bugün
- lunaparkların neslinin tükenmesi8
- zengin olmak9
- en son ne zaman ağladınız11
- polise asit atan çapulcu27
- ekrem imamoğlu44
- türkiye nin geleceği11
- sokaklar devletindir10
- 23 mart 2025 ekrem imamoğlu'nun tutuklanması22
- tayyip erdoğanın emrini bekliyoruz27
- günün sözü10
- 128 milyar doların da hesabı sorulacak mı13
- cumhuriyet halk partisi10
- 23 mart 2025 macaristan türkiye maçı17
- türkiye nin geleceği için en büyük 5 tehlike11
- v a m p i r o v12
- domdom usa'nin türkiye de harcayacağı euro11
- anın görüntüsü13
- ekrem imamoğlu'nun silivriye götürülmesi11
- insan olmaya ceyrek kala9
- nasılım baba12
- filiz akın14
- mikifare şapkası takan matador8
- atatürkü sevme zorunluluğu11
- arkadaşlar merhaba11
- türkiye ekonomisi akp oldukça düzelmez22
- aşık olunan kızın onlyfansçı çıkması8
- akp bitmiştir15
- fotokopici bi erkek12
- 3 gizli tanık ifadesi ile tutuklamak15
- savcılarımız ihbarları dikkate almasın mı32
- ekrem imamoğlu vs ümit özdağ9
- true'nin çaylak olması8
- tuvalete gittim10
- erdoğan'ın oyu artık yüzde 40 bile değil15
- sudenaz0726
- cuhape'nin gençleri provoke etmesi20
- ekrem imamoğlu'nun hdp aşkı14
- 22 mart 2025 üniversitelilere operasyon12
- sözlük yazarlarının asla pişman olmayacağı şeyler18
- sahurdayız uludağ sözlük22
- ebusuud efendi10
- güvenilmez yazarlar19
- darbe durduran yüzde 50 vs polise taş atan 5015
- kadir mısıroğlu18
- imamoğlu adliyeye sevk ediliyor18
- yay burcu erkeği10
- cüppeli ahmet'in kızı10
- sözlükte fakir varsa bana mesaj atabilir mi26
- arkadaşlar bi bakar mısınız12
- claudia s cloud13

entry'ler (2082)
çıkmasının ardından hemen bir gün sonra, fakirlerin de oynayabileceği bir oyun haline gelmiştir. çok büyük hayırseverlik var.
siz anladınız bence?
siz anladınız bence?
unutursak kalbimiz kurusun. hain cortes.
dünyanın en çirkin takımıyla hırvat milli takımının karşılaşacağı maç.
lanet olsun böyle yüce bir takımı şu hale getirenlere. bırak heyecan kalmamasını, nefret ettirdiniz millete.
lanet olsun böyle yüce bir takımı şu hale getirenlere. bırak heyecan kalmamasını, nefret ettirdiniz millete.
sakatlandığı söyleniyor.
evet söylenecek çok şey var belki, ama şu tarihte sakatlanması belki de iyiye işaret. mecburen forvet alacağız, alacağımız forvet birazcık iyi çıkarsa çöp soldado'yu keser.
fenerbahçe'nin yıllardır yediği forvet kazıklarının son partı futbolcu.
evet söylenecek çok şey var belki, ama şu tarihte sakatlanması belki de iyiye işaret. mecburen forvet alacağız, alacağımız forvet birazcık iyi çıkarsa çöp soldado'yu keser.
fenerbahçe'nin yıllardır yediği forvet kazıklarının son partı futbolcu.
(bkz: hayırlı forumlar arkadaşlar)
eskiden format falan vardı bu sözlükte. yazık olmuş.
maliyeti yüksekse evden götürülmesi gereken eşyalardır. her şampuanınız bittiğinde evi arayıp şampuan mı isteyeceksiniz?
eskiden format falan vardı bu sözlükte. yazık olmuş.
maliyeti yüksekse evden götürülmesi gereken eşyalardır. her şampuanınız bittiğinde evi arayıp şampuan mı isteyeceksiniz?
iyi deneme narkotik şube, bi dahaki sefere.
benim için de dünyanın gelmiş geçmiş en iyi davulcusudur.
peki neden? hiç yorum yapmadan şu videoya yönlendiriyorum:
https://www.youtube.com/watch?v=UvOm2oZRQIk
peki neden? hiç yorum yapmadan şu videoya yönlendiriyorum:
https://www.youtube.com/watch?v=UvOm2oZRQIk
ekşiye geçmiş olduğunu düşündüğüm yazar. onun yazılarından birine benzer bi entry okudum sanki.
jeff who?
https://youtu.be/WG9EgxGsJuQ?t=41s
roket şirketi elon musk'ın sahibi olduğu spacex'e rakip olamayacak ceo'dur. bu konuda eziktir biraz kendileri.
https://youtu.be/WG9EgxGsJuQ?t=41s
roket şirketi elon musk'ın sahibi olduğu spacex'e rakip olamayacak ceo'dur. bu konuda eziktir biraz kendileri.
3 serisi bir bmw yerine tercih edilebilecek bir arabadır bana göre. ayrıca bahsi geçen bmw serisinden minimum %60 vergi alındığı ve elektrikli arabalardan %10 civarında vergi alındığı için, yurtdışı fiyatına göre daha pahalı bir arabayı daha ucuza alma fırsatı sunar.
buraya yazacağım herhangi bir şey suç unsuru olarak kabul edilebileceği için yorum yapamayacağım haber.
ancak yaşadığım yerde * hala ışid bayrakları görebildiğim için pek şaşırmadığım karar diyebilirim. benim gördüğümü devlet görevlileri de görüyordur.
ancak yaşadığım yerde * hala ışid bayrakları görebildiğim için pek şaşırmadığım karar diyebilirim. benim gördüğümü devlet görevlileri de görüyordur.
diğer arkadaşla tartışmak için değil, yarın bir gün gerçekten insanların yolu buraya düşünce kafasındaki soru işaretleri silinsin diye yazıyorum.
bu teoriyi destekleyenler genel olarak:
+ kütle çekim teorisini çürütemez.
+ yörünge mekaniklerini anlatamaz, anlayamaz.
+ dünya'dan bile zaman zaman görülebilen uyduların olmadığını savunur.
+ günlerin uzayıp kısalmasını düzgün bir temele oturtamaz.
+ televizyonlar kara alıcılarıyla çalışır der, ama evinde antene bağlı olan uydu televizyonu bulunur.
+ bütün bunların açıklamasını istersen, sana 45 dakikalık youtube videoları gönderir. insanların zamanı değerli.
eğer kafası bulanan varsa şu üstteki maddeleri kendi kendine açıklamaya çalışabilir.
çoğu yönden mantıkla bağdaşmayan sözde teori.
bu teoriyi destekleyenler genel olarak:
+ kütle çekim teorisini çürütemez.
+ yörünge mekaniklerini anlatamaz, anlayamaz.
+ dünya'dan bile zaman zaman görülebilen uyduların olmadığını savunur.
+ günlerin uzayıp kısalmasını düzgün bir temele oturtamaz.
+ televizyonlar kara alıcılarıyla çalışır der, ama evinde antene bağlı olan uydu televizyonu bulunur.
+ bütün bunların açıklamasını istersen, sana 45 dakikalık youtube videoları gönderir. insanların zamanı değerli.
eğer kafası bulanan varsa şu üstteki maddeleri kendi kendine açıklamaya çalışabilir.
çoğu yönden mantıkla bağdaşmayan sözde teori.
(bkz: guthrie govan)
adamlar iss'yi reddetmiş.
[caps] iss'yi reddetmiş. [/caps]
2-3 günde bir, ülkemizden de görünebilen uluslararası uzay istasyonunu görmek için heavens above isimli güzide uygulamayı telefonunuza indiriyorsunuz. ardından orta seviye bir teleskop alıyorsunuz.
hayallerinizin, teorilerinizin çöküşünü, iss gözlerinizin önünden geçerken izleyebilirsiniz.
sonra teleskopu münasip bir yere kaldırırsınız.
eğer hoşunuza giderse çok güzel iridium flare'leri bile görebilirsiniz.
[caps] iss'yi reddetmiş. [/caps]
2-3 günde bir, ülkemizden de görünebilen uluslararası uzay istasyonunu görmek için heavens above isimli güzide uygulamayı telefonunuza indiriyorsunuz. ardından orta seviye bir teleskop alıyorsunuz.
hayallerinizin, teorilerinizin çöküşünü, iss gözlerinizin önünden geçerken izleyebilirsiniz.
sonra teleskopu münasip bir yere kaldırırsınız.
eğer hoşunuza giderse çok güzel iridium flare'leri bile görebilirsiniz.
elimizde tei, alp aviation gibi firmalar varken, motoru hala yurtdışına yaptırılıyorsa, bu uçak yerli değildir. kimse ne propaganda yapsın, ne hava atsın.
evet kanunen kadınlar bu vagona binecek diye bir şey yok.
kanunen kadınlara türban takma zorunluluğu da yok, ama takmayanlar gayet ötekileştiriliyor. mahalle baskısı diye bir gerçek var bu ülkede.
kanunen kadınlara türban takma zorunluluğu da yok, ama takmayanlar gayet ötekileştiriliyor. mahalle baskısı diye bir gerçek var bu ülkede.
türk telekomdan hissedilendir.
deprem dolayısıyla olduğunu düşünüyorum. ama böyle bir depremde de insanlar birbirine ulaşamayacaksa ben ne yapayım böyle sağlayıcıyı?
deprem dolayısıyla olduğunu düşünüyorum. ama böyle bir depremde de insanlar birbirine ulaşamayacaksa ben ne yapayım böyle sağlayıcıyı?
yukarı yeniden.