bugün
- bir erkeğin yapabileceği en büyük hata17
- 19 ekim 2026 trabzonspor beşiktaş maçı19
- kolye140
- 40 yaş üstü erkekleri sözlükten tahliye ediyoruz19
- karton toplayan cocuk'un gerçek yüzü18
- güzellik göreceli değildir7
- rus salatası yiyecek kadar midesiz olmak3
- sözlüğü 5 ailenin yönetmesi20
- üç sözlük kızına evlenme teklif etmek7
- sözlük yazarlarının salataları15
- kale3112'nin yanında işe girip tiktok çekmek7
- coskuyla sabunlanan pipi8
- sözlüğün en güzel kızları sıralı liste9
- erkek düşmanlığı yapan kadınlar9
- akşam yemeğinden sonra uyumak5
- bdsm ci kadın yazar12
- uzaylılar televizyon izliyor mu2
- gecenin bir vakti gelip vurdurmam lazım diyen kız8
- 21 ekim 2026 lille galatasaray maçı14
- türkiye nin en büyük sorunu13
- mandalinanın yanında ekmek yemek4
- üşümek hiç ısınmamak4
- spk başkanı mahmut sütcü'nün istifası4
- bira şişeden mi kutudan mı içilir sorunsalı4
- fon vurgunu34
- caminin tuvaletinde 31 çekmek5
- sözlük erkeği düşürmeye çalışan kız6
- usualsuspects'in ayağı15
- eskortluk yapan sözlük yazarı34
- kızı için şoför arayan adamın ilanı10
- salata bile yapamayan tip5
- hangi 3 futbolcu ile ev arkadaşı olmak isterdiniz6
- 19 ekim 20265
- belinde don t stop dövmesi olan kız7
- egzotikbirkul6
- kayyım yönetimindeki esenyurtta rüşvet iddiası16
- yazarların hayattaki başarıları9
- dişi bir yazarla karşılıklı çay içmek7
- türkiyede kürt olarak barınabilmek için gerekenler70
- duş almak yerine sadece kafasını yıkayan insan6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı8
- bu saatte uyuyan adam2
- fransa da sokağa çıkma yasakları4
- bir sözlük erkeğini dağa kaldırmak8
- sözlüğü amcalardan arındırıyoruz kampanyası6
- çizme giyen bir kadının daha kadın olduğu gerçegi3
- zorda kalsanız kendinizden küçükle sevişir misiniz3
- uykusuz kedi ablanın çok tatlı bir insan olması20
- herhangi bir arkadaşa ihtiyaç duymamak3
- kekim kabarmıyor uff diye mesaj atan kız4
yönetim, kadroya çok güvenip transferde rahat davrandı ama iki maçtır yedek kulübesinden gelen daha doğrusu gelmeyen katkıyı görünce işin aslında o kadar da kolay olmadığını anlamışlardır diye düşünüyorum. rakip taraftarlar her puan kaybında bayram sevinci yaşayabilirler ama bu takım en kötü ihtimalle ite kaka şampiyon olacaktır. mesele o değil. takım gereğinden fazla yıpratılıyor. yıpratılacak da, farkı bu kadar açarsan olacağı bu. yönetimin bunları göz ardı etmesini mantıklı bir sebeple açıklayamıyorum ben. bildikleri bir şey var herhalde. milli maçlar başladığında bir de fatih terim sansasyonu patlar. al başına belayı. sezon ortasında fatih terim üzerinden galatasaray camiası çok zor durumlara sokulabilir. gerek yoktu böyle bir şeye. hele bu sikindirik federasyon iş başındayken hiç gerek yoktu. neyse olan oldu.
ilk haftalarda takımın zorlanması güzel bir şey. antep maçında akıllanırlar diye düşünmüştüm ama olmamış, gerçi bursa'nın oyununu da hafife almamak lazım, sağlam direnç gösterdiler. galatasaray için öyle 1 atayım 3 yatayım durumu sökmez. defansı her dakika gol yemeye müsait. attın mı atabildiğin kadar atıcaksın. yoksa oh skoru tutuyoruz, düşmüşken yerde bi dakka daha yatayım kafasıyla işte böyle maçın sonunu getiremezsin. takım ligin en yaşlısı, yedek desteği de çok kötü. maça yüksek viteste başlayıp ilk yarı bitmeden koparması lazım takımın.
ilk haftalarda takımın zorlanması güzel bir şey. antep maçında akıllanırlar diye düşünmüştüm ama olmamış, gerçi bursa'nın oyununu da hafife almamak lazım, sağlam direnç gösterdiler. galatasaray için öyle 1 atayım 3 yatayım durumu sökmez. defansı her dakika gol yemeye müsait. attın mı atabildiğin kadar atıcaksın. yoksa oh skoru tutuyoruz, düşmüşken yerde bi dakka daha yatayım kafasıyla işte böyle maçın sonunu getiremezsin. takım ligin en yaşlısı, yedek desteği de çok kötü. maça yüksek viteste başlayıp ilk yarı bitmeden koparması lazım takımın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar