bugün
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı21
- bekarlık7
- ismail kartal32
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı5
- bugün can sıkan şeyler6
- 14 eylül 2026 saçımı boyamaya karar vermem9
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz20
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi9
- burcunu açıklamayan insan9
- kolejle devlet okulunun farkı4
- çok mutsuzum6
- bilgisayar oyunu oynayan 40 yaşındaki adam4
- erebor'un hamamları3
- anın fotoğrafı23
- cenap abi10
- naruto dayıya aşık oldum4
- atatürkün dirileceğine inanan insan7
- antep in hamamları3
- osmanlının tekrar kurulacağına inanan insan8
- sözlüğün çapkın erkekleri2
- cedidacer3
- 14 eylül 2026 nervio'ya aşık olmam4
- şarabı şişeden içmek4
- sözlüğü nerden buldunuz5
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı4
- anneye gel sözlük yazarı ol demek5
- fotomen2
- tahinli pide5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- şarap içerken hatayi deyişi dinlemek3
- fetoyla barışılsa alkışlayacak kitle6
- sonbaharda yapılacak en iyi şey15
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- bizimkiler dizisi katil3
- ruknettin bey3
- sinirli bir kadına yaklaşma rehberi7
- romelu lukaku6
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası26
- hindistan ingiltereyi sömürgesi yapar mı2
- sözlükte mutfağına konuk olunacak yazar olmaması3
- ümmü yengenin nervio'ya diktiği büyülü yelek2
- sözlük yazarlarının yelekleri12
- tuzlu çekirdek2
- ai otomatik silme4
- sonbaharda trakya4
- kaçak elektrik kullanan orospu çocukları5
- transparan çorap giyen sözlük amcası3
- ben işe gidiyorum6
- bizimkiler ayşe2
- yengeç hüseyin2
senle ağlayıp gülmek.
tam 2 sene önce bugün 10 senelik bağlı olduğu zincirleri kırmış ve tekrar ayağa kalkmış camia
arada şampiyonluk gelse de inadına bazıları tarafından uykuya mahkum edilmişti 10 koca sene
ama 27 mart 2012 de galatasaray genel kurulu adnan polat'ı idari yönden ibra etmeyerek bu gidişe dur dedi
ve galatasaray için yeni ve çok farklı bir kapı açıldı. esasında özüne döndü denilebilir
hedef 2020. hedef dünyanın en büyük 10 kulübünden biri olmak
galatasaray hedef koyar
bazıları hayal kurar...
arada şampiyonluk gelse de inadına bazıları tarafından uykuya mahkum edilmişti 10 koca sene
ama 27 mart 2012 de galatasaray genel kurulu adnan polat'ı idari yönden ibra etmeyerek bu gidişe dur dedi
ve galatasaray için yeni ve çok farklı bir kapı açıldı. esasında özüne döndü denilebilir
hedef 2020. hedef dünyanın en büyük 10 kulübünden biri olmak
galatasaray hedef koyar
bazıları hayal kurar...
(bkz: frank de boer)
gece gece nereden estiyse..serbest çağrışım işte. tabi frank de boer'u hatırlamışken rigobert song'u hatırlamamak olmaz. ayrıca:
(bkz: fernando meira)
(bkz: lucas neill)
bir de tomas vardı..yakın zaman stoper defans oyuncuları olarak.
gece gece nereden estiyse..serbest çağrışım işte. tabi frank de boer'u hatırlamışken rigobert song'u hatırlamamak olmaz. ayrıca:
(bkz: fernando meira)
(bkz: lucas neill)
bir de tomas vardı..yakın zaman stoper defans oyuncuları olarak.
uefa kupasını tam 13 yıl olmuş artık avrupada yeni bir kupa almanın vakti gelmişte geçmiş bile haydi aslanlar güldürün tekrar yüzümüzü.
dsmartta sürekli reklamı var bunun. tarih yazacak diye. bana kalırsa gs'nin yazabileceği tek tarih 9 adet gol yeme olabilir. başka da bir olasılık hakikaten aklıma gelmiyor.
--ibrahim seten--
SON DAKiKA: G.Saray'ın bu sezon, şu ana kadarki forma satış geliri 91 milyon lira.. Bu da bir rekor..
--ibrahim seten--
SON DAKiKA: G.Saray'ın bu sezon, şu ana kadarki forma satış geliri 91 milyon lira.. Bu da bir rekor..
--ibrahim seten--
Stsl'ye 3 gomlek buyuk oldugu kabul edilmesi gwreken takim.
(bkz: aşmış)
En buyuk dusmanlari kendi icindeki basarisiz ve kompleksli insanlardir.
Kuyruk acilarindan bu kadar basarili bir konuma gelen camiayi televizyonlarda aslanlarin onune atiyorlar.
Ozhan canaydin yonetiminin artigi taner askin, adnan polat'in alt devresi isin celebi, hayrettin kozak vs. Isimler hep ayni cemaatlerden.
Yonetimlerinizde avrupa'yi unuttuk, rezil rusva durumlara geldik, kah fenerden 6 yedik, kah 4.sinif isvec takimlarina yenildik.
Allah askina siktir olun gidin.
Ve basarili yonetimlerin, insanlarin yolunu acin.
Kuyruk acilarindan bu kadar basarili bir konuma gelen camiayi televizyonlarda aslanlarin onune atiyorlar.
Ozhan canaydin yonetiminin artigi taner askin, adnan polat'in alt devresi isin celebi, hayrettin kozak vs. Isimler hep ayni cemaatlerden.
Yonetimlerinizde avrupa'yi unuttuk, rezil rusva durumlara geldik, kah fenerden 6 yedik, kah 4.sinif isvec takimlarina yenildik.
Allah askina siktir olun gidin.
Ve basarili yonetimlerin, insanlarin yolunu acin.
nispeten zayıf rakiplere tempolu ve hücumcu futbol oynadığı zaman geri dörtlüsünün zaafları belli olmayan takım. yönetim önümüzdeki sezon kesinlikle 2 iyi defans oyuncusu almalı. bir stoper ve bir bek. öte yandan 2-0 ya da 3-0 öne geçtiği maçlardan sonra vitesin düşmesi beni çıldırtıyor. istiyorum ki 4-0 veya 5-0 olsun, yok...Dün akşam bayern münih'i gördükten sonra iyice kızıyorum bizim oyunculara.
bu arada şampiyonlar ligi'nde rüyada olmamızdan ötürü "amrabat kazığı" göze batmıyor. bu adamın bu kadar beceriksiz ve bu kadar gelişime kapalı olduğunu ummazdım. tek yaptığı topu ayağına alıp önündeki adamın üstüne üstüne gitmesi ve top kaybı. verdiği basit pasları zaten aydın yılmaz da veriyor. yazık...
bu arada şampiyonlar ligi'nde rüyada olmamızdan ötürü "amrabat kazığı" göze batmıyor. bu adamın bu kadar beceriksiz ve bu kadar gelişime kapalı olduğunu ummazdım. tek yaptığı topu ayağına alıp önündeki adamın üstüne üstüne gitmesi ve top kaybı. verdiği basit pasları zaten aydın yılmaz da veriyor. yazık...
An itibariyle beyaz tv de real madrid maci analiziyle ezilen takim
Sozlukte yuzlerce ergen var genede bu tur yorumculardan daha objektif bakabiliyor
galatasaray yenerse ulkem adina sevinirim yenilirsede belki dalgami gecerim, kabul fakat mac baslamadan bok atmak ta neyin nesi
- icimizdeki irlandalilar sebebiyle madridi yenmesini ozellikle istedigim takim.
Sozlukte yuzlerce ergen var genede bu tur yorumculardan daha objektif bakabiliyor
galatasaray yenerse ulkem adina sevinirim yenilirsede belki dalgami gecerim, kabul fakat mac baslamadan bok atmak ta neyin nesi
- icimizdeki irlandalilar sebebiyle madridi yenmesini ozellikle istedigim takim.
madrid maçına 70 saati kalan kulüp, kulübüm, ilk sevdiceğim. hadi lan ülkeyi bok götürüyor. şöyle sevinçten ağlasak çok mu lan.
gerçekleri tarih yazar tarihide galatasaray.
hayatım boyunca hiçbir şeye, hiçbir insana, hiçbir kişiye bu kadar büyük bir sevgi beslemedim. galatasaray sevgisi çok farklı bir şey. başarıyla değil, başarısızlık ile pekişiyor. dışarıdan bakıldığında çok fanatik gözükmüyor olmama rağmen bildiğin holiganıyım.
en kötü günlerimde, canımın çok sıkkın olduğu zamanlarda varlığıyla her zaman yüzümü güldürdü.
en kötü günlerimde, canımın çok sıkkın olduğu zamanlarda varlığıyla her zaman yüzümü güldürdü.
aslına bakılırsa galatasaray lisesi mezunlarının tutması gereken bir takım. özü o sonuçta ama istanbulda oluşu ve popülaritesi gsyi bugün milyonlarca taraftarı olan bir klüp haline getirdi.
not: takım tutmam ama gs sempatizanıyım.
not: takım tutmam ama gs sempatizanıyım.
sampiyonlar ligi c.final macinda oynayacagi real madrid macina ispanyadan 18.000 bileti alinan takim.. sadece ispanyadan..
madrid macinda tahmini ispanyada 35.000 destekcimiz olacak demektir bu..
haydi aslanim guldur yuzumuzu..
madrid macinda tahmini ispanyada 35.000 destekcimiz olacak demektir bu..
haydi aslanim guldur yuzumuzu..
Gunahim kadar sevmem ama ulke puaninin selameti icin avrupa arenasinda destekledigim takim.
isi cok zor ama imkansiz degil. Basarilar.
isi cok zor ama imkansiz degil. Basarilar.
bu ülkeye hangi açılardan zarar verdiğini merak ettiğim kulüp.
savını iddia edip hele hele pkk gibi şerefsiz bir oluşumla kıyaslayıp bu iddiasını ispat etmeyen kansızdır.
savını iddia edip hele hele pkk gibi şerefsiz bir oluşumla kıyaslayıp bu iddiasını ispat etmeyen kansızdır.
pkk ile kıyaslanmış. adamın amına koyarlar. neye göre kime göre diye de sorarlar. yarak var amk. türkiye'yi avrupa'da temsil eden ve tanıtan takıma denene bak. amına kodumun kuşu adamı çileden çıkarıyor sabah sabah.
bir Fenerbahçeli olarak sevmesemde pkk ile kıyaslayanlardan nefret etme isteği uyandırıyor.ulan tamam sevmesin sonuçta futbol bu, ee eli kanlı bir örgütle niye kıyaslıyorsun.
türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı tarafından üstün hizmet ve şeref madalyaları ile liyakatlandırılan bir spor kulübünün eli kanlı bir terör örgütüyle eş değer tutulması hukuki bir suçtur. uyandırıyım.. dua et kulüp adına biri bu seviyesiz karşılaştırmanı sikleyip mahkemeye vermesin..
hukuki suç derken şey aklıma geldi.. 3 temmuz !!! utanmaz sıkılmaz bünyeler sizi..
hukuki suç derken şey aklıma geldi.. 3 temmuz !!! utanmaz sıkılmaz bünyeler sizi..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar