bugün
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- sözlük kavgalarındaki avamlık4
- en son alınan hediye4
- çırçıplak yatmak9
- deri ceketli serseri5
- türklerin ileri olduğu konular20
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- eski seni özlüyor musun6
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek3
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- kültürün bireyi boğması4
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler3
- 1018 karma olmuş evvvet3
- bir kadının en güzel bölgesi8
- gocu pandela barışı4
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- caner taslaman7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- seninle şurada olabilirdik5
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- vantilatörü kendine çevirmek6
- bir insanda en sevilen özellik3
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- ioçke'nin elleri4
- strange academy2
- abd vizesi4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- yazarların sevgilerini gösterme şekli2
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- dinsize inanır mısın17
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- geceye bir şiir bırak2
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- kim artıladı lan beni2
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
- kız yazarların daha çok artı oylanması3
- bülent ersoyun lolita estetiği4
- salak yazarlar7
- kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması4
- gocu meme ucu5
entry'ler (295)
çalışanını gözünü kırpmadan işten çıkarabilen banka. her gün işsiz kalma korkusuyla çalışır çalışanlar.
aynı siparişi malum siteden verdiğiniz zaman hediyesi olmayan ancak kendi sitesine üye olup sipariş verildiğinde bir sefere mahsus 1 lt cola hediyesi olan pizzacı.
ne hikmetse dini tartışmak.
eskişehiri canla başla özlemek.
özlediğim şehrim. hıoç özlenilmeyecek olan havasını falan özledim lan sözlük.
araştırmadan yazın zaten aferin
http://t24.com.tr/haber/c...kar-payi-aliyor-mu,289836
http://t24.com.tr/haber/c...kar-payi-aliyor-mu,289836
son 3 ay sadece tarih çalışarak girdiğim kps sınavına keşke hiç çalışmasaydım dedirten bir sınavdı. okuyun geçin ders çalışmayın. kıçınızı yırtsanız çalışmadıgınız yerlerden gelecek sorular.
kalabalık içinde yalnızlık bir nebze de yalnızlık içinde daha da yalnızlık çekilen bi hayat sürdürürken hayattan soğuyorum.
başlığı görünce aklıma takıldı içten ve gönülden doyasıya en son ne zaman ağladım dedim. sonra hatırladım eski mahallede ki bakkalının dört beş yaşlarında ki kızın gözlerine bakınca ve o akşam ağladım ben. ameliyat ol iyileş kırmızı spor ayakkabı alıcam söz demiştim. beraber koşma sözü de vermişim hatırlamadım ama küçücük kalp yalan mı söyleyecek allah aşkına. ameliyat olmuş iyileşmiş. sigara almak için gittiğimde boynuma atladı küçücük elleriyle sarıldı, sarıldım. koştuk sonra parkta bir saate yakın zaman geçirdik hücrelerimin yenilendiğini hissettim. akşam yalnız kaldığımda düşündüm uzun zamandır kimse bu kadar içten ve gönülden sıkı sıkı sarılmamıştı bana hemde koşulsuz beklentisi olmayan biri. küçücük çocuk beni dağıttı resmen gerçek sevgiyi gösterdi saf duygularıyla.
13 14 yaşlarında yanaklarından sevilesi küçük kız çocuğudur. gözleri ışıl ışıl parlarken masumiyeti görürsünüz gözlerinde. hayattan çok şeyler beklemektedir sevmek sevilmek için can atar. sonrası malum biri çıkar karşısına canını, ruhunu yakar sonra yine aynısı olur yine aynısı olur hep tekrarlanaır bu süreç. ve artık bu sahte dünyada masumiyetini kaybetmiş biri olarak yaşamına devam eder.
kpss çalışmak. acayip bir çılgınlık önünü alamadılar binlerce çılgın hunharca bu akımda telef olmak için can atıyor resmen.
sex sonrası alınan hazla orantılıdır efendim. iki taraf içinde ne kadar çok tecrübe o kadar sağlıklı ilişki.
oo sap uzak durmalı haydi kaç kaç. *
+efendim
-merhaba tarih ve saat bey gecikmiş ödemeleriniz için rahatsız ettim
+ha evet
-400 lira gecikmiş ödemeniz var
+biliyorum var
-yani borcunuz için aramıştım
+tamam var bencede var yani mutabıkız
-iyi o zaman görüşmek üzere
+ok canım kolay gelsin.
isteyin ödeyeyim lan daha istemeyi beceremiyorsunuz.
-merhaba tarih ve saat bey gecikmiş ödemeleriniz için rahatsız ettim
+ha evet
-400 lira gecikmiş ödemeniz var
+biliyorum var
-yani borcunuz için aramıştım
+tamam var bencede var yani mutabıkız
-iyi o zaman görüşmek üzere
+ok canım kolay gelsin.
isteyin ödeyeyim lan daha istemeyi beceremiyorsunuz.
gecikmiş ödemeniz bulunmaktadır. en kısa zaman içerisinde ödeme yapmanızı rica ederiz. tabi büyük harfler ile göze sokula sokula gelen mesajdır.
maç sonrası aslında memleketimde ne kadar mutlu insan varmış ya lan dedim. her ne kadar trafiğin amınakoysalar da memlektimin insanını mutlu görmek beni de mutlu etti. ayrıca espark ta dev ekranda maçı canlı izletmesi büyükerşen'in farkını ortaya koymuştur.
edit : imla
edit : imla