bugün

galatasaray

yönetim, kadroya çok güvenip transferde rahat davrandı ama iki maçtır yedek kulübesinden gelen daha doğrusu gelmeyen katkıyı görünce işin aslında o kadar da kolay olmadığını anlamışlardır diye düşünüyorum. rakip taraftarlar her puan kaybında bayram sevinci yaşayabilirler ama bu takım en kötü ihtimalle ite kaka şampiyon olacaktır. mesele o değil. takım gereğinden fazla yıpratılıyor. yıpratılacak da, farkı bu kadar açarsan olacağı bu. yönetimin bunları göz ardı etmesini mantıklı bir sebeple açıklayamıyorum ben. bildikleri bir şey var herhalde. milli maçlar başladığında bir de fatih terim sansasyonu patlar. al başına belayı. sezon ortasında fatih terim üzerinden galatasaray camiası çok zor durumlara sokulabilir. gerek yoktu böyle bir şeye. hele bu sikindirik federasyon iş başındayken hiç gerek yoktu. neyse olan oldu.

ilk haftalarda takımın zorlanması güzel bir şey. antep maçında akıllanırlar diye düşünmüştüm ama olmamış, gerçi bursa'nın oyununu da hafife almamak lazım, sağlam direnç gösterdiler. galatasaray için öyle 1 atayım 3 yatayım durumu sökmez. defansı her dakika gol yemeye müsait. attın mı atabildiğin kadar atıcaksın. yoksa oh skoru tutuyoruz, düşmüşken yerde bi dakka daha yatayım kafasıyla işte böyle maçın sonunu getiremezsin. takım ligin en yaşlısı, yedek desteği de çok kötü. maça yüksek viteste başlayıp ilk yarı bitmeden koparması lazım takımın.
© copyright 2005 - 2026