bugün
- sözlük yazarlarının ruh hali13
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması11
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- ciğer yiyen midesizler8
- ciğer vs kokoreç6
- boşanmaların artma sebebi4
- yulaf yiyen insan5
- nervio için ciğer yemekten vazgeçmek5
- akıl2
- yüz görünümlüğü5
- dinci ahlaksızlığı20
- gönlü götü geniş sözlük yazarı8
- nervio benimle evlenir misin5
- yunan adalarına gitmek20
- rüyada nervio yu görmek9
- ismet gürbüz'ü çarmıha germek3
- linç yiyeceğin bir şey söyle7
- yarın yataktan kalkamayacak yazar4
- nazım hikmet ruzi nazar görüşmesi3
- yunan aşığı tip15
- ismet gürbüz'ü denize atmak3
- israil satanist bir devlettir2
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak15
- truesuz sözlük11
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- nervio yu ciğer tavasına atmak3
- ciğer sevmemek cahillik mi3
- insanlar size bakınca ilk ne ilgilerini çeker5
- korkulan ölüm şekli5
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması14
- en lezzetli balık6
- cadı büyücü tipli kadınlar2
- ölmeyecek gibi yaşıyor millet5
- sexting4
- arjantinli erkekler6
- turşu suyu içen bayan4
- allahın yabancı kadınlara torpilli davranması3
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- rujlu erkekle öpüşmek14
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler14
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- yakınım nasıl ama2
- antipanik5
- takıntılı olduğunuz hareketler4
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması17
- ucu nereye giderse gitsin5
- zengin kadın bulup evinin erkeği olmak5
- elisa3
- fon vurgunu sonrası akepeye desteği sürdürmek7
- albea var mı abi düşük kilometreli11
zamanında casus olarak tff'de görevli olan 3 şahıs bulunduran ve Fenerbahçe'yi masa başında bitirmeye çalışan bazı cinsi bozukların en büyük düşmanıdır.
şike yaptıkları mahkeme ve uefa tescilli olduğu halde ihaleyi galatasaray'a yıkmaya çalışan komiklerdir.
aziz yıldırım kendi şakşakçılarını kandırmak için kolları sıvamış. dün basındaki köpeklerine verdiği emirlerden sonra bugün daha net anlaşılıyor ve hedef kitlesine ulaştığı görünüyor.
aziz yıldırım kendi şakşakçılarını kandırmak için kolları sıvamış. dün basındaki köpeklerine verdiği emirlerden sonra bugün daha net anlaşılıyor ve hedef kitlesine ulaştığı görünüyor.
çok zorlu bir fikstür çekmiştir. hayırlı olsun.
ilk kez 1996 yılında henüz 6 yaşında iken boliç'in m.united'a attığı golle fenerbahçe'ye
gönül verdim.çocukluk yıllarımda 4 sene üst üste galatasaray şampiyonluğu gördüm ama yine
vazgeçmedim sevdamdan.bir kaç yıl sonra denizli faciası ve son maçta kaçan şampiyonluğu
gördüm ama yine vazgeçmedim.daha sonra bursa'ya son maçta kaptırılan şampiyonluğa şahit
oldum yine vazgeçmedim ve yine tam destek verdim.3 temmuz şike sürecini gördüm yine
vazgeçemedim sevdamdan.
bu kalp bu bedende çarpmaya devam ettiği sürece fenerbahçe'ye gönül vermeye devam edeceğim
çünkü fenerbahçe aşktır ve sevdanın diğer adıdır benim için.
gönül verdim.çocukluk yıllarımda 4 sene üst üste galatasaray şampiyonluğu gördüm ama yine
vazgeçmedim sevdamdan.bir kaç yıl sonra denizli faciası ve son maçta kaçan şampiyonluğu
gördüm ama yine vazgeçmedim.daha sonra bursa'ya son maçta kaptırılan şampiyonluğa şahit
oldum yine vazgeçmedim ve yine tam destek verdim.3 temmuz şike sürecini gördüm yine
vazgeçemedim sevdamdan.
bu kalp bu bedende çarpmaya devam ettiği sürece fenerbahçe'ye gönül vermeye devam edeceğim
çünkü fenerbahçe aşktır ve sevdanın diğer adıdır benim için.
bir gün herkesin tutacağı takımdır arkadaş. nasıl o aklı kıt ayyy kıroooğ diyen mallar bile şimdi Müslüm gürses dinliyorsa buraya imzamı atıyorum bir gün tek büyüklü Fenerbahçe devri yaşanacak.
canımdan çok sevdiğim takım. sadece söylemek istedim.
https://twitter.com/06mel...status/348481218154725377 gibi :D
https://twitter.com/06mel...status/348481218154725377 gibi :D
CAS, Fenerbahçenin başvurusunu kabul etti. Yarın hızlı karar verilmesi bekleniyor.
Yarın verilecek karar Avrupa'ya gidip gitmememizi belirleyecektir.
Yarın verilecek karar Avrupa'ya gidip gitmememizi belirleyecektir.
ismini duyduğumda dilim tutuluyor
kalbim deli gibi çarpıyor
içimi titreten tribündeki o fener sesi
aklımı başımdan alıyor...
kalbim deli gibi çarpıyor
içimi titreten tribündeki o fener sesi
aklımı başımdan alıyor...
uefa tarafından da şike yaptığı tescillenen kulüp.
2 yıl men!
boru gibi.
cas mı?
gide gele kas yaptınız zaten.
yine gidin.
gelirsiniz.
bu arada fenerbahçeli taraftarlar avrupa'ya gidebilir.
sadece fenerbahçe gidemeyecek.
endişelenmeyin.
aziz'in, emre'nin, volkan'ın götünün kılı olmaya devam..
2 yıl men!
boru gibi.
cas mı?
gide gele kas yaptınız zaten.
yine gidin.
gelirsiniz.
bu arada fenerbahçeli taraftarlar avrupa'ya gidebilir.
sadece fenerbahçe gidemeyecek.
endişelenmeyin.
aziz'in, emre'nin, volkan'ın götünün kılı olmaya devam..
şike yapmadık diye değil de galatasaray bizi şikayet etti diye ağlayan yöneticileri içinde barındıran camia
işin garibi taraftarları da bunları yemekte afiyetle lan. *
işin garibi taraftarları da bunları yemekte afiyetle lan. *
turk futbolunun utanc kaynagi.
gerçek aşkın tanımı olarak da bilinmektedir.
Adaletin er ya da geç tecelli ettigi klup.Az bile oldu bence kümeye düşürülmeli kim şike yaparsa kim haksızlık yaparsa cezası verilmeli sen vermezsen elin oglu verir cezayı.
yaptığı şike artık tüm dünyaca kabul gören, bunun verdiği kuyruk acısıyla gidip sağa sola sataşan ezik kulüp. ya arkadaş bir kendine bakbe! böyle karaktersizlik örneği böyle utanmazlık sergileyen başka kulüp var mıdır bilinmez. türk futbolunun akp'sidir.
tamam lan... sizi de dış mihraklar bu hale getirdi. çekemediler başarılarınızı, real madrid lobisi yaptı bunu tamam kabul ediyorum artık.
lan bi susun artık ya! lafım, türk futbolunun deyim yerindeyse ırzına geçen, üzerine kara leke süren ancak tüm bu zarara karşın dönüpte "biz ne yaptık ya" demeyen fb'li yöneticilerdir. sen bir ayağa kalk ta karakterin otursun.
tamam lan... sizi de dış mihraklar bu hale getirdi. çekemediler başarılarınızı, real madrid lobisi yaptı bunu tamam kabul ediyorum artık.
lan bi susun artık ya! lafım, türk futbolunun deyim yerindeyse ırzına geçen, üzerine kara leke süren ancak tüm bu zarara karşın dönüpte "biz ne yaptık ya" demeyen fb'li yöneticilerdir. sen bir ayağa kalk ta karakterin otursun.
''uefa verdiği bu kararla güvenilirliğini yitirdi'' gibi açıklamalar yapan kulüp.
yahu siz güvenilirliğinizi kaybettiniz zaten 2 sene önce. neyin eleştirisi bu?
komik.
yahu siz güvenilirliğinizi kaybettiniz zaten 2 sene önce. neyin eleştirisi bu?
komik.
Türk futbolunun içine etmiştir.
real madrid' den üstün bir kulübün taraftarıymış kibriyle davranan, '' bizi kıskanıyorlar, bize karşı ittifak kurmuşlar '' gibi saçma ve yorucu bir paranoya geliştirmiş fanatiklerinin, kazandığı antipatide büyük payı olan kulüp.
fenerbahçeli fanatikler bilmelidir ki ortada kıskanma ya da imrenme gibi bir durum yoktur. kibirli, rakip kulüplerin başarılarına tahammülsüz aziz yıldırım ve fenerbahçe fanatiklerinin tavır ve sözlerinden doğan haklı bir fenerbahçe antipatisi söz konusudur. bu antipati 1998' de başlamıştır ve halen devam etmektedir. diliyoruz bir gün sona erer.
fenerbahçeli fanatikler bilmelidir ki ortada kıskanma ya da imrenme gibi bir durum yoktur. kibirli, rakip kulüplerin başarılarına tahammülsüz aziz yıldırım ve fenerbahçe fanatiklerinin tavır ve sözlerinden doğan haklı bir fenerbahçe antipatisi söz konusudur. bu antipati 1998' de başlamıştır ve halen devam etmektedir. diliyoruz bir gün sona erer.
şikelerin efendisi ünvanını juventus'tan alan takım.
candır gerisi heyecan .
orospu çocuklarının elinde maskara olan canım takımım, o uefa da tam bir orospu çocuğu kurumu olmuş aynı hassasiyeti barcelona real madrid veya diğer takımlara yapabilirmiydi göt isterdi bence.
son günlerde folloş olmuş ezik takım, akıl yok ki adamlarda,
kadıköy de topla 20 bin kişi basın tesisleri, yapın protestonuzu,
indirin o hıyarı koltuktan önünüzü görün amk battıkça batacaksınız bu gidişle yazık lan.
kadıköy de topla 20 bin kişi basın tesisleri, yapın protestonuzu,
indirin o hıyarı koltuktan önünüzü görün amk battıkça batacaksınız bu gidişle yazık lan.
uefa siktiri çekince cas'a gitti sonra yemedi tahkime gitti o da yemedi oyuncuları mektup yazdı siklenmediler. şimdi de bbc'ye falan çıkacakmış oyuncular.
rezil rüsva olmuş gün geçtikçe ezilen takım.
rezil rüsva olmuş gün geçtikçe ezilen takım.
bazı ibnelerin hevesini kursagında bırakan açıklamadır;
"fenerbahçe yarın ki kuraya katılacak.
ön eleme maçlarını oynayacak.
28 ağustos'ta cas kararını verecek.
karar olumlu olursa yoluna devam edecek..."
acıttı mı...?
fenerbahçe çok büyüktür, kolay kolay canını alamazsınız....!
"fenerbahçe yarın ki kuraya katılacak.
ön eleme maçlarını oynayacak.
28 ağustos'ta cas kararını verecek.
karar olumlu olursa yoluna devam edecek..."
acıttı mı...?
fenerbahçe çok büyüktür, kolay kolay canını alamazsınız....!
sanki herşey yoluna girmiş gibi hava var ama alakası yok bu 1.5 aylık süreç içerisinde kulüpler CAS tarafından "suçlu" bulunursa iki ekip de Avrupa'dan men edilecek deniliyor neresi müjde amk, bu fenerliler tam kek yahu.
uefa nın kafa yaptığı kulüp. inşallah elemeyi geçerler de daha büyük eğlence çıkar hepimize. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar