bugün
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- spiderman mi döver batman mi4
- yüz yaşından büyük binada yaşamak4
- david bowie yi tanımayan insan2
- bu saatte bu kadar sıcak mı olur lan2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- elalem ne der4
- stres3
- scooter'a 6 kişi binmek3
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- tai lung9
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- aylık 449 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- stres yönetimi6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- sıcaklık2
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı2
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- yeni parti tüzüğü2
- 26000 entry2
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi3
- mekke ortak savunma anlaşması2
- gulmekicinyaratilmis11
- taksici muhabbeti2
- kuran ı kerim meali7
- sözlüğü 3 kelime ile anlatın2
- petrol3
- josh hartnett2
- kadın kıyafeti giydirilip şantaj yapılan adam2
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- rüşvet5
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı2
- insan olmaya ceyrek kala insan olabildi mi sorusu3
- askerlik2
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- karton toplayan çocuğun kartonları ne yaptığı3
- sokak hayvanları düzenlemesinin ikinci yılı4
- kimseyi muhatap edemeyeceğin dertler3
- kylie minogue5
- okulda itaat2
- true koş4
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- free ceuta2
- gocu6
- erotik şarkılar2
bok atmaya çalışanları gördükçe büyüklüğünü daha iyi anladığım kulüptür.
Irkçılık üstünden linç edilmeye çalışılan, futbolu ile eze eze yendiği takım taraftarı tarafından dalga geçilmeye çalışılan büyük takım.
Irkçılık diyoruz. Hani şu Türkiye'de ırkçılık yüzünden bir tek Galatasaray'ın ceza aldığı ırkçılık. Türkiye'de ırkçılıktan ceza almış tek kulüp taraftarı olarak sizin gibi değişiklerin bunları söylemeye hakkı yoktur... Hele ki Irkçı bir teknik direktörünüz varken ve bugün en iyi futbolcunuz defalarca ırkçılıktan ceza almışklen... Pascal nouma'ya "sen zavallı kara köle eğil efendinin önünde" pankartı açan, "kahrolsun israil orospu çocuğu balili" diye tezahürat yazan, "Kimse benimle böyle konuşamaz, hele 1 Yugoslav hiç konuşamaz"diyen fatih terim'i imparator yapan, Irkçılık yüzünden Türkiye'de tek ceza almış kulüp olan Cinconcuk taraftarları tarafından dalga geçilmeye çalışılan takımdır.
Ya da bir futbolcuya maymun hareketi yapan, televizyonlarında sunucuları "bunun gibileri national geographic'te çok çıkıyor" diyen beşiktaş taraftarları da mesela bugünkü maçta ana avrat küfür edip cevabını alan Zokora'ya destek için pankart açacakmış.
Ya trabzonlular? En son hatırladığımız, başkanları futbolcusuna yamyam dediği için takımlarındaki siyahi futbolcular kaçan trabzonsporlular? Ya da işi abartıp Türklere karşı bile ırkçılık yapmaya çalışan beyinsiz trabzonlular... Genellemiyorum. Yanlış anlaşılmasın. Hani şu "papazın çayırından kanuni nin memleketine hangi yüzle geldiniz" diyerek Cumhuriyet ve Mustafa Kemal'in Türklerine karşı oğlancı osmanlı ırkçılığı yapan trabzonlulardan bahsediyorum. Hani şu kiliselerde adam öldürenlerden.
Lan mankafalar. Bu takımın en efsane futbolcusu Türkiye'de yaşayan rum asıllı bir türk idi... Irkçı dediğiniz futbolcumuz ise maç sonu gitmiş adama sarılmış özür dilemiş o zokora denen dallama kendisinden özür dileyince. Lan şu anda bile takımımızda 4 tane siyah, 2,3 tane latin amerikalı esmer futbolcumuz var. Tarihi futbolcularımızdan birisi "Alex de souza" bile latin amerikalı... Siz neden bahsediyosunuz lan?
Hala konuşacaksanız tamam hepinizin amına koyim. Ama biraz adam olun lan.
Irkçılık diyoruz. Hani şu Türkiye'de ırkçılık yüzünden bir tek Galatasaray'ın ceza aldığı ırkçılık. Türkiye'de ırkçılıktan ceza almış tek kulüp taraftarı olarak sizin gibi değişiklerin bunları söylemeye hakkı yoktur... Hele ki Irkçı bir teknik direktörünüz varken ve bugün en iyi futbolcunuz defalarca ırkçılıktan ceza almışklen... Pascal nouma'ya "sen zavallı kara köle eğil efendinin önünde" pankartı açan, "kahrolsun israil orospu çocuğu balili" diye tezahürat yazan, "Kimse benimle böyle konuşamaz, hele 1 Yugoslav hiç konuşamaz"diyen fatih terim'i imparator yapan, Irkçılık yüzünden Türkiye'de tek ceza almış kulüp olan Cinconcuk taraftarları tarafından dalga geçilmeye çalışılan takımdır.
Ya da bir futbolcuya maymun hareketi yapan, televizyonlarında sunucuları "bunun gibileri national geographic'te çok çıkıyor" diyen beşiktaş taraftarları da mesela bugünkü maçta ana avrat küfür edip cevabını alan Zokora'ya destek için pankart açacakmış.
Ya trabzonlular? En son hatırladığımız, başkanları futbolcusuna yamyam dediği için takımlarındaki siyahi futbolcular kaçan trabzonsporlular? Ya da işi abartıp Türklere karşı bile ırkçılık yapmaya çalışan beyinsiz trabzonlular... Genellemiyorum. Yanlış anlaşılmasın. Hani şu "papazın çayırından kanuni nin memleketine hangi yüzle geldiniz" diyerek Cumhuriyet ve Mustafa Kemal'in Türklerine karşı oğlancı osmanlı ırkçılığı yapan trabzonlulardan bahsediyorum. Hani şu kiliselerde adam öldürenlerden.
Lan mankafalar. Bu takımın en efsane futbolcusu Türkiye'de yaşayan rum asıllı bir türk idi... Irkçı dediğiniz futbolcumuz ise maç sonu gitmiş adama sarılmış özür dilemiş o zokora denen dallama kendisinden özür dileyince. Lan şu anda bile takımımızda 4 tane siyah, 2,3 tane latin amerikalı esmer futbolcumuz var. Tarihi futbolcularımızdan birisi "Alex de souza" bile latin amerikalı... Siz neden bahsediyosunuz lan?
Hala konuşacaksanız tamam hepinizin amına koyim. Ama biraz adam olun lan.
tarihi boyunca belirli dönemlerde "galatasaray şampiyon olmasın da, ne olursa olsun" mantığıyla hareket eden kulüptür.
öyle icraatleri vardır ki "hiç utanmadınız mı!" sorusu bile yaşanan rezaleti ifade etmeye yetmeyecektir.
utanç listelerinden bazıları :
(bkz: 23 mayıs 1943 beşiktaş fenerbahçe maçı)
(bkz: 8 nisan 1951 beşiktaş fenerbahçe maçı)
(bkz: 25 nisan 1955 galatasaray fenerbahçe maçı) bu olayın ikinci linki (bkz: galatasaray şampiyon olmasın diye sahadan çekilmek)
ve tabiki; (bkz: günahların takımı fenerbahçe)
not: son bir haftadır fenerbahçeli arkadaşlar bana "arshil kardeşim, sen konuştuğun zaman belgeli konuşuyordun, ne oldu sana böyle" diyorlardı, onları kırmak istemedim. *
öyle icraatleri vardır ki "hiç utanmadınız mı!" sorusu bile yaşanan rezaleti ifade etmeye yetmeyecektir.
utanç listelerinden bazıları :
(bkz: 23 mayıs 1943 beşiktaş fenerbahçe maçı)
(bkz: 8 nisan 1951 beşiktaş fenerbahçe maçı)
(bkz: 25 nisan 1955 galatasaray fenerbahçe maçı) bu olayın ikinci linki (bkz: galatasaray şampiyon olmasın diye sahadan çekilmek)
ve tabiki; (bkz: günahların takımı fenerbahçe)
not: son bir haftadır fenerbahçeli arkadaşlar bana "arshil kardeşim, sen konuştuğun zaman belgeli konuşuyordun, ne oldu sana böyle" diyorlardı, onları kırmak istemedim. *
bu sene tüm zorluklara rağmen cincon'un ensesinde nefesini hissettiren türkiye'nin en büyük kulübü.
