bugün
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü10
- gocu46
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- evagreen9
- masum erkek4
- erkekler neden kızların aşırı ilgisinden soğur6
- insanlığa nasıl faydalı olunur4
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- uludağ ın altındaki gizli uludağ sözlük merkezi6
- iyilik vs fedakarlık3
- sıla'nın en güzel 3 şarkısı2
- sürekli ilgi bekleyen erkek3
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- hukukçu arkadaşlara sorular6
- güne bir şarkı bırak6
- cem yılmaz'ın sigarayı bırakması6
- sözlük yazarlarına hayvan muamelesi yapmak9
- ipkis aslan parçası3
- hayvan sevgisi5
- sözlükte temizlik zamanı5
- ruh halimiz saçımıza yansıyor mu2
- ben bunu önceden hayal etmiştim hissi2
- erkeğin son kalesi4
- çocuklara verilen farklı isimler10
- 5 eylül 20262
- anın fotoğrafı2
- berhan şimşek5
- tai lung50
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı14
- morkstar10
- özel mesaj ifşası7
- anın görüntüsü23
- hayvanlarla muhabbet etmek8
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi3
- sözlükteki kardeşlik ortamı6
- kedi kavgası arasında kalmak5
- şairlerin genç yaşta ölmesi3
- özet geçin3
- queen feristah3
- sapığın serbest bırakılması3
- emekli polisin ceza yazan polisi vurması6
- alayına comolokko2
- ali koç'un asker arkadaşı3
- kendine bir not bırak4
- aşırı zengin olsam yine de vazgeçmem dediğiniz şey2
- otoyollar2
- çelik tencere3
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması14
yıllardır branş farketmeksizin takımının her maçını pür dikkat izleyen beni bile futboldan soğutmuştur bu akşamki maç. ilk yarıdaki rezalet yönetimden sonra ikinci yarıyı izlemedim, dolayısıyla aykut kocaman & hakem işbirliği ile 3 puan vermiş olsak dahi bu konu hakkında bir yorum yapmak abes olur.
bu sezon hemen hemen her girdiğim entryde belirttiğim üzere bu sene şampiyonluk olmak çok zordu. -kendimizle ve dış etmenlerle olan mücadelemiz yüzünden-
bu maçtan sonra da -matematiksel olarak bitmese de- "resmen" bitmiştir benim için sezon.
şu dakikadan sonra, takımımın el ve ztk harici bir maçını izlemeyi zaman kaybı olarak nitelendiriyorum. oralarda alınabilecek olası "başarılı" bir sonuç da "berbat" bir sezonun ardından alınacak ufak tesellilerden ibaret olacaktır.
bu sezonluk bu kadar, seneye görüşürüz ulu fenerbahçe!
bu sezon hemen hemen her girdiğim entryde belirttiğim üzere bu sene şampiyonluk olmak çok zordu. -kendimizle ve dış etmenlerle olan mücadelemiz yüzünden-
bu maçtan sonra da -matematiksel olarak bitmese de- "resmen" bitmiştir benim için sezon.
şu dakikadan sonra, takımımın el ve ztk harici bir maçını izlemeyi zaman kaybı olarak nitelendiriyorum. oralarda alınabilecek olası "başarılı" bir sonuç da "berbat" bir sezonun ardından alınacak ufak tesellilerden ibaret olacaktır.
bu sezonluk bu kadar, seneye görüşürüz ulu fenerbahçe!
bejeke takımını düzen ekip hakem ve aykut olmasaydı..
bu sezon lider Galatasaray'ın kendisinden önce oynayıp puan kaybettiği 7. maçı da kazanamamış takım..
iç ve dış düşmanlarına rağmen yıkılmayan son kale. sebebi aşkımız.
Besiktas macindaki oyunu, rakibe saygisi, centilmenligi sebebiyle tebrik ettigim ezeli rakibimiz.
Malum alistik cirkefliklere, kendini yere atmalara. (bkz: burak yilmaz)
Malum alistik cirkefliklere, kendini yere atmalara. (bkz: burak yilmaz)
beşiktaş'ın bu gidişle kardeş kulüp ilan edeceği camia..
hakkında ispatı olmayan dedikoduların yapıldığı takımdır.çoğunun canını yaktığı için adı sahada değil dedikodu ve iftiralar ile kirletilmeye çalışmaktadır.taraftarız biz dedikodu bilmeyiz annemizin ak sütü kadar helaldir kupalar.iftira atanlar önce şahibeli maçlarının hesabını versin sonra siz böyle böyle yapmışınız desin.
bir de iftira atmadan önce biraz araştırın sonra çok kötü rezil oluyorsunuz.
+Fener rum takımıymış.
-Kurucuları Türk olan bir takım nasıl rum takımı oluyor.
+öyle diyorlar.
bir de iftira atmadan önce biraz araştırın sonra çok kötü rezil oluyorsunuz.
+Fener rum takımıymış.
-Kurucuları Türk olan bir takım nasıl rum takımı oluyor.
+öyle diyorlar.
çok şükür hiç bir zaman iyi gün taraftarı olmadık, varsın şampiyonluklar sizin olsun, seviyorum işte var mı diyecek?
3. ayın 3. günü, uzatmanın 3. dakikasında 3. golü yiyen fenerbahce, 3. sıraya geriledi.
(bkz: uf oldu)
bir mağlubiyetle hiç bir şey kaybetmemiş takımdır. velev ki, bu giden şampiyonluk olsa dahi.
bu sevda bitmez! pazar akşamı saat 19.00 da ne kadar fenerbahçe'li idiysem, saat 21.00'de de o kadar fenerbahçeliydim.
nokta.
bu sevda bitmez! pazar akşamı saat 19.00 da ne kadar fenerbahçe'li idiysem, saat 21.00'de de o kadar fenerbahçeliydim.
nokta.
besiktaslilarin sempatik ilan ettigi kardes kulupleri. ezeli rakipleriymis.*
allah mesut etsin.
allah mesut etsin.
beşiktaş derbisinden önce taraftarının atıp tuttuğu, maç sonrası seslerinin içine kaçmasına sebep olmuş takımdır.
sezonu beşiktaş'ın üzerinde bitirecektir.
tüm türkiye'nin imrenerek baktığı. cumhuriyetin son kalesi, türkiye'nin en büyük kulübü. iyi ki fenerbahçeli'yim!
son derbi maçında BJK'den iyi oynayan takımım. 1 puana razı olmadığı için maçın son bölümleri risk aldı, kaybetti. aykut kocaman'a bana göre gereksiz yükleniliyor. avrupa maçında Yobo defans hattında mutlaka yer almalı.
taraftarının, okulumda çıkan yangın sonucu götlerine kına yakacak kadar sevinmesiyle nefretimi sonsuza dek kazanmış takımdır. kendini bildi bileli galatasaraylı olmasına rağmen avrupa maçlarında fenerbahçe'yi her daim desteklemiş hatta desteklemeyenlerle kavga etmiş biri olarak bu saatten sonra kimse bana bu şerefsizlerin takımını hiçbir şekilde desteklettiremez.
Mhk başkanını istifaya davet etmiştir. Bunun sebebi gerçek bir istifa beklemeleri değildir. Oynayacakları maçlarda bundan sonra hakemleri iyi izleyin. Fenerbahçe lehine bir sürü kara çıkacaktır.
beşiktaş gibi kadrosu herhangi bir anadolu takımına denk takımı bile yenememektedir. bence bugün kadro kalitesi galatasaray'dan bile kat kat üstündür ama diktatörlükle yönetildiği için kimse ruhuyla oynamıyor.
Şerefsiz Galatasaraylıların desteğine ihtiyacı olmayan takımdır. Galatasaray Üniversitesi yerle bir olsaydı üzülmezdim şahsen.
bugün yaptığı açıklamayla yine yeni yeniden "türk futbolunun marka değeri asşdlkkdsfllsşadf" zırvalarını kamuoyuna duyuran bir acayip spor kulübü.
galatasaray ve türk milli takımı' nın geçmişte elde ettiği uluslararası başarılarla belli bir seviyeye gelen ve kendilerinin en ufak bir payının olmadığı "türk futbolunun marka değeri" ni iki senede yerin dibine sokan başkanı ve yönetimine rağmen hala bu saçma sapan açıklamaları nasıl yapabildiklerini aklım almıyor.
tamam hakemden her canınız yandığında açıklama yapıyorsunuz, artık alıştık. ama bi de hakemler sayesinde kazandığınız haram puanlar, şampiyonluklar için de bi toptan açıklama yapın. biraz da günah çıkartın amk. hafiflersiniz.
(bkz: sahasında kupa kaldırdığımın çocukları)
galatasaray ve türk milli takımı' nın geçmişte elde ettiği uluslararası başarılarla belli bir seviyeye gelen ve kendilerinin en ufak bir payının olmadığı "türk futbolunun marka değeri" ni iki senede yerin dibine sokan başkanı ve yönetimine rağmen hala bu saçma sapan açıklamaları nasıl yapabildiklerini aklım almıyor.
tamam hakemden her canınız yandığında açıklama yapıyorsunuz, artık alıştık. ama bi de hakemler sayesinde kazandığınız haram puanlar, şampiyonluklar için de bi toptan açıklama yapın. biraz da günah çıkartın amk. hafiflersiniz.
(bkz: sahasında kupa kaldırdığımın çocukları)
insanı verem eden bir oyun stiline sahip tek takımdır.
ajdar'dan çikita muz ikram ettiği takımdır.
bu sene eğer uefadan hiç ceza almasaydı eğer, ödediği ceza ve bilet satışı, sahada satılan formalar vb gelirlerden gelen para ile drogbanın maaliyetinde bir oyuncu alabilirdi.
nedense konuşulmaz bunlar ama gs çok para verdi aldığı oyunculara...
nedense konuşulmaz bunlar ama gs çok para verdi aldığı oyunculara...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar