bugün
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz10
- ekonomi kötüyse neden ekonomimiz büyüyor11
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- motorine 8 24 tl zam gelmesi13
- mantı13
- sporcu motorcu müzisyen ve uzun boylu olmak5
- kısa ve vurucu yazmak6
- sarapci koala65
- gün tabağı6
- habire1221
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu9
- sözlükte fosilleşmek6
- apo piçtir piç kalacak8
- türklerin en sevdiğiniz yönü6
- duş alıp uyumak2
- imf den borç almayı zenginlik sanan malum zihniyet5
- deniz gül6
- özel mesajları ifşa edecek kadar ucuz olmak6
- filenin sultanları yarı finalde8
- çocuğunuzun olduğunu hayal edebiliyor musunuz5
- dürüst olun sözlükte kaç hesabınız var7
- ellerim bos gonlum hos29
- 11 aydır yazmayan flört ne yapıyordur sorunsalı9
- orospu çocuğu abdullah öcalan4
- niğde de restorana girip dayak yemek5
- oğlunuza bedelli yaptırır mısınız5
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci8
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- saraca096
- bir bela geliyor8
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı7
- istanbul ve bütün türkiye ev kiraları ne olacak6
- arif kocabıyık16
- devlet bahçeli8
- süper yapay zeka üretildi ve aramızda dolaşıyor6
- lahmacun9
- doların sadece türkiye de yükseldiğini sanan solcu4
- keloğlanın sultanın kızına kafayı takması4
- skoda fabia alınır mı5
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- hep kaybeden tarafı savunmak5
- insan olmaya ceyrek kala15
- silver ile evlenecek erkek52
- bu erkekler karısızlıktan top olmuş3
- silvermist9
- ben sizin anonim11
- bir ateşe attın beni2
artık galatarasaray'dan utanmaya başladım. iyi de bir taraftarıyım. ama artık fatih terim gitmediği sürece tiksiniyorum.
Rüyamda gördüm.
Yenilince her seferinde bunu mertçe kabullenemeyip sağa sola hırlayan teknik grayder.
"Maç günü bunların sevk kararının çıkması açıkçası çok hoş olmadı. Muhakkak ki salı günleri açıklanıyor, itirazımız yok ama bu ayet değil ki, Allah'ın kanunu değil ki değişmesin. Bu insanların koyduğu bir kural."
"Ama bir eksik kaldı bence, madem bunu açıkladın, e bir de arkasından Schalke'ye TFF'den bir destek mesajı beklerdim açıkçası tam dört dörtlük olsun yani."
saplama konusunda alanında daha iyisi yok.
"Ama bir eksik kaldı bence, madem bunu açıkladın, e bir de arkasından Schalke'ye TFF'den bir destek mesajı beklerdim açıkçası tam dört dörtlük olsun yani."
saplama konusunda alanında daha iyisi yok.
schalke yenilgisi sonrası suçu tff'ye atacağından emin olduğumuz ve zamanında kebapçı bastığı için milli takımdan kovulan galatasaraylı açık ve net.
80den sonra sokacaksan feghouli'yi hiç sokma hoca.
Al Selçuk'u ye 3ü bitir maçı.
Edit: bravo amk gene Selçuk.
Al Selçuk'u ye 3ü bitir maçı.
Edit: bravo amk gene Selçuk.
Asla Şike soruşturması geçirmemiş bir takımın teknik direktörüdür. Her şeye rağmen yanındayız hocam.
görsel
Schalke tarafından silkilmiştir. iyi bi silkelemek lazımdı zaten. O değil de rakip oyunculara saldırıp hakeme saydıracak mı bakalım.
Schalke tarafından silkilmiştir. iyi bi silkelemek lazımdı zaten. O değil de rakip oyunculara saldırıp hakeme saydıracak mı bakalım.
an itibariyle fenerbahçe maçıyla ilgili aspor'da canlı olarak zırlamaya devam ediyor.
izleyin de keyfiniz yerine gelsin şu ibişi.
izleyin de keyfiniz yerine gelsin şu ibişi.
arda turan'da sizin topçunuz, türk futbolcular içerisinde en büyük başarılara imza atmış futbolcudur belki de. ama karakter önemli azizim karakter.
Yine başlığına galatasaraylıdan çok fenerbahçeli ve beşiktaşlı dolan hocamız.
türk futbolunun başına gelmiş en kötü şeylerden biridir. kendi gibi kötü şeyler de yetiştiriyor bakınız hasan şaş!
1997 yılında ahmet çakar o penaltıyı vermese ve o ilk dönemin ilk şampiyonluğu gelmese ne fatih terim olurdu şimdi ne de galatasaray. aziz yıldırım dediniz durdunuz yıllardır. ee iyi ondan kurtulduk. inşallah bu magandadan da kurtuluruz.
1997 yılında ahmet çakar o penaltıyı vermese ve o ilk dönemin ilk şampiyonluğu gelmese ne fatih terim olurdu şimdi ne de galatasaray. aziz yıldırım dediniz durdunuz yıllardır. ee iyi ondan kurtulduk. inşallah bu magandadan da kurtuluruz.
dal daşağı bir yere bırakarak konuşmak lazım. Takımın içinde bulunduğu ekonomik krizi bahane edip oyuncu satıp forvet almamak zaten yenilgiyi enn başta kabullenmek oluyordu.Yönetim Fatih Terime güvendi. ne olursa olsun karizmasıyla maç kazanılabileceğini düşündü.en başlarda öyle de oldu ama sakatlıklar başlayınca forvetsizliğin ve defanssızlığın acısı bir bir çıkıyor. Şansımıza şamp. liginde kek bir grup geldi. Ama fırsat harcamaya baylıyoruz.Neyse lig zaten kötü şampiyonluğun en büyük adayıyız. Avrupa her sene zaten olmuyordu bu sene de olmaz. ama yenilgilerle takımımızı satacak değiliz. Kenetlen başka Galatasaray Yok!
Sampiyonlar ligi maci sonrasi cikilan basin toplantisinda hala fener maci ile ilgili konusmak ne kadar mantikli?
Hocam bir adet maden suyu ic artik istersen.
Hocam bir adet maden suyu ic artik istersen.
SCHALKE MAÇI SONRASI FENERBAHÇE MAÇINI DEĞERLENDiREN, SIFIR ViZYON HERiF.
GENÇLiĞiNDE NELER OLMUŞ BAKIN BAKALIM TANIDIK GELECEK Mi
https://mobile.twitter.co...status/872351970396393472
HASBELKADER KOVULSA-iSTiFA ETSE KEŞKE DE YENiDEN TARAFTAR OLSAK.
GENÇLiĞiNDE NELER OLMUŞ BAKIN BAKALIM TANIDIK GELECEK Mi
https://mobile.twitter.co...status/872351970396393472
HASBELKADER KOVULSA-iSTiFA ETSE KEŞKE DE YENiDEN TARAFTAR OLSAK.
6 kasımda 1 gol, 7 kasımda 1 gol olmak üzere aynı maçta iki gün üst üste gol yiyen tel teknik direktör olarak tarihe geçti.
türkiyenin en iyi teknik direktörü olduğu söylenir. ama italya ligindeki kısa maceralar dışında galatasaray ve türkiye milli takımı dışında bir takım çalıştırmamıştır son yirmi senede. bu kadar iyi bir teknik direktör neden başka takım çalıştırmaz anlam veremiyorum. ki elinde hep iyi oyuncular olmuştur başarılı olduğu dönemlerde. ilk defa bu sene bu kadar kötü bir galatasarayda görev yapıyor ve sonuçlar pek iyi değil. ayrıca taktik filan bildiğini de sanmıyorum.
yılmaz vural ile dalga geçilir ama o adam gidip de bir büyük takım, iyi kadrolar ile çalışmamıştır. hep belli yerdeki takımlar ile çalışmış ki çoğunu da iyi yönetmiştir. taktik bilir mi onu da pek sanmıyorum. ama en azından cesur bir teknik direktör olmuştur. ayrıca şenol güneş fatih terimden daha iyi bir teknik direktördür şu an beşiktaşın başında kötü olsa bile.
gelelim karakter mevzusuna yılmaz vural burada en öndedir. sakin bir yaşamı ve futbol sahasında heyecanı vardır. tehdit dili yoktur. fatih terim ise futbolculuk zamanından bu yana hep gizli bir el tarafından korunmuştur. yukarıda bir flood atmış biri onedio sitesinde de vardı bir ara onu okursanız görürsünüz. korunmasa futbolculuk döneminde futboldan men cezası alıp teknik direktör dahi olamayacaktı. hakemlere tehditler kendi oyuncusuna küfürler gibi şeyleri saymıyorum bile.
bir de yine biri yazmış mancini için bu kadar sabır gösterilmedi. doğru bu. ülkede bazı teknik direktörlere bol sabır gösterilirken özellikle yabancılara en ufak hatasında istifa ve sövme durumu var.
bu arada bu kadro fatih terimden habersiz kurulmamıştır. başkanı bile ondan habersiz iş yapmaz. terimin kulüpte belli bir gücü var çünkü. ayrıca iyi bir teknik direktör elindeki şu kadroyla yine iyi işler çıkarabilir. ama taktiği ve teknik bilgisi varsa tabi. ama yaptığı şey açıklamalar tamamen taraftara hoş görünme kötü oyunu örtbas etme ve tehdit.
ben başka bir teknik direktörün bu konular hakkında bu kadar konuştuğunu diğer liglerde görmedim. bu da bizim lige özel galiba.
yılmaz vural ile dalga geçilir ama o adam gidip de bir büyük takım, iyi kadrolar ile çalışmamıştır. hep belli yerdeki takımlar ile çalışmış ki çoğunu da iyi yönetmiştir. taktik bilir mi onu da pek sanmıyorum. ama en azından cesur bir teknik direktör olmuştur. ayrıca şenol güneş fatih terimden daha iyi bir teknik direktördür şu an beşiktaşın başında kötü olsa bile.
gelelim karakter mevzusuna yılmaz vural burada en öndedir. sakin bir yaşamı ve futbol sahasında heyecanı vardır. tehdit dili yoktur. fatih terim ise futbolculuk zamanından bu yana hep gizli bir el tarafından korunmuştur. yukarıda bir flood atmış biri onedio sitesinde de vardı bir ara onu okursanız görürsünüz. korunmasa futbolculuk döneminde futboldan men cezası alıp teknik direktör dahi olamayacaktı. hakemlere tehditler kendi oyuncusuna küfürler gibi şeyleri saymıyorum bile.
bir de yine biri yazmış mancini için bu kadar sabır gösterilmedi. doğru bu. ülkede bazı teknik direktörlere bol sabır gösterilirken özellikle yabancılara en ufak hatasında istifa ve sövme durumu var.
bu arada bu kadro fatih terimden habersiz kurulmamıştır. başkanı bile ondan habersiz iş yapmaz. terimin kulüpte belli bir gücü var çünkü. ayrıca iyi bir teknik direktör elindeki şu kadroyla yine iyi işler çıkarabilir. ama taktiği ve teknik bilgisi varsa tabi. ama yaptığı şey açıklamalar tamamen taraftara hoş görünme kötü oyunu örtbas etme ve tehdit.
ben başka bir teknik direktörün bu konular hakkında bu kadar konuştuğunu diğer liglerde görmedim. bu da bizim lige özel galiba.
ünlü komedyen.
görsel
görsel
Bir galatasaraylı olarak Fatih terim'in derbi açıklamalarını doğru bulmadığım gibi kendisini de haksız buluyorum.
Berbat haldeki fenerbahçe'yi kendi evinde yenemiyor olmanın bahanesi olmaz ama hadi hakem hatası diyelim fakat kardeşim fenerbahçe senden çok daha iyi oynadı, sen top falan oynatamadın takıma, düşme hattındaki fenerbahçe çok daha iyi hücumlar geliştirdi, sen anca kendi sahanda pas yapıp durdun.
Attığın goller de zaten böyle aman aman çalışılmış goller değildi, bala göte 2 gol attın, başka da bir şey değil.
Berbat haldeki fenerbahçe'yi kendi evinde yenemiyor olmanın bahanesi olmaz ama hadi hakem hatası diyelim fakat kardeşim fenerbahçe senden çok daha iyi oynadı, sen top falan oynatamadın takıma, düşme hattındaki fenerbahçe çok daha iyi hücumlar geliştirdi, sen anca kendi sahanda pas yapıp durdun.
Attığın goller de zaten böyle aman aman çalışılmış goller değildi, bala göte 2 gol attın, başka da bir şey değil.
son sıkecı tokatlayan.
tırnaklarıyla, alın teriyle yaptığı kariyeri baba parasına borçlu değildir.
babasının soyadı olmasa koca bir balon haline gelecek yalı çocukları kendisi üzerinden kredi kazanmaya çalışmak yerine 15. surada olan takımlarının götünü nasıl kurtaracağına bakmalılardır.
bir takım imkansızlıklar nedeniyle bazıları belki bugün seviniyor olabilir.
ama unutulmasın ki hocanın yapmaktan en çok zevk aldığı şey düşmanlarını eninde sonunda 'göt' etmektir.
bu sizin kaderiniz. kaderinizden kaçamazsınız.
babasının soyadı olmasa koca bir balon haline gelecek yalı çocukları kendisi üzerinden kredi kazanmaya çalışmak yerine 15. surada olan takımlarının götünü nasıl kurtaracağına bakmalılardır.
bir takım imkansızlıklar nedeniyle bazıları belki bugün seviniyor olabilir.
ama unutulmasın ki hocanın yapmaktan en çok zevk aldığı şey düşmanlarını eninde sonunda 'göt' etmektir.
bu sizin kaderiniz. kaderinizden kaçamazsınız.
Lokomotif moskova maçına 20 gün kala disipline sevk edilerek morali bozulan teknik adam. Şimdi bu moral bozukluğuyla nasıl hazırlanacak bu adam sorarım size.
galatasaray taraftarına müstehak bir magandadır!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar