bugün
- zallın fake hesabı var mı8
- gocu26
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler5
- oralı olmayan yazarlar3
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek3
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi8
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- erkeklerin annelerini aramadan duramamaları5
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- allah nasıl hep var olmuştur3
- doğu bizim batı hepimizin2
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo4
- clydeless bonnie5
- mor semsiyeli yabanci21
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı2
- kürtçü şımarıklığı2
- anın görüntüsü20
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- yapay zeka moderatörle kavga etmek2
- içki içtikten sonra yeterince su içmeden uyumak3
- silivri belediyesi ne operasyon5
- siz hepiniz biz türkiye marşı3
- muharrem ince haklıydı3
- kinci bir insan olmak4
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- otokar kent xl2
- ben geldim naneler3
- vatan hainleri3
- değer bilmeyene yapılması gereken4
- chp'nin hali ne olacak49
- meksika5
- afrika'ya kurban bağışı furyası5
- savaşta haklı olmak yetmez yenen haklıdır4
- özşen madencilik işçilerinin direnişi5
- araba yerine bisikletle çıkmak3
- donuzlanan bayan yuzırlar2
- atmasyon eğlenceli şarkı söylüyoruz2
- kavga çıkarmaya çalışan partner3
- 90lara damga vuran türk dizileri2
- kızların erkeklere göre daha güzel kokması3
- sözlük kalitesinin düşmesi4
- türkiye12
- sigara içen kızla öpüşülür mü14
- yusuf güney dinleyen insan2
- shakira nın taş gibi hatun olması3
- tekerin patlaması2
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler17
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- bilecik te çelik fabrikasında patlama2
- 40 yaşında bekar kadın5
son zamanlarda bünyesindeki sayfaların hacklenme olayının abartdığı site...
türkiye gençliğinin gün geçtikçe daha da bir bağımlı olduğu bir o kadar da nefret ettiği site.
insanlar anlamsız bir şekilde, tüm fotoğraflarını paylaşır oldu burada. özel olan ya da olmayan tüm resimler tüm dünyaya açılır. bunun sebebi tabiki psikolojik ya da sosyolojik olabilir ama bu bir hastalıktır.
insanlar anlamsız bir şekilde, tüm fotoğraflarını paylaşır oldu burada. özel olan ya da olmayan tüm resimler tüm dünyaya açılır. bunun sebebi tabiki psikolojik ya da sosyolojik olabilir ama bu bir hastalıktır.
kişi listenizde aileden çok kişinin olmaması gereken sosyal paylaşım şeysi.
he ortamda sizi yerin dibine sokabililecek bir abla ve ona alkış tutan arkadaş grubu internette bile hayatınızı boka sardırabiliyor. kendimden biliyorum.
he ortamda sizi yerin dibine sokabililecek bir abla ve ona alkış tutan arkadaş grubu internette bile hayatınızı boka sardırabiliyor. kendimden biliyorum.
akrabalarından herhangi biri (hele de embesilse bu akraba) facebook listende olduğunda daha bir çekilmez oluyor bu site. öyle bahtsız bir insanım ki karaca halı yıkama fabrikası arkadaşlık talebi gönderiyor her hafta. öyle bir ortamdayım ki, çocukluk aşkım sürekli olarak city ville oynamam için talep gönderiyor. akrabalarımın bütün 12 yaş altı çocukları listesine ekliyor beni. fotoğraflarıma 'choq datlhu cıqmıshınxd' şeklinde yorumlar yapıyolar. siliyorum hemen. kırıcam ama birgün birini ağlatmadan nasıl beceririm onu düşünüyorum. çocuktur yapar eder de diyemiyorum abi çocuksa çocukluğunu bilsin. derslerine çalışsın, top oynasın, seksek oynasın, ip atlasın filan. nette ne işi var mk?
hele kız kardeşim.. off. az önce profilini bi inceleyeyim dedim sinirlerim tepeme çıktı.
şöyle bir ileti yazmış :
'bençokayrılıklaryaşadımoyüzdenherşeyibitişikyazdım.' bu şekilde yani bitişik. altına yapılan yorumlar beni felç ediyodu az daha :
x : bak bu söz süperrr
kardeşim :e yani işte
x : yanişi değil knk gerçekten bk güzel söz bu
'lan kaç ayrılık yaşadın mal kardeşim benim.' yazıcaktım . vazgeçtim lan ayıp olur diye. konuşayım uygun zamanda, öyle şeyler yazacak yaşta değilsin diye. çocuksa çocuk gibi davransın. sinire kestim ya durup dururken.
hele kız kardeşim.. off. az önce profilini bi inceleyeyim dedim sinirlerim tepeme çıktı.
şöyle bir ileti yazmış :
'bençokayrılıklaryaşadımoyüzdenherşeyibitişikyazdım.' bu şekilde yani bitişik. altına yapılan yorumlar beni felç ediyodu az daha :
x : bak bu söz süperrr
kardeşim :e yani işte
x : yanişi değil knk gerçekten bk güzel söz bu
'lan kaç ayrılık yaşadın mal kardeşim benim.' yazıcaktım . vazgeçtim lan ayıp olur diye. konuşayım uygun zamanda, öyle şeyler yazacak yaşta değilsin diye. çocuksa çocuk gibi davransın. sinire kestim ya durup dururken.
timeline güncellemesiyle gözüme girmeyi başarmıştır. denedim, gerçekten başarılı.
''hadi oğlum amcana pipini göster'' lafıyla büyüyen türk erkeği için biçilmiş kaftan.
küçük yaştan beri yalan söyleyip etek boyunu evinden çıkar çıkmaz kısaltan kısıtlanmış türk kızları için de elbette...
kendini ifşa etmenin en kolay yolu. yollu. yol...
küçük yaştan beri yalan söyleyip etek boyunu evinden çıkar çıkmaz kısaltan kısıtlanmış türk kızları için de elbette...
kendini ifşa etmenin en kolay yolu. yollu. yol...
Dünya nüfusu sıralamasında Çin'e kafa tutmaya doğru giden internet sitesi. O değil de, yarım milyar insanın (adam başı 100 diyelim) resimlerini nerede saklıyor bilemiyorum. Hayır, hiç bir resim de sıkıntısız açılabiliyor.
tarafıma ayarlarımın kapalı olduğunu hatırlatarak, herkesin beni bulabilmesi için ikazda bulunmuş olan oluşum.
yakında; "engellediğin kişilerin engelini de kaldır ! seni çok özlemişler" falan diye başka bir ikaz yollarsa hiç şaşırmam.
--alıntı--
Aboneler Seni Bulamıyor !
Adını veya iletişim bilgilerini kullanarak Facebook'ta ve herkese açık arama motorlarında profilini kimlerin bulabileceğini sınırladığın için daha fazla abonen olmuyor olabilir. Artık Abonelikler'i açtığına göre, ayarlarını profilini Facebook'taki herkese bulabilecek ve herkese açık arama motorlarında çıkacak şekilde güncellemeni tavsiye ederiz.
--alıntı--
özel hayatını face de deşifre etmek isteyen zaten dibine kadar bunu yapıyor.
adamlar sayemizde para içinde yüzüyor. yetmezmiş gibi ağzından salyalar akarak; "açççç aççççç ayarlarının hepsini aççççç" diye resmen taciz ediyor.
ayarları kapalı olanlardan sana ne !? sana mı kaldı ikaz etmek !?
aynı face tarafından nasılsa(!) ayarları herkese açık olan ve hesabına hiç bakmayan bir arkadaşımın duvarında , son bir aydır sürekli, kendisinin yazmadığı abuk subuk tavsiyeli paylaşımları oluyor.
en aklı başında olanlardan seçtim.
--alıntı--
Tarot falına bakılır * inanmak zorunda değilsiniz. Deneyin * http://bit.ly/TarotFaliBak
f+ Facebook'u Geliştiren SÜPER Eklenti! msn plus dan daha iyi bence. Renkli yazıya bittim yanlız *
Ben Bu Ayakkabıya Hasta Oldum Ya. Hemen Aldım Tabı 30 TL ye Mutiş Kampanya Var.%80 indirim Varmış Bu Haftaya Özel.Sizde Üye Olun Hemen Kaçırmayın * = > Ücretsiz Üye Olmak için : http://bit.ly/Marka-Urunler
--alıntı--
yakında; "engellediğin kişilerin engelini de kaldır ! seni çok özlemişler" falan diye başka bir ikaz yollarsa hiç şaşırmam.
--alıntı--
Aboneler Seni Bulamıyor !
Adını veya iletişim bilgilerini kullanarak Facebook'ta ve herkese açık arama motorlarında profilini kimlerin bulabileceğini sınırladığın için daha fazla abonen olmuyor olabilir. Artık Abonelikler'i açtığına göre, ayarlarını profilini Facebook'taki herkese bulabilecek ve herkese açık arama motorlarında çıkacak şekilde güncellemeni tavsiye ederiz.
--alıntı--
özel hayatını face de deşifre etmek isteyen zaten dibine kadar bunu yapıyor.
adamlar sayemizde para içinde yüzüyor. yetmezmiş gibi ağzından salyalar akarak; "açççç aççççç ayarlarının hepsini aççççç" diye resmen taciz ediyor.
ayarları kapalı olanlardan sana ne !? sana mı kaldı ikaz etmek !?
aynı face tarafından nasılsa(!) ayarları herkese açık olan ve hesabına hiç bakmayan bir arkadaşımın duvarında , son bir aydır sürekli, kendisinin yazmadığı abuk subuk tavsiyeli paylaşımları oluyor.
en aklı başında olanlardan seçtim.
--alıntı--
Tarot falına bakılır * inanmak zorunda değilsiniz. Deneyin * http://bit.ly/TarotFaliBak
f+ Facebook'u Geliştiren SÜPER Eklenti! msn plus dan daha iyi bence. Renkli yazıya bittim yanlız *
Ben Bu Ayakkabıya Hasta Oldum Ya. Hemen Aldım Tabı 30 TL ye Mutiş Kampanya Var.%80 indirim Varmış Bu Haftaya Özel.Sizde Üye Olun Hemen Kaçırmayın * = > Ücretsiz Üye Olmak için : http://bit.ly/Marka-Urunler
--alıntı--
yeni gelen ayarlarla birlikte hangi fotorafı beğenmişin hangi yorummu nereye yazmışsın hatta hangi resime bakmışsın gibi olayların artık arkadaş listendeki kişilere naklen yayın yapılıyor. bu da insanların ışık görmüş tavşan gibi kalmalarını sadece bildirimleri bakıp çıkmasını sağlıyor.
bir sosyal paylaşım sitesidir. bazen çok duygusal olabiliyor. şöyle ki; tamamen kapatmayı beceremediğim, sadece dondurabildiğim hesabımı tekrar aktifleştirmem için yolladığı mailde;" arkadaşların senin yokluğuna çok üzülüyor " benzeri bir cümle kurarak, gözlerimden iki damla yaş akmasına sebep olmuştur.
sosyalleşmek için bir ağa takılmayı reddeden bünyem asla geri dönmeyecek, bunu bilesin. aha da yemin...
(bkz: gök girsin kızıl çıksın)
sosyalleşmek için bir ağa takılmayı reddeden bünyem asla geri dönmeyecek, bunu bilesin. aha da yemin...
(bkz: gök girsin kızıl çıksın)
yeni gelen haber bandı şeysine kıl kaptığım site. gizlimiz saklımız kalmadı, zaten yoktu da. ulan ben profildeki haberleri hemen çat çat silen adamım yani, bu da neyin nesi?
durumuma "senin fotoğrafını beğendi", "durumuna yorum yaptı." yazıyorum; adımla beraber habermiş gibi çıkıyor, heh. bu da yayılır bak artık.
durumuma "senin fotoğrafını beğendi", "durumuna yorum yaptı." yazıyorum; adımla beraber habermiş gibi çıkıyor, heh. bu da yayılır bak artık.
girer girmez insanı kaos ortamıyla karşılayan site. sağda haber bandı sürekli akıyor, altından çevrim içi arkadaşlar sıralanıyor, ortada zaten öne çıkan haberler var, üstte arkadaşlık isteklerini, mesajları filan belirten sayılar, solda listelerin yanında 100'lü, 200'lü sayılar... sayılar sayılar...
artık sağdaki bant sayesinde herkesin her bokunu görebildiğimiz site.
şu sıralar sıkıntıda olan site. ya da sorun bende mi acaba.
sahibinin bile resimlerini gizleyemediği sosyal paylaşım sitesi facebook facebook her gün aradım durdum.
ortak 17 arkadaşım olan bir elemanı eklemek istediğimde "bu kullanıcıyı gerçekten tanıyor musunuz" uyarısı veren, ısrarla eklemek isteyincede 7 gün boyunca kimseyi ekleyememe ve arkadaşım olmayanlara mesaj atamama cezası veren sosyal paylaşım sitesi.
ulan ota boka yasak koyuyorsunuz sosyalleşemiyoruz ki paylaşımda bulunalım.
ulan ota boka yasak koyuyorsunuz sosyalleşemiyoruz ki paylaşımda bulunalım.
şu aralar ne yapmaya çalıştığını anlayamadığım site. gizlimiz saklımız kalmadı amk..
şimdi belirteceğim açığa mutlaka birileri denk gelmiştir.
tanıdığınız/tanımadığınız ama arkadaş listenizde ekli olmayan insanların duvarlarını görebiliyosanız (duvarı kapalı değilse yani) eğer fotoğrafları gizli olarak ayarlanmış olsa bile duvarındaki akışta buna benzer bi durum varsa şayet (beğenme, yorum, paylaşma vs.) bırakın profil fotoğrafını görüntülemeyi tüm albüm geçmişini bile görebiliyosunuz.
tabi bunun önüne geçmenin yolu duvarınızı da görünür halden çıkartmaktan geçiyor.
öte yandan tüm albüm geçmişi dedim ya şimdi olur ya o baktığınız kişi şahsi bir albüm yapmış ve o albümü sadece ben şeklinde ayarlamışsa pek tabi o albümü/fotoğrafı göremeyeceksiniz. ama bu dediğim yoksa günahlara çoktan girdiniz demektir.
tanıdığınız/tanımadığınız ama arkadaş listenizde ekli olmayan insanların duvarlarını görebiliyosanız (duvarı kapalı değilse yani) eğer fotoğrafları gizli olarak ayarlanmış olsa bile duvarındaki akışta buna benzer bi durum varsa şayet (beğenme, yorum, paylaşma vs.) bırakın profil fotoğrafını görüntülemeyi tüm albüm geçmişini bile görebiliyosunuz.
tabi bunun önüne geçmenin yolu duvarınızı da görünür halden çıkartmaktan geçiyor.
öte yandan tüm albüm geçmişi dedim ya şimdi olur ya o baktığınız kişi şahsi bir albüm yapmış ve o albümü sadece ben şeklinde ayarlamışsa pek tabi o albümü/fotoğrafı göremeyeceksiniz. ama bu dediğim yoksa günahlara çoktan girdiniz demektir.
niye mavi oldugu merak edilen siteydi.
bugune kadar niye mavi rengi seçtiği konusunu hep merak etmiş bir birey olarak sanırım niye mavi oldugunu anlamış bulunmaktayım.
facebookun kurucusu bilindiği gibi yahudi.
görsel bu facebookun kendi renkleri.
görsel bu da dünyadaki tek yahudi ülke olan israilin bayrağı. dikkat edin facebookun renklerinin tıpkısının aynısı.
özet: israilin oyunu bunlar.
fakat tabikide kullanmaya devam edeceğiz. *
bugune kadar niye mavi rengi seçtiği konusunu hep merak etmiş bir birey olarak sanırım niye mavi oldugunu anlamış bulunmaktayım.
facebookun kurucusu bilindiği gibi yahudi.
görsel bu facebookun kendi renkleri.
görsel bu da dünyadaki tek yahudi ülke olan israilin bayrağı. dikkat edin facebookun renklerinin tıpkısının aynısı.
özet: israilin oyunu bunlar.
fakat tabikide kullanmaya devam edeceğiz. *
(bkz: facebook köleleri)
Recep ivedik abinin dediği gibi: amele kaynıyo ben de çıkacam zaten.
adını duyduğumda keşke kapatılsa, bu formatta bütün sitelerin açılması yasaklansa diye düşündüğüm sosyal paylaşım sitesidir. Bu tarz sitelerin faydasından çok zararı olduğunu düşünenlerdenim, insanı apaçık makineleştirmek, asosyalleştirmek bu sitelerin işidir. beğen, paylaş, yorum yap, tut, sıç, işe allah aşkına nedir bu komutlar böyle? Klişedir ama tekrarlamak istiyorum nereye gidiyoruz? Şimdi diyeceksiniz ki sen kullanmadın mı? kullandım da gördüm bu özelliklerini zaten. Ben eve gelip facebook'a gireceğime çay ocaklarına gidip yüz yüze güzel sohbetler içerisinde bulunmaktan büyük zevk duyuyorum. Son olarak, farkındamısınız bilmiyorum ama dünya teknolojiyle iyice içinden çıkılmaz bir hale geliyor.
video yüklemenin işkence haline geldiği sosyal paylaşım sitesi. Birde Türkiyede'ki internet hızını düşünürsek başlamamalı daha iyi.
en kısa tanımı: bağımlılık.
ne kadar ben fazla önem vermiyorum desenizde günün en az bir saatini burda geçirirsiniz. bu da en az. zaten internette olduğunuz süre zarfında sekmelerinizin birisinde facebook kesinlikle açıktır.
zaman öldürme aracıdır.
ne kadar ben fazla önem vermiyorum desenizde günün en az bir saatini burda geçirirsiniz. bu da en az. zaten internette olduğunuz süre zarfında sekmelerinizin birisinde facebook kesinlikle açıktır.
zaman öldürme aracıdır.
üniversite öğrencisi olmama rağmen vizeler hakkında tek kelime yazmadığım sosyal ağ.
anlamadığım şey sorun bende mi, yoksa ben üniversiteliyim havasına girenlerde mi.
peki üniversiteli olduğunu belli etmeye çalışan kişinin bilgilerinde zaten üniversiteli olduğu belliyken neden böyle bir tazeleme ister ki insan?
bende mi sorun, sorun üniversiteli misin diye şu çocuğa. yoksa bende mi sorun?..
anlamadığım şey sorun bende mi, yoksa ben üniversiteliyim havasına girenlerde mi.
peki üniversiteli olduğunu belli etmeye çalışan kişinin bilgilerinde zaten üniversiteli olduğu belliyken neden böyle bir tazeleme ister ki insan?
bende mi sorun, sorun üniversiteli misin diye şu çocuğa. yoksa bende mi sorun?..
güncel Önemli Başlıklar