galatasaray

daha 1.5 - 2 sene önce "kümede kal" diye dalga geçilen, 2 sene sonra 15 dakikada real madrid'e 3 gol atıp, dünya devini şampiyonlar liginde tarumar edecek hale gelen efsane takım.
ayrıca takımlar arası rekabette real madrid'e karşı 2 mağlubiyeti 3 galibiyeti vardır.
bu sene şampiyonlar liginde oynadığı her takımı yenmiş, 5 galibiyet, 3 yenilgi almıştır.
manchster united : 1 - galatasaray : 0
galatasaray : 0 - braga : 2
galatasaray : 1 - cluj : 1
cluj : 1 - galatasaray 3
galatasaray : 1 - manchester united : 0
braga : 1 - galatasaray : 2
galatasaray : 1 - schalke : 1
schalke : 2 - galatasaray : 3
real madrid : 3 - galatasaray : 0
galatasaray : 3 - real madrid : 2

bence galatasaray kanada ve defansa sağlam transferler yaparsa ki ünal aysal bunun sinyallerini veriyor, galatasaray uzun vadeli bir şampiyonlar ligi başarısını garantilemiş olur. 2 senede buraya kadar gelen bir takımın 2 sene sonrasını hayal ediyorum da iç ve dış mihrakların şimdiki korkusu yerinde gibi geliyor bana.

"ispanya yine hakem ile maç kazandı.kız gibi defanstan çıkamadılar. galatasaray gerçekten büyük kulüp saygı duyuyorum" - mario balotelli

"brovo galatasary u made us proud" - promise isaac (tebrikler galatasaray. bizi gururlandırdın)

soru: " juventus, 0-2'den bayern münih'i eleyebilir mi ?
cevap : " dün akşam bizim halimizi görmüşlerse umutlanmışlardır."
"benim takıma maçtan önce inter-tottenham'ı da (4-1) izlettim ama onu da ikinci yarıda unuttular." - jose mourinho

(bkz: 9 nisan 2013 galatasaray real madrid maçı)
© copyright 2005 - 2026