bugün

/888
senle ağlayıp gülmek.
tam 2 sene önce bugün 10 senelik bağlı olduğu zincirleri kırmış ve tekrar ayağa kalkmış camia

arada şampiyonluk gelse de inadına bazıları tarafından uykuya mahkum edilmişti 10 koca sene

ama 27 mart 2012 de galatasaray genel kurulu adnan polat'ı idari yönden ibra etmeyerek bu gidişe dur dedi

ve galatasaray için yeni ve çok farklı bir kapı açıldı. esasında özüne döndü denilebilir

hedef 2020. hedef dünyanın en büyük 10 kulübünden biri olmak

galatasaray hedef koyar

bazıları hayal kurar...
(bkz: frank de boer)
gece gece nereden estiyse..serbest çağrışım işte. tabi frank de boer'u hatırlamışken rigobert song'u hatırlamamak olmaz. ayrıca:
(bkz: fernando meira)
(bkz: lucas neill)
bir de tomas vardı..yakın zaman stoper defans oyuncuları olarak.
uefa kupasını tam 13 yıl olmuş artık avrupada yeni bir kupa almanın vakti gelmişte geçmiş bile haydi aslanlar güldürün tekrar yüzümüzü.
dsmartta sürekli reklamı var bunun. tarih yazacak diye. bana kalırsa gs'nin yazabileceği tek tarih 9 adet gol yeme olabilir. başka da bir olasılık hakikaten aklıma gelmiyor.
--ibrahim seten--
SON DAKiKA: G.Saray'ın bu sezon, şu ana kadarki forma satış geliri 91 milyon lira.. Bu da bir rekor..
--ibrahim seten--
Stsl'ye 3 gomlek buyuk oldugu kabul edilmesi gwreken takim.
(bkz: aşmış)
https://pbs.twimg.com/med...BGohFdKCQAE36Kv.jpg:large
http://www.youtube.com/wa...mbedded&v=Chf43mMVNFs
En buyuk dusmanlari kendi icindeki basarisiz ve kompleksli insanlardir.

Kuyruk acilarindan bu kadar basarili bir konuma gelen camiayi televizyonlarda aslanlarin onune atiyorlar.

Ozhan canaydin yonetiminin artigi taner askin, adnan polat'in alt devresi isin celebi, hayrettin kozak vs. Isimler hep ayni cemaatlerden.

Yonetimlerinizde avrupa'yi unuttuk, rezil rusva durumlara geldik, kah fenerden 6 yedik, kah 4.sinif isvec takimlarina yenildik.

Allah askina siktir olun gidin.

Ve basarili yonetimlerin, insanlarin yolunu acin.
nispeten zayıf rakiplere tempolu ve hücumcu futbol oynadığı zaman geri dörtlüsünün zaafları belli olmayan takım. yönetim önümüzdeki sezon kesinlikle 2 iyi defans oyuncusu almalı. bir stoper ve bir bek. öte yandan 2-0 ya da 3-0 öne geçtiği maçlardan sonra vitesin düşmesi beni çıldırtıyor. istiyorum ki 4-0 veya 5-0 olsun, yok...Dün akşam bayern münih'i gördükten sonra iyice kızıyorum bizim oyunculara.

bu arada şampiyonlar ligi'nde rüyada olmamızdan ötürü "amrabat kazığı" göze batmıyor. bu adamın bu kadar beceriksiz ve bu kadar gelişime kapalı olduğunu ummazdım. tek yaptığı topu ayağına alıp önündeki adamın üstüne üstüne gitmesi ve top kaybı. verdiği basit pasları zaten aydın yılmaz da veriyor. yazık...
yarı final yolu

https://www.youtube.com/w...mbedded&v=QYbWd9CEy30
An itibariyle beyaz tv de real madrid maci analiziyle ezilen takim

Sozlukte yuzlerce ergen var genede bu tur yorumculardan daha objektif bakabiliyor
galatasaray yenerse ulkem adina sevinirim yenilirsede belki dalgami gecerim, kabul fakat mac baslamadan bok atmak ta neyin nesi

- icimizdeki irlandalilar sebebiyle madridi yenmesini ozellikle istedigim takim.
madrid maçına 70 saati kalan kulüp, kulübüm, ilk sevdiceğim. hadi lan ülkeyi bok götürüyor. şöyle sevinçten ağlasak çok mu lan.
https://pbs.twimg.com/med...BGtn6JZCQAAJKfY.jpg:large
gerçekleri tarih yazar tarihide galatasaray.
hayatım boyunca hiçbir şeye, hiçbir insana, hiçbir kişiye bu kadar büyük bir sevgi beslemedim. galatasaray sevgisi çok farklı bir şey. başarıyla değil, başarısızlık ile pekişiyor. dışarıdan bakıldığında çok fanatik gözükmüyor olmama rağmen bildiğin holiganıyım.

en kötü günlerimde, canımın çok sıkkın olduğu zamanlarda varlığıyla her zaman yüzümü güldürdü.
aslına bakılırsa galatasaray lisesi mezunlarının tutması gereken bir takım. özü o sonuçta ama istanbulda oluşu ve popülaritesi gsyi bugün milyonlarca taraftarı olan bir klüp haline getirdi.

not: takım tutmam ama gs sempatizanıyım.
sampiyonlar ligi c.final macinda oynayacagi real madrid macina ispanyadan 18.000 bileti alinan takim.. sadece ispanyadan..

madrid macinda tahmini ispanyada 35.000 destekcimiz olacak demektir bu..

haydi aslanim guldur yuzumuzu..
Gunahim kadar sevmem ama ulke puaninin selameti icin avrupa arenasinda destekledigim takim.
isi cok zor ama imkansiz degil. Basarilar.
bu ülkeye hangi açılardan zarar verdiğini merak ettiğim kulüp.

savını iddia edip hele hele pkk gibi şerefsiz bir oluşumla kıyaslayıp bu iddiasını ispat etmeyen kansızdır.
pkk ile kıyaslanmış. adamın amına koyarlar. neye göre kime göre diye de sorarlar. yarak var amk. türkiye'yi avrupa'da temsil eden ve tanıtan takıma denene bak. amına kodumun kuşu adamı çileden çıkarıyor sabah sabah.
bir Fenerbahçeli olarak sevmesemde pkk ile kıyaslayanlardan nefret etme isteği uyandırıyor.ulan tamam sevmesin sonuçta futbol bu, ee eli kanlı bir örgütle niye kıyaslıyorsun.
türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı tarafından üstün hizmet ve şeref madalyaları ile liyakatlandırılan bir spor kulübünün eli kanlı bir terör örgütüyle eş değer tutulması hukuki bir suçtur. uyandırıyım.. dua et kulüp adına biri bu seviyesiz karşılaştırmanı sikleyip mahkemeye vermesin..

hukuki suç derken şey aklıma geldi.. 3 temmuz !!! utanmaz sıkılmaz bünyeler sizi..
© copyright 2005 - 2026