bugün
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- sırrı süreyya önder28
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- tutmayan başlık açma rehberi7
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- askerlik anıları6
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez2
- silver ile evlenecek erkek53
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- titanikteki rose2
- cabrio araçla takla atmak3
- eylül 2026 şanslı burçları3
- dün eski sevgilimin evinde neyse boşver diyen kız3
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
- elinin içine hapşıran insan5
- üniversite2
- sözlükteki linç kültürü12
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- dünyanın yuvarlak olması saçmalığı4
- dün gece ne oldu12
- sözlükteki linç tayfa6
- arap eli öpmek dudak karartmaz4
- az veren candan cok veren maldan5
- erecto dos andreas biraderitos2
- deccaliyet çağı6
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sarapci koala59
- popüler olanı eleştiren ezik entel3
- bizim uygulamamız bu şekilde4
- usual bay bey biraderdir2
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- herkesin kendini zeki sanması4
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- arkadaşlar fasfakirim ya6
- akçomarlara gerizekalı muamelesi yapmak2
- ek hizmet binası2
- keçiören belediyesindeki yasaklı madde testi2
- yazarlar şuan ne yapıyor4
- göz rengi değiştirme ameliyatı2
- insan olmaya çeyrek kala8
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak12
entry'ler (163)
davetiye kodu olanlardan rica etmekteyim.
yeni albümleri ohms'la yılın en iyi albümüne imza atan grup.
acıların takımı.
cannes 2019 en iyi senaryo ödüllü Céline Sciamma'nın bu inanılmaz filmi; bakmayı, görmeyi birlikte bir aşkı yaratmayı hiç acele etmeden aslında çok büyük ama bir o kadar da gösterişsiz, sakince vermesi filmin en büyük vurucukuğu sanırım. aşkı bu kadar incelikli anlatabilen çok az film gördüm, birden fazla finaliyle bence sinema tarihine geçecek bi film olmuş.
ilk 4 bölüm zekice bir satire sunup kara mizah/eğlence tonu başarılı ilerlerken ara bölümler keşke finale kadar öyle devam etseydi dedirtiyor, yine de totalde baya eğlenceli iş. çerezlik gençlik dizisi arayanlara birebir. 2.sezonu net merak ettiriyor.
night time ve illumination adlı şarkılarına bayıldığım japon indie rock grubu.
inanılmaz bir dizi. her anı zeka dolu, kurgu harikası.
olmaktan yorulduğum.
ülkedeki sinema yazarları arasında çok biricik birisi. onun seviyesi kadar iyi bir biçimde izlediği filmi hikayeleştirip edebi şekilde yorumlayabilen başka birisi tanımadım. kutsal motor adlı youtube kanalında da boy gösterir, kendisi buraları okuyorsa bilsin ki çok sevilmekte.
sözlükte sinefil kullanıcıları varsa ağlarını geliştirmek adına profil linklerini özelden mesaj atabilirler.
yeni albümleri yakamoz sandalı nefis olan ikilidir. çöl ve bil ki adlı parçaları yerli müzik için çıtayı çok yükseklere çekmiştir.
5 ayda 92 kilodan 75'e kadar inmemi sağlayan mucizevi beslenme şekli. akşam 6'dan sonra bir şey yememek ve ekmek tüketmemeniz lazım tabii.
senenin en iyi dizisi olmayı geçtim, kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi dram dizilerinden. amy adams ve müzikler muhteşem..
sinema sanatı niçin var sorusuna yanıt niteliğinde 2017 yapımı yönetmenlik harikası aşk filmi. filmekimi sayesinde izledim ve bayıldım, yılın filmi bence.
haneke meets kubrick. lanthimos evreni için bile fazla absürt, fazlasıyla komik ve rahatsız edicilik boyutu haneke vari fakat final cidden yetersiz.
spectre adlı eseri muhteşem olan abdli müzisyen.
karşınızda oturup da sizi hiç anlamamış hiç aslında orada olmamış birisindense her gün yazışabilip konuşabildiğiniz uzun aralıklarla da olsa buluşabildiğiniz ve sizi gerçekten tamamlayan birini yeğlerim.
son yıllarda çıkan en sağlam dizilerden biri. jason bateman hem muhteşem oynuyor hem muhteşem yönetiyor. sinematografi ve atmosfer film kalitesinde bu durumu daha önce mr.robot, true detective, breaking bad gibi dizilerde görmüştük. breaking bad ile kıyaslanacaktır ister istemez konusundan dolayı fakat ilk sezonları kıyaslarsak ondan daha iyi denilebilir. tek falsosu netflix olması can sıkıcı keşke hbo olsaydı.