bugün
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek8
- gocu29
- karşı cinste hayran olunan özellik11
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- güzel kızların isimleri3
- sözlüğün amacı3
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız3
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- sueda uluca5
- deliliğin tedavisi3
- deyyus u ekber3
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi3
- git commit mesajlarında duygu durumu2
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- türkiye a milli futbol takımı3
- milli maçı izlemeyen erkek22
- sevgilisine ayı diyen kız6
- buddy dude9
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı2
- