bugün
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması13
- serenay sarıkaya'yı beğenmeyen erkek9
- fatma betül sayan kaya57
- bazı aşklar şehre benzer3
- şampuan önerisi4
- era7capone ve antipanik aşkı6
- muhallebici açıyoruz isim önerileri14
- siyonist arşivi2
- menemen dolmuşları2
- tüm delilerin beni çekmesi2
- kendisiyle övünen insanlar15
- sözlüğün attila ilhan'ı olmak istemek2
- tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi9
- almanyadan gelecek akrabadan istenecekler9
- arkadaşlar çok kötüyüm2
- allah'ın yasaya uymayan israil oğullarına laneti3
- katatespizartmasi2
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- gece bire üç kala gelen umumi tuvalete sıçma isteğ2
- salyangoz3
- türkiye33
- sözlüğün iyice camiye dönmesi3
- ne kadar yaşlısın16
- futbol18
- ai otomatik silmenin ayet silmesi3
- firavunun biraz mal olması2
- queen ravenna adlı yazar10
- amerika da köleliği kaldıran başkan5
- verdiği sözü tutamayan insan4
- terso pek paso2
- risale'i nurları neşretmek3
- ters çevrilmiş sandalyeye oturup felsefik düşünmek2
- trt tarafsız olmalı13
- stanley termos5
- türk kızlarının genel özellikleri3
- habersiz gelen misafir4
- uefa uluslar ligi8
- yağmurdan sonra beliren korkusuz salyangoz sürüsü3
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması8
- annelerin garip huyları2
- nokia 3310 denince akla gelenler10
- karton toplayan çocuğa cin kabilesi göndermek5
- bir derdim var4
- türk esnafı2
- tayt3
- asrın soygunu21
- yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak9
- biraderi koşu bandında koşturmak2
- arkadaşlar kahve fotolarımdan ne istiyorsunuz3
- ismet biraderin birader olması2
entry'ler (3840)
zamanında mehmet ali erbil'in ''aman teknik direktörlerinizi üşütmeyin; senin hiç teknik direktörlerine vurdular mı?'' şeklinde espriler yapmasını sağlayan teknik direktör.
eski sevgilim yana.
Sinan Akyüz etekli iktidar.
bu sene hocalarının yetersizliğini sürekli tartışacak taraftar grubudur.
ulan manyak karı!
hem her gördüğünde bi bakışlar, süzüşler, imalı laflar...hem de telde engellemeler?
mal mısın acaba?!
hem her gördüğünde bi bakışlar, süzüşler, imalı laflar...hem de telde engellemeler?
mal mısın acaba?!
sözlüğün can çekiştiğini gösterir!
tam bir kafir söylemidir!
allah rahmet eylesin. muazzez ersoy denen lüzumsuz yüzünden bence biraz değeri anlaşılmadı, bence ondan daha iyiydi.
doğru önerme.
daha yeni mi anlıyorsunuz? sosyal medya bitirdi sözlükleri diyoruz kardeşim size! yakında haraç mezat satarlar burayı.
daha yeni mi anlıyorsunuz? sosyal medya bitirdi sözlükleri diyoruz kardeşim size! yakında haraç mezat satarlar burayı.
anlamsız boş bir düşünce.
islam insanların değil, yaratıcının tasarrufunda meydana gelen bir din olduğu için, mutlaka olacaktı.
islam insanların değil, yaratıcının tasarrufunda meydana gelen bir din olduğu için, mutlaka olacaktı.
ikinci bir gezi planlamanın alt çalışmalarıdır. sırf ibnelik olsun!
ibne derken gerçek ibne! belli zaten!
ibne derken gerçek ibne! belli zaten!
çalıştığım okuldaki yaşlıca diyebileceğim hocalardan birinin yıllardır söylemekten bıkmadığı laf!
beni ne zaman görse, birisine biraz sinirlense başlar:
ben böyle okulun taaa amına koyim!
beni ne zaman görse, birisine biraz sinirlense başlar:
ben böyle okulun taaa amına koyim!
bilinç altında bir parantez açmıştır (şimdilik) diyerek.
ilerki zamanda mutlaka alacaktır!
ilerki zamanda mutlaka alacaktır!
yalnız başına bırakmaktır. rahat rahat yatsın sereserpe.
ateşe götürür.
haklı bir söylemdir! ya ne diyecek ulan deve!?
bütün takımların, anasının ak sütü gibi helal olarak kazandığı ve sayılması gereken şampiyonluklardır.
ve elbette fenerbahçe'nin daha çok olduğu için, bu iş böyle sürünüp gidiyor! eğer tam tersi olsaydı, yani galatasaray bu durumda olsaydı, her zamanki güçlü lobileri, derin ilişkileri ile şu dakikaya kadar çoktaan bu iş bitmiş gitmişti zaten, yormayın kafanızı! dünyanın en önde gelen futbol ülkelerinde hangi yılların şampiyonları sayılıyor, bakın görün hayret edin! zamanında işgüzarın biri 1959 demiş (yok efendim neymiş profesyonellik) öyle gitmiş!
bu arada, gs taraftarı diyorki ''ee o zaman bizim 38 şampiyonluk var'' ulan deve! o eski istanbul liglerini ulusal olmayan bilmem ne şampiyonluklarını sayarsak bizim 44 oluyor zaten! ama deve işte, kafa bu kadar basıyor! anlatamazsın!
ve elbette fenerbahçe'nin daha çok olduğu için, bu iş böyle sürünüp gidiyor! eğer tam tersi olsaydı, yani galatasaray bu durumda olsaydı, her zamanki güçlü lobileri, derin ilişkileri ile şu dakikaya kadar çoktaan bu iş bitmiş gitmişti zaten, yormayın kafanızı! dünyanın en önde gelen futbol ülkelerinde hangi yılların şampiyonları sayılıyor, bakın görün hayret edin! zamanında işgüzarın biri 1959 demiş (yok efendim neymiş profesyonellik) öyle gitmiş!
bu arada, gs taraftarı diyorki ''ee o zaman bizim 38 şampiyonluk var'' ulan deve! o eski istanbul liglerini ulusal olmayan bilmem ne şampiyonluklarını sayarsak bizim 44 oluyor zaten! ama deve işte, kafa bu kadar basıyor! anlatamazsın!
bu sözlüklerin selahiyeti açısından evet olabilir. zira bu twitter, yani sosyal medya, bu sözlüklerin sonu olacak. eskisi kadar rağbet görmemesinin sebeplerinden biri de bu zaten.
öğrenmesen ne olur? zaten şu an sevgilim hatta ilerde karım diyeceğin kişi - hadi belki anal olmasa da- oral seks, sevişme, göbeğine ağzına vs boşalma bunların ya hepsini ya çoğunu kesinlikle yapmış olacak! sen olmamış gibi davranacaksın. hayat böyle!
not: anal ihtimali de hiç düşük değil!
not: anal ihtimali de hiç düşük değil!
kötü bir durum olurdu!
düşünsene, fenerbahçeli olamazdın! orhan gencebay dinleyemezdin! şener şen, kemal sunal, sadri alışık, cüneyt arkın senin için bilinmeyen şeyler olurdu muhtemelen! içli köfte yemediğini düşün bir. herşeyden mühimi müslüman olmama ihtimalin en beteri. yine de şükür yani..
düşünsene, fenerbahçeli olamazdın! orhan gencebay dinleyemezdin! şener şen, kemal sunal, sadri alışık, cüneyt arkın senin için bilinmeyen şeyler olurdu muhtemelen! içli köfte yemediğini düşün bir. herşeyden mühimi müslüman olmama ihtimalin en beteri. yine de şükür yani..