bugün

/790
şike yapmasıyla değil ama yaptığı şikenin arkasında durmasıyla türk futboluna ayıp etmiş takım. ayıp lan, ayıp. belki şike bireysel yapıldı ama şikenin sahiplenmesi tamamen kurumsaldı işte bu yüzden ayıp.
namus meselesi diye lanse ettikleri cas davasından çekiliyorlarmış

şaşıran?
cas davasını çekme ihitmali yüksek olan ama bu uefa'dan yada fifa'dan almaları muhtemel cezaları etkilemeyecek olan spor kulübü.
aziz yıldırım'ın önümüzdeki beş sene içinde tekrar başkan olamayacağı kulüptür. bu sebepten dolayı maddi sıkıntıya girecektir.

bakın türk futbolunda 4 büyük kulüp vardır. bunların içinde galatasaray para dilenir duruma geldi zamanında. beşiktaş, ona aldığı futbolcuyu beşe sattı borçları ödemek için. trabzon keza yine öyle. ama arkadaş fenerbahçeye bir bok olmadı. sebebi de kesinlikle taraftarlarının lisanslı ürünler alması değildir. 3-5 liraya alınacak ürünle kulüp milyon dolarlık borçlardan kurtulamaz. muhtemelen değil, kesinlikle kara para döndü bu takımda. şimdi itiraza hiç gerek yok efendim fenerbahçe taraftarı da biliyor kara para döndüğünü. yıldırım demirören de aynı bokun mavisiydi beşiktaş'ın başındayken.

şimdi böyle bir başkanı, taraftar neden savunuyor anlamıyorum?

az dürüst olun be kardeşim...
borsa'daki şirket değeri olarak 3 rakibinden, galatasaray, beşiktaş ve trabzonspor'un piyasa değerinin toplamından bile daha değerli olan kulüp.

en büyük olduğu burdan bile anlaşılabilir.
cas davasını geri çekmediği, yöneticisi ömer temelli tarafından dile getirilmiş klüp. ha öyle bir şey yaparsalar affeder miyiz? tüm fenerbahçeliler adına konuşma hakkına sahip değilim tabii ama şahsım adına konuşursam, affetmem.
kendi çıkarlarını türk futbolunun çıkarlarından üstün tutan kulüp.
Dünkü Antalyaspor maçında "antalya kümeye" diye bağıran ama sivasın samsunu yenmesi sebebiyle samsunun düşmesinin ardından sözlükte "zaten onlar fener düşsün dediydi, biz de onların düşmesini istiyoduk" yazan gerizekalı taraftar grubuna sahip takım.
He oldu amk 17 takım düşsün bi siz kalın tek başınıza takılın.
Türkiye'de ki tek spor klübü denilebilir .
tarih itibariyle galatasaray ile puan farkını 5'e düşüren takımdır.
masa başı takımı. inanılmaz etkinler masa başında. helali var.
kendisine play off hediye edilen takımdır. paketi biz açacağız, unutmasın.
bu sene galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlamamalarını rica ettiğim kulüptür. lütfen bırakın biz kendi aramızda kutlamak istiyoruz. öyle timsah yürüyüşü falan yapmayın lütfen...
eğer imkanım olsaydı bir ay boyunca samadırada yatar kalkar her gün futbolculara nasıl büyük bir kulupte oynadıklarını

hatırlatacak maç görüntülerini hazırlayıp izletirdim.

koca bir sezon geride kaldı nasıl olsa bizi play off un ortasında da küme düşüremezler.

bundan sonra bir gerçek var ki büyük fenerbahçe ye büyük hizmetleri olmuş hiç bir insan unutulmaz.

ben futbolcuların yerinde olsam kulubüm gibi büyük oynarım. sakatlansam bile herkes beni son oynadığım maç üzerinden yargılar. uğur boral sivas maçında 2 gol atıp sakatlandı biz hep onu o gün kü formuyla hatırladık. kimse de uğur boralı gönderin demedi.

yani uzun lafın kısası yüreğinizi sahaya koyun arkadaş bu büyük camia sizi ömrünüzün sonuna kadar el üstünde tutar.

şu an ümit özat'ı bile iyi hatırlıyoruz biz.
esenlerin varoşları menderes mahallesinde büyüdüm ben, trabzonluların sokağında.. daha 7 yaşımdaydım;

aykut ''KOCAMAN'' golü attığında, trabzonlu kardeşler krahathanesinde ''nası yendik ama ibneler' diye bağırdığımda... 7 yaşımda saf bir çocuktum. o gün bugün fenerliyim, ne bir kızı nede ilahi bir varlığı bukadar sevmedim. saldır fenerim play offta koy trabzona cimboma. getir kupayı, getirmesende SiKiN sağolsun. senden büyük aşk varsa bütün alem gelsin bana koysun.
hayatta çok şeye sahip biri olarak ifade etmem gerekirse fenerbahçe sevgisi bütün sevgilerin üstündedir.

sevgilinden ayrılırsın ama o günkü fenerbahçe galibiyeti herşeyi unutturur.

dayını kaybedersin fenerbahçe tur atlar içine küçük bir mutluluk düşer.

dersi geçemezsin fenerbahçe formalı birini görürsün yüzüne tebessüm gelir.

fenerbahçe en büyük aşktır ve ölene kadar bu aşkı içimizde taşıyacağız.
karsiliksiz asktir, ilk asktir. herseydir.
not: kötülemeyin, alkislayin.
Canın sıkkın sokakta yururken Fenerbahce formalı bırını gorursun yuzunde bır tebessum olusur.
Erkek arkadasların Fenerbahce hakkında konusurken sende yorum yaparsın her zaman soylıcek sozun vardır.
Takım kotu gıttıgınde ınadına Fenerbahce bıleklıgıyle, atkısıyla, formasıyla dısarı cıkarsın.
Maçın oldugu gun resmen hatım ındırırsın.
Takım deplasmana gıttıgınde hep 'Allah'ım başlarına bırsey gelmesın, yolları acık olsun' diye elın havadadır.
Takım futbolcularını abi, kardeş gibi sevmektir.
Izmır'de oldugun ıcın tvden mac ızlemek zorunda oldugunda 'ah ne olurdu orada olabılsem' demektır.
Fenerıumun yanından bıle gecerken havalanmaktır.
Takımın basında baskanı olmadan, bu kadar zor durumda oldugumuz bır donemde normal sezonu 2. tamamlamaktan gurur duyduran takımdır.
nedense hep concon insanların tuttuğu takımdır.
bu takım öyle bir takım işte.
başlık altına gelirsin bakarsın 30 sene mi olmuş diye bir entry görürsün. tebessüm edersin. yıl 2012 olmuş hala nasıl mallık yapıyorlar dersin. bunu gösterir bu takım.
cas davası için "namusumuzdur" diyen kulüp.

ancak cas sitesinde davalar arasında fenerbahçe ya da türkiye futbol federasyonuna yönelik böyle bir dava görünmüyor.

http://www.tas-cas.org/en...92-4-1-1/5-0-1092-15-1-1/
türkiye kupası alamamakta 30uncu yılına girebilitesi yüksek takım.
http://www.stargazete.com...ini-cekti-mi/haber-536957
yeni bir kanser türü.
edit: fenerli olan , olmayan herkeste rastlanılabilen sahibine göre iyi ya da kötü huylu tümör.
başkanını takımından daha da öne çıkaran taraftarlara sahip takım. yeri geldi mi "en büyük fenev" "fenevbahçe cumhuriyeti" nidaları atan bu taraftar topluluğu, bu sezon takımın * şampiyonluğu kaçırmasına, an itibariyle oynanan maçta türkiye kupasından yavaş yavaş elenmesine hiçbir yorum yapmamaktadır. onun yerine haftada bir toplanarak istanbulun çeşitli yerlerine protesto amaçlı gezi düzenlemektedirler. yazık diyorum kendilerine yazık!

--spoiler--

1 mayıs 2012 günü kadıköy boğanın taşşakları altında toplanıyoruz.

--spoiler--
© copyright 2005 - 2026