bugün

/50
son iki yıldaki duyguları, ''galiba yanlış domuzu kestik'' olarak tanımlanabilir.
öyle bir zincirki bu yetiştirdikleri adamlara burs şartı koşmuşlar. şöyleki eğer sende fetocu olmuşsan ve devlette iyi bir yerlere yerleşmişsen yeni gelecek fetoculara burs vereceksin yardım edeceksinki onlarda devlette iyi bir yerlere yerleşsinler.

not: akp li değilim. sade bir vatandaşım. bu durum zoruma gitti çünkü bu ülkede bir yerlere gelebilmek için illa bir topluluğa bağlı olman mı gerekiyor?
devlete sızmaya çalışmaları vesaire bu kısma girmeyeceğim. ben beni ilgilendiren kısımdan biraz bahsedeceğim.

kendi oturduğum semt için konuşuyorum, dershaneleri diğer tüm dershanelerden ucuzdur. ekipmanları kalitelidir. öğretmenler sizinle birebir ilgilenir vesaire. durumunuz yoksa, para bulamıyorsanız anlayış gösterilir. taksitleri geciktirirseniz ses edilmez. aç olduğunuzu, paranız olmadığını söyleyin yemekhaneden ücretsiz yemek verilir.

kitap alacak paranız mı yok ? dershane size parayla sattıklarını gizliden ücretsiz verir, ihtiyacınız olduğu için. burada anlatıldığı gibi sonradan arayıp " devlete sız " falan gibi saçma sapan isteklerde de bulunmazlar.

kalacak yeriniz yoksa ücretsize yakın fiyata yurt+yemek ayarlamaya çalışırlar.

haftada bir ücretsiz çiğköfte vb. yiyecekler dağıtılır. ve boldur.

sadece okulla vesaire değil, kişisel hayatınızda sorun olduğu zamanda ilgilenirler. ellerinden geleni yaparlar.

ki bunlar için onlarla aynı görüşe sahip olmak zorunda değilsiniz. birçok kez atatürkçü olduğumu belirttim dershane içinde, hatta danışman hocam komünizm içerikli kitaplar okuduğuma da şahit oldu. ama bana ters bir şey söylenmedi hiç veya dışarıdan biri gibi davranılmadı.

bu kadar iyiliğe ve hukuk fakültesi kazanmış olmama rağmen, bir kere dahi arayıp benden bir istekte bulunmadılar. en azından henüz bulunulmadı. ileride bir istekte bulunurlarsa burayı editlerim. ama şuan için, bana bir ton iyiliği geçmiş dershaneye sahip bir cemaattir. ideolojilerini, amaçlarını sevmem. ama insanları kazanmayı biliyorlar, haklarını vermek gerek.
Gerçekten iyi insanlara sahip cemaat. Ben de dershanelerine bir mühlet gitmiştim.
Bir zamanlar dışarıdaki bunaltan samimiyetsizlige ve insanların çıkarlarına dayanamadigimda sohbetlerine katılıp bir cok sey ogrendigim cemaat. Allah kelami yapilan her yerin huzurlu yerler oldugunu düşünüyorum. Bana ciddi katkıda bulundular. Simdilerde pek sevmez oldum ama yigidi öldür hakkını yeme demisler.
AKPKK'nın ağa babası ve düne kadar ortağı olan, CIA tarafından tıpkı PKK gibi 1980'lerde kurulmuş ve geliştirilmiş, asıl kökleri ta 18. ve 19. YY da Irak bölgesinde ortaya çıkmış Süryani, Ermeni vb. kırması, sonradan birden bire Müslüman, Kürt vb. olup şeriatçı vb. ayaklanmalar çıkarmış tarikatlara kadar giden oluşumdur.

Bugün de hala ciddi anlamda CIA tarafından desteklenen bir örgüttür. Hakkındaki bu gerçekler çok iyi bilindiği halde ülkemizin özellikle muhafazakar ailelerden gelen saf çocukları, köprüyü geçene kadar ayıya dayı derim kafasyıla bunların arasına girmiş ve sonra bunların müridine dönüşmüş çıkarcı gençleri, iki rol keser bunlarla iki namaz kılar merkezlerinin ve güçlerinin olduğu ABD gibi ülkelerde ticari kar elde ederim derdine düşen gençler vb. bol bol genç müritleri vardır!

Bunlar örgüte piyon olarak girer piyon olarak ömür boyu devam eder! Örgütün yönetim kademesi kolay kolay değişmez ve hizmet ettiği yer yani ağa babası kabak gibi ortada görülür!

FBI ajanları açık kimlikle bunların derneklerine gelip "Amerikan toplumunda yaşam" vb. garip garip dersler, seminerler vs. verir! Bu FBI ajanları ABD'de diğer Türk dernekleri yada başka her hangi bir derneğe gitmez ama nedense bunların derneklerine gelir!

Tabi Gülen'in köşkünü CIA/FBI koruyor olayı da şehir efsanesi değildir! Ciddi ciddi dört yanı açık kimlikle dolanan ABD'li resmi korumalarla doludur. (Ayrıca BBP Alperen ocakları üyelerinin de Gülen Cemaatine sunduğu "koruma"! hizmeti de duyulmuştur. Tabi Bill Gates vb. ne veya ABD'de kimseye resmi devlet görevlisi vermeyen ABD neden bir adama bu kadar koruma sağlar düşünmek gerekir!!!

Daha düne kadar (Irak savaşı, Afganistan vs. sırasında) 9/11 le başlayarak "Bütün Müslümanlar Teröristtir", Müslümanların yaşadığı ülkelerde yaşayan herkes Müslüman ve teröristtir" algısı yapan ABD'de ne olduysa birden bire 2010 yılında ortaya "ılımlı islam" gerçek islam bu değil" vs şeklinde bir propaganda ile bol bol Feytullah Gülen reklamları çıkmaya başladı! En faşist CIA borazanı 1 Nolu ABD Medyası/Basını hep bir ağızdan Gülen cemaati, dernekleri ve okullarını yere göğe sığdıramama ya başladı!

Ha eş zamanlı birden bire Türkiyede kimsenin tanımadığı Ekmeleddin Türkiye'ye geldi ve C.B yapılmaya çalışıldı!
Türk halkı önüne 2 dinci bir de PKK'lı koyularak "alın lan seçin birini" dendi! Bu da enteresan bir olaydır tabi!!!

Tabi AKPKK'lılar çıkıp da "he yaa bunlar doğru" diye bu söylenenlere alkış tutmasın çünkü kendileri Cemaatten dahi bin beter haldedir, aynı Mokun Lacivertidir. Cemaat gene en azından eğitimli, bilgi sahibi uyanık adamlara sahiptir! Yani gene bir kalitesi vardır! Düşman olacaksa da kalitelisi olsun! AKP kitlesinde kalite dahi düşük!
En nefret ettiğim insanlar bunlar. Din adı altında ülkeyi berbat ettiler.
insanların gösterdiği tepkiyi halk desteği olarak algılamaması gereken devlet kadrolarını kul hakkı yiyerek elde eden mahkemeleri ve polis teşkilatını kendi adamları ile dolduran hakla hukukla alakası olmayan örgüt.

Bugün cemaat kanallarının kaldırılmasına tepkimiz ifade özgürlüğü demokrasi gibi değerlerimiz yüzündendir. Sizin iğrenç yüzünüz için değil. Unutulmasın unutulmayacak sizin akp ile devleti nasıl ele geçirdiğiniz.

Siz de yargılanacaksınız.
Kul hakkından bahseden kişileri göstermiş başlık. Senin bahsettiğin sınavlarda fetoşcularla akpliler birlikte yaptılar. Yani ikisi de kul hakkı yedi. Bu arada Yolsuzluk yapanlarda kul hakkı yemiş olmuyor mu? Allah yolsuzluk yapanı da affetmez merak etmeyin.
Şakirtlerin pusuda eksi verip biz yapmadık öyle şey diyemediği örgüt.
komple hdp'li oldular.
iradesi liderleri tarafından alınmış bir topluluktur.
yine yeniden söylüyorum onların ben badem bıyıklarını silkim.Terör örgütüdür.
türkiye'deki en omurgasız, en kişiliksiz ve en hain grup. onlar için ittifak yaptıkları grubun önemi yoktur. yeter ki çıkarları korunsun. çıkarları için şeytanla bile ittifak yaparlar. dün akpli bugün pkklıdırlar. karakterini siktiğimin badem bıyıklı piçleri. hocası a.b.d.'de cia tarafından şatolarda beslenen bir cemaat de bu kadar olur işte.
dini kullanarak maddi çıkar sağlayan yapılanmadır.

--spoiler--
"Efendiler ve ey ulus; biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ülkesi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat uygarlık tarikatıdır."

M. Kemal ATATÜRK
--spoiler--
Ülkeyi ele geçirmeye çalışan, yabancı istihbaratlarla ele ülkenin altını oyan örgüttür. Askeri,polisi, siyasi partileri, belediyeler, iş adamlarını tehditle, parayla ele geçirmişlerdir. Hala temizlenemediler.
Allah bunların eline düşürmesin.
türk toplumundaki yapay sütunlaşma ortamında en organik olan yapılanma.

'Sütünlaşmanın neredeyse her özelliğine sahip bir yapı mevcut Türkiye’de. Fethullah Gülen cemaati veya hareketi sütun profiline tam manasıyla uygun bir tablo çizmektedir. Nitekim Gülen cemaati Türk toplumuna paralel her türlü yapılanmasını kurmuştur. Kendi devleti, kendi ekonomisi, kendi medyası, kendi kolluk kuvvetleri, kendi kurum ve kuruluşları olan bu yapının tek eksiği belirgin ve açıkça destek çıktığı bir siyasi partidir. Bunun haricinde okul ve üniversiteleriyle, kendi kabuklarına çekilebilecekleri paralel dünyalarıyla sütunlaşmaya hazır görünüyorlar.'

http://yeraltiavrasya.blo...oplumunda-sutunlasma.html
insanları sahte soruşturmalarla dinleyen, dinledikleri insanları şantajla ve tehditle yıldırmaya çalışan ve bu sayede devleti ele geçirmek isteyen illegal yapılanmadır.

(bkz: fetö ve israil in selam tevhid kumpası)
Zamanında yaptıkları şimdi bi taraflarından çıkmakta olan orgut. He amk ağlayın mağdursunuz tabi. insanların hayatlarını yalanlarla sikerken iyiydi.
cebrail parti kursa deseklemem deyip hali hazırda hdp'ye çalışan şeytancığın cemaatidir. bu durumda öcalanı cebrailden üstün tutan zihniyetin ekibidir.
gereksiz örgüt. kimse kusura bakmasın ama adamı hiç sevmiyorum. sen kalkmış din adamı olduğunu iddia ediyorsun öyleyse otur vaazını ver, namazını kıl burnunu vazifen olmayan işlere sokma değil mi ama? bakınız bu adam ülke bütünlüğünü bozan en büyük tehlikelerden bir tanesi.
cemaatin yeni adı artık fetöö. allahım bu günleri de gördüm ya. ülkeme ve türkiyeme böylesi daha hayırlısıdır. bunların maskeleri düştü. tutuşmaları bundan. millete, askere attıkları iftiraların ilahi cezasını çekiyorlar. hocaları ha bire umut aşılamaya çalışıyor. ama nafile.
ellerinde zibilyon tane kişiye ait zibilyon tane dosya, kaset, ses kaydı barındıran orgut.

en üstünden en altına hoşgörülü ve sakin tavır takınırlar. bu tavrın altında şantaj, karalama kampanyası, "şimdi siktim belanı" duruşları yatar.

onlardansan sıkıntı yok ama lakin ki öyle değilsen bütün kozlarını kullanır, hak hukuk nedir bilmezler.

çünkü hizmet adına bunlar mubahtir.

küçük esnafından holding sahibine kim varsa bu şekilde kontrolü altında tutar.

oldu da santajla yıldıramazlarsa "allah onların evlerine ateşler salsin" ultisini kullanırlar.

manaları tükenmek üzere.
Gecen dönem hdp ye oy verip en buyuk hainligi yapmis fantastik cemaat. Simdi chp ye oy verecekler diye isittim, hic yoktan iyidir.
altı ibadet
ortası ticaret
üstü ihanet
cemaatidir .
© copyright 2005 - 2026