bugün

/262
artık herkesin ne yaptığını bizlere gösteren site.
sevgili istediğinde dondurulan, sevgili istediğinde bir günlük (doğum günlerinde) açılan, şifresininin sevgili tarafından değiştirilebilecek şifresi olan topluluk.
Telefon onay kodu olayıyla saçmalamış , atmasyon hesaplarımdan ninja saga'da kendime silah yollamamı engellemiş cozutmuş site.
başkasının hesabından mesaj atılabilen sosyal ağ. amma çok açığı varmış lan.

http://surahii.blogspot.c...asnn-hesabndan-mesaj.html
ergenlerin ve çoğu insanın kalbinin attığı yer. ilşki durumlarının ilk yansıtıldığı gereksiz platform. ayrılıklarda sevgiliyi silerek ilk terkediş noktası. "aa bu kız da kim hep sana yorum yapıyo" diye kıskançlık krizine sokan sosyal ağ. o çocuğu siliceksin daha kaç kere söyliycem diye başlayan dialogların baş mimarı. daha neler nelerrr.
an itibarı ile yeniden gireceğimi bildiğim halde dondurduğum internet sitesi.
durum iletisi karakter sınırını 63.206'ya yükseltten sosyal ağ sitesi.
Araç olması gerekirken pek çok kişi için amaç olmuş oluşum..

Öyle ki kimisi ölmeden durum güncellemesini öldü olarak değiştirip öyle ölüyor; kimisi de evlendiği gün gerdeğe gireceğine sisteme girip düğün fotoğraflarını yüklüyor vs. vs. *

Zıvanadan çıkmış insan figürlerini görmek yerine en güzeli terk-i diyar etmektir. Misal ben 3 gün oldu hesabımı donduralı, zerre özlemedim, özleyeceğimi de sanmıyorum.
An itibari ile Css de Sorun Var. Tüm Yazılar Resimler Butonlar Birbirine Girmiş Halde. Gene Bir Değişiklik Yapılıyor Denilesi Sosyal ağ sitesi.
facebooku açınca "ne düşünüyorsun?" diye soruyor ya, benimle ilgileniyormuş gibi hissediyorum. alt satırda "canını sıkan bir şey mi var?" dese hiç şaşırmam mesela. "üzülme, geçer.." falan da hiç fena olmaz yaa.
canım benim.
evet çok yalnızım.
Face yüz book kitap olduğuna göre türkçesi yüzkitap olan dünyada 700 milyon kullanıcısı olan sosyal paylaşım sitesidir.
sabahtan beri çılgınlar gibi akabildiğimiz sitedir. *
girdiğimde beni reklamlar sayfasına yönlendiren site. şu şekilde kalakaldım,çıkış yapıp tekrar tekrar giyorum ama işe yaramıyor:
http://galeri3.uludagsozl...m/122/facebook_200165.jpg
yerli ve yabancı bir çok arkadaş bulabilmenizi sağlayan sosyal paylaşım sitesi. çok özel bilgilerinizi (mesela telefon numarası) yazmamanız yararınızadır.
şu facebook sayesinde herkes bir şair, bir yazar, özlü söz ustası, vatansever, her ne seviyorsa onu çok sever. kopyala ve yapıştır. örneğin profilinde islam ile ilgili anlı şanlı bir söz, belki hadis belkide bir ayet. resimlerinde ise içki sofralarında çekilmiş fotoğraflar. örneğin bugün ülke için önemli bir gün mü kolayı var. yükle şöyle arka fonda acıklı bir müzik eşliğinde bir şiir, şarkı, marş ve altına yaz, paylaşmayan türk değildir, kürt değildir, bilmem hangi milletten değildir, müslüman değildir. ooooohhhh. kandır kendini kandır.
2. adımın eski sevgilimin ismi olarak kaldığı sosyal paylaşım sitesi. düzelmiyor sözlüüük!
hiç üye olmayın, olduysanız kapatın. emin olun yonja.com daha samimidir. içinizdeki ego canavarını uyandırıyor ve sürekli kendi reklamınızı yapma peşinde koşuyorsunuz. günümüzdeki en samimiyetsiz şeydir facebook. ayrıca, insanların da günden güne samimiyetsiz ve kendini beğenmiş olmasında başrol oynar. sonra ağlıyorsunuz 'kızlar şöyle, erkekler böyle, arkadaşlıklar yalan' filan diye. al işte tüm nedeni bu facebook dediğiniz saçmalık!
kim nerede nezaman kiminle ne yapıyor oyunu vardı yaa ha işte o.
timeline özelliğini herkese açmaya başlayan firma. http://www.teknohaberim.c...ni-yaynlamaya-baslad.html
Boku çıktı bunun da...
Yaptigi Yeniliklerle kendini bitirmeyi hedefleyen bir Sosyal platform.
hayat kurtaran sitedir. sevindiren, üzdürendir, ayrıca. duyguların bütünlüğünü kavrayabilmeyi kusursuz bir şekilde kazanmıştır. daha iyisi olamazdı.
bir kişiye ikinci defa arkadaşlık isteği gönderdiğinde "bağlanmak için zaten bir istek gönderdin." diyor.

biz sadece arkadaşız ama.
bir bakıma yonja'nın geliştirilmiş hali.

evet hatırlayın, bir çoğumuz facebook'tan önce ya yonja ya da hi5 accountlarına sahiptik.

ama bu farklı bir şey oldu, resmen çığır açtı. milyonlarca kullanıcı, milyonlarca profil.

sosyal ağ tanımına erişti.
gerçek amacından uzaklaşmış sadece kendilerini sergilemek amacıyla kullanılan asosyal site.
© copyright 2005 - 2026