bugün
- uyudun mu yazan kız11
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı30
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- sırrı süreyya önder43
- osmanlı yı yeniden kuracağız12
- kader doğuştan yazılı bir şey midir8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri13
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti9
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması13
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- anın görüntüsü14
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir12
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz12
- cin görünce yapılması gerekenler11
- ekrem imamoğlu8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- müge anlı mı esra erol mu9
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- ölüm8

entry'ler (601)
istedim ve galiba yapıyorum.. hayatımda ilk defa birinden intikam alıyorum. çok tatlı bir şeymiş. her yandığında ben keyiften öleceğim.
görsel alın len. kendi ellerimle yaptım size yin gari.
dilimi burnuma sokabiliyorum.hatta karıştırıyorum
biri özellikle itiraflarımı beğenmiş. çok mutlu oldum lan valla bakın.böle de küçük şeylerle mutlu olan bi meleğim ben.
tipimden asalet akıyor kahretsiiin.
tipimden asalet akıyor kahretsiiin.
perwol reklamları. biri de demiyor ki abi bu kadın davete giderken yanında niye perwol taşıyor??
yapıyonuz bari mantıklı bi şey yapın da inanalım. bu kadar salak yerine konulunmaz ki
yapıyonuz bari mantıklı bi şey yapın da inanalım. bu kadar salak yerine konulunmaz ki
aşığım ulan.çok seviyom
bayıra garşı yatır beni tırmala beni gaşı beni.
bi gün arkadaşlarla birlikte film izleyelim dedik. on kişi varız. yanımızda da kızlar var tabi. artislik olsun diye ingilizce izleyelim dedik filmi. sonra başladık ama bi bok anladığımız yok. sonra bi ara filmdeki adamın biri turkey dedi, arkadaş atladı ordan; aha lan turkey dedi valla turkey dedi diye* biz hepimiz yerlerdeyiz tabi. kızlara da rezil olduk.
kim lan bu 'san' herkes ona bi şeyler yazıyor.
lan kaç gündür bende bunu düşünüyorum ha. bunun yazarına kahve yapmak geldi içimden.
vampir olmak istiyorum cidden. gerçi insan olmayı ne kadar becerdik ki onu becerelim..
vampir olmak istiyorum cidden. gerçi insan olmayı ne kadar becerdik ki onu becerelim..
parfümcülerde hep yakışıklı erkeklerin bulunması.
ayrıca her kokulu osuruğun arkasında bok vardır:en büyük tespitim.
ayrıca her kokulu osuruğun arkasında bok vardır:en büyük tespitim.
sert, haşin. ımmm böyle..neyse anlatamam görmem lazım.
olması gerekeni yapan adam. sevgi üstü kapalı ifade edilecek bi şey değildir. sevgi her zaman açık olmayı haketmiştir..
tuvaletsiz ev gibi bişi mi lan bu
her ay 400 lira.
nasıl mı? her ayın 7 sinde düzenli olarak asgari ücret 100 lira yatırılır. sonra yatırılan 100 lira itinayla kuruşu kuruşuna tekrar harcanır. bi daha ki ay tekrar yüz lira yatırılır.
limit verilirken de 500 dü.felsefem bu olduğu için 2 yıldır hiç artmadı. her ay düzenli 100 lira harcıyorum. 400 bankaya borç kalıyor.her ay bankaya kazık atıyorum galiba lan ben
nasıl mı? her ayın 7 sinde düzenli olarak asgari ücret 100 lira yatırılır. sonra yatırılan 100 lira itinayla kuruşu kuruşuna tekrar harcanır. bi daha ki ay tekrar yüz lira yatırılır.
limit verilirken de 500 dü.felsefem bu olduğu için 2 yıldır hiç artmadı. her ay düzenli 100 lira harcıyorum. 400 bankaya borç kalıyor.her ay bankaya kazık atıyorum galiba lan ben
karnı iyi doyurabilmek için yapılan bi şey olsa gerek. burda çiğköfte dürüm (tek lavaş) bi de bi bardak kola( bana sınırsız) 1 lira. ısmarlayabile bilirim?
bi de bunun o sesleri duyup, kalkıp merhaba merhaba diye seslenen insan versiyonu vardır. ben uyurken sesler duycam, kalkcam bi de merhaba dicem.manyak mıyım lan ben aklımı peynir ekmeklemi yedim.çekerim yorganı kafama kimse bulaşamaz bana oh mis
duygusal değilim aslında, böyle romantikliklerden hoşlanmam filan ama şuan yaslanabileceğim bi omuz istiyorum lan *