/887
galatasaray'ın oyuncularıyla, galatasaray'dan 'sonra' kurulan kulübün taraftarları tarafından "o kulübe şükretmesi" gerektiği iddia edilen kültür kulübü.
yine transfer dönemi bize çile çektiren klüp.ya bi kere de şu kamp öncesi bitsin şu transfer işi.110 trilyon gelir elde etti takım hala birşey yok.forma satışlarını falan saymıyorum.borçlar yavaş yavaş kapanıyor tamam uefa kriterleri denen birşey var ama şampiyonlar liginde de başarı gelmeyince kriter denilmez umarım.şampiyonluk kimsenin gözünü boyamasın taraftarın asıl hasreti avrupada başarıdır.
istiklal Caddesi'nde turistik bir hamam. Broşürlerine bakılırsa bu aralar gay turizmine hizmet veriyormuş.
bu takımın tek vefasızlığı bülent korkmaz' adır. alt yapıdan çıkan senelerce oynayan adam öyle gönderilmemeliydi. onun dışında her sene için çuvalla para verilen servet vb. lerine yapılan vefasızlık filan değildir. babalarının hatrına oynamadı hiçbiri. bence jubile alt yapıdan gelen ve 10 yıl oynayan adama yapılır sadece.
bülent' in yeri ayrıydı, o oynamak istiyorum dediği sürece kalmalıydı takımda, ayıp edildi. ama onun dışında efendi gibi davranan herkes layığıyla bırakır bu formayı. ayhan akman örneği ortadadır mesela.
her daim fener'in altına yatacak kulübümsü.
türkiyenin önemli uluslararası markalarından biri.hiç zorunuza gitmesin gittim,dördüm,test ettim.istatistiksel anlamda da türkiyenin en başarılı futbol klübü.
türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük takımıdır.
şampiyonlar liginden men edilme ihtimali olan civcivler* ünlü transferler yapabiliyorsa; "uefa kararı"nın nesini beklediğini anlayamadığım bağlılığım.

(bkz: dirk kuyt)
tarih yazmayı iyi bilen en büyük türk takımıdır.

görsel
facebook'ta 7 milyon kişiyi geride bırakmıştır.

barca, real, liverpool, manu gibi devler 20 milyon civarındadır.

bunların çoğu kendi ülkelerinin dışında dünyanın heryerinden takipçilerden oluşur.

cimbom ise sadece türkiye ağırlıklıdır.

ama gelecek sezondan itibaren başlayacak avrupa zaferleriyle çok rahat 15 milyonu geçeceğimiz aşikardır.
çok enteresan gelişmeler sonucunda oluşan zorluklar içinden hep başarıyla, ilklerle çıkar. budur en büyük özelliği...hacizcilerin cirit attığı sezondan, teknik direktörsüz şampiyon olarak çıkabilmek gibi. hep iç piyasaya mal üreten dandik türk ligine uluslararası kupalar getirebilmesi gibi. ezeli rakibinden yok 6 yemiş,15-20 kere daha az kazanmış. fasa fiso. aynı ezeli rakibe sendromların krallarını da yaşatmış, Anadoluda "herkesin" sevdiği, sempati beslediği, Avrupa ve dünyanın her yerindeki aşağılanmış, ikinci sınıf muamelesi görmüş Türklerin de gururu olabilmiş parıltılı sevgilisidir. Ezeli rakibin camiasının bugün başta medyada olmak üzere, her alanda boy gösteren bir çok ünlü, başarılı siması, mensubu da yine lisesinden ve üniversitesinden aldıkları eğitimle bu kariyerlerini parlatmışlardır. Yok Fransızmış yok oymuş. Geçiniz. Yani " fitbolcu klübü"(goyduh eğleniyoz) değildir sadece. Diyorum ya parlayan yıldızdır. öyle kalacaktır.
seneye şike şubesini oluşturması gereken kulübüm. nasılsa cezası yok, her sene de yönetici değiştirdik mi tamamdır sırtımız yere gelmez, zaten kulüple de bağdaştıralamaz şike cezaları, sahaya hiç yansımaz, en kötü tahkim indirime gider, oh süper.

(bkz: bu ne amk)
kulüp tarihindeki en büyük başarısı galatasaray'ı 6-0 yenmek olup, her yıl 6 kasım'da kutlamalar yapan kulüp taraftarının "uefa kupasını aldılar, seviniyorlar" diye eleştirdiği kulüp.

yıllardır avrupa birliğine neden alınmadığımızı düşünürüm de, artık düşünmüyorum.
uefa kupasını alıp sonra şamar oğlanına dönen yegane kulüp.
uefa kupasını kaldırmayı hayal bile edemeyen şikebahçelilerin laf attığı, türkiye' nin en büyük ve başarılı kulübüdür.
fener'in karısı olan kulüp.
Hamit Altıntop'u alamayınca Burhan Altıntop'la idare eden kulüp*.

http://www.facebook.com/p...71&type=1&theater
neye göre kime göre fenere çakan kulüp uzayda falan mı yaşıyorsunuz göz var nizam var son 10 senedeki derbileri izlerken fenerbahçeliler bile utanıyor bu mu ezeli rakip diye sanırım hiç derbi maçları izlemiyor bu kişiler.
fenerbahce’ye, hem de kendi evinde, butun aile fertleri sahit olurken 8 kilo agirliginda, 925 ayar gumus oyuncagiyla cakandir.

ben demiyorum, zaman diyor: http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1284899
transfer konusunda hala sesi cikmamis bagimliligim.

bir kere acik acik soyluyorum galatasaray bu kadro ile seneye sampiyonlar liginde hic birsey yapamaz. bir kere nokta atisi transferler sart galatasaraya. ornegin forvet; hemde saglam bir forvet. kanat oyuncusu lazim bir kere en az bir tane olmak uzere iki kanada da olur ama cok fantastik olacagindan bir kanat oyuncusu yeterli oalcaktir. melonun hemen alinmasi sart. baska isimler uzerinde duruyorlar ancak kesinlikle melonun alinmasi lazim bence cunku selcuk ile iyi bir ikili oldular bu saatten sonra yeni bir oyuncu alip bir de onun takima adapte suresini beklemek mantiksiz olur. emre ve engin kesinlikle kanatta sampiyonlar ligini kaldiracak oyuncular degiller. kanadin bir tarafina muhtemelen soluna( cunku sagda ebouenin bindirmeleri o taraftaki zayifligi bir nebze kapatir ama hakan balta icin ayni seyi soyleyemiyorum) cok kosan cok guclu ve teknik bir kanat oyuncusu lazim. kuyt gibi misal.ama engin ve emre ligde surekli gorev almali boylece inanilmaz bir rotasyon firsatimiz olacak ve bu sene sampiyon olan kadro ligi koyarken yeni transferler avrupaya yogunlasacak. sanki iki farkli takim gibi olacagiz adeta. hamit altintop her gecen gun daha bir uzak ihtimal gibi geliyor bana ama bakalim o olsa cok iyi olur. forvete kesinlikle yabanci ayi gibi bir eleman lazim boyle sow gibi niang gibi emenike gibi. elmander kosacak bozacak capraz kosu yapacak bu adam bam gum yapistiricak. defansa kesinlikle stoper lazim (oncelikli tercihim turk olmasi omer toprak gibi veya egemen gibi veya yine aklima gelmeyen basarili ve tecrubel: yabanci sinirlamasi yuzunden). ne derseniz deyin semih kaya henuz sampiyonlar ligi icin hazir degil. belki bu yuzden eksileyeceksiniz ama dogrusu bu. cok yetenekli ve bir iki seneye ortaligin tozunu attiracak suphem yok ama sampiyonlar ligi ayri bir konsept. cok onemli olmayan veya karsimizda cok guclu takim olmadikca oynar avrupada hem tecrube kazanir hem diger stoper dinlenir ancak onemli maclarda en ufacik bir hata nelere sebep olur hepimiz biliyoruz. bu bakimdan chivu guzel bir alternatif olabilir. adam hem sol bek hem stoper oynuyor ve isin guzel yani iki pozisyonda da siritmiyor. defans hattinin muslera eboue ujfalusi omer toprak ve chivu oldugunu dusunsene bir!

tabi bu sirada baros kesinlikle satilmali bence eger bir forvet alinacaksa 3. yedek forvet necati olarak kalmali. sabri servet gitmeli ayhan zaten gitti. riera her ne kadar son zamanlarda tutunmak icin galtasaray taraftarina oynamis olsa da, twiter dan kuyt a cevabi yapistirmis olsa da yapacak birsey yok yani olmayinca olmuyor. o da gitmeli acilen. culio geliyor aslinda teknik bir oyuncu terimle beraber biraz da cikis yaparsa ligi koymakla beraber avrupa maclarinda da transfer edilen diger kanat oyuncusu ile oynayabilir. amrabat mesela terimin elinde cok iyi yerlere gelebilecek bir oyuncu. gecen seneden gelen sampiyonluk geliri bu seneki sampiyonlar ligi gelirleri derken kasayada guzel para giriyor borclarinda azaldigi goruluyor. bence olmayacak galatasarayin yapamayacagi seyler degil. bu sekilde bir transfer politikasi uygulanirsa bence galatasarayin sampiyonlar liginde ceyrek yada yari final gormemesi isten bile degil. hatta bakarsiniz uefayi koyariz.

tabi once transfer konusunda somut adimlar atmak gerek ki ben hala o adimlari gorebilmis degilim.

buyuk baskan, imparator veyahut bunlara fikir sunabilecek herhangi pozisyondaki bir yonetim uyesi, futbolcu, yardimci antrenorler, malzemeci, floryadaki herhangi biri okuyorsan sozlerime kulak ver. yukaridaki yazdiklarim cok fantastik seyler degiller. lutfen dikkate alin beni. bakin pozisyon, para san sohret hatta suku bile beklemiyorum sizden. seneye galatasarayimi keyifle izletin bana yeter !!!
suçsuzlar tek celsede beraat eder!

turk futbolunun şike ile alakalı gelmiş gecmiş en temiz kulübüdür!!
şüphesiz renklerine ölünesi, türkiye'nin en iyi kulübü. dünya çapında ise başarısı göz ardı edilemez.
türk sporunun medhar ı iftiharı.

tarihiyle, başarılarıyla, kalitesiyle, kültürüyle; 1481 Galata Sarayı Enderun u Hümayunu'ndan 1905 galatasaray spor kulübü'ne, 2000 kopenhag'dan nesillere...

şanımız, şerefimiz, onurumuz, gururumuz galatasaray!

yaşa galatasaray!

yaşa büyük galatasaray taraftarı!
denizli zırvasından aklanmıştır mahkeme kararı ile

bi ton belgeye tek laf etmeyen götoşlar ellerinde tek belge yokken o döneme bok atıp durdular yıllarca

adalet böyle bi şey işte zamanı gelince sokar götüne sopasını anlamazsın bile..
nam-ı diğer kupa beyi.
© copyright 2005 - 2026