bugün

/887
ilklerin takımıdır.
real madrid karşısında oynadığı rezil futbolla bizi dünyaya kepaze eden takım. elenmesi isabet olmuştur.
elenme şekli bile asil olan takım.
real madrid'in pek yaşamadığı 'yusuf yusuf' anlarını yaşatan büyük takım.
birkez daha turkiyenin en iyisi oldugunu gosterdi. bu takim baska bisey yahu, iyiki varsin galatasaray.
Turkiye'nin en buyuk takimidir.
real madrid e bile panik yaşattı. real yarı finalde nasıl olsa elenecek. çünkü şans bir daha bu kadar yardım etmez.
sensiz olmaz galatasaray. olamaz lan.

https://www.youtube.com/watch?v=zJzEvBtWAMo
tek tek gökhan zan da dahil. sabri reyiz de dahil, hepinizin her yerinden öpüyorum lan.

real madrid'i bu sezon barcelona karşısında bile 2. yarıdaki kadar çaresiz, bedbaht durumda görmedim. bize bu mutluluğu, gururu yaşattığınız için teşekkürler. ronaldonun ofsayt golu, sneıjderın boş kaleye atamayısı, drogbanın penaltısı olsaydı eğer. ilk maçın 5-0 bitmesi bile önemsiz olurdu. her şeye rağmen şu oyun hala gevrek gevrek sırıtmama neden oldu benim ve milyonlarca taraftarın. bir gün o kupa ellerinizde yükselicek!

real madrid'e ecel terleri döktüren muhteşem kulüp.
seneye daha iyi bir defans kurduğu takdirde avrupa'yı fena yapacak takım. teşekkürler galatasaray...
fatih terim ne yaptı ne etti bilmiyorum ama baya gazlı çıktılar ikinci yarıya. ronaldo'nun gözündeki korku ve sonrasında ilk golü attığında bünyesini saran karizmatik umursamazlık gitmiş, ikinci golde çocuklar gibi sevinmiştir.
R.Madrid takımını TÜRKiYE'ye getiren ve her seferinde 3 golle evine gonderen TEK TÜRK takımıdır GALATASARAY.
http://inciswf.com/cocuklukaskimsin2.swf
Babam "başka takımı tutana ekmek vermem" derdi. iyi ki öyle demişin iyi ki ben başka takıma meyil etmemişim. Her zaman gururum oldun hep olacaksın şanlı cimbomum.
Edit: dünyanın sayılı takımlarındandır. Bir dünya takımıdır.
bir kez daha bizi başarıyla temsil etmiş ve avrupa'da saygı kazanmış takımım. güntekin onay geceyi çok güzel özetledi: "tur gecesi olmadı ama gurur gecesi oldu..."

teşekkürler galatasaray!
hakemlerin yanlış kararları ve içimizdeki irlandalılara rağmen BUGÜN DE DÜN GiBi YARIN GiBi ÖLÜMÜNE GALATASARAY!!!
türkün gururu.
bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştığı tüm rakiplerini en az 1 kez yenmiş büyük takım.
resmi olarak real madrid'le 5 kez karşılaşmış ve üç galibiyet, iki mağlubiyet almıştır.
real madridi türkiye ye getiren ve her seferinde üç tane atan tek takım GALATASARAYdır.
2 sene içerisinde inanılmaz bir ivmeyle ileri giden kulüp. geçen sene elde edilen türkiye şampiyonluğu, bu sene avrupa'nın en iyi 8'inde yer almak gerçekten muhteşem işler. burda kulüp kadar taraftara da iş düşüyor . bunda sonraki senelerde 16 'ya kalmayı bu seneyle kıyaslayıp üzülmemek lazım. önemli olan istikrardır, sürekli en tepelerde mücadele etmek oralarda kalıcı olmak yani istikrar çok önemli. bu yüzden de taraftar da yanında yer almalı kulübün. bugün için sonuçtan bağımsız olarak mükemmel futbol için ,yaşattığı mutluluk için minnettar olduğum canım takımım. herşey planlı programlı gidiyor daha da gidecektir.
Realmadride 5 atamadık diye üzülen takımdır. Yuh nası bir takım olduk biz yaw.
arbeloa'nin kirmizi kart gormesi, konsantrasyonun dibe vurmasindandir. o adam oyle bir kart gormezdi, gorse zaten madrid'in kapisindan gecemezdi. buyuksun galatasaray, buyuksun fatih terim, buyuksunuz aslan parcalari !
Şampiyonluk Şarkısı Böyle Yarım Kalmayacak, O Kupa Bir Gün Ellerinizde Kalkacak!

https://twitter.com/Galat...21743275457380352/photo/1
2012-2013 futbol sezonunda şampiyonlar ligi'nde oynadığı beş (manchester united, cfr cluj, s.c. braga, schalke 04, real madrid) rakibini de yenmeyi başarmış bir kadroya sahiptir.
© copyright 2005 - 2026