bugün
- kuran da namaz yok15
- erkeklerin öküzlük sorunu10
- kadınlara alınabilecek hediyeler6
- simit ile gevrek arasındaki farklar10
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- kadınlar arası rekabet7
- kadın kadının destekçidir4
- ege üniversitesi vs dokuz eylül üniversitesi3
- çorum kalesi4
- neden namaz kılmıyorsun2
- velvet18
- katates ve gocu6
- ısparta simidi2
- bu entry 80 artı alsın masklavi'yi chpli yapıyorum3
- arkadaşlar uyudunuz mu9
- erkek gibi konuşan kız6
- erdal beşikçioğlu4
- yoran insanların ortak özellikleri8
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi7
- film izlerken sevişmek6
- insan olmaya ceyrek kala17
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- tamer yiğit3
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı10
- eren kaşıkçı8
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- seri gizli artı oy veren melek11
- ha diyen kız3
- hikayeyi devam ettir52
- yeni parti51
- oooo manifest4
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin9
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak5
- islamcilara sorulmasi gereken sorular5
- coca cola zero gerçekten zararlı mı9
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj7
- manifest grubu vs tarkan16
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri17
- nickten isim tahmini yapmak72
- gece denize girmek20
- sana ne ifadesinin ayrı yazılması2
- benkimki7
- ona bir şey söyle10
- mehdiye inanıyor musunuz10
- tekstil sektörü ve esnaf sorunları3
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi8
- almanya7
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- islam düşmanlarına bir soru9
schalke 04 turunu dahi tamamen futbol şansıyla geçmiş takım. o maçın 2-2 den sonraki kısmını objektif olarak seyretsinler, anlayacaklar. çeyrek final başarıdır. real'i eleriz duygusallıklarına da saygı duydum. yoksa bu akşam realite farkını, klas farkını anlamışlardır. taraftarı takımlarına teşekkür etmeli. nokta.
not: inceden taşak geçerim o ayrı ama yazdıklarım samimi fikirlerim. hürmetler.
not: inceden taşak geçerim o ayrı ama yazdıklarım samimi fikirlerim. hürmetler.
cristiano ronaldo dan gol yemiş takım. kendileri bunu bir şeref bilsinler, her yiğidin harcı değildir karşısına geçip gol yemek aasdfghjklşişlkjh.
(bkz: bardağın dolu tarafına bakmak)
tuttuğum takımı söylememe gerek olmadığını düşünüyorum.
(bkz: bardağın dolu tarafına bakmak)
tuttuğum takımı söylememe gerek olmadığını düşünüyorum.
bahtsız takım.
barnebau'da real madrid'e karşı 3 forvetle* oynayan takım. sanırım bu yüzden bu takımın lakabı "avrupa fatihi."
(bkz: 3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçı)
(bkz: 3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçı)
türk medyası tarafından poh pohlanan cemaat tarafından desteklenen takımdır. 7 eksik şalkeyi cluj braga gibi 3.sınıf takımları yenince haliyle göt tavan oldu ama r.madrid kendini kasmadan cezayı kesti.
bedava beyinler tarafından eleştirilen takım. türk takımları arasında şampiyonlar ligi'ne en çok katılan takım, elle tutulur 2 tane avrupa başarısı olan takım, türkiye'nin adını dünyaya duyuran takım. yine de aklı beş para etmezler tarafından eleştiriliyor ya o çok canını sıkıyor insanın.
dünkü maçta ellerinden geleni yapıp, ezilmeden şerefiyle yenilmiştir. bu sene hedefimiz en başında gruplardan çıkmaktı, allah çeyrek finali de nasip etti ama maalesef devamı bu senelik yok. seneye daha iyi sonuçlar almak dileğiyle;
teşekkürler galatasaray.
başarılar gelir geçer asaletin yeter aslan'ım.
dünkü maçta ellerinden geleni yapıp, ezilmeden şerefiyle yenilmiştir. bu sene hedefimiz en başında gruplardan çıkmaktı, allah çeyrek finali de nasip etti ama maalesef devamı bu senelik yok. seneye daha iyi sonuçlar almak dileğiyle;
teşekkürler galatasaray.
başarılar gelir geçer asaletin yeter aslan'ım.
biz real madrid ile oynadık, şöyle iyiler böyle iyiler diye ezik tesellisine girenler, real madridi tutuyorsunuz vatan haini diyenler.
(video artık mevcut değil)
bu ne lan?
(video artık mevcut değil)
bu ne lan?
yendiği zaman kendine,yenildiğinde hakeme yontan takım.yoksa hiç kötü oynayıp maç kaybetmişlikleri yoktur daha.
sikicez-sokucaz tayfasına hele bi soluklan yeğenim berabere kalsan bi koç kes real len bu dedigimizde ne orospu çocukluğumuz ne yavşak fenerliliğimiz kalan, dün akşamki macta da td gazına boyle bi sonuc alan takım. tabi amk akhisar belediye ile oynuyosun ya açık oyna fatih hoca. siktin yine bizim kuponu
dün gece real madrid'e yenilmiş futbol takımının bağlı olduğu kulüp.
bazıları gibi takım geriye yaslanıp beklememiş ve denk mücadele etmiştir. fark futbolcu yetenekleridir. galatasaray golü kaçırmış real madrid ise atmıştır. topla oynama hemen hemen eşit (%48 - %52)
http://www.uefa.com/uefac.../match=2009601/index.html
bazıları gibi takım geriye yaslanıp beklememiş ve denk mücadele etmiştir. fark futbolcu yetenekleridir. galatasaray golü kaçırmış real madrid ise atmıştır. topla oynama hemen hemen eşit (%48 - %52)
http://www.uefa.com/uefac.../match=2009601/index.html
özellikle TR de ve dünyada eşi benzeri görülmemiş engelli basketbol takımının kuruluşu ve hızla yükselen başarı grafiğiyle parmak ısırtan BAŞARI ÖYKÜLERi. takımıyla sporcusuyla yöneticisiyle. Başta rahmetli Özhan Canaydın, eski genel sekreter sinan kalpakçıoğlu ve GS taraftar dernek federasyonu başkan yardımcıları ayhan abi ve cemalettin gürel çook uğraştılar. emeklerine sağlık.
yenildikleri bir maçtan sonra rekabet içinde oldukları takımla uğraşan taraftarlara sahiptir.
biz hiç şike yapmadık diyerek kendini kandıran takım.
(bkz: biz neler gördük)
(bkz: biz neler gördük)
türk kamuoyunda fanatik, ntv gibi spor medya devleri üzerinde nasıl ki fenerbahçe' nin aleni bir şekilde etkisi ve hatta bizzat hisse sahipliği var ve bu sayede medya üzerinde büyük bir lobi çalışması yapabiliyor ise; real madrid' in de aynı şekilde dünya genelinde böyle bir gücü var imiş sözlük, ben geçtiğimiz son iki günde bunu gördüm.
yok tecavüz etmiş, yok iki gömlek üst takım olduğunu belli etmiş daha neler neler; kimse bize maval okumasın arkadaş, oynanan oyunu, eboue' nin bank asya ligi seviyesi bariz iki mallığı sonucu yediğimiz golleri, verilmeyen iki net penaltıyı ve kaçırdıklarımızı cümle alem gördü. ikinci yarı başında sneijder ve gökhan zan gibi absürd bile denemeyecek kadar saçma olan bir değişikliği yapana kadar oyunu oynayan da, organize ataklar yapan da bizdik.
vicdanıyla maçı izleyen herkesin görebileceği bu gerçekleri bir kenara bırakacak olursak; real madrid lan bu, boru değil, üçte yersin beşte, bu çekememezlik ne amk onu anlamış değilim. tabi sıfırdan kurulan takım daha ikinci senesinde ileri de yine nasıl heyecanlar, mutluluklar yaşatacağının sinyallerini vermeye başlayınca hasetlik, kıskanma, imrenme gibi duygular da etkisini göstermeye başladı tabi. eziksiniz olum, üzücü tarafı bu kafayla hep öyle kalacaksınız.
yok tecavüz etmiş, yok iki gömlek üst takım olduğunu belli etmiş daha neler neler; kimse bize maval okumasın arkadaş, oynanan oyunu, eboue' nin bank asya ligi seviyesi bariz iki mallığı sonucu yediğimiz golleri, verilmeyen iki net penaltıyı ve kaçırdıklarımızı cümle alem gördü. ikinci yarı başında sneijder ve gökhan zan gibi absürd bile denemeyecek kadar saçma olan bir değişikliği yapana kadar oyunu oynayan da, organize ataklar yapan da bizdik.
vicdanıyla maçı izleyen herkesin görebileceği bu gerçekleri bir kenara bırakacak olursak; real madrid lan bu, boru değil, üçte yersin beşte, bu çekememezlik ne amk onu anlamış değilim. tabi sıfırdan kurulan takım daha ikinci senesinde ileri de yine nasıl heyecanlar, mutluluklar yaşatacağının sinyallerini vermeye başlayınca hasetlik, kıskanma, imrenme gibi duygular da etkisini göstermeye başladı tabi. eziksiniz olum, üzücü tarafı bu kafayla hep öyle kalacaksınız.
mersin karşısında haksızken haklı olmak için çaba sarfeden takım.
sen var ya sen, başımın tacı gözümün bebeği..
ben var ya ben, deplasman yolunda elimde sigara..
tek dileğim koyalım fenere, koyalım kartala..
şaaampiyoonn ooolaallıımmmm..
ben var ya ben, deplasman yolunda elimde sigara..
tek dileğim koyalım fenere, koyalım kartala..
şaaampiyoonn ooolaallıımmmm..
ısrarla liderliğini sürdüren türkiye nin en iyi takımı. yıldırım demirören ve illegal işleriyle ünlü fenerbahçeye rağmen yine şampiyon olacak takım.
sağa sola küfür eden bu kadar alçak insanlar görmedim, bahsettiğim kişiler taraftarları tabi de. bu da ilgili takımın tanımı zaten.
sahaya dalıp hakeme yapılan saldırıları ve kendi teknik ekiplerinin yaptıkları hakaretleri haklı çıkarmak için etrafa küfür edecek kadar aciz insanlar da görmedim hayatımda. saha da birileri de ölse sonuna kadar cimbom diyeceklerin allah bin belasını versin. önce insan olun, sonra da adam olmayı deneyin.
sahaya dalıp hakeme yapılan saldırıları ve kendi teknik ekiplerinin yaptıkları hakaretleri haklı çıkarmak için etrafa küfür edecek kadar aciz insanlar da görmedim hayatımda. saha da birileri de ölse sonuna kadar cimbom diyeceklerin allah bin belasını versin. önce insan olun, sonra da adam olmayı deneyin.
kulüp masörünün saha kenarından takımı yönetip, yedek oyuncusunun da taktik vermesinden mütevellit seksi olduğu kadar da sosyalist bir kulüptür..
şikecilerin hayallerini suya düşüren takım.
on kişi kalıp 14'e 10 oynayıp yine de kazanmış takım.
futbolun ak partisi
türkiye'nin en büyük takımıdır.
edit: fenerliler eksiler tabi. kabul etmeyeceklerdir. isterlerse etsinlerdir.
edit: fenerliler eksiler tabi. kabul etmeyeceklerdir. isterlerse etsinlerdir.
çilekleri bir taraflarına kaçmış camia. bu geceki rezillikler başka türlü açıklanamaz.
taraftarlarının çok büyük bir kısmı, bu gece yaşanan rezalet olayları fenerbahçe üzerinden aklama ve haklı çıkarma peşinde olan kulüp. bir fenerbahçe'li olarak eğer takımın şike yapıp ceza almadıysa ve diğer yaşanan olaylardan gerekli cezayı almıyorsa ben bundan sadece utanır ve üzülürüm ancak galatasaray'lılarda öyle bir durum var ki fenerbahçe'nin alması gereken cezaları almadığını iddaa ederek(haklı olabilirler) kendilerinin yaptığı bütün haksız ve utanç duyulacak olayları bu yaşananlardan ötürü haklı buluyorlar. be ergenim o zaman senin eleştirdiğin şerefsizlikle suçladığım bu camiadan ne farkın kaldı?
diyeceğim o ki tüm yaşananlar ortadayken bu oynanan oyun futbol değil. sevinilen şey kimin daha iyi hak yediği ve söylediğini yaptırabildiği.
diyeceğim o ki tüm yaşananlar ortadayken bu oynanan oyun futbol değil. sevinilen şey kimin daha iyi hak yediği ve söylediğini yaptırabildiği.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar