bugün

/262
birçok kişinin sözde "ehehe sevmiyorum da işte fotoğraflarımı filan topluyorum" diyerekten takip ettiği; fakat aslında eşek gibi karı kız baktığı sitedir.
sadece yeni yeni izleyicisi olduğum, pencereden bakan insanlar görüyormuş gibi olunan site. pencereye, balkona çıksan bu kadar insanı görebilir misin? karşı balkondaki komşuyu bile bu kadar yakından tanımıyorum ulan. bakayım diyor insan, perde uçunca geri çekiliyorsun.

facebook'ta bu zahmet yok. bak bakabildiğin kadar. akrabanın bile arkadaşlarını tanımazken, onlarınki ortada.
gerizekalılıgın ince sınırının özenle çizildiği site. allah (c.c)'ye bile hayran olabiliyorsunuz bu sitede. ve hayranlarından ikisi kuzenim. utanıyorum.
"testlerden ne kadar nefret ediyorsun?, opulecek en guzel yer neresi?, yukselen burcunu hesapla, hangi unlu ile ayni gun dogdun?" gibi saçma testlere sahip bir site. testlerden ne kadar nefret ettiğimi öğrenmek için de test çözmek zorundayım!!! opulecek en güzel yer ile ilgili yorum yapmak istemiyorum ama sanırım bunun neresi olduğunu bulmak için için test yapmama gerek yok! hangi ünlü ile aynı gün doğduğum ise ne benim ne de o ünlünün şeyinde!
son eklentisiyle ahaliye ya oha dedirtmiş ya güldürmüştür.

(bkz: become fan of allah)
ince iş görmeye de yarayan site. kıymetli platoniğimin soyadını öğrenince ilk kez işime yarayacaksın, bulanın ömrü uzasın, hadi göster maharetini çalalım resimlerini diye uça uça hırsızlık maksadıyla antiface daim geçerli olduğundan rica minnet tanıdığın hesabından ziyaret ettim. gel gelelim heyecandan oturduğum sandalye dar gelir, ya ilk sırada çıkarsa diye yüzümü dört parmak kapamış sabırsız beklerken ara butonuna ce yok adını vermeyelim şahanemin yazdık işte çıka çıka epi topu iki sayfa çıkmasın mı? 18 kişicik 11 resimsiz, diğer 7 de o değil gene caymadım, üşenmedim arkadaş listelerini satır, satır yokladım ortak arkadaş çıkar da operasyon mutlu mesut sonlanır diye mamafih yoktu. meğer facelerde gezinmezmiş. kurban seni verene, sevgim daha da depreşti bulamamak sevindirdi ama öte yandan da kötü oldu. tek emovari fotosunu görsem ölesiye soğur, kurtulurdum neyse hemen kapatmayalım dedim bir bakalım milyonlar neyle meşgul olurmuş. büyüsü cezbi ne bunun derken hayranlar denen pohpohlanma, şişinme hedesi varmış. aç bi bakım dedim demez olaydım saçları kırlaşmış dedem yaşında herif bizim ufaklığa hayran ol onayı vermiş, çok tatlısınmış torunun yaşında be oha hayran olmuş, kuduz oldum. döşemeye girecektim ohoo normal dedi daha yaşlıları da mesaj atıyor ki daha ne gördün dedi, olağanmış. sonra arkadaş listesinde bizim mahallenin kısa şortlu topaçlarına rastladım yine dumur.. çocuk resmen çağ atlamış oooooww kasığa çakmış playboy dövmesi, sıyırmış tişörtü açmış elegüne göstertiyor. süt tenli de birşeydi solaryuma girmiş olucak çelimsiz fifty cent havasında parlak taşlı küpeler, özellikle zoomlanmış adidas eşortmanlar, eğilip nike ayakkabı bağlamalar, '' markaları o göze sokuyor matah gibi ben aramadım'' poşi, atlet, sigara üçlüsüyle kombin edilmiş bir foto vardı ki yüreğim hopladı hiç vakit kaybetmeden hayran ol u tıkladım, fafori seçtim. hasetinden kötü yorum yapanla da gucci bile poşi yapıyor, ne anlarsın oğlum diye yaran atışmalar heyhat. bol pantolonla graffiti yazılı duvar önünde dikilme de son günlerde revaçta sanırsam, hayır tanımamış olsam ya dj, ya repçi bu afacan diyecem de ezan okununca anan camdan içeri gir deyi avaz avaz bağırıyor o camdan kafayı içeri çekmeden arkadaşlarla vedalaşıp tıpış tıpış evine koşuyorsun. emmoğlu sakallanmışım ama tüyle büyümek olmuyor ve demek tespitte hata yokmuş. hiç kimse olduğu gibi göstermiyor kendini, kibarca söylersek tatmin olma, egoyu besleme, beyin öldürme aracı hele hele foto yorumlarını okumak hamileler için kesinlikle sakıncalı öğürmekten bebeği düşürür kadın mazallah neyse geliniz sadet hiç emin olmadığım kadar eminim şu saatten sonra facebook kullanıcısı olmamak ayrıcalıktır popilis.
yeni görünümyle içine sıçılmıştır.
tarafima soyle bir mail atmis hodo:

"merhaba,

' ' başlıklı videonuzu 6:36am april 24th, 2009'da kaldırdık. çünkü üçüncü kişilere ait video klip ya da fon müziği gibi telif haklarıyla korunan materyaller içeriyordu. eğer bunun bir yalnışlık olduğunu düşünüyorsanız, aşağıdaki adres yoluyla ihlal olduğunu iddia eden bildiriye karşı bir mesaj gönderebilirsiniz.

bu videoyu bir karşı bildirim vermeden yeniden yüklerseniz veya üçüncü bir tarafın haklarını ihlal eden başka bir video yüklerseniz, söz konusu içeriği kaldırabileceğimizi bilin. bu davranışınız facebook video uygulamasına erişiminizin veya hatta facebook hesabınızın engellenmesine neden olabilir.

diğer sorularınız için, help page bölümünü görünüz.

facebook ekibi "

o degil de sozluge gelse yazar olamayacak insanlarla calistiklarini da boylelikle anlamis olduk. yalnışlık ne lan?
ilk günlerdeki heyecanı kalmayan site, yeni bir dalga beklemekteyiz...
son yeniliği ile hassiktir be rıfat abi sözlerini sarf ettiren site.
texas holdem poker uygulamasıyla beni uzun süre esir edebilen, risksiz kumar zevki yaşatan site.
vidyolar ile insani insaniliktan cıkaran site. şöyle ki;

butun paylaşilan videolarin altinda 'paylaşmasmiycaksan izleme.', 'arkadaşlarini davet etmiceksen uye olma.', 'paylaşmayan adam degildir.', 'paylaşmayan pkk lı olsun.', 'paylaşmayan orospu cocudur'* gibi eklentilerle izleyeni zan altinda birakma cabasi vardir.

birakin herkes rahatca vidyolarini izlesin, dileyen yollar dilemeyen yollamaz. yollamayanlara da bir bok olmaz.
amacının dışında kullanılan site, site girişinde belirttikleri gibi arkadaşlarınızı veya tanıdıklarınızı bulmanız ve onlarla bağlantıda kalmanız için hazırlanmıştır ve bu işlevini başarıyla gerçekleştirmektedir. sorun yeni insanlarla tanışayım veya sosyal çevremi genişleteyim dediğinizde bunun yerinin facebook olmamasıdır.
gereksizdir, piyasadır, zarttır zurttur diye hepimizin kendine göre tanımladığı ama hemen hemen tüm kullanıcısının bilgisayar başına geçtiğinde açmadan edemediği, boş vakitlerindeki abuk subuk anketlerle zaman öldürdüğüğ bir nevi paylaşım ortamıdır.
ilginç bir tolumsal deney.

bireyin arkadaşlarım ile sosyalleşiyorum diye düşündüğü ama yaptığı şeyin aslında bir bilgisayr karşısında sigara kola ile resim tıklamak video izlemek ve o anda yapıyor olduğu şeyi dilbilgisine dikkat etmeden yazmasından ibaret. osbir çekiyoğum vs.

tabi içi boşaltılmış gençlik kimin iine yararsa en çok onların işine yarayan site aynı zamanda. standartlaştırılmış gençlik ve tüm dünyada hem de. ne kadar çok adette arkadaşın var ise o akdar iyisindir hissi veren site. oysaki doğru arkadaşlık nicelikte değil niteliktedir.
an itibariyle 191,730,480 üyesi vardır.

tespit
türkiye erkek üyeleri bayan üyelerinden fazla olan birkaç ülkeden biridir.

http://www.checkfacebook.com/
friends kısmındaki recently updated butonunun geri kazanılması ile gönüllerde taht kuran sitedir. tekrar kim nerde en son kiminle ne yapmış görebiliyoruz. *
artık kabak tadı vermiş site. hele fotoğraf altına yorum yazmıyolar mı çıldırtıyolar beni eskiden eşe dosta akrabaya fotoğraf albümleri gösterilirdi şimdi
bildiğin magazin forever. türkiye'nin kullanıcı yoğunluğu bakımından 4. sırayı aldığı site.
facetube olması an meselesi olan online kerhane. öf be pardon site işte arkadaşlık sitesi daha doğrusu arkadaşlarını bulma sitesi.buluyosun bulduktan sonra onları pokeliyosun resmine yorumlar yapıyosun. aptalca bişey. tavsiye etmem *
kendisi benim için bir spam mail kaynağıdır. mailleri spam kutumu doldurur taşırır. o değil de ben üye değilken bu kadar mail geliyorsa üyelerin hali nicedir?
icinde Ölüm Tarihini Ögren testi gibi bir cok sacma test bulunduran. ama yinede vazgecemedigimiz site.
üye olmamak bir marifetmiş gibi gösterilen site. sormak lazım entel dantel geçinen zatı muhteremlere ? bu site size neden batıyor ? milyonlarca üyesi var. demek ki uyduruktan bir yer değil. msn de konuşuyorsun, sözlükten yazışıyorsun, zirvelerde arkadaşlarında buluşuyorsun ama iş bu siteye gelince "vay şöyle vay böyle" yer. ben biliyorum ki burda facabook u yerden yere vurup da sonra gidip üye olanları hatta ben buraya üye değilim çok edepliyim diyenlerin ne haltlar yediğini ? bu sözlükte herşeyi kötüleyerek bir yere varmaya çalışmayın çok komik oluyor. ama ne yaparsın bir mail adresi olan yazar oluyor başka kritere gerek yok. milletçe herşeye muhalet etmeyi çok seviyoruz. cem yılmaz emek verip arog u çekmiş onu bile beğenmedik. 1970 yapımı amerikan filmlerine şaheser demesini biliyoruz ama.
okulda yüzüne bakmadığımız kızların, fotoğraf makinası karşısında ne hale geldiklerini bize gösteren site, her kızın içinde bir manken mi var lan? o boynu niye büküp bakıyon?
edward cullen'la aşk yaşayan insanların bulundugu site.

kızları geçtim, erkekleri de öyle lan.

"vampir olsaydın özel gücün ne olurdu" testinde "edward gibi akıl okurdun." sonucu çıkınca sevinen adamlar gördüm. "hehehehe ;)" falan yazıyolar altına yorum olarak bi de. kalıbından utan, erkekliğinden utan lan.

--spoiler--
bellayla da sevişirim artık hehe ;))))
--spoiler--
© copyright 2005 - 2026