bugün

/787
hala orta saha yerine diğer bölgelere transfer yapan takım. ben sana oralara yapma demiyorum ama önce orta sahanın ortasına emrenin yerine bi adam alın la. sonra süslersin takımı.

ayrıca bir fenerbahçeli olarak söylüyorum baroni topal ve topuz, hamit selçuk inan ve meloyla karşılaştırılamaz bile.
Türk futbol tarihinin nacizane takımıdır. Futbol piyasasının en büyük dilimini galatasarayla sömüren takımdır.
Aziz yıldırımın takımı kendi çıkarları doğrultusunda yönlendirdiği spor klubü.
ilk ismi siyah çoraplılar olan spor klubüdür. Nerden nereye . Papazın çayırını da unutmamak gerekir.
http://vimeo.com/46957894
Zaten entr olarak Fenerbahçe diye yazsam yeterli ancak biraz uzatmak istiyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü, 1907'de kurulmuş, ayrıcalıklı bir spor kulübü'dür. Dünyaca tanınan ve bir çok spor dalı olan bu kulüp Dünyanın en büyük kulüplerinden biridir.
Zaten söylenenler gibi Fenerbahçeli olmak bir Ayrıcalıktır. Son zamanlarda futbol adına büyük şanssızlıklar geçiren Fenerbahçe yeniden dirilmiş ve güçlenmiş olarak karşımıza geldi, bunu başarabilmek her kulübün harcı değildir. Fenerbahçeli olmak işte bundan dolayı ayrıcalıktır.
görsel

yalnızca bir futbol kulübü değil!
türkiyenin en büyük ailesi, spor kulübü, sivil toplum örgütü...
Herkesin ön yargılar eşliğinde küçümsemeye başladığı takım.

ve ben hiç bir fenerbahçe'linin selçuk inan, hamit altıntop ve melo'nun, c. baroni, mehmet topuz ve mehmet topal'dan daha iyi olduğunu söyleyeceğine inanmıyorum.

belki hamit altıntop, mehmet topal ve mehmet topuz'dan teknik olarak iyi olabilir ama hırs ve azim olarak paraya geldiği için hiç bişey yapamaz.

mehmet topuz'u selçuk inan gibi bi orta sınıfla kıyaslamayacak kadar akıllı olmanın verdiği yetkiye dayanarak söylüyorum ki; melo, cristian baroni olamaz. baroni'deki şut tekniği hala konuşuluyor.

siz fenerbahçe'yi küçümserken, adamlar patır patır transfer yapıyor.

siz karı gibi "yok fb böyle yok fb şöyle" demeye devam edin. 12 ağustos'ta göreceksiz fb'yi...
Şike meselelerinden ve felaket düşüşlerden dolayı insanı Türk takımı tutmaktan soğutan fakat yine de taraftar sayısı sürekli artan takım.
herkesin ön yargılarla küçümsemekte haklı olduğu takım.

şöyle ki eğer vaslui'ye elenirse galatasaray'a 6 atsa taraftarın ciğeri soğumaz. şampiyonluk zaten hayal, şampiyonlar ligi hayal olmak üzere, transferler boktan, takım kondisyonsuz, teknik direktör kötü, yönetim duyarsız. bu sene başarı taraftarın duasına kalmış.

ben bir fenerbahçeli olarak avrupa'da başarı istiyorum. bıktım anamızın liginde görmekten.

her şeyi bir yana bırakın bu cefakar taraftara bu takımı reva görmeleri namertlikten başka bir şey değil.
vaslui maçının sonucuna göre orta sahaya transfer edilecek kişiyi belirleyecek kulüp. transfer mantığınıza sokayım sizin çok afedersiniz. her sene aynı terane amk. vaslui'den şamarı yiyince ertesi gün nasıl bitiryorsun krasic'i yobo'yu.
çok fena bir hücum hattına sahip takım.

sow-krasic-kuyt-alex-stoch.
Türkiye'nin gördüğü en mükemmel hücum ve defans hattına sahiptir. Stoch-Sow-Kuyt-Krasic-Alex | H.A.k-Egemen(Bekir)-Yobo-GG77. Hayal gibi geliyor insana. Ama gel gelelim orta sahası fısssss.
bu kulübe destek veren taraftarlar ikiye ayrılmaktadır

azizsporlular

fenerbahçeliler..
kaliteli bir kadro kurmuş ekip. mehmet topal' ın yanına çift yönlü, dinamik ve hırslı bir orta saha daha transfer edilebilirmiş.
Öyle bir sevgi bu tarif edilmez Fenerli olmayan kimse bilemez Seni bizden başka kimse sevemez..

#FenerinMaçıVar !!
oscar cardozo transfer haberlerini yalanlamış kulüp.
o zaman adam yolda beyler!
Önce Vaslui, Sonra Galatasaray'a Yaslui.
2012 londra olimpiyatları için toplam 18 "sporcu" yollamış, dünyanın en büyük spor kulüplerinden birisi.
bu sene süper lig'de en kaliteli kadroyu kurmuş takımdır. vaslui engelini de geçerse avrupa'da önemli başarılara imza atabilir.
bugün çok önemli bir maça çıkacak olan takımım. Her ne kadar maçtan önce ne galibiyetten ne turdan ne de iyi futboldan emin olmasakta,sonuna kadar destekleyeceğimizdir,Canımızdır. Umarım çoçuklar iyi futbol oynar ve turu geçer. Artık bütün türk takımlarımızın vaslui tarzı adları son 1-2 senede duyulmuş takımlara elenmekten kurtulmaları,hatta rahat turu geçmeleri gerekiyor. Vaslui evinde daha yenilmemiş.. ee o galibiyeti almakta en çok fenerime yakışır. haydi çocuklar..
futbol takımını bilemem fakat diğer branşlarda ortalığın amına koyan kulüp.
abdullah kiğılı: transferi noktaladık. transfer yapmayacağız..

ne kadar vizyonsuz bir yönetim ile teknik direktöre sahibiz inanılır gibi değil ama bu aykut kocaman kendi ipini kendi elleriyle çekiyor..
Koydum sevinclerimi onume baktim hepsi FENERBAHCE .
kazanıyorlar çirkinleşiyorlar, kaybediyorlar çirkinleşiyorlar.
ne sevinmeyi, ne de üzülmeyi bilen takım.
© copyright 2005 - 2026