bugün

/888
Bugünkü maçın ikinci yarısında gol yağmuru yaşatmış, real madridi ve tüm dünyayı şaşırtmis, maçı her an adrenalinle ayakta izlememizi sağlamış takımım.

Yensen yenilsen kalbimiz hep senle...
yedeklerinden, asları dinlendirme amaçlı, pepe ve modric gibi iki dünya yıldızının geldiği, dünyanın en iyi ikinci takımını 3-2 yenmiş, daha farklı bir galibiyeti kaçırıp şampiyonlar ligine çeyrek finalde veda etmiş aslan.
hepsinin alnından öpüyoruz. real madrid formasıyla maçı seyretmiş olan türkler de kına yaksın.
Gurur duydum birkez daha seninle teşekkürler galatasaray.
Her seferinde, bana "Olsun be. iyi ki galatasaraylıyım be." dedirten takımdır.
size inancımızı bir kez olsun yitirmedik çocuklar. böyle bir oyunla böyle bir gurur yaşattınız ya ne desem boş artık. gerçekten harikasınız.

(bkz: teşekkürler galatasaray)
iyi ki galatasaralıyım dedirtmiştir yine. gurur duydum gaalatasarayımla.
bu akşamki maçın ikinci yarısında real'e top göstermemiş ve adeta ezmiş olan takımım. 3-1 olunca mesut'un suratındaki o ifade bile yeter bana. teşekkürler aslanlar. seneye inşallah yarı finali de göreceğiz.
bir beşiktaşlı olarak söylüyorum;

bu gece kupayı getirmiş kadar oldu. helal olsun.
yüz milyonlarca insanın seyrettiği maçta madrid'e ecel terleri döktürmüş, yine 3 tane atarak kendini hatırlatmış ve madrid'le yaptığı toplam karşılaşmalarda üstünlüğünü korumuştur. ne mutlu galatasaraylılara.
bi an icin tum ulkeye " lan yoksa ?" dedirtmistir.

iyi ki galatasarayliyim be.
Yenmesiyle/ yenilmesiyle sözlük yazarına malzeme olan takımdır.
bu gece tüm dünyanın gözü önünde şampiyonlar ligi çeyrek final maçında bir kez daha real madrid i 3 golle yenmiş olan takımdır. turu geçemese de gururumuzdur, büyüktür.
yüz miyonlarca insanın seyrettiği maçta madrid'e ecel terleri döktürmüş, yine 3 tane atarak kendini hatırlatmış ve madrid'le yaptığı toplam karşılaşmalarda üstünlüğünü korumuştur. ne mutlu galatasaraylılara.
real madirdi tekrar yenmiş takımdır. fenerbahçelide olsam tebrik ederim. her ne kadar elenmiş olsada 3 gol attı madride ellerinden öperim.
olum fenerbahçe'liyim ama, bu akşam bana arsenal maçındaki kadar gurur yaşatmıştır. helal olsun aslanlara. daşşağınızı yiyim lan. koçlarım benim. böyle bir ezeli rakibimiz olduğu için de gurur duyuyorum.
Real Madrid'e Arena da diz çöktürmüştür.
sen arena'da ispanyollara koyarsın ama, türkiye'de burnunun dibinden inlemeler gelir.

sonuna kadar helal olsun çocuklar!
real madrid'in antrenman maçını 3-2 kazanmakla aylarca övünecek olan takım. gerçi öyle ya bu takımla oynamak bile şerefti onlar için. oynamamış olanlar barca ile oynasa bile tu kakadır. *
bugün tekrar anladım ki, allahım iyi ki galatasaraylıyım.
ağlatmamıştır. gözlerimize bir şey kaçırtmıştır.. gurur duyuyorum seninle çocukluk aşkım!
avrupa'da, real madrid'e karşı top oynarken, taraftarını hep bir ağızdan önce "3! 3! 3! 3! 3!" diye, ardından da "4! 4! 4! 4! 4!" diye bağırtan takım.

real madrid diyorum.
şampiyonlar ligi diyorum.
4. golü bekleyen taraftar diyorum. real madrid'e 4. golün atılmasını bekleyen bir taraftar kitlesi diyorum bak.

ben daha ne diyeyim be olm. gece gece öyle duygular var ki şu an içimde. ağlasam üzüntüden olmayacak, sahada ve tribünde gördüğüm onlarca güzellikten, çatır çatır top oynayan bir takımdan dolayı olacak. bir yandan da çok kızgınım, madrid'deki maçta penaltılarımızı vermeyen hakeme çok kızgınım.

ulan, ne acayip takımsın sen be galatasaray.

(bkz: çocukluk aşkımsın)
bugün bir kez daha ne kadar büyük olduğunu tüm dünya'ya ispatlamıştır, maçın bitimine son 10 dakika kala morinho'ya defans oyuncusu aldırarak ve real madridi 11 kişi ile defans yapmaya zorlayarak.

hep dedik, yine diyoruz.

(bkz: galatasaray adının olduğu yerde umut vardır)

bu da tüm galatasaraylılara gelsin.

http://inciswf.com/cocuklukaskimsin2.swf
bir gün şampiyonlar ligini mutlaka alacak takımdır. herkesle iddiasına girerim türkiyeye ilk şampiyonlar ligini belki de tek şampiyonlar ligi kupasını getiren takım galatasaray olacaktır.
ilklerin takımıdır.
real madrid karşısında oynadığı rezil futbolla bizi dünyaya kepaze eden takım. elenmesi isabet olmuştur.
© copyright 2005 - 2026