bugün

/888
bursaspor maçında hak etmediğimiz bir puan kazandık... fatih terim hatalardan ders çıkarıp oyuncuları bir an önce hızlandırmalı motive etmeli. ziraat takım kondu sonsuz ve ölü gibi oynuyor. doğru dürüst ortası organizasyonu bile yapamıyor. hamit selçuk şınayder melo arasında saçma sapan bir anlaşmazlık var. pastalı mukor dinle olmadığı için burak ilerde topla buluşamiyor. peki şeker adam drogba..
hoca'nın milli takımı falan kenara koyup kendine getirmesi gereken takım.
şaka maka, türkiye'de ulaşılmaz bir seviyeye yükselen takım. mesela bu gece, bursaspor ile berabere kaldı, bursasporlu arkadaşlar sevinçli, fenerbahçeli arkadaşlar sevinçli. bunlar yetmezmiş gibi birde dalga falan geçiyorlar, bursa deplasmanında berabere kaldık diye. vay be, 3 sene önce neredeydik şimdi nerede. eyvallah ünal başgan.
hakemler tarafından her hafta kollanan takım. bu sene de en başından şampiyon ilan edilmiştir, kasmaya gerek yok.

hakemler adil olsa geçen hafta antep maçında melo kırmızıyı görür. semihin elle kestiği pozisyon penaltı olurdu. Bursa maçında melo çift sarıdan atılırdı. hakemi aldatmaya yönelik hareket bile yaptı. burak rakibine dirsek attı, sarı bile görmedi. bursanın golü ve penaltısı yendi. yayıncı kuruluş tartışmalı pozisyonların tekrarını bile vermiyor. düdükten sonra topa vurmalar serbest. ilginç durumlar netekim.

keşke Adam gibi oynayıp maç kazansa da rakipleri olarak "helal olsun lan, adamlar hak ediyor şampiyonluğu." diyebilsek. ama yok hep bir kayırma var maçlarda. kimse bu olayları irdelemiyor. rakiplerinin pozisyonları kesiliyor, yere düşen her gs li için faul çalınıyor, kolay kart çıkıyor rakibe. özetlerle anlaşılmaz bunlar, maçı izlemeniz lazım. üç senedir aynı terane. çoğu maçını izledim gs nin ve bariz taraf tutuluyor. hakem hatası demek saflık olur bunlara çünkü hakem hatası her iki taraf için olur. hep mi gs lehine olur hakem kararları.

şimdi hocası da milli takım başında. şaibeli bir sezon daha bizi bekliyor. tebrikler cemaat, tebrikler gaassaray, hoşgeldin zamanın ötesi. yaşasın tam bağımsız futbol.
gerçekleri tarih yazar tarihi de galatasaray.

şikeciler bu takımı hazmedemiyor lan baya baya.
üzerinde hem içerden, hem dışardan kara bulutlar dönen takımım. dışardan döndürülen bulutlar sırasıyla yabancı kontenjanı, bu yoklukta alınacak tek yerli alper potuk'un son anda elinden kapılması oldu. içerde dönen bulutlar fatih terim ile ünal aysal arasındaki bir türlü bitmeyen hesaplaşma ve sonunda hocanın milli takımı kabul etmesi, istediği sol bek ve kanat oyuncularının bir türlü alınmaması oldu. ligi 8.sırada enkaz bir kadroyla bitirdikten çok kısa süre içinde şampiyonlar ligi çeyrek finali yakalanmışken, emirates kupası bile kazanılıp eski prestijli günlere dönülmüşken, gelecek sezon muhtemelen kaldırılacak olan yabancı sınırıyla beraber istediği futbolcuyu alabilecek maddi potansiyel varken eğer galatasaray bu tarihi fırsatı kaçırıp şampiyonluğu bu kadar kötü durumdaki rakiplerine bırakırsa bunun sorumlusu hem terim, hem ünal aysal olacak biz de taraftar olarak avucumuzu yalayacağız. galatasaray'ı gerçekten çok seviyorlarsa sezon sonunda terim milli takımı bırakmalı, egolarını bırakıp en az 5 yıl sözleşme yenileyip 4.yıldızı da taktıktan sonra gövde gösterisi yapmamlılar. lyon gibi üst üste 7-8 sezon şampiyon olup şampiyonlar ligi'nde 1 yarı final görmek takımı eşi benzeri görülmemiş bir şekilde büyütür. bu tren de kaçarsa türk futbolunda uzun yıllar en fazla uefa'da çeyrek final oynayan takımlar görürürüz.
yönetim, kadroya çok güvenip transferde rahat davrandı ama iki maçtır yedek kulübesinden gelen daha doğrusu gelmeyen katkıyı görünce işin aslında o kadar da kolay olmadığını anlamışlardır diye düşünüyorum. rakip taraftarlar her puan kaybında bayram sevinci yaşayabilirler ama bu takım en kötü ihtimalle ite kaka şampiyon olacaktır. mesele o değil. takım gereğinden fazla yıpratılıyor. yıpratılacak da, farkı bu kadar açarsan olacağı bu. yönetimin bunları göz ardı etmesini mantıklı bir sebeple açıklayamıyorum ben. bildikleri bir şey var herhalde. milli maçlar başladığında bir de fatih terim sansasyonu patlar. al başına belayı. sezon ortasında fatih terim üzerinden galatasaray camiası çok zor durumlara sokulabilir. gerek yoktu böyle bir şeye. hele bu sikindirik federasyon iş başındayken hiç gerek yoktu. neyse olan oldu.

ilk haftalarda takımın zorlanması güzel bir şey. antep maçında akıllanırlar diye düşünmüştüm ama olmamış, gerçi bursa'nın oyununu da hafife almamak lazım, sağlam direnç gösterdiler. galatasaray için öyle 1 atayım 3 yatayım durumu sökmez. defansı her dakika gol yemeye müsait. attın mı atabildiğin kadar atıcaksın. yoksa oh skoru tutuyoruz, düşmüşken yerde bi dakka daha yatayım kafasıyla işte böyle maçın sonunu getiremezsin. takım ligin en yaşlısı, yedek desteği de çok kötü. maça yüksek viteste başlayıp ilk yarı bitmeden koparması lazım takımın.
yönetimin acilen iyi bir kanat oyuncusu alması gereken takım. transferde bu kadar rahat olmalarını anlamıyorum.
ayrıca şu hamitten kurtulun artık ak.
bu sezon sonunda şampiyon olup, 4. yıldızı takacak olan güzide kulübümüz.

biri ikinci hafta lider oldum diye seviniyor,

diğeri arsenale 4 atarız falan diyor*
Heee öyle salatagaray olucak takımdır.
güç ve başarının zirvesi.. asaletin bedeli, haykırışın azgın çığlığı, kazanma ruhunun formaya bürünmüş hali..
2 maçla kendini şampiyon sanan taraftarların olduğu ülkede arka arkaya önce 4 kere sonra 2 kere şampiyon olmuş dünyanın sekizinci, türkiye'nin en büyük takımı.. hell yeah!
son 2-3 senede çok büyük gelişmeler gösteren büyük takım. ülkemizin gurur kaynağı. bu sene de şampiyon inşallah.
arsenal sayesinde +10 milyon avro kazanan takım. yoksa ersun sayesinde miydi lan?
iddia ediyorum bu sene kendi sahasında ligde hiç yenilmeyecek takımdır. ahanda buraya yazıyorum.

edit: şampiyonlar ligi dahil değil.*
bu sene şampiyon olamayıp hayallerindeki dördüncü yıldızı ellerine alacak olan takımdır.
Aşktır. Her yeri sarı kırmızı görmektir. Her gece formayla uyumaktır. Sefalet içinde deplasmana gitmek ve takımına destek vermektir. Huzurdur. Sevgidir. Tapmaktır. Çığırdan çıkmaktır. Real madridi yenince kurban kesmektir. Galatasaraylı olanları bakınca anlamaktır. Drogba yı başbakan, Fatih Terim'i cumhurbaşkanı yapmak istemektir. Duadır. Her alanda destektir. Dayanışmadır. Asilliktir. Galatasaray, Hayattır.
4-4-1-1 oynamasi gereken kluptur. ayrica burak'in acilen satilmasi gerekiyor bu adam elde patlayacak...
görsel
(bkz: 6 kasım 2002) tarihinde yaşayan kediciklerin hala gönül verdiği takım. gönüllerinin yarısını o maçla beraber kadıköyde bırakmışlardır orası ayrı tabi. hiçbir zaman unutamazlar 6-0.
ellerinde sadece 6-0 lık maç ile övünme şansı kalan kuşların bok atmaktan çekinmediği, türkiye'nin en büyük kulübü..alex ferguson'un büyük takım yenmekle övünen küçük takım rolünü layıkıyla yerine getiren kuş kulübüyle kıyaslanması bile abes olan, kupalarıyla övünmeyi bilen bir takımdır galatasaray.ezeli rakibi dedikleri takımı kendine sponsor yapmıştır.daha ne olsun.
bazı gerzeklerce türkiye'nin en büyük kulübü olduğu iddia edilen, şampiyonlar ligine devam edemedikleri sene bala göte aldıkları bir kupa bulunan sıradan, vasat bir takım. 6 tane yersiniz böyle sonra , el insaf be, 6 bu 6. penaltılarla olmadı bu iş. büyük takımlığınızdan eser kalmaz böyle. abartmaya gerek yok. göteborg'un 2 uefa kupası var. ne olmuş yani. burda büyük takım ne demek altını çizmek istiyorum. bakın buraya küçük geri zekalılar. büyük takımlar kazandıkları şampiyonlar ligi kupasıyla övünürler, barcelona uefa kupası kazandım diye sevinmez, sevinemez. gassaray sevinir ama 20 senede anlatır bunu.
(bkz: bugün günlerden gælıtesıray)
http://www.youtube.com/watch?v=Myk1DDKbX-0
galatasaray ile fenerbahçe arasındaki farkı anlatan anlayana ince mesajları olan bir video.
ulan anlayamıyorum sözlük. ne dönemlerden geçiyoruz. türkiyeden en büyük rakibinin şikesi tescillenmiş, beşiktaş'ın fakirlikten ağzı kokar hale gelmiş, anadolu kulüpleriyle bir başına kalmış takımımı görüyorum. resmen türkiyede rakibi kalmamış. sonra bir bakıyorum fatih terim bir sene önce tff ve kurumları hakkında yaptığı açıklarama bir de yakın zamanda yaptığı açıklamaya, yağtığı anlaşmaya. tam makas açılacak dünya kulübü olacağız diyorum takımın taraftar grubu ultraslanla sorun yaşanıyor. taraftar ikiye bölünüyor bu sefer. takımının teknik direktörü fatih terim takımın imparatoru ülkenin imparatoru olmuşsun be adam gidiyosun başbakan için tanıtım filmlerinde rol alıp belli kesmin tepkisini çekiyorsun. ünal aysal aramızda en temiz adam bizi düzeltebilecek tek insan. yahu çok mu zor saçma sapan işlerle ilgilenmeden sadece galatasaray olabilmek? birazcık sadece galatasaray olabilsek. ulan rakibin kalmamış ligi domine ediyorsun, avrupada yavaş yavaş tekrar başarılar kazanıyorsun. bir de şu duruma bak. e her turlu en iyisi biziz düşmeyiz de rakipsiz kaldığımız şu dönemde de parçalanmayalım be abi. ne oluyor ben de anlayamıyorum. ama siklemeyin dışarıyı çok mu zor amınakoyim ya.
© copyright 2005 - 2026