bugün

/789
bu sene allahın izniyle fener düşmanlarının götünü yakacaktır.
1 milyon lira transfer bütçesi olan zorya kulübüne allhyari 1.5 milyona satan artık bu şike işinde uluslararası çalışan şeytanların takımi

Günahların takımı Fenerbahçe diye boşuna demiyoruz amk..
Transfer şikesi iddiasında bulunan kedicik ve hamsicikleri piste davet eden kulüptür.

Belge, kanıt, ispatlarınız var mı?

Eğer yoksa şimdi ağzınızdakini çıkarabilirsiniz.
yılların fm oyuncusu olarak...

bu kadar transfer geçen sene başı galatasaray'ın yaşadığı uyumu sorunu yaratır sezon başında.
yıl sonunda o puan kayıplarını çok ararlar. kaliteli isimler transfer etsede 15 transfer nedir lan?
ulan ilk kez fenerbahçeye gol sonrası çalan şarkıdan dolayı imrenmiştim*, fenerbahçe kalitesizliğine yakışmayacak kadar güzel bir parçaydı. neyseki gol şarkısını değiştirmeye karar verdiler de o kalitesizliklerine geri döndüler.*
Jailson u da satarak 20 milyon avroyu geçkin tranfer geliri elde etmiştir.
bu sene tek eğlence yine Fenerbahçe. hahahah.
menerim dransfer yapdı şampuan. ahahah.
Galatasaray'ın Mert Hakan Yandaş'ı almaması için araya girip fiyatı yükselten emre belezoğluna ne kadar minnet duysak azdır.
Yaklaşık 25 yıldır aynı kafa yapısı ve sistem ile oynayan takım. Bu yüzden antrenör değişmesi hiç bir zaman çözüm getirmez.
Mehmet topal, gustavo, tolga, josef, Selçuk şahin vs.
Bu adamlar sadece derbi kazandırır. Galatasaray tek kale oynar, nobre mondragon'un üzerinden aşırtır...
Galatasaray saldırır Selçuk şahin 35 metreden vurur, santis kucağına gelen topu içeriye alır.
Samuel Johnson vurur yine gol olur.
Derbileri kazanırken güzeldi ama değil mi?
işte dün gece beğenmediğiniz, gustavo ve tolga ikilisi gibi orta sahalar kazandırdı size bu derbileri.
Fenerbahçe'nin kadro yapılanması yenilmemek ve sert oynamak üzerine kurulu. Bu sistem her zaman derbilerde işledi.
Nasıl ki, barcelona'nın pas oyunu rakipler tarafından çözüldü... fenerin de bu derbi taktiği de çözüldü artık.
Mesela Kadıköy'de galatasaray eskiden hep saldırırdı hep yenilirdi. Kimleri sakatlamadılar orada?
Ama artık Galatasaray'da uyandı ve işi çözdü.
Sakın Saldırma ve hücum etme derbiler de... Bırak topu fenerin kasap orta sahasına. Bekle geride. Aradan kaçır onyekuru'yu.
Bir yılan gibi tııssssss...
nerede ne kadar çöp, kronik ve mature varsa toplamışlar dediğimde bazı fenerli kardeşlerimden eksi ve hakaret yedim. ama biliyorum ki hepsi sezon sonunda bana hak verecek. hatayspor maçı sonrasında bundan daha çok emin oldum. evet.
Bir çok bilmiş fenerbahçe'nin derbilerde defansif oyunla kazandığını söylüyor. Pek futbolla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü fenerbahçe ile oynayan bütün büyük takımlar şimdiye kadar hep defansif kadro ile sahaya çıkmışlardır ve fenerbahçe bu maçların genelinde rakibini döve döve maçı kazanmıştır. 2 tane örnekle bu gerçeği değiştiremezsiniz.

Yoksa birileri gelip başka örnekler verir g.t olursunuz.
https://youtu.be/oa3iJkd6_KE
https://youtu.be/wxZnLpFAfbk
https://youtu.be/ppwDbtkz7k8
https://youtu.be/o1FTOEBAIBo

Bunlar sadece şindi aklıma gelen maçlar.

Ha bir de 6-0'lık öaç var ki, buraya koyup yaranızı tazelemek istemiyorum.
Kadrosunda sinan gümüş, serdar aziz, tolga ciğerci, caner erkin, garry rodriguez gibi eski Galatasaraylılar'ı bulunduran bir garip camia. Utanmasalar mondragon'u popescu yu falan da alacaklar.
futbol sevdalısı beni bile futboldan soğutan çocukluk aşkım.. yeter artık düzelin lan yeterr
Şu an çok doğru yolda ve iyi gidiyor inanıyorum ki sezon sonu ligi yine hak ettiği yerde tamamlayacaktır ama altıncı mı olur yedinci mi olur orasını bilemiyorum.
9 kişi kalan hatayı bile yenemeyen eziklerin efendisi şikeci...
bence kadrosu böyle olmalı.
görsel

sağ açığa fark yaratacak biri alınmazsa yine patates olurlar.
görsel
Kadıköy'de 5 yıldır,
Arena da 3 yıldır galatasaray'ı yenemeyen takım.
Ne kadar eksilenirse eksilensin, kimsenin 2020 yılında galatasaray’ ı yenemediği gerçeğini değiştiremeyeceği takım. inatla eksileseniz de değişmeyecek. Haberiniz olsun.
tek bir $ey soyleyecegim takimim. caner erkin denilen $ahsin dunki gs macindaki paslarini izleyin. adam rakip kanattan o kadar korkuyordu ki, uzun top atip geriden aliyordu surekli. takiminin yerden oyun kurmasina musade etmiyordu. ozan bunun yuzunden ko$turdu saga sola deli gibi. sosa bu yuzden oynayamadi.
koca 90 dakika ölümüne kapanıp, sadece rakibi bozmak için oynayıp, hücuma dair hiçbir şey yapmayıp ve sadece tek isabetli şut çekebildiği bir derbiden sonra övgülere boğulan takım.

ve işin acıklı kısmı taraftar da memnun gayet.

vah benim fenerbahçem vah.
birleşmiş milletler gibi olduk amk. ekvadordan giriyorsun tanzanyadan çıkıyorsun. iyidir iyi çeşit olması iyidir.
Üç beş zenginin oyuncağı tarihmiş pehh.
Rezalet bir oyunla 3 puanı kapmış anadolu takimi.basaridir bu fener için helal olsun.
© copyright 2005 - 2026