenler8
- arkadaşlar hesabı satıyorum18
- gesi baglarinda don ariyorum nickli yazar9
- ne mutlu türk üm demek bir ırkçı sözdür17
- insanı en çok rahatlatan koku16
- bir sigara mı yaksak15
- mustafa kemal'in askerleriyiz diyen it sürüleri23
- 900 bine alınabilecek suv araçlar9
- bugün çok az yazarın online olması9
- sanal seks uğruna sözlükte fink atan piç yazar12
- hüdapar'ın dem den farkı34
- giresun'a gelen kızlar itinayla gezdirilir14
- mustafa kemal'in askerleriyiz11
- 42 buçuk numara kadın ayağı9
- kadinini doyuramayan erkek8
- hangi yazarı banyoda yıkardın20
- islamiyet11
- menuet19
- arkadaşlar bu çanta nasıl22
- kent lokantaları9
- üstün zekalı sözlük kızları11
- bu kılıçları kime çekiyorsunuz41
- şeriatçı kürtçü kardeşliği12
- takı düşkünü kadının zeka seviyesi9
- en itici insan tipleri18
- gavatlığın normalleşmeye başlaması13
- başkalarının mutsuzluğundan mutlu olmak9
- akp seçmeni9
- süslü laflarla kızları kandırmak8
- küresel gocu kavgası18
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz26
- pembe iphone'a geçiş16
- sözlükte hiç yakışıklı erkek olmaması60
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler25
entry'ler (411)
Eskiden parası yoktu, tabiri caizse ceketini satar yine bizi mağdur etmezdi. Simdi baya parası var, verdiği sözleri geniş zaman kipiyle harmanlayıp geçistiriyor.
Para insanları gercekten değistiriyor.
Para insanları gercekten değistiriyor.
Elektrik gidince duran Alet. Bi de şimşek çakarken insan geriliyor.
fakirdir ama daha da once ozguvensizdir.
pahali falan degil amk korkmayin.
pahali falan degil amk korkmayin.
başarısız bir yürüme denemesidir.
ozguven eksikligi(tipsiz, parasiz olmak) yahut fazla iyi olmak. sirf evlenmeyi dusunmuyorum diyip sonra kiz uzulur sanip sevismeyen manyaklar var.
yarakfobidir. özel biri falan hikaye, kizlarimiz ya ailelerinden ya ilerde evlenecekleri adamdan korkmaktadir. sonrasi la fonten.
gecesinde deprem olacağını hissettiğim bir gün.
foseptik çukurudur.
karsi apartmandaki suriyeli oldugunu dusundugum bir kadin dans ediyor. sigara icmek icin camdayken onu izledigimi dusundu, perdeyi acti, bana bakarak dans etmeye devam etti.
kafayi yemis bunlar.
kafayi yemis bunlar.
yoksa gotumden opsunler.
bugun yasadiklarimi anlatayim sen karar ver. eksi hesabimi sattim. para hesaptayken kredi karti borcu yuzunden otomatik karta gecmis. iddaa oynayacaktim mecbur canliya girdim. 50 lirayla girdim. 3 kuponla bin lira oldu. disardaydim, eve geldim sansli oldugumu iliklerime kadar hissediyordum. ustumu degistirmeden o ani devam ettirmek icin sayisal sonucuna baktim, 5 bilmisim.
simdi o sansli olma hissini yasayan bilir, kumarbazlar bilir. o anda baska ne istesem olurdu bundan eminim. ama bir yere kadar.
sans var, sadece baglantisini bilmiyoruz.
derken urperti geldi. bunu yazarken, bilir misiniz bilmem, kandil gecelerinde dualar kabul olur der hocalar. bi yerden aklimda kalmis urperti gelir dua ederken. daha 2 gun onceydi herhalde, simdi aklima geldi, o urpertiyi yasadim, allahim yardim et dedim. gercekten acil olarak lazim olan geldi
sans mi allahtan mi bilmiyorum ama aklimizin almadigi bazi seyler var.
cok garip entry oldu amk.
bugun yasadiklarimi anlatayim sen karar ver. eksi hesabimi sattim. para hesaptayken kredi karti borcu yuzunden otomatik karta gecmis. iddaa oynayacaktim mecbur canliya girdim. 50 lirayla girdim. 3 kuponla bin lira oldu. disardaydim, eve geldim sansli oldugumu iliklerime kadar hissediyordum. ustumu degistirmeden o ani devam ettirmek icin sayisal sonucuna baktim, 5 bilmisim.
simdi o sansli olma hissini yasayan bilir, kumarbazlar bilir. o anda baska ne istesem olurdu bundan eminim. ama bir yere kadar.
sans var, sadece baglantisini bilmiyoruz.
derken urperti geldi. bunu yazarken, bilir misiniz bilmem, kandil gecelerinde dualar kabul olur der hocalar. bi yerden aklimda kalmis urperti gelir dua ederken. daha 2 gun onceydi herhalde, simdi aklima geldi, o urpertiyi yasadim, allahim yardim et dedim. gercekten acil olarak lazim olan geldi
sans mi allahtan mi bilmiyorum ama aklimizin almadigi bazi seyler var.
cok garip entry oldu amk.
bir bucuk ay içinde ikinci defa beş bilmemdir. galiba intihar etmek en doğrusu.
güle güle dünya.
güle güle dünya.
4 gb kota koyup nasıl olsa aşar bu kerizler düşüncesindeki kampanya.
1 ay önce gss primi altında eski borcum 130 küsür liraydı. sevinmişti affettiler diye, dün baktım 400 küsür lira.
nası bir sistemleri varsa artık.
nası bir sistemleri varsa artık.
sahibinden 100 liraya satılıktır.
bu entry kendini imha edecektir.
bu entry kendini imha edecektir.
aslen kürt değildir, doğu bile yaşamamaktadır. kürtcülük yapmayı marjinal olmak sanmaktadır. anca iki solcu güzelliğine sahip kızla yakınlık kurmak dışında bir boka yaramaz.
en dramindan bir film izleyin aglayin. goz yaslariniz kurudugunda hafif tebebsumle hafinize daha dogrusu derdinize gulun. milyarca insanin oldugu milyon yasindski dunyada bu dunyanin sonu degil bunu farkedin.
evinden baya uzaktasin. cebinde 3 lira bir de otobus bileti var. saat 12 yi gecmis otobus bulamiyorsun. napicam diye derken careszce eve dogru yurumeye basliyorsun. durmadan yurusen 4 saat surer. az biraz yurudukten sonra benzinligin birine rastliyorsun. hayatinda otostop cekmemisken utana sikala su adama bir sorayim diyorsun. adam ne demek kardesim evine bile birakirim diyor.
ben bu guzel insani alkisliyorum.
ben bu guzel insani alkisliyorum.
barajın yüzde 10 olduğu bir ülkede sorun yaratır.
şarkı paylaşmış, güzelmiş de. müzikle aram olmadığı için bilindik bir şey mi yoksa kendisi ya da tanıdığı birinin amatör kaydı mı bilemedim. ama kiminse yolu açık olsun.