bugün
- 30 yaşından sonra ne yapacağız hissi5
- hoşlanan erkeğin adım atmama sebebi6
- grok vs gemini vs chatgpt5
- yaşamak3
- aykut kocaman3
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları14
- nervio abla22
- sedat pekmez43
- erkekte fizik mi giyim mi daha önemli7
- adalet var mı2
- uyku bozuldu iyice2
- satrançta at mı daha değerlidir fil mi5
- aşka inanmayan insan4
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron16
- sözlükteki arkadaş çevresi6
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan8
- ömürlük arabalar3
- yuvarlak popolu kadın3
- ten uyumu vs kafa uyumu2
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- haklı olduğu halde susan insan7
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- ıslak kek bile yapamayan kız5
- toy story 53
- sömürge valisi3
- astrolojiye inanan insanlara yapılan zorbalık3
- kemal kılıçdaroğlu devlet bahçeli ikilisi2
- fatoş pınar türker'in sözlükte konuşulmaması3
- chp'nin hali ne olacak34
- en iyi gençlik dizisi2
- ekşi sözlük2
- sivrisinek3
- çok yakışıklı kaslı eğitimli cool merhametli erkek3
- honda civic fd62
- mustafa çiftçi3
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği7
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- trt'nin 2026 dünya kupasını 4k yayınlamaması2
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı5
- yapay zeka sözlük moderatörü4
- psikolog ile ilk seans2
- m r e r e c t o21
- durduğun yerde terlemek2
- süslü şirin2
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini17
kurtulmam gereken bağımlılık.
bugün kapatmaya niyetlendim! ama sonra farkettim ki... aslında bu site gerekli!
durum şu: bütün grupların, toplantıların, etkinliklerin haberi sadece bu site aracılığıyla ulaşıyor!
bugün kapatmaya niyetlendim! ama sonra farkettim ki... aslında bu site gerekli!
durum şu: bütün grupların, toplantıların, etkinliklerin haberi sadece bu site aracılığıyla ulaşıyor!
günümüzde amacından saptırılmış basit bir çöpçatan sitesi haline dönüştürülmüş geniş kullanıcı kitlesine sahip site.
kişileri sürekli asosyal bir yaşama iten gereksiz olduğunu düşündüğüm bir sosyal ağ.
bir zamanlar kullandığım son 1,5 yıldır iyice suyunun çıktığını fark edip kullanmayı sonlandırdığım sosyal paylaşım sitesidir.*
sosyal paylaşım sitesi olarak adlandırıldığı için durmaksızın durum güncellemesi yaparak her dakikasını arkadaşlarıyla paylaşan insanlar var bu sitede.
events * sayesinde yeni aç kurtlara yem bulunan cinste özelliği de var. listeye bakıyorlar güzel kız geliyor mu diye, öyleyse ahan da attending diyorlar.
durmadan ilişki güncellemeleri var. en öldüreni de bu zaten. vay arkadaş ne kaşarsın, erkek kaşarısın denilesi cinste işte.
manyak mısınız lan bi ilişkiniz var bi yok, ha sonra bakıyoruz evlenip dul kalmışsınız hatta. *
daha 14-15 yaşındaki ergenliğe adım atan gençler ''dul'' yapıyor ilişki durumunu ahaha.
kullandığım dönem içersinde sorun yaşamadım bu siteyle alakalı. arkadaşlarımla paylaşımlarım her zamanki gibiydi çünkü. konuşuyorduk, görüşüyorduk ve eğleniyorduk çoğu zaman.
bir gün yakın arkadaşımla konuşurken, konuşma srasında aldığım bir yanıt sayesinde facebook'dan daha bi nefret ettim. olay tam da şu idi:
- aa biz X'le ayrıldık bilmiyor musun ? aay doğru ya facebook hesabın yoktu senin.
bu nedir yaa ? hani yakın arkadaştık ? facebook'da bir kere bile görmediğin insanlar bu durumu sırf facebook kullanıyor diye biliyorken; ben senin yakın arkadaşın olarak bunu facebook kullanmıyorum diye bilmiyorum. öyle mi ?
insanı tamamen arkadaşlarından koparan bir sitedir bu. tamamiyle bütün paylaşımı ve samimiyeti bitiren.
ne kadar çok yorum yapıp likelarsan durumları veyahut fotoğrafları vs. o kadar çok yakınsın X için artık.
arkadaş edinmek bu sayede artık çok kolay. ekle gitsin. *
özel hayatını insan gizli tutmaya çalışmıyor. hatta ne kadar çok özel hayatını açarsa o kadar ilgi görüyor. *
vay be. nesin sen öyle facebook ? *
sonuç olarak, tamamiyle insan ilişkilerini yok etmeye yönelik oluşturulmuş/oluşturulmadıysa bile artık o yönde etkisi olan bir sosyal paylaşım sitesidir bu, evet.
sosyal paylaşım sitesi olarak adlandırıldığı için durmaksızın durum güncellemesi yaparak her dakikasını arkadaşlarıyla paylaşan insanlar var bu sitede.
events * sayesinde yeni aç kurtlara yem bulunan cinste özelliği de var. listeye bakıyorlar güzel kız geliyor mu diye, öyleyse ahan da attending diyorlar.
durmadan ilişki güncellemeleri var. en öldüreni de bu zaten. vay arkadaş ne kaşarsın, erkek kaşarısın denilesi cinste işte.
manyak mısınız lan bi ilişkiniz var bi yok, ha sonra bakıyoruz evlenip dul kalmışsınız hatta. *
daha 14-15 yaşındaki ergenliğe adım atan gençler ''dul'' yapıyor ilişki durumunu ahaha.
kullandığım dönem içersinde sorun yaşamadım bu siteyle alakalı. arkadaşlarımla paylaşımlarım her zamanki gibiydi çünkü. konuşuyorduk, görüşüyorduk ve eğleniyorduk çoğu zaman.
bir gün yakın arkadaşımla konuşurken, konuşma srasında aldığım bir yanıt sayesinde facebook'dan daha bi nefret ettim. olay tam da şu idi:
- aa biz X'le ayrıldık bilmiyor musun ? aay doğru ya facebook hesabın yoktu senin.
bu nedir yaa ? hani yakın arkadaştık ? facebook'da bir kere bile görmediğin insanlar bu durumu sırf facebook kullanıyor diye biliyorken; ben senin yakın arkadaşın olarak bunu facebook kullanmıyorum diye bilmiyorum. öyle mi ?
insanı tamamen arkadaşlarından koparan bir sitedir bu. tamamiyle bütün paylaşımı ve samimiyeti bitiren.
ne kadar çok yorum yapıp likelarsan durumları veyahut fotoğrafları vs. o kadar çok yakınsın X için artık.
arkadaş edinmek bu sayede artık çok kolay. ekle gitsin. *
özel hayatını insan gizli tutmaya çalışmıyor. hatta ne kadar çok özel hayatını açarsa o kadar ilgi görüyor. *
vay be. nesin sen öyle facebook ? *
sonuç olarak, tamamiyle insan ilişkilerini yok etmeye yönelik oluşturulmuş/oluşturulmadıysa bile artık o yönde etkisi olan bir sosyal paylaşım sitesidir bu, evet.
her adını duyduğumda midemi bulundıran gereksiz site.
Paylaşacak video kalmayınca bayan site.
tüm dünyayı sikinde sallayan yahudinin oyuncağı.
dondurmak değil de komple silmek istiyorsanız buyurun bağğğyanlar ve abaza hemcinslerim (#10652707)
dondurmak değil de komple silmek istiyorsanız buyurun bağğğyanlar ve abaza hemcinslerim (#10652707)
yabancı sayfalarda çeviri yapma imkanı açıkladığı halde bu özelliği göremediğim site.
orta yaş üzerinin "feysfurt" dediği hede.
insanların yaptıklarını ya da yapacaklarını paylaşacakları yerde, kendilerini pazarlardıkları site.
"bakın ben buyum, böyle yakışıklıyım, böyle entelektüelim ( şunları izliyorum, bunları okudum )." üf.
hesabı kapatıp kurtulduk şükür.
"bakın ben buyum, böyle yakışıklıyım, böyle entelektüelim ( şunları izliyorum, bunları okudum )." üf.
hesabı kapatıp kurtulduk şükür.
girilmeyen site. çöktü. tam zamanını buldum.
yarım saattir arkadaş önerme işlemini aradığım site. bilen birileri aranıyor efendim.
Bir zamanlar bir ise yarayan ama ergenlerin dadanmasıyla boku çıkan kullanmayı bırakmayı ciddi anlamda düşündüğüm sitedir.
yeni mobil web sayfasını(html 5) ve iphone, ipad ve ipod touch ürünleri için geliştirdiği yeni uygulamasını kullanıcılara sunduğunu duymuş site.yeni sayfa ve uygulamalar facebook kullanıcılarının mobil cihazlar üzerinden facebook oyun ve uygulamalarının tümüne ulaşmalarına ve kullanmalarına da olanak tanıyor.
israil'i yalnizca profil fotograflarini degistirerek protesto eden (kurucusunun musevi kokenli oldugundan bihaber olan) bazi zevzeklerin ve sosyallesiyorum adina internet basindan kalkmayan asosyallerin bulundugu, zaman zaman enteresan paylasimlarin yapildigi, uzakta olan arkadaslardan haber almak ve bazen de baskalarinin hayatini dikizlemek isteyenlerin yer aldigi / bulundugu populer olusum / platform.
sonunda ipad uygulamasını hizmete sunmuş site.
eski sevgilinle ortak arkadaşın varsa, sizi bir şekilde sürekli karşı karşıya getirmekte üstüne yoktur bu sitenin!
zırt pırt değişiklikler yaparak artık suyunu çıkartan site. can sıkıntısından olsa gerek "bugün bunu ekleyelim, ay bu olmadı gibi sanki ya da şöyle yapalım" şeklinde diyaloglar kuran bünyeler tarafından uğraşı verildiğini düşündürmüştür.
ha bir de, hayatınızdan birini çıkarmak istiyorsanız, ordan da çıkarmanız gerektiğini öğretmiş sitedir. şahsıma göre bu durumun çok saçma olduğunu düşünüp etrafımdakilere anlatmaya çalışırken, canınızı yakan kişinin orda olduğunu bilmek canınızı daha çok yakmaktan başka bi işe yaramaz.
not: hala silemedim. cidden saçma ama.
ha bir de, hayatınızdan birini çıkarmak istiyorsanız, ordan da çıkarmanız gerektiğini öğretmiş sitedir. şahsıma göre bu durumun çok saçma olduğunu düşünüp etrafımdakilere anlatmaya çalışırken, canınızı yakan kişinin orda olduğunu bilmek canınızı daha çok yakmaktan başka bi işe yaramaz.
not: hala silemedim. cidden saçma ama.
ülkenin bilişim politikasının bir parçası olabilir. http://twitter.com/#!/Lombak_Zaytung
bir zamanlar facebook'ta millet birbirine cacık, çiğ köfte yolluyordu. rakı masasına davet falan vardı. he bir de vampir savaşları vardı. biri birilerine saldırıyordu.
hey gidi günler.
hey gidi günler.
samimiyetsizlik abidesidir. yapılan ufak bir doğum günü değişikliğinde bile maskeler düşebilir.
videolu sohbet özelliğini ne zaman başlatacağını merak ettiğim site.
Artık boku çıkan sosyal paylaşım sitesi.
milletin sevgili bulmaya çalıştığı bir platform haline gelmiş. hatta kızlar teklif ediyor.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar