bugün

/790
ortamın sesini kısıp biraz dinlerseniz, bu başlık altında cinconluların yusuf seslerini duyabilirsiniz, işte öyle bir kulüptür, drogbasıyla, senijderiyle dört puan farkıyla, bitime 9 hafta kala adamı yusuflatır.
her sene aldığı puanın çetelesini yalan yanlış tutan diğer takım taraftarlarına inat, hocasına yönetimine inat 3 kulvarda koşturan tek takım.
*
hala şu fenrbaçeye büyük takım diyenler varya dicek söz yok (#18962287)

-30 yılda bir türkiye kupası gören takımdır fenerbahçe
-105 yıldan beri ilk defa uefada ilk 16 kalmıştır fenerbahçe
-başkanı şikeden tutuklanır madem büyük takım neden başkanı sabıkalı ?
-105 yılda şampiyonlar liginde 1 çeyrek finali vardır bu büyük takımın

ne büyük takım ne büyük takım bu kadroyla uefa kupası alcaklarını sananlar var orasıda ayrı komedi,arkadaş her fenerbahçe maçında ayrı olay bursaspor iftira atıyor kasımpaşa iftira atıyor trabzonspor iftira atıyor bi doğrucu tescilli sabıkalı olan aziz yıldırımmı ?

(bkz: komiksiniz)

(bkz: tipik fenerbahçe taraftarı)
(bkz: hayat dediğin yanlış anonstan ibaret)
türkiyede futbolun varoluş sebebi.
kendi taraftarını dava eden klüptür.
türkiyede hukuken ispatlanmış şikeyi yapan klüptür.
hâlâ şike üzerinden vurulmaya çalışılan kulüp.çok da sikimizde.
boga burcudur.
tuttuğum takım, neden fenerliyim bilmiyorum ama benim dayılar falan fenerliydi ordan geliyor sanırım..
bugün kazansa bile taraftarı o mutluluğu tam olarak tadamayacak.

ezeli rakibin bir numaralı kupada yakaladığı başarıyı iki numarada kazanıyorsun, insan sevinmeden önce utanır.

o yüzden sevinçlerini doya doya yaşayamayacaklar kazansalar bile. bir de oyuncularının üstünde psikolojik olarak bir baskı olacaktır, turu geçmek zorunda hissedeceklerdir kendilerini. aykut hocanın takımı bu duruma da hazırlaması gerekir.

normal şartlarda elini kolunu sallayarak geçmeli bu turu. gönlüm de ondan yana.

hele zavallı taraftarının o buruk sevincini görmek apayrı bir haz.

hadi fenerbahçe kap turu, çeyrek finale elele.
http://ekpirotik.tumblr.com/post/44289010682/miras
galatasaraylı olmama rağmen bu akşam can-ı gönülden desteklediğim,başarılar dilediğim takım.
vurduğu gol olsun da fanatikleriyle bizi muhattap ettirmesin takımı. avrupada başarılar. bizim rekabetimiz bizim ligimizde olur biter. avrupada karşılaşmadığımız sürece rakip değiliz. saldır fenerbahçe.
dünden beri 'çek bir çeyrek final bileti' söylemlerine sık muhatap olan kulüptür.
MiRAS

“Fener’e kanımın kaynamaya başlaması başka sebepten…

Son yaptığım içtimai, felsefi, harsi, kozmografi tetkikat neticesinde, anladım ki, Fener, istanbul, Kadıköy, filan semtlerinin mümessilidir… Galatasaray Beyoğlu, Şişli semtlerinde taraftar sahibidir… Fener’in kaptanı Sirkeci’de dükkan açmış… Galatasaray’ınki Beyoğlu’nda.

Ben, iki gözüm, spordan anlamam ama, şimdi neden, Fener’in taraftarı, Galatasaray’ın balosu, müsameresi çoktur bunu anladım işte…..

Nazım Hikmet
2012 - 2013 avrupa ligi sezonunda çeyrek finale çıkmış takım. şu oyunla ve teknik direktörü aykut kocaman gibi bir taktik dehayla bu büyük bir başarıdır.
uefa'da çeyrek finale kalan takım. tebrikler fenerbahçe.
tebrik ettiğimiz ekip

ama berbat oynuyorlar lan..
bir fenerbahçeli olarak çeyrek finale nasıl geldiğini merak ettiğim takımım. esasında şampiyonlar ligi kupasını kaldıracak güçte bir takım olmasına rağmen aykut kocaman'ın zeka! dolu hamleleriyle bu hallere gelmiş kulüp.

s*ktiniz attınız takımı. zico seni özledik yemin ediyorum. böyle korkakça mücadele etmeyi izlemekten soğuduk. yeter artık ulan.
fatih terim gibi bi taktisyenin elinde avrupa'nın en iyi kulüplerinden biri olabilecek takımım. aykut kocaman varken çeyrek final gören bi takım, adamakıllı bi antrenörle neler yapar bi düşünün.
avrupa ligi çeyrek finalindeki olası rakipleri Tottenham Hotspur, Chelsea, Newcastle United, Rubin Kazan, Basel, Benfica, Lazio olan takım..
yakinda iddaa bu takima alt orani acmayacak. vay arkadas bir takim bu kadar mi korkak olur. sanki karsisinda real var, plzen lan bu plzen. hele bir benfica filan ciksinda yarin gorelim aykutu.
bu sene uefa kupası'nı kazanma ihtimali çok yüksek olan türkiye'nin en büyük kulübü.

kupayı alırsak geselilerin 14 yıldır söylediği "ama bizim uefa kupamız" var cümlesini de tarihe gömmüş olacağız. ehehe.
Bazı oyuncuların rahat tavırlarına rağmen çeyrek finale yükselen takımım.
© copyright 2005 - 2026