bugün
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak9
- sarapci koala68
- tayland a giden erkeğin asıl amacı5
- salata ile başlanan gün6
- eski sevgiliyle karşılaşmak6
- iremga6
- bir babanın valiliğe yazdığı ötenazi dilekçesi3
- sezen aksu şarkılarında geçen acımasız sözler4
- ölümden korkmamak6
- kıyamet zamanlarında mı yaşıyoruz3
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- minnoş bir kalbim var diyen erkek7
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçtim4
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri30
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- teoman ın en güzel 3 şarkısı4
- sözlük erkeklerinin kombinleri2
- anın görüntüsü20
- yagmurcu ile yağmur altında dans etmek5
- gocu38
- halter kaldırırken osurmak4
- e'e f e5
- 14 eylül 2026 okulların açılması3
- algı çetesi7
- özgür özel10
- revizyonist troçkist kırması yeni oportünist cephe3
- masklavinin siyaseti bırakırsa düzeleceği kanısı8
- s'i l v'e r m'i s t29
- mazotun litresi 90 lira13
- allah yoksa insanı iyi olmaya zorlayan nedir9
- fenerbahçe11
- sigaraya kahve sürmek5
- mesai bitimi2
- hostingdunyam7
- 81r4d3r5
- orhan gencebay2
- heyt bea birader4
- sözlükteki 4 harfliler4
- gün tabağı diye rulolat veren sözlük kızı9
- aşırı milliyetçilerin herkesi kürtçü ilan etmesi7
- arkadaşlar kavga etmeyin8
- kargocularla kanka olmak4
- 100 bin liraya mezarlık gece bekçisi olmak9
- idam anında kendini zehirlemek3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- miçotakis ten türkiye'ye iyi geçinme çağrısı6
- kabe'ye secde etmek on emri ihlal ediyor mu4
sampiyonlar ligi icin transfer gorusmelerini yapan ancak bunu ulu orta yapmayan ve bu transferleri kesinlestirmek icin uefa nin verecegi karari bekleyen gurur duydugum takimim. hayir bazilari cikmis "birilerinin yoneticeleri uyarmasi lazim" falan demis ya, he onlar da hic bilmiyordu zaten yemin ederim bu takimin gelecegini siz ustun zekalilar(!) kurtardi diyesim geliyor.
sonuc olarak su ana kadar 3 kulvarda mucadele edecek olmasindan oturu rotasyon icin cok iyi nokta atisi transfer yapmis asil bombalarini ise uefa tarafindan men edilip edilmeyecegimiz kesinlestikten sonra patlatacak olan "yillar sonra transferde akillanmis, bilinclenmis, olgunlasmis" bağlılığım, bağımlılığım.
sonuc olarak su ana kadar 3 kulvarda mucadele edecek olmasindan oturu rotasyon icin cok iyi nokta atisi transfer yapmis asil bombalarini ise uefa tarafindan men edilip edilmeyecegimiz kesinlestikten sonra patlatacak olan "yillar sonra transferde akillanmis, bilinclenmis, olgunlasmis" bağlılığım, bağımlılığım.
en büyük rakibinin 100. yılında şampiyon olmuş takım.
ay şaşırdım lan.
ay şaşırdım lan.
türkiye gibi kirli bir ligde şerefli,asaletli ve ter temiz olan takımdır.
en büyük rakibi sahasında şampiyon olmuş takım.
ay şaşırdım lan.
ay şaşırdım lan.
en büyük rakibine 100. yılında 5 tane sallamış takım.
birilerini evden aldırmayıp, evinde kupa alan takım.
başlığı altına gelinip fenerbahçe'ye sallanan takım. adetten heralde, yapmayanı sikiyorlardır belki. bir fenerbahçeli olarak durun ben de sallayayım.
galatasaray, hmm, en büyük, ezikbahçe melis, ağlama, bi de şey, fenev.
galatasaray, hmm, en büyük, ezikbahçe melis, ağlama, bi de şey, fenev.
30 yıl sonra aldıkları kupa ile şampiyonlar ligi şampiyonu olduklarını sanan takımın rakibidir.
fenevi en çok yenen takım. galatasayay en biyinci bi keye!
dünyanın hatta ujayın en büyük takımı.
hepiniji şikey oyum gassay!
ye ye ye yaya ya gassay gassay fenevin amk! cimbomlu oydum ben he he.
hepiniji şikey oyum gassay!
ye ye ye yaya ya gassay gassay fenevin amk! cimbomlu oydum ben he he.
fenerbahçeye sallamak için tetikte bekleyen taraftarın takımıdır.
+umutu almışız lan
-umut ne a*ına koyim yaa, kaç yaşında o?
+lan ne olcak fener de kuyt'ı aldı adam 39 yaşında.
-hee doğru lan amk fenevi
+gel sözlüğe saydıralım gene şunlara
-hadi şikeci fenev şikeci fenev güiza yaz azize yaz dünyanın en buyuk takımıyız demeyi unutma. hahaha.
(bkz: bu ne lan)
oğlum yapmayın lan yeter artık ya. umutunuz da hayırlı olsun ne diyelim.
+umutu almışız lan
-umut ne a*ına koyim yaa, kaç yaşında o?
+lan ne olcak fener de kuyt'ı aldı adam 39 yaşında.
-hee doğru lan amk fenevi
+gel sözlüğe saydıralım gene şunlara
-hadi şikeci fenev şikeci fenev güiza yaz azize yaz dünyanın en buyuk takımıyız demeyi unutma. hahaha.
(bkz: bu ne lan)
oğlum yapmayın lan yeter artık ya. umutunuz da hayırlı olsun ne diyelim.
taraftarının büyük çoğunluğunun yavşaklığından iğrendiğim takım. aynı zamanda türk futbolunun en büyük takımı konumundadır (tabi ki daimi değildir) göstermiş olduğu başarılarla.
başlığı altında, yaklaşık 10 dakikadır fenerbahçe'ye laf sokulmayan takım. sözlükteki galatasaraylı kardeşlerin hayatlarından şüphe etmeye başladım, korkuyorum...
beyler boş bırakmayalım, bi el atalım lütfen!
gassaayay tüykiyenin bi de dünyanın ve bi de ujayın en büyük, en biyinci, en çok da kocaman takımıdıy! fenevbahçeliley de çükümü yeşin hehe...
beyler boş bırakmayalım, bi el atalım lütfen!
gassaayay tüykiyenin bi de dünyanın ve bi de ujayın en büyük, en biyinci, en çok da kocaman takımıdıy! fenevbahçeliley de çükümü yeşin hehe...
başlığı altında bir süredir orgazm taklidi yapan saipsizlerin saldırısına uğramış kulüp.
başkanları olmadığı için mi saipsiz kalmışlar merak konusu...
hoş, başkanlarını aratmıyor mübarekler.
aziz yıldıvım "sikevim böyle fenevbahçeyi" demesiyle bivlikte bivbivlevine büllüklevini yediviyolav.
başkanları olmadığı için mi saipsiz kalmışlar merak konusu...
hoş, başkanlarını aratmıyor mübarekler.
aziz yıldıvım "sikevim böyle fenevbahçeyi" demesiyle bivlikte bivbivlevine büllüklevini yediviyolav.
büyük takımdır. küçük takımın taraftarı çocuk taklidi yapan ergenler bu başlık altında çoğaltılırlar. *
nedense fenerbahçe'yi yendiği birkaç maç referans alınarak büyük bir takım olduğu iddia edilen takım.
nedense.
nedense.
türkiye'nin en büyük takımlarından biridir. bugüne dek ülkeye kazandırdığı şeyler -yetenekli futbolcusundan, yöneticilerine, kupa başarılarına kadar- açık ve net ortadadır. bu özellikleri kesinlikle inkar edilemez ve tartışılamaz.
fakat şu var ki; kendine galatasaraylı diyen, ağzını açtığında metin oktay'dan girip hagi'den çıkan güzel insanlar. işi gücü bırakmış, galatasaray başlığı altında, ortalama 3 buçuk saniyede bir; hem dünyanın en ezik takımı, hem de kendilerinin en büyük rakibi olduğunu iddia ettikleri fenerbahçe'ye -ve fenerbahçelilere- öyle ya da böyle laf çarpma, laf sokma, geçirme, elleme, mıncıklama, ve iteleme peşine düşmüşlerdir.
türkiye'nin en büyük takımlarından biri olan galatasaray'ı, kesinlikle bu arkadaşlarla ilişkilendir(e)meden, onları; taraftarı olduklarını iddia ettikleri bu takıma hiçbir şekilde yakıştır(a)madan. tamamen onların diliyle -yani ilkokul 5 seviyesinde- birkaç entry girmekten kendimi alamadım. pişman değilim, yine olsa yine yaparım.
celallenmeyin gençler, sakin olun. şu başlık altına yazılan son 100 entry'nin 90'ı fenerbahçe'yle ilgili değilse, fenerbahçe'ye ve fenerbahçelilere laf sokma kaygısıyla girilmemişse, siz haklısınız. ama açıp bakın bi zahmet. hem büyük taraftar olduğunuzu iddia edip, hem de ortalama bir gerzekten farksız yazılar yazıyorsunuz. sonra da hak ettiğiniz şekilde karşılık alınca küplere biniyorsunuz.
n'oldu? incileriniz mi döküldü? ah kıyamam.
ayrıca klavyenin üstüne oturtup, saipsiz pijler deyi höyküren kardeşlerimize de bir mesaj kadar yakınım. yüz yüze konuşup tanışmayı, gerekirse tartışmayı çok isterim.
sevgilerimle...
fakat şu var ki; kendine galatasaraylı diyen, ağzını açtığında metin oktay'dan girip hagi'den çıkan güzel insanlar. işi gücü bırakmış, galatasaray başlığı altında, ortalama 3 buçuk saniyede bir; hem dünyanın en ezik takımı, hem de kendilerinin en büyük rakibi olduğunu iddia ettikleri fenerbahçe'ye -ve fenerbahçelilere- öyle ya da böyle laf çarpma, laf sokma, geçirme, elleme, mıncıklama, ve iteleme peşine düşmüşlerdir.
türkiye'nin en büyük takımlarından biri olan galatasaray'ı, kesinlikle bu arkadaşlarla ilişkilendir(e)meden, onları; taraftarı olduklarını iddia ettikleri bu takıma hiçbir şekilde yakıştır(a)madan. tamamen onların diliyle -yani ilkokul 5 seviyesinde- birkaç entry girmekten kendimi alamadım. pişman değilim, yine olsa yine yaparım.
celallenmeyin gençler, sakin olun. şu başlık altına yazılan son 100 entry'nin 90'ı fenerbahçe'yle ilgili değilse, fenerbahçe'ye ve fenerbahçelilere laf sokma kaygısıyla girilmemişse, siz haklısınız. ama açıp bakın bi zahmet. hem büyük taraftar olduğunuzu iddia edip, hem de ortalama bir gerzekten farksız yazılar yazıyorsunuz. sonra da hak ettiğiniz şekilde karşılık alınca küplere biniyorsunuz.
n'oldu? incileriniz mi döküldü? ah kıyamam.
ayrıca klavyenin üstüne oturtup, saipsiz pijler deyi höyküren kardeşlerimize de bir mesaj kadar yakınım. yüz yüze konuşup tanışmayı, gerekirse tartışmayı çok isterim.
sevgilerimle...
en büyük başarısı galatasaray'ı yenemek olan fenev'in stadından şampiyonluk kupasıyla dönen en büyük türk takımı.
başarılı olunca taraftarı artabilen tek takım.
götünden borç uyduranların sallamaya çalıştığı türkiye'nin en büyük kulübü. hadi metvise doğru konvoy yapın gençler.
2012-2013 sezonu kombineleri genel satışa bugün itibariyle çıkmış olan kulüp.
çıktığı gün itibariyle 30.000'i geçmiştir.
arena'nın geliş gidişinde yaşanan tüm eziyete rağmen armanın peşinden koşan tüm aslanlara, büyük galatasaray taraftarına kendi adıma teşekkür ederim.
çıktığı gün itibariyle 30.000'i geçmiştir.
arena'nın geliş gidişinde yaşanan tüm eziyete rağmen armanın peşinden koşan tüm aslanlara, büyük galatasaray taraftarına kendi adıma teşekkür ederim.
yatıp kalkıp şenol güneş ve ekibine dua etmesi gereken futbol takımı.
baskanı hiç bir zaman hapiste yatmamış. başkanı atatürk'e suikast planı yapmaktan idam edilmemiş kulüptür.
şu ana kadar yaptığı transferlerle sansasyon değil başarı için transfer yaptığını göstermiş olan kulüp, kulübüm. dany ve umut transferleri, galatasarayın alternatifli bir kadro oluşturmaya çalıştığının habercisi bir anlamda. geçen sezon en büyük sıkıntımız da buydu zaten. allahtan önemli sakatlıklar falan olmadı da çok büyük sıkıntı yaşamadık. ama elmander, melo, selçuk, semih, eboue, ujfa ve balta. bu liste uzar. ilk onbirde oynayan oyuncuların neredeyse hiç birinin sağlam bir alternatifi yoktu. lige başlarken ujfa-servet- zan diye tasarlanan stoper mevkiinde sezon sonuna doğru semih-ujfa ikilisi alternatifsiz kaldı bir anda. şimdi oraya dany takviyesi yapıldı. umut elmandere alternatif olabilir. bazı arkadaşlar hayal kırıklığına uğramış umut transferiyle ama ben ümitliyim. kimse umuttan 20 gol atmasını beklemiyor, o beklentiyle alındığını da hiç sanmıyorum. elmader de geçen sezon 36 maçta toplam 12 gol attı ama takıma katkısı bundan çok daha fazla oldu. süper finalde elmanderin oyundan çıktığı andan sonra takımımızın savunmada ne kadar sıkıntı çektiğini bilen bilir. işte bu açıdan düşününce umut transferi daha da büyük anlam kazanıyor benim gözümde. şimdi bundan sonrasında da aynı yoldan şaşmazsak çok sağlam bir takım olabiliriz. bir tane bitiriciliği yüksek santrafor, bir iki kanat oyuncusu, sol beke yedek ve orta saha takviyesiyle ciddi anlamda eksiklerimizi kapatmış oluruz. bu dört-beş transferin içinde bütçeyi en sarsabilecek olanı santrafor ve orta saha. bu yükün altından da başarıyla kalkabilirsek şampiyonlar liginde sağlam bir mücadele verecek bir takım kurmuş oluruz. ligde de rahatlıkla şampiyonlar ligi vizesini kaparız.
sosyal medyada dünyanın en büyük 6. kulübüdür.
taraftar sayısı, hayran kitlesi ile alakalı olduğunu söylememe gerek yok sanırım.
taraftar sayısı, hayran kitlesi ile alakalı olduğunu söylememe gerek yok sanırım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar