bugün

galatasaray

ulan anlayamıyorum sözlük. ne dönemlerden geçiyoruz. türkiyeden en büyük rakibinin şikesi tescillenmiş, beşiktaş'ın fakirlikten ağzı kokar hale gelmiş, anadolu kulüpleriyle bir başına kalmış takımımı görüyorum. resmen türkiyede rakibi kalmamış. sonra bir bakıyorum fatih terim bir sene önce tff ve kurumları hakkında yaptığı açıklarama bir de yakın zamanda yaptığı açıklamaya, yağtığı anlaşmaya. tam makas açılacak dünya kulübü olacağız diyorum takımın taraftar grubu ultraslanla sorun yaşanıyor. taraftar ikiye bölünüyor bu sefer. takımının teknik direktörü fatih terim takımın imparatoru ülkenin imparatoru olmuşsun be adam gidiyosun başbakan için tanıtım filmlerinde rol alıp belli kesmin tepkisini çekiyorsun. ünal aysal aramızda en temiz adam bizi düzeltebilecek tek insan. yahu çok mu zor saçma sapan işlerle ilgilenmeden sadece galatasaray olabilmek? birazcık sadece galatasaray olabilsek. ulan rakibin kalmamış ligi domine ediyorsun, avrupada yavaş yavaş tekrar başarılar kazanıyorsun. bir de şu duruma bak. e her turlu en iyisi biziz düşmeyiz de rakipsiz kaldığımız şu dönemde de parçalanmayalım be abi. ne oluyor ben de anlayamıyorum. ama siklemeyin dışarıyı çok mu zor amınakoyim ya.
© copyright 2005 - 2026