bugün
- habire1275
- izmirli kızların verici olması34
- habire12 adamdır37
- ben geldim naneler13
- sssilvermist22
- iş bulamamak2
- claudian clouds kadındır12
- yazarların almak istediği hediyeler4
- cilgincapkin13
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- anın görüntüsü18
- mutsuzluğun en büyük nedeni10
- deccal'in sozluge gelmesi10
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- tas kafa traşlı hırt sorunu2
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- japon denince akla gelenler2
- küs insanları barıştırmak3
- ben senin yerinde olsam5
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- bir ay çaylak olmak4
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- sözlükteki kavganın amacı5
- lionel messi6
- gece sokağa çıkıp auuuu diye bağırmak3
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- arap gel oğlum5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- yarası olan gocudur5
- en sevilen su markası3
- suca suruklenen cocuk7
- yorgun mermi13
- temmuz6
- nickten isim tahmini yapmak25
- abdülhamid kayıhan osmanoğlu5
- sözlüğün en güzel kızıyla çıkmak2
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- mutlu ama uzak olsun3
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar7
- burhaniye6
- sabahın 4 ünde parkta bir bankta oturan küçük kız2
- şu anda çalan şarkı2
- vincent van gogh5
- selam arkadaşlar beni hatırladınız mı4
sen de olmasan biz hangi takımı tutardık? 8 yiyen beşiktaşı mı, şike yapan feneri mi?
iyi ki varsın sevgili takımım!
iyi ki varsın sevgili takımım!
mükemmel bir dü$ü$ü bekleyen takım. her $ey bi' elenmeye bakar.
düşüşünü bekleyen rakip takım fanatiklerinin olduğu takım. kendi istikrarsız kulüplerini ise görmezler.
Elenirse sampiyonlugu garantileyecegini kestireyen komik insanlar var ciddi ciddi.
şebeklerin sabah akşam dua edip bir üst tura çıkmasını beklemesi gereken takım
olur da bu turda elenirsek fark bu haliyle 6 iken çok başka noktalara taşınır aman diyim. avrupada devam ettiğimiz sürece sizin şampiyonluk şansınız var bunu siz de biliyorsunuz..
olur da bu turda elenirsek fark bu haliyle 6 iken çok başka noktalara taşınır aman diyim. avrupada devam ettiğimiz sürece sizin şampiyonluk şansınız var bunu siz de biliyorsunuz..
mavi beyaz giyinmiş bekleyen rakip takım fanatiklerince çamur atılan kulüp. ne galatasaray kompleksi varmış sizde de !
bugün schalke takımını destekleyen alman halkı gibi, schalke'nin kazanması için dua eden içimizdeki almanlar olacaktır ..BOŞVER.. bugün yeni bir tarih yazmamızı istemeyen,içimizdeki almanlar olacaktır.. UEFA kupasını kazanıp yurda dönen takımı taşıyan uçağın düşmesi için dua edenleri hatırlar gibi ..BOŞVER.. bugün başarısız bir sonuç karşısında klavye başında pısmış bekleyenler olacaktır kendi statülerine bakmadan ..BOŞVER.. bugün yalandan yere Galatasaray'ı destekliyorum Türk futbolunu destekliyorum gibi samimi olmayan ve bir o kadar sevimsiz LACiVERT taraftarlar olacaktır ..BOŞVER.. bugün schalke atkıları boyunlarında maçımızı izleyecek olan ve hiçbir zaman BEYAZ olmayı beceremeyen SiYAH taraftarlar olacaktır ..BOŞVER.. sen alayını BOŞVER.. ama alayına KOY GEL
Galatasaray'ım.. bugün tarihi gün.. ve inşallah zafer günü.. bugün minicik elleri ve kocaman yüreğiyle aramızdan ayrılıp melek olan TUnahan uğur için oynayın ÖLÜMÜNE.. başarılar Galatasaray.. Allah utandırmasın..
Galatasaray'ım.. bugün tarihi gün.. ve inşallah zafer günü.. bugün minicik elleri ve kocaman yüreğiyle aramızdan ayrılıp melek olan TUnahan uğur için oynayın ÖLÜMÜNE.. başarılar Galatasaray.. Allah utandırmasın..
Dünya'da Milenyum Kupası tek kazanan takım.
Heryerde Heryenildiğinde Uefa kupası olan takım.
Klasik mac gunu taraftarlarinin ortaya ciktigi takim. Hayir yani boyle keyif alinmazki futboldan.
Not: evet evet fbjk liyim. Galatasaray avrupa da elensin diye dua ediyorum. Kura dan schalke ciktiginda aglamistim hatta. Cok fena galatasaray kompleksim var bildigin gibi degil. Galatasaray mac kazaninca agliyorum falan.
Not: evet evet fbjk liyim. Galatasaray avrupa da elensin diye dua ediyorum. Kura dan schalke ciktiginda aglamistim hatta. Cok fena galatasaray kompleksim var bildigin gibi degil. Galatasaray mac kazaninca agliyorum falan.
defansı dany, semih, sabri, riera gibi isimlerden oluşuyorken çeyrek finalden filan bahsediyor bu kulüp.
çok gülüyorum lan. ahahahaha.
çok gülüyorum lan. ahahahaha.
5 sene önce şampiyonlar ligi çeyrek final maçı için Türkiye'ye gelen Chelsea takımını havaalanında çiçeklerle karşılayan taraftarın takımıdır. Dualarımız Schalke ile.
drogba veya sneijder yerine adam gibi 2 stoper alsaydı.
sabri yerine daha sağlam bir kanat oyuncusu alsaydı bugün daha farklı olabilirdi.
sabri yerine daha sağlam bir kanat oyuncusu alsaydı bugün daha farklı olabilirdi.
patates tarlasinda mac yapmaya devam ettikce turkiye'yi hic de iyi temsil edemeyecek takim.
Elindeki paraları dünya yıldızlarına çarçur ettiğiü için basketbolcuların parasını ödeyemeyen, beri yandan stadına bakamayan takım. Yine devletten avanta bekliyorlardır muhtemelen.
kim ne derse desin hala şampiyonlar ligi çeyrek final şansı devam eden takımdır. arkadaşlar; barcelona gibi 2-0 mı kaybettik? celtic gibi evimizde 3 mü yedik? yoksa valencia gibi yine evimizde 2-1 mi kaybettik? almanya da çıkar oynarız aslanlar gibi. schalke yenilmeyecek bir takım değil. yeter ki bu maçtan dersler çıkaralım.
schalke'nin tecavüzüne uğrayan takım.
stadının zemini rezilleri oynayan takım. drogba ile sneijdere milyonlar döküyorsun ama şu zeminin haline bak. allah sakatlıktan korudu oyuncularımızı resmen..
avrupa' da başarısız olmasını isteyen türklerin varolduğu gerçeği üzücü olan büyük kulüp.
şaşırıyorum. dün gece bir sürü türk(!)ün schalke forması ile dışarıda tur atmadığı kaldı. galatasaray çıtayı çok fazla yükseltmiş olmalı ki, her avrupa maçı kaybından sonra rakip fanatikler bayram ediyor.
ama hatırlamak istemediğiniz, alaya alıp unutmaya çalıştığınız gerçek hala söz konusu: o kupalar hala sizin müzenizde değil... ağlamaya devam edin.
küme düşürülmezseniz, inşallah bir gün alırsınız. bir türk olarak çok ister, çok mutlu olurum.
şaşırıyorum. dün gece bir sürü türk(!)ün schalke forması ile dışarıda tur atmadığı kaldı. galatasaray çıtayı çok fazla yükseltmiş olmalı ki, her avrupa maçı kaybından sonra rakip fanatikler bayram ediyor.
ama hatırlamak istemediğiniz, alaya alıp unutmaya çalıştığınız gerçek hala söz konusu: o kupalar hala sizin müzenizde değil... ağlamaya devam edin.
küme düşürülmezseniz, inşallah bir gün alırsınız. bir türk olarak çok ister, çok mutlu olurum.
kimse kusura bakmasın ama türk telekom arenaya gelenler taraftardan daha çok seyirci olarak gelmişler koskoca stad tamamen dolu fakat sadece kale arkalarinda bir bölüm takıma destek olmaya çalışıyor fakat onlarda coşkulu bir biçimde değiller. bu olay fenerbahçe için de geçerli. maalesef stadlar guzellestikce takımını destekleyen gerçek taraftarların sayısı git gide azalıyor. takım zaten kötü oynuyor, zemin berbat, bari taraftar görevini yapsın da cehennem denilen stad rakipler için cennet olmasın.
artık devletten zemin beklerler.
dövlet bize zemin yapmıyir.
dövlet bize zemin yapmıyir.
embesilleri bile zaman zaman mutlu edebilen büyük camia..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar