bugün

/789
yapacağı forvet transfer için şampiyonlar ligindeki durumu bekleyen bir başkana sahip camia.

30 ağustostan önce kimse beklemesin forvet falan. ilk turda elenirse fener ki sanmıyorum ama elendiği günün ertesi o forvet arkadaş havalimanında olur. elenmezseniz 30 ağustos zafer bayramında teşrif eder memlekete.

bayılıyorum bu azizin bebeciklerini uyutma biçimine. *
vurduğu gol olsun. bu akşam tek farklı bir galibiyet alacak takımım.
bu sevda bitmez.
gezi parkı direnişine verdiği desteğin takdir edilmesi gerekilen kulüp. ancak unutulmamalıdır ki, gezi parkı direnişine sadece fenerbahçeli futbolcular değil, galatasaraylı ve beşiktaşlı, futbolcu ve taraftar, bir sürü kişi de destek vermektedir. bu kişilerin varlığını ve desteklerini unutup galatasaray' a çirkin biçimde cemaat takımı demek, kınanması gereken bir ayıptır. lütfen bu gerçeği unutmayalım.
çubukluyu görünce ağlayan yazar . (bkz: ben)
piçlerin tuttuğu takım ŞiKECi FENER BAHÇE .
kuyruk acisi derler ya hah onu yasatan takim.
Türkiye'nin en büyük (bkz: Şikeci) takımı.
şl kupası kazanmış gibi son dakika golüne sevinen eziklerin takımı.
taraftarı tekrar timsaha gelmiş takım.
(bkz: taksim gezi parkı)
(bkz: 31 temmuz salzburg fenerbahçe maçı)
(bkz: cristian baroninin çocuğu)
ilk 11'i şu şekilde olması gereken takımım:

görsel

6+0+4 gibi sikimsonik bir kural sonucu;
yedekler: mert, bekir, caner, salih, alper, kuyt(baroni) ve topuz.
bayrağının gölgesinin yettiğini ve bazen sevinçli bazen kederli hayatın onunla güzel olduğunu söyleyen taraftarlara sahip asırlık çınardır. yense, yenilse, şampiyon olsa, olamasa dahi sadece o konuşulur. hatta attığı golden sonra futbolcularının yaptığı sevinç dahi gündemin ana maddesi olabilir. ayrıca fenerbahçe halktır, halkın takımıdır.
cardozo-sow-emenike gibi forvet hattına sahip olursa ersun yanal'ın;

sikin

sokun

çıkartın

taktiğiyle oynaması bekleniyor.

#direnmuslera
aykut kocamanın korkak futbol anlayışını benliğine işletmiş olduğu eski baskılı ve göze hoş gelen futbolunu aykutun gitmesine rağmen en az 3-4 yıl daha özletecek takım.
şu an piyasa değeri galatasaray'dan daha azdır.
bu sezona iyi hazırlanmak yerine antrenmanları oyun oynayarak geçirmiş takımım. her sene avrupa elemelerinde kabus gibi futbol görmekten sıkıldım. takım ikinci yarıya kadar kendine gelemiyor. hazırlanamıyoruz, transferleri yanlış yapıyoruz, yüreğimizle oynayamıyoruz, genç oyuncu çıkartamıyoruz, huzur içinde tek bir sezon bile izleyemiyoruz, durulamıyoruz, yönetilemiyoruz... o kadar büyük bir taraftarımız var ki her şeye rağmen ayaktayız.

vesselam...
krasic artı bir miktar paraya emenike'yi, stoch artı iki miktar paraya cardozo'yu renklerine bağladığı iddia edilen efsane kulüp.
yine birilerinin canını sıkmış kulüp, sevdamız.
kendileri bir sol bek dahi alamayan saksafonlar bizim transfer politikamızı eleştiriyor.
son 15 yılda da yaptıkları 3-5 transfer son iki yılda, o da belli. cemaat, devlet kanalı, haa bir de şu borsa tezgahı var.
hee biz eziğiz, sen de onun için saat başı başlığa bakıp buraya yorum sıçıyorsun.
transferde yanlışı yoktur. iyi bir forvet alacaktır, kafaya koymuştur. haa 2 tane birden (cardozo+emenike) olursa şokella olacak.
o zaman da gökhan gönül gelene kadar 4-4-2 veya 4-3-1-2 oynayıp gökhan gönül geldikten sonra da hiç tereddütsüz direkt 3-5-2 oynamalı.
muhtemelen 3 gün içinde de forvet işini bitirir.
not: kızan varsa buz soksun!
galatasaray'ın borsa tezgahı yaptığını söyleyen ama kanıt gösteremeyen salak taraftarlara sahip ezik kulüp. acıların takımı.

at kafası, borsada tezgah yapıyosak siktir git savcılığa suç duyurusunda bulun.

bi de cemaat diye ağlamazlar mı... tayyip'i tt arena açılışında kovan biziz lan.

sahasında "adam gibi adam recep tayyip erdoğan" pankartı açan göt oğlanları gelmiş burda cemaat diye ağlıyo.

izansız herifler.

bu arada daha önce söylemiş miydim: şikeci bir kulüptür.
yabancı kontejyanını savunup iki yabancı daha alıyorlar gidiyorlar avrupada 8 yabancı oynuyorlar ne bileyim garip şeyler bunlar. bu arada galatasaraya cemaatçi dediniz biz stattan kovduk. ha taraftara bakmıyoruz diyeceksen şu anda fikret ormanın kasımpaşanın götünü yalaması kendi taraftar grubuna tribünlerde ne söyleyeceğini kısıtlaması yaparsa suç olacağanı beyan eden anlaşmalar imzalatmasından da koskoca çarşıyı sorumlu tutamazsın.
"sezon planlamamızı 6 yabancıya göre yaptık" deyip, yeni aldığı yabancı futbolcuları "kontenjan sıkıntısı" nedeniyle oynatmadan başka takımlara kiralayıp, yabancı kontenjanı sıkıntısını en çok yaşayan kulüp.

galatasaray kompleksi yüzünden adamların düştüğü durumlara bakın, komedi...
salak fanatikleri vardır. taraftarları ayrı tutuyorum onlar bizim geleceğimiz.
üstüste yaşadıkları ağır travmalardan dolayı psikoloji bozuk takım.

şu son jenerasyon;

ezeli rakiplerinin uefa şampiyonluğunu yaşadı.

gs nin 4 sene üst üste şampiyonluğunu yaşadı.

şampiyonluk kutlayıp sonra olamadığını fark etti.

son dakikalarda şampiyonlukları kaybetti.

başkanı yönetimi hapis cezaları aldı.

avrupadan atıldı mahkemelerden burnu çıkmıyor.

ezeli rakibi emirates kupasına falan çağırılıyor, bu adamlar nasıl sağlıklı yorum yapsın.

adam sneijder, drogba yı dayamış karşılarına, terim gibi bir karizma var ayrıca ve adamın karşısına aykut ile çıkabiliyorsun.

bu fener taraftarı nasıl çıldırmasın hacı.
taraftar yeni sezonun iğrenç formalarına değil de efsane lefter çubuklusu tişörtlerine hücum ettiği için; tişörtlerin bittiği söyleniyormuş. insanları forma almaya yönlendirmek için piyasadan çekilmiş bile olabilirmiş.. eğer gerçekten öyleyse, yazıklar olsun. doğru düzgün bir forma bile yapamıyorsunuz amına koyıym.

efsane lefter çubuklusu: görsel

edit: şimdi fenerium online mağazasından baktım, türkiye ve almanya'da görünmüyor. vay anam vay..
edit2: bunun sebebi; psv maçında statta toplam 70 (yazıyla yetmiş) forma satılmış olmasıymış..
turkiye'nin west bromwich albion'u.

bunlarin yildiz diye takima katmaya ugrastigi cardozo'yu ingiltere'de ancak west bromwich ve dengi takimlar yildiz olarak gorup kapisinda yatarlar.
emenike'yi saniyorum ki west bromwich bile siklemez.

en acisi da cardozo ve emenike'yi alip sampiyon olabileceklerine inanmalari. (uzgun surat)

ulan cardozo zaten bildigin emeklilige para biriktiriyo. emenike desen kariyerinin en parlak donemi karabukspor gunleri ve o gunler de iki sene geride kalmis.

hani normal kadrona bakiyorum, sow disinda bi boka yarayan topcun yok. ama sen turkiye'de galatasaray denen kalecisi dunyada ilk 10'da, ortasahasi dunyada ilk 10'a aday, forveti gecen yilin. parmakla gosterilen burak yilmaz ve faal futbol oynayan en iyi 10 forvetten biri drogba'dan kurulu galatasaray'i gececeksin?

bugun messi'yi alsa bu mevcut kadro yapisi ve teknik ekibi ile yine sampiyon olamayacak takimdir fenerbahce.

bu sezon yine ligi en az iki hafta onceden bitirmeyelim bu entryyi okuyan her fenerliden ayri ayri ozur dileyecem.

simdi siktirin gidin ve galatasaray'in dunya yildizlarinin maliyetini hesaplayip "bunlar iki seneye batar yeaaaa :(((" tarzi entry girin.
karabasan gibi uefa'nın rüyalarına giren takım.
© copyright 2005 - 2026