bugün
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları27
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- mazot fiyatlarının suçlusu21
- sözlükteki kaliteli yazarlar31
- yazarların fobileri15
- yazarların en malımsı özellikleri12
- kendin hakkında bir gerçek bırak6
- sözlük yazarlarının normal kombinleri23
- keşke bu yaşanmışlıklar onunla olsaydı6
- yapay zekanın kod yazması3
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı13
- sözlük yazarlarının saatleri15
- barbara palvin gelse reddedecek sözlük erkeği6
- erkeklerin birbirine amk demesi6
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- gelecekteki sevgiliye not6
- ioçk'nın müziği7
- 174 kaslı mühendis9
- nick vermeden bir yazara seslen10
- barbara palvin mi güzel ben mi diyen sevgili5
- islamda namaz yoktur37
- 195 kaslı pilot10
- bu saatte hala uyumama sebebi4
- almanya da yaşayan yazarlar8
- sözlüğün reisi kim anketi19
- sözlüğe video yükleyebilmek5
- 12345u3
- borsa istanbul5
- şeytanın bile israil'e karşı olması8
- kedi göbeği4
- ince parmaklı erkek4
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- şeftali11
- git3
- kütüğü mut olan bir erkeği eve damat getirmek4
- ismet gürbüz5
- turşu limonla mı olur sirkeyle mi anketi5
- gabar'dan petrol buldukça üzülen chp liler5
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- oksizoron tarafından terkedilenler6
- gitar sevgisi3
- pislik yazarlar3
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
- heidinin dedesi5
- heidinin terörist olma ihtimali5
neden halen daha orta saha transferi yapmadığımız ortaya çıktı yönetim "çok iyi bir oyuncu olmaz ise orta saha transferi olmayacak" düşüncesinde yani bu demek oluyor ki lass, de jong vb kalitede bir orta saha için çabalanmakta ve eğer ki sonuç alınamaz ise sırf transfer yapılmış olsun diye gidip josico, maldonado tarzında biri getirilmeyecek ve orta saha transferi ya devre arasına yada yeni sezona ertelenecek tabi yönetiminde haklılık payı var lass gibi adamlar gelirse illa ki şampiyonlar liginde oynamayı şart koşuyor coğu zaman.
bütünleşme ve aşırı motivasyon:
görsel
fenerbahçeli aşırı dolu, her an patlamaya hazır bomba...
yalnızca renktaşların değil tüm "futbolseverlerin" okumasını tavsiye ederim.
görsel
fenerbahçeli aşırı dolu, her an patlamaya hazır bomba...
yalnızca renktaşların değil tüm "futbolseverlerin" okumasını tavsiye ederim.
bu akşam yenilmesi muhtemel olan takımdır.
şampiyon olamadığı senelerde bile forma satışları diğer bütün takımlardan fazla olmasının yanında, 12.08.2012 bugün büyüklüğünü bir kez daha gösterecek olan takımdır.
Edit: tebrik ederim galatasaraylı arkadaşlarım! Bi eksilemeyi kesin artık enee. Görgüsüzler gibi.
bak hala eksiliyolar.
Edit: tebrik ederim galatasaraylı arkadaşlarım! Bi eksilemeyi kesin artık enee. Görgüsüzler gibi.
bak hala eksiliyolar.
bu sezon kuyt ve krasic gibi iki muhteşem transfer yapmıştır.
yeteneklerinden öte mücadele gücü sahibi olmaları daha da değerli kılıyor bu oyuncuları. bu iki oyuncu fenerbahçe'ye ekstra bir mücadale hırsı ve güven getirir.
tabi diğer oyuncuların da, uzun sürece ayak uydurması şart...
yeteneklerinden öte mücadele gücü sahibi olmaları daha da değerli kılıyor bu oyuncuları. bu iki oyuncu fenerbahçe'ye ekstra bir mücadale hırsı ve güven getirir.
tabi diğer oyuncuların da, uzun sürece ayak uydurması şart...
her hafta maçtan sonra bir oyuncusu çıkıyor ve "en iyi maçımızı oynadık" açıklamasını yapıyor.
her hafta içi bir oyuncusu çıkıyor ve "aslında galatasaray ile aramızdaki puan farkı bu kadar olmamalı" açıklamasını yapıyor.
her ay başkanları çıkıyor "konuşursam çok pis olur fena olur" açıklamasını yapıyor.
her hafta teknik direktörleri çıkıyor "ipler bizim elimizde,ip atlayalım,dengeler değişti,mendili eline mendili verdim geline" açıklamasını yapıyor.
her hafta bir yöneticisi çıkıp "galatasaray samimi değil" açıklamasını yapıyor.
her hafta nüfuzu güçlü olan bir taraftarı çıkıyor "şike sahaya yansımadı maçlarımızı izleyin" açıklamasını yapıyor.
her hafta "gökhan gönül şoku" yaşanıyor.
yani diyeceğim odur ki; bi bitmediniz amk.
her hafta içi bir oyuncusu çıkıyor ve "aslında galatasaray ile aramızdaki puan farkı bu kadar olmamalı" açıklamasını yapıyor.
her ay başkanları çıkıyor "konuşursam çok pis olur fena olur" açıklamasını yapıyor.
her hafta teknik direktörleri çıkıyor "ipler bizim elimizde,ip atlayalım,dengeler değişti,mendili eline mendili verdim geline" açıklamasını yapıyor.
her hafta bir yöneticisi çıkıp "galatasaray samimi değil" açıklamasını yapıyor.
her hafta nüfuzu güçlü olan bir taraftarı çıkıyor "şike sahaya yansımadı maçlarımızı izleyin" açıklamasını yapıyor.
her hafta "gökhan gönül şoku" yaşanıyor.
yani diyeceğim odur ki; bi bitmediniz amk.
anlamıyorum, yönetim "kör" mü?
moskovadan 5 yer, transferin son günü orta saha alırız...
alıştık bu acizliklere!
moskovadan 5 yer, transferin son günü orta saha alırız...
alıştık bu acizliklere!
iki senedeki 6 galatasaray maçının kazandıklarımız dahil hiç birinde üstün oynamadık bir yerde yanlış var diye düşünmek gerekmiyor mu?
kendisini her platformda savunan biri olarak, ben buna "aykut kocaman etkisi" diyorum, ya siz...
kendisini her platformda savunan biri olarak, ben buna "aykut kocaman etkisi" diyorum, ya siz...
bu gece gerek fenerli taraftarlar gerekse fenerli yorumcular tarafından ilan edilecek suçlular arasında cüneyt çakır başı çekecektir. oysaki cüneyt çakır suçlu falan değildir bu maçta. yalnızca hemen her maç karşılaştığımız hakem hataları yapmıştır. ayrıca öyle olağanüstü hata falan da değil bunlar.
suçlu belli. suçlu biziz, fenerbahçe taraftarı. galatasarayı yeneriz aykut kocaman yürek deriz. kupa alırız kocaman zeka deriz. ve daha bilmem kaç tane kocamanı öven saçmasapan şeyler. halbuki adam akıllı oturup şu takımı incelesek, çözümlesek bu takımın son derece kötü futbol oynadığını görürüz. aslında kapasitesi beden eğitimi öğretmenliği olan bir adamın kendini biraz geliştirerek anadolu takımı hocası olduğunu da görürüz. ama bu adam fenerbahçe hocası değil. bunu göremeyiz. her şeyden önce adam o kulübeye bile yakışmıyor. yemin ederim aragones bile hatta daum bile daha çok yakışıyordu.
takımda sistem yok. 2 3 sene önceki alex yok. topu her ayağına aldığında "aha gol gelecek" diyebileceğimiz bir oyuncumuz yok. ve biz hala alex oynamalı mı oynamamalı mı diye tartışıyoruz. yazık, vallahi yazık bize. beşiktaşlılar da çok gördüm bu sevda 7 bitirdi bizi formasını. artık benimde aynı formanın fenerbahçe versiyonunu alma zamanım geldi. geçiyor.
suçlu belli. suçlu biziz, fenerbahçe taraftarı. galatasarayı yeneriz aykut kocaman yürek deriz. kupa alırız kocaman zeka deriz. ve daha bilmem kaç tane kocamanı öven saçmasapan şeyler. halbuki adam akıllı oturup şu takımı incelesek, çözümlesek bu takımın son derece kötü futbol oynadığını görürüz. aslında kapasitesi beden eğitimi öğretmenliği olan bir adamın kendini biraz geliştirerek anadolu takımı hocası olduğunu da görürüz. ama bu adam fenerbahçe hocası değil. bunu göremeyiz. her şeyden önce adam o kulübeye bile yakışmıyor. yemin ederim aragones bile hatta daum bile daha çok yakışıyordu.
takımda sistem yok. 2 3 sene önceki alex yok. topu her ayağına aldığında "aha gol gelecek" diyebileceğimiz bir oyuncumuz yok. ve biz hala alex oynamalı mı oynamamalı mı diye tartışıyoruz. yazık, vallahi yazık bize. beşiktaşlılar da çok gördüm bu sevda 7 bitirdi bizi formasını. artık benimde aynı formanın fenerbahçe versiyonunu alma zamanım geldi. geçiyor.
yönetimi kör ve aykut'un ağzına bakan kulübüm.
artık lass gibi bir adam gelecek ki şu orta sahayı paklasın.
artık lass gibi bir adam gelecek ki şu orta sahayı paklasın.
tek şanssızlığı adi bir ezeli rakibe sahip olması olan takımdır.
an itibariyle sözlükte eksi yağmuruna tutanlara karşı taraftarın nerede olduğunu merak ettiğim takımdır. adamlar bunda bile örgütlenmiş nerdesiniz.
cristian baroni ve henri bienvenu'yu gönderip gelen parayla (gerekirse para ilave ederek) orta sahanın göbeğine 2 tane sağlam adam alması gerekiyor. gerçi bu yavaş tempodaki pas oyunu ile gelen oyuncular da ne kadar başarılı olur orasını bilemiyorum.
yıllarca ezeli rakibine kurduğu üstünlüğü öz evladı sayesinde adım adım yitirmektedir.
acilen çift taraflı orta saha takviyesi şart olan takımdır. galatasaray'ın bir kaç yıl öncesinde yapmış olduğu hatayı yaparak, hücum bölgesini bol tutup orta sahayı vasat tek taraflı futbolculardan kurmuşlardır.
eboue'nin baroni'yi çıkıkçıya göndermesiyle 10 kişi kalan takımdır.
aykut kocamanı en yakın zamanda göndermezse başarının hayal olacağı büyük takım.
yine 10 kişiyi yenememiştir hatta bariz de yenilmiştir. zaten cüneyt çakır var mı 1 gs.lı kesin yok fiks menü.
galatasaray taraftarı olduğunu iddia eden ergenleri sevindiren kulüp.
şike soruşturması ve düzmecesi ile birlikte adeta meçhule doğru seyretmekte, buna rağmen geçen sezonu 2. bitirdiler ve türkiye kupasını kazandılar, şampiyonlar ligine katılma ihtimalleri de yüksek.
düşünüyorum da son 2 senedir fenerbahçe'nin yaşadıklarını bırakın galatasaray'ı, barcelona yaşamış olsa şu an ne halde olurdu?
şu an kulüpte hala bir belirsizlik var, istenilen transferler yapılmıyor, 2. tercihler, idare edecekler geliyor ve takımı hala aykut kocaman yönetiyor.
aykut kocaman fenerbahçe camiasına teknik direktör olacak kalibrede biri değil, ama elleri mecbur.
onun için ben peşinen yazıyorum,
fenerbahçe bu sene de idare edecek. ama önümüzdeki sezon ve sonraki sezonlar galatasaray'ı bir yokoluma sürecine doğru itecektir.
bakalım o zaman galatasaray'lı ergenler ne yapacak?
şike soruşturması ve düzmecesi ile birlikte adeta meçhule doğru seyretmekte, buna rağmen geçen sezonu 2. bitirdiler ve türkiye kupasını kazandılar, şampiyonlar ligine katılma ihtimalleri de yüksek.
düşünüyorum da son 2 senedir fenerbahçe'nin yaşadıklarını bırakın galatasaray'ı, barcelona yaşamış olsa şu an ne halde olurdu?
şu an kulüpte hala bir belirsizlik var, istenilen transferler yapılmıyor, 2. tercihler, idare edecekler geliyor ve takımı hala aykut kocaman yönetiyor.
aykut kocaman fenerbahçe camiasına teknik direktör olacak kalibrede biri değil, ama elleri mecbur.
onun için ben peşinen yazıyorum,
fenerbahçe bu sene de idare edecek. ama önümüzdeki sezon ve sonraki sezonlar galatasaray'ı bir yokoluma sürecine doğru itecektir.
bakalım o zaman galatasaray'lı ergenler ne yapacak?
10 tane adamdan 6 yiyenlerin gelip başlığının altında 10 kişi muhabbeti yaptığı takım.
akşamki süper kupa maçında hiçbir varlık gösteremeyen takım. hakem felan hikaye ben mehmet topal'ı bir seremonide gördüm bir de oyundan çıkarken, baroni'yi de sahada dolanırken gördüm. bu orta saha ile olacağı bu kadar hakem iyi yönetse gene kaybedecekti fener.
sadece bir maç ve paralelinde bir kupa kaybetmiş takımdır. bir nefes alın, soluklanın, şöyle bir oturun arkadaş.
takımın iyi olmadığı vaslui maçlarında da belliydi, bu maçta da belli oldu. o zaman bir iki hafta bekleyin! ne oldu ligi falan mı verdik, küme potasına falan mı girdik, nedir bu telaş.
aynı adamlarla bu lig devam edecek, gelecek takviye olursa, ki olacak amenna! ama bir durun be!
umudunu yitirenlere bir çift lafım var: bu kadar mı kolay yelkenleri indirmek, o çubuklu gerekeni yapar merak etmesin kimse?
takımın iyi olmadığı vaslui maçlarında da belliydi, bu maçta da belli oldu. o zaman bir iki hafta bekleyin! ne oldu ligi falan mı verdik, küme potasına falan mı girdik, nedir bu telaş.
aynı adamlarla bu lig devam edecek, gelecek takviye olursa, ki olacak amenna! ama bir durun be!
umudunu yitirenlere bir çift lafım var: bu kadar mı kolay yelkenleri indirmek, o çubuklu gerekeni yapar merak etmesin kimse?
dünkü maç yine saçmalamış takımdır. tamam hakem batırdı maçı. bir sürü pozisyon yedi ama koskoca fenerbahçe takımı dafansta bekir irtegün diye bir canlıya kaldıysa bu yenilgi normaldir. hakemde suç aramamak lazım. kaldı ki ortasahan da aynı ölçüde boşsa yenilgi zaten kaçınılmazdır. evet galatasaray hakkıyla yenmedi ama fenerbahçe hakkıyla yenildi.
http://www.transfermarkt....seite/wettbewerb_TR1.html
bugün itibariyle ligin az farkla en değerli takımıdır. bundan bir şeyler çıkarmak da aykut kocaman'a kalıyor. 5 maçtır galatasaray'a karşı üstünlük kuramıyoruz. ve değişecek gibi de durmuyor.
bugün itibariyle ligin az farkla en değerli takımıdır. bundan bir şeyler çıkarmak da aykut kocaman'a kalıyor. 5 maçtır galatasaray'a karşı üstünlük kuramıyoruz. ve değişecek gibi de durmuyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar