/888
efsane takımdır. her geçen gün başarılarına başarı eklemektedir. kim ne derse desin şu şartlarda türkiyede rakibi olmayan yolunun her daim açık olmasını istediğim takımdır. aslandır, candır.
görsel
taraftarlarının real madrid'e 5 atamadık diye üzüldüğü takım.
çok koyu bir fenerbahçeli olduğumhalde sneijder'in golünde bana sevinç çığlığı attırabilen takım.
Real madridle oynarken taraftara 5 5 5 diye tezahurat yaptıran takıma Galatasaray denir. .
formalite galibiyetiyle deliye dönen bir taraftar topluluğuna sahiptir. floryada kutlama yapanları görünce gülmeden edemedim.rezil olmadığın için elenmenin üzüntüsü hafifleyebilir.ama deli gibi sevinmek ne oluyor.eziklik bu.aşağılık kompleksi. başka bir izahatı yok.
şampiyon olmadan şampiyonluk kutlayan takım taraftarlarının real madrid galibiyetine formalite diyebileceğini bize gösteren takımımdır. fazla söze gerek yok büyüksün galatasaray.
dün gece oynanan maçın 72. dakikasında bayağı bir kişinin göt korkusuna kapılmasına neden olan takım.
gurur duydum tekrar arkadaş. ulan real madrid e karşı 3-0 dan turu geçer miyiz diye düşündürdü takım bizi.
bu kadar da olmaz dı. onu da yaptı galatasaray.
ne desek boş.
dun gece bir kez daha saygiyi hak eden bir takim oldugunu ispatlamistir. taraftarini mutlu etmis takimdir. iyi ki vardir, var olmaya devam etsindir.
çok iyi yakından takip etmiyorum.
iyi anlamasam da heyecanla izlerim her maçını, heyecanlanırım, ve gurur duyuyorum ya iyi ki seni tutuyorum. memnunum senden. gülücük.
bütün sülale seni tutuyor emre'nin de etkisi var tabi, emre kuzenim bu arada.
drogba'nın ayağının tersiyle attığı gol ise çığlık atmama sebep oldu, öyle güzeldi ki.
sana yakışan oldu be. ben senin ligden düşmeme ihtimalini de sevdim.
real madrid karşısında tribünlerinin 5-5-5 diye inlediği takım.

bir kere daha iyiki galatasaraylıyım dedim, mücadele nedir, hırs nedir, azim denir hepsini gördük dün akşam. eleneceksek de böyle elenmek yakışırdı bize.

sonsuz teşekkürler galatasaray...

avrupa macerana kısa bir mola...
taraftarlarına real madrid'e karşı "beş, beş" diye tezahurat yaptıran avrupa fatihi takım. başka sözüm yok hakim bey.

(bkz: 9 nisan 2013 galatasaray real madrid maçı)
gurban olurum sana ben.
beşiktaş tv' nin kendi takımının voleybol maçını canlı yayınlamak yerine antremanını canlı yayınladığı takım ile 5 kez karşılaıp 3' ünden galip ayrılan büyük takım.

bu 5 maç sonunda real madrid' den 11 gol yemiştir. buna karşılık real madrid' e 8 gol atmıştır.
dün akşam real madrid'in ağzına, burnuna, iliklerine kadar korkuyu salan takım. ben agayım diyecek takımların bile real madrid'in altyapısıyla karşılaşmak için rüyaya yatmaları gerekirken galatasaray bir kez daha tarihi tekerrür ettirip hem dünya devi real madrid'in hemde kura çekiminden sonra ehehehe 6 mı olur 8 mi diyen yavşakların eline koluna vermiştir. tebrikler cimbom, millet hala lig beşincisi ucuz takımları yenip tur atladık diye sevinsin.
türkiyenin gurur kaynağı olan takımdır.
3 kupanın 2‘sinden elenen takımdır. artık elinde sadece türkiye ligi kaldı. geriye kalan lig maçlarında kendi sahasında seyircisiz oynaması gerekir.
kendi takımını çok seven(!) arkadaşlar tarafından başlığı hiç terkedilmeyen türkiye'nin avrupadaki yüz akı takımdır.
sen real madrid'le çeyrek final maçı yap tribünler 5-5-5 diye inlesin. hani şu ronaldo, benzema, özil, di maria, varane'li real madrid. bildin mi?
görsel
galatasaray, sizin ekranlarda ağzınızı açarak izlediğiniz takımı sahaya gömer, 11 kişi defans yaptırır.
tüm dünyanın en iyi oyuncular arasında gördüğü futbolcunun başını ellerinin arasına aldırır. (top ronaldo'ya gelince güzel bir gol at da izleyelim diyenler dahi duyulmuştur.)
futbolun en iyi antrenörlerinden birine yenilgi korkusu salar ve hücum oyuncusunu çıkarttırıp defans oyuncusu aldırtır, oyun soğutturur. (mourinho'nun fatih terim'e sarılmasının ne demek olduğu da ayrıca anlaşılmıştır umarım.)(ve tabiki soyunma odasında futbolcularımızı tebrik etmesinin...)
galatasaray, taraftarının yalnız bırakmadığı takımdır, rakip real madrid bile olsa taraftar "5-5-5" diye bağırır.
galatasaray, türkiye'dir. şu anda türkiye için birlik vaktidir. o yüzden:
11 nisan'daki lazio maçında umarım iyi bir sonuç alırsın fenerbahçe, türkiye'miz adına!
bu takım...

bazen içerisinden değişik bir şeyler çıkıyor;
mesela 2-0 geriden gelip 4-2 maç alıyor,
kırmızı kart görüyor 1-0 geriye düşüyor, 3-1 maç alıyor....

hani mesela ilk maçta 3-0 yenildiği ve ikinci maçta da gol yediği Dünya'nın hatta tüm zamanların en büyük iki kadrosundan birisi olan rakibine belki de bundan sonra hiç hissedilmeyecek göt korkusunu hissettirebiliyor ve sadece 10 dakikada 3 tane boru döşeyebiliyor ya...

çok seviyorum lan... çok! öyle böyle değil...
hayal kurmanın da bir sınırı var birader. sen bize, real'in dizlerinin bağının çözüleceğini öğrettin ya artık ne kadar sıkıcı şeyleri kurgulayan bir yapıya sahip olduğumu öğrenmiş oldum. *
real madridle oynarken taraftara 5 5 5 diye tezahurat yaptıran takıma galatasaray denir. .
daha 1.5 - 2 sene önce "kümede kal" diye dalga geçilen, 2 sene sonra 15 dakikada real madrid'e 3 gol atıp, dünya devini şampiyonlar liginde tarumar edecek hale gelen efsane takım.
ayrıca takımlar arası rekabette real madrid'e karşı 2 mağlubiyeti 3 galibiyeti vardır.
bu sene şampiyonlar liginde oynadığı her takımı yenmiş, 5 galibiyet, 3 yenilgi almıştır.
manchster united : 1 - galatasaray : 0
galatasaray : 0 - braga : 2
galatasaray : 1 - cluj : 1
cluj : 1 - galatasaray 3
galatasaray : 1 - manchester united : 0
braga : 1 - galatasaray : 2
galatasaray : 1 - schalke : 1
schalke : 2 - galatasaray : 3
real madrid : 3 - galatasaray : 0
galatasaray : 3 - real madrid : 2

bence galatasaray kanada ve defansa sağlam transferler yaparsa ki ünal aysal bunun sinyallerini veriyor, galatasaray uzun vadeli bir şampiyonlar ligi başarısını garantilemiş olur. 2 senede buraya kadar gelen bir takımın 2 sene sonrasını hayal ediyorum da iç ve dış mihrakların şimdiki korkusu yerinde gibi geliyor bana.

"ispanya yine hakem ile maç kazandı.kız gibi defanstan çıkamadılar. galatasaray gerçekten büyük kulüp saygı duyuyorum" - mario balotelli

"brovo galatasary u made us proud" - promise isaac (tebrikler galatasaray. bizi gururlandırdın)

soru: " juventus, 0-2'den bayern münih'i eleyebilir mi ?
cevap : " dün akşam bizim halimizi görmüşlerse umutlanmışlardır."
"benim takıma maçtan önce inter-tottenham'ı da (4-1) izlettim ama onu da ikinci yarıda unuttular." - jose mourinho

(bkz: 9 nisan 2013 galatasaray real madrid maçı)
© copyright 2005 - 2026