bugün

/262
kapatınca sözlüğe sararsınız. ama bir o kadar rahatsınız. mutlu günler efendim. kapatın kurtulun.
hesap kapatmanın ya da hesaba sahip olmamanın artistlik veya üstün zekalılık olarak algılandığı site. zeki değilsiniz ve artist falan da durmuyorsunuz, siktirin gidin şimdi.
son zamanlardan sonra, gerçekten amele dolu sözde arkadaişlık sitesi. sosyal paylaşım ağı, bazıları herşeyini paylaşıyor ilginçtir. banane banane senin ne yaptığından!
hacker'lar 24 saatte 600 bin facebook kullanıcısının hesabına saldırı düzenledi. facebook'tan yapılan açıklamada herhangi bir kullanıcının bu saldırıdan etkilenmediği belirtirken, önümüzdeki haftalarda yeni güvenlik önlemlerini kullanıcılarına duyuracaklarının altını çizdi.
sırf texas holdem poker uygulamasını oynayabilmek için katlandığım zırva.
insanımızın çoğunun yaşamında yer etmiş ve hayatlarından çıkması mümkün görünmeyen arkadaşlık sitesi.
tesadüf eseri gördüm(listemden birisi katılmış) görmez olsaydım. Yemin ediyorum facebook'tan da internetten de komple bilgisayardan soğudum. Vay amısına durum bu kadar vahimmiş.

http://www.facebook.com/groups/288268551194607/

--spoiler--
karsilikli durum beqenmek mi istiosunn

ekle+abonem ol

durumlarıma el at duwarndaym

karsiliklı durum bgenen eklesn
ekle hersyn tawan yapsn sdece baby ,)

karslqli durm bgenysn ekle.d
--spoiler--
(bkz: intihar etme sebepleri)
yan tarafta gösterilen people you may know kısmında bazı kişilerde örnegin 17 ortak arkadaşım varsa sadece 4ünü göstererek neden böyle yaptıgını bi türlü anlayamadıgım site. ne oluyo facebook iyice götü başı dağıttın.
sevgililerin ayrılma en büyük ayrılma sebebi olan milyar dolarlık site.
arkadaşlıkları, en yakın arkadaşla bile paylaşımları sıfıra indiren, kurtulmak istediğin onca insan varken sırf listende var diye hayatından çıkaramadığın, senden uzak durması gereken ve uzak durmaya çabaladığın insanları da karşına getirmekte üstüne olmayan, sevgiliyle ilişkileri bozabilme kapasitesi çok fazla olan, isnanların kendilerini pazarladıkları ve samimiyetsizleştirdikleri, asosyal insan fabrikası, doğaya dönüşün önündeki en büyük sanal engel, bir modern zaman nekronomikonu.
hesabımı tamamen sildim ve kurtuldum.
sosyal paylaşım sitesidir.
saatler 1 saat geri alınmadan önce yapılan sohbetler, saatler geriye alındığı için şu anda ki saat uygulamasına göre değiştirilmiş. geçen hafta gecenin 2sinde yaptığım sohbet saat 1 gibi gözüküyor.
aslında açık mı demeliyim ya da bilinçli olarak mı düzeltmiyorlar bilemiyorum.
hesabını donduran kimseyi silemiyoruz. ama hesabını donduran kişi istediği zaman hesabını aktif hale getirebiliyor ve listesindeki arkadaşlarına bakabiliyor ve tekrar dondurabiliyor.
(bkz: hep bunlar cinema)
hayatınızın boktan olduğunu düşündüğünüz buhran zamanlarında, başkalarının mutluluğunu görerek bin kat daha kahrolmanızı sağlayan site.
günde 600 bin kişi hacklenen site.
insanlığa photoshopu sevdiren site.
insanı sosyalleştirmekten çok, asosyal yapan site.
allahım bu nedir ya?
https://www.facebook.com/...578501&id=45074023500
facebook'ta yorumlaşarak zekalarının sivriliğini göstermeye çalışan, gösterdiğini sanan bi kesim vardır.

(bkz: facebook'ta yorumlaştıktan sonra yorumu silip arkadaşı göte getirmek)
Amelelerin ve fakelerin çok olduğu sohbetteki insanlardan sıkılacağın anlamsızca paylaşımlar yapacağın bir site.
sosyal medya denilen olguyu ortaya çıkaran, hali hazırda böyle bir kavram varsa da iyice insanlara empoze eden en önemli sosyal paylaşım sitesidir.

kurumsal olsun olmasın bütün ticari şirketlerin, işletmelerin, sosyal medyadaki bir numaralı reklam alanıdır.

tabiki işin içine reklam girince bireysel yapılan aktivitelerin pek bir sosyalliği kalmıyor, sadece reklama mağruz kalacak birer yem olarak ortalıkta dolanıyoruz.
az önce beni dumura uğratan site.

arkadaş otu boku yazdığınızı gördük de, anneannesinin ölüm haberini koşa koşa facebook'a yazanı ilk defa gördüm.

anneannem sizlere ömür yazmış. şaka gibi yeminle şaka gibi...
kapatip kurtuldugum site. oh bee

aldığı araba için facebookta albüm açıp efendime söyleyeyim tekerleğini plakasını filan çekenlerler var.
çevirim içi olmadığım halde beni çevirim içi gösterir.
© copyright 2005 - 2026