emenike,lugano ve santos gibi yıldızları kaybetmesine rağmen başı dik şekilde yürüyen
cemaatin desteğini almadan yardıra yardıra rakiplerini geçen
bayanları 50 bin kişi gelip stadını dolduran
tüm sıkıntılara rağmen bukalemunlara koyan takım
emenike,lugano ve santos gibi yıldızları kaybetmesine rağmen başı dik şekilde yürüyen
cemaatin desteğini almadan yardıra yardıra rakiplerini geçen
bayanları 50 bin kişi gelip stadını dolduran
tüm sıkıntılara rağmen bukalemunlara koyan takım
bu sene başkanı olmadan 4.kupasını kazanmıştır.
gururun,hırsın ve azmin zaferidir.
sürekli en büyük bizim diyenlere
her branşta koyan takımımdır.
gururun,hırsın ve azmin zaferidir.
sürekli en büyük bizim diyenlere
her branşta koyan takımımdır.
oksijen gibidir. cok onemli ama tarif edilemeyen.
ırkçı ve şikeci bir kulüptür.. tescillidir..
bu sevgiyi anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazı soksan az.
zafer inananlarındır!
kadın basketbol takımı 7. kez üst üste, şike şike şampiyon olmuştur...
kadın basketbol takımı 7. kez üst üste, şike şike şampiyon olmuştur...
tebrik etmek lağzım
başkanları içeride ama her türlü dalavereyle önce tffyi düşürdü sonra piyonlarını bjk kimlik kartlarıyla oraya yerleştirdi istediği gibi at sürüyor
örnek alınmalı. her türlü naneyi yer üstüne ceza da yemem diye kafa tutuyor diğer 17 kulübe
peki onlar bunu hak ediyor mu? elbette..
başkanları içeride ama her türlü dalavereyle önce tffyi düşürdü sonra piyonlarını bjk kimlik kartlarıyla oraya yerleştirdi istediği gibi at sürüyor
örnek alınmalı. her türlü naneyi yer üstüne ceza da yemem diye kafa tutuyor diğer 17 kulübe
peki onlar bunu hak ediyor mu? elbette..
öyle bir kulüptür ki rakiplerini şike şike bir hal olmuştur. ulan bana da kahvehane muhabbeti yaptırdınız ya, helal olsun bukalemunlar.
TT arenada çok önemli bir sınav verecek olan büyük takımdır. şu durumda her şey aleyhineyken ordan alabileceği galibiyet milyonları sevince boğacak galatasaray takımı ve tarafını hoş bir göt korkusu saracaktır.
bayan basketbol takımımıza gelince biz alıştık teşekkürler kızlar.
bayan basketbol takımımıza gelince biz alıştık teşekkürler kızlar.
kurallarını bile bilmedikleri kupalara sevinir oldu taraftarları..
hayır galatasaray'a koyuyormuşlarda bilmem ne..
bayan baskette 7 sene ust uste sampıyon olman ne değiştiriyor rekor galatasaray'da 9 sene üst üste!
şampiyonluk sayısı da 11'e 10....
hayır galatasaray'a koyuyormuşlarda bilmem ne..
bayan baskette 7 sene ust uste sampıyon olman ne değiştiriyor rekor galatasaray'da 9 sene üst üste!
şampiyonluk sayısı da 11'e 10....
sadece atatürk'ün bile taraftarı olması gerçeği herşeye değen takım. bakmayın siz sulu zırtlak cincon ve bukalemun tayfasının "yok yeaa atatürk fenerli değildi" diye hönkürmelerine. cahillik ve kıskançlıktan.
Son 1 buçuk saattir Galatasaray'ı hiçbir branşta yenemeyen takım... En son (bkz: 20 nisan 2012 fenerbahçe grundig galatasaray maçı) ile saat 21:30 gibi yenmişti.
türkiyenin en vasat takımlarından biri.
şike denilince akla ilk gelen kelime.
Utanç verici bir başlangıç tarihine sahip kulüptür.Bazı başkanlarının adı değiştirilmiştir.Sadrazam salih paşa bu takımın başkanlığını yapmıştır.Kendisi milli mücadele düşmanıdır.Hanedandan adını hatırlayamadığım bi eleman da bu takımın başkanlığını yapmıştır.Doktor nazım bey de başkanlık yapmış Atatürk'e suikastten idam edilmiştir.Laf başı gelince fb şöyle yardım etti istiklale böyle yardım etti falan filan.1918-1923 yılları arasındaki başkanlarınızın alayı hain zaten.Kulüp politikasını da başkan belirlediğine göre tarihi saptırmanın manası nedir denilebilecek spor kulübüdür.
itin köpeğin ismini ağzına almaması gereken takım.
aa buradaki kardeşler üzerine alınmasın rica ederim ben melo'dan bahsediyorum.
aa buradaki kardeşler üzerine alınmasın rica ederim ben melo'dan bahsediyorum.
Şike denilince akla ilk olarak, (bkz: rade zalad), (bkz: 30 mayıs 1993 ankaragücü galatasaray maçı), (bkz: papermoon), (bkz: şampiyonluk sizin kupa bizim), (bkz: mehmet ağar), (bkz: kayıp 1 milyon dolar), (bkz: ankaragücü), (bkz: malatyaspor), (bkz: dogan araba), (bkz: denizlispor), (bkz: haluk ulusoy), (bkz: mesut yılmaz), (bkz: 24 mayıs 1987 malatyaspor beşiktaş maçı), (bkz: 14 mayıs 2006 denizlispor fenerbahçe maçı), (bkz: 7 mayıs 2006 beşiktaş galatasaray maçı) geldiği için gelmeyen kelimedir.
(bkz: başkanı devleti 1 3 milyar dolar dolandıran takım)
(bkz: başkanı devleti 1 3 milyar dolar dolandıran takım)
ergenlerin, tarihinden bahsetmeden önce mutlaka babasına bir kez sorması gereken efsane. belki onlar anlatır sana, herhangi bir maçta fenerbahçe'nin rakibi kimn olursa olsun taraftarının en fazla iki kale direği arasına sığdığını.
(#15248684)
aynı zamanda şike denilince akla ikinci gelen kelimede budur. üçüncü gelende. kısacası şike konusunda hem altın, hem gümüş hemde bronz madalyayı almış kelime.
aynı zamanda şike denilince akla ikinci gelen kelimede budur. üçüncü gelende. kısacası şike konusunda hem altın, hem gümüş hemde bronz madalyayı almış kelime.
2 gün içinde önce kadın basketbolda, sonra erkek voleybolda galatasaray'a çakmış kulüptür.
son derece gizli bir şekilde ko(z)mik odalarda neyim hazırlanan ezik kurulu raporuna göre haberler gayet iyiymiş. bizim mahallenin bebelerinden piç necmi var, onun tanıdığı var ezik kurulunda. ondan öğrenmiş. febe kurtulcekmiş. yoksam kimsenin haberi yok bundan. gelsin alkış kıyamet.
neden en büyük olduğunu anlamamız için geçen 10 yıla bakmamız yeterli olacaktır, her şeyden önce bir spor kulübüdür fenerbahçe sadece futbol değildir ast olan. son 10 yıldaki şampiyonlukların, 4'ü futbol, 4'ü erkek basketbol, 8'i kadın voleybol, 3'ü erkek voleybol, 3'ü kadın voleybol olmak üzere bu dönemde 22'dir. Diğer takımlar ise şöyle: Galatasaray 3 şampiyonluk (futbol), Beşiktaş 3 şampiyonluk (2 futbol, 1 kadın basketbol), Trabzon'un sıfır.
not: fotomaç'ın bugünkü haberinden...
not: fotomaç'ın bugünkü haberinden...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar