galatasaray

Galatasaray taraftarının hakettiği t.direktörü, takımın başına getiren yönetime sahiptir. Bu taraftara böyle yönetim ve böyle teknik kadro müstehak.

En son oynanan Rize maçında doğru dürüst protesto bile yapmamış koyun gibi herşeye razı olmuş bir taraftar grubuna sahiptir malesef. Fatih Terim'e sahip çıkıyoruz derler dostlar alışverişte görsün misali. Kimseyi kandırmalarına da gerek yok.

En son oynanan maçta protestosunu ortaya koymamış taraftar grubu işler kötü giderken protesto etmesi çok komik olur. Hatta hiç protesto etmesinler daha iyi. Çünkü sonuçlar iyiyken güzel herşey, kötüyken protesto. En kötü ihtimal protestolarla takım arda arda en fazla 2-3 maç kaybeder, ama bu yönetimdeki anlayış olduğu sürece ki mancinin gelişi ile kurumsallık! daha bi ortaya çıktı sezonu hatta diğer sezonları da kaybeder.

Bu yönetimde yöneticilik vasfı olsa idi şayet sezonun daha başında takımı t.direktörsüz bırakmaz, sezon sonu ise hocasına teşekkür eder yollardı.Ama biliyorlardı ki sezon sonu olduğunda takımı 3sene üst üste şampiyon yapmış t.direktörü yollayamayacaklarından bunu milli takım, telefon bahanesiyle süsleyerek hocaya yol verdiler. Kurumsallık bu imiş, Fatih Terim şerefsiz kendileri şerefli ve mükemmel galatasaraylı imiş. Bu kurumsal yönetime diyeceğim laf, Mancini ile 1 senelik sözleşme imzalasın bakalım...

Galatasaray kulübünde lise ağırlığı olduğu için bu entrikalar normal olmamasına rağmen hadi normal diyelim, peki galatasaray taraftarına demeli. Koyun gibi herşeyi izliyorlar tepkilerini koymadan. işler kötü giderken değil işler iyi giderken tepkiyi koymak marifet ister. Bu da anlık sonuçların umrunuzda olmadığını, geleceği düşündüğünüzü gösterir. Şimdi susan taraftarlar 2-3 maç ard arda kaybedince haykıracaklar yönetim istifa imparator diye ama yemezler.

Koyu bir galatasaray taraftarı olarak diyebilirim ki(duyarlı olan kısmını tenzih ederim) galatasaray türkiyedir lafı tam anlamıyla gerçeği yansıtmaktadır. Çünkü her olan biteni koyun gibi izlemekte, sesini çıkaramamakta tam şu an türkiyedeki nüfusun %50 sini yansıtmaktadır.

Böyle insanlara böyle yönetim, böyle t.direktör, böyle devlet...

yazıklar olsun.!
© copyright 2005 - 2026