bugün

/787
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23638363.asp

Farkı Fenerium mu attı, borsada mı oluştu bu fark tam çözemedim -herhalde fenerium/ gs store satışları- ama en boktan senelerinden birini daha yaşayan fenerbahçe'nin en şaşaalı senelerinden birini yaşayan galatasaray'ı geçmiş olması ilginç.
tesekkürümüz bile batıyor yavsaklara ya.

--spoiler--
Bu kararı şike iddialarıyla ilgili kanaat oluştu diye yorumlamak ise gereksizdir. Madem ki bazı şahıslarla ilgili kuşkular vardır. UEFA bunu niçin teşhis edilememiştir? Kulüplerimizin günahkar gösterilmesi, UEFA’nın kestirme yollarına gittiğinin ayan beyan kanıtıdır.Türk futbolunun yüz akı iki kulübümüzün onuruyla oynamak bize göre art niyetliliktir. Elbette mesele sadece iki kulübümüzün suçlanması değildir. Asıl üzerinde durulması gereken, türk futbolunun yargılandığı aşağılandığı gerçeğidir.
--spoiler--

burda sahıslara ceza verin nerde yazıyor allasen lan?

3-5 gs'lı yazar var ben bu adamları görünce hayattan soğuyorum yemin ederim hep işlerine geldiği gibi yorum yapıyor ibneler.
ırkçı bir yöneticiyi barındıran camia. gerçi kaptanı ve taraftarı ırkçı olandan beklenecek bir davranış elbette..

--spoiler--

"afrikalı'yı, guney amerikalı'yı avrupa vatandaşı yapıyorlar ve biz onlara "gel burada avrupa vatandaşı olarak dolaş" diyoruz! bu millete saygısızlık olur!"

talat yılmaz

--spoiler--
ersun yanal geldikten sonra resmi site aracılığıyla antrenman görüntülerini inceliyorum da, bizim futbolcuları son birkaç yıldır hiç bu kadar neşeli ve güler yüzlü görmemiştim. bu bile bana umut veriyor. zaten ersun hocanın pozitif futbol anlayışı bende bir heyecan yaratıyor. yıllardır ihtiyacımız olan iki şey neşe ve pozitif futbol. umarım bu sene bunların eksikliğini çekmeyiz.

görsel
1907'de kurulan spor kulübü. Sarı Lacivert renkere sahiptir. Maskotu kanaryadır. Son Türkiye Kupası'nı kazanan takımdır. 2012-2013 sezonunu 2. tamamlamıştır.
tescilli şikeci.
topu ve oyunu daha çok kontrol eden ve alan savunmasını daha başarılı yapacak bir kadro oluşturmuş ekip. alper potuk ve samuel holmen, ülke futbolumuzda hem defansı hem ofansı başarıyla gerçekleştirebilen, top çalma becerisi yüksek, hızlı atak başlatan isimlerdir. geçtiğimiz sezon savunmanın rahat geçilmesi bruno alves ve michal kadlec gibi pozisyon bilgisi ve kesiciliği iyi savunmacıların transferleriyle engellenmeye çalışılacaktır. ileri uçta sorun olduğu söylenemez. geldiğinden beri leblebi gibi gol atan webo, estetik gol vuruşlarının adamı sow, klası ve tecrübesiyle destek verebilecek kuyt süper lig ve kupa için yeter de artar.
bir de berk elitez' e değinmek lazım. kendisini bayrampaşa' da kiralık oynarken izledim. aniden kalktığı driplingler, güçlendirdiği tekniği ve sürati ile kendini oldukça geliştirmişti. kendisi fenerbahçe kadrosunda yer bulursa beklentilerin üzerine çıkabilir.
değerlerini, şerefini kaybetmiş kulüp.
o kadar büyük ki bazıları uğraşmadan duramaz. evet.
hukukçularının spor hukukundan avrupa normlarından haberi yöneticlerinde sporculuktan haberi yoktur.
her zaman gündemi belirleyen futbol kulübü.
hacıların kulubü.
bugün tarihi bir savunma verecek olan kulüp. allah yardımcımız olsun. evet.
planlarını bir senedir 6+0+4'e göre yaptığını söyleyen takımım. ama galiba tam anlayamamışlar sistemi. şöyle ki; 6 yabancı ilk 11'de çıktığı zaman yedek kulübesinde bulunabilecek yabancı sayısı 0. bildiğimiz sıfır, yok yani. peki bu takımın hücum oyuncusu sayılabilecek yerli oyuncusu sayısı kaç? aslında o da sıfır(0) da neyse hadi caner erkin'i sayalım da bir olsun. peki diyelim çıktın maça alves, kadlec, meireles, kuyt, sow ve cardozo'yla(alınan yabancı bir başka forvet ya da). kuyt, sow veya cardozo'dan biri ya da ikisi efsane kötü oynuyor ya da ne bileyim sakatlandı. ne yapacaksın? hadi webo'yu sokayım diyemezsin, stoch'u sola alayım da bilmem ne diyemezsin. çünkü bunlar tribünde cristian ve holmen'i de almış okey oynuyor olacaklar. bi caner var elinde o da yoksa o gün hepten yandın. bilmem derdimi anlatabiliyor muyum?
hani ulan planlama? nasıl planlama bu?
bak dayanamadım şunu da ekleyeyim, yedek kulübesi şöyle olacak lan: mert, bekir, hasan ali, topal, topuz, salih, caner. teallaam
An itibariyle yogun istek uzerine taraftari oldugum takim. Fenerbahçeyi severim fenerbahçelilerden ötürü sözlük, trübünlerde görüsürüz. Eksileyin nazar değmesin.
sevgilim istiyor diye geçtiğim, orjinal formasını dahi aldığım (!) takım. sevgiliden ayrılınca kötü oluyo.
hakikaten ilginc ve degisik zihniyetteki yoneticilere sahip kulup.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23709310.asp

bu tarz bir savunma vermisler yine.

birinin gercekten nasil savunma yapilir? insan kendini nasil aklamalidir? vs. gibi konularda bu adamlara ders vermeleri gerekiyor.

sike ile suclanir. ama galatasaray sikenin mucidi der. galatasaray yapmistir veya yapmamistir bu senin sike yapmadigina, ceza almayacagina, sucsuzlugunu kanitlayabilecegine delil olabilir mi allah askina?

hatir sikesi ile suclaninca da haber linkinde gorulecegi uzere ama bayern munih de mario gotze`yi transfer etti. madem onlara da yaptirim uygulansin diyorsunuz. onlara niye ceza yok da bize var seklinde savunma yapiliyor. hayda. e aga hukukta sucun bireyselligi diye bir ilke var en basitinden. kosullar, sartlar, farkli degiskenler, bireylerin tutum ve davranislari var.

boyle savunmalar yapana kadar biz yapmadik, yaptiysak da niyetimiz o degildi demek; savunmayi farkli konumlandirmak nasil gelmiyor akillarina anlamiyorum.
savunmada yapsa ceza almış takım tahkimden dönmeyecektir. evet.
üzerine büyük oyunlar oynanan takım. gün gelecek her şey daha da iyi anlaşıcak.
orhan şam'a sahip çıkıp takıma geri kazandırması gereken takım. evet.
kendisini motive etmek konusunda son derece başarılı olan camia

dünyanın en büyük futbol organı sana 'şikeci' demiş sen hala arıboğan, helvacı diye zırvalıyorsun. ve bunu da taraftarına yediriyorsun

tebrik. yüzsüzlük çok güzel şey..
1907 yılında kurulmuş spor kulübü.

değişik branşlarda faaliyetlerine devam etmekte olan kulüp, futbolun günümüz dünyasındaki popülaritesinden dolayı olsa gerek futboldaki etkinliği ile dikkat çekmektedir.

kulüp başkanı günümüz itibariyle aziz yıldırımdır, görevini uzun yıllardır sürdürmektedir.
bugün itibariyle uefa'dan cezası kaldırılarak şampiyonlar liginde ki yerini alacak kulüp. evet.
çok sağlam bir kaynaktan alınan bilgiye göre 2+1 senelik men cezası kalkacak takım. aydınlara da tazminat davası açılacakmış 50 milyon euroluk..

görsel
uefa tarafından şamar oğlanına dönen kulüp,ne çektin be fener.
© copyright 2005 - 2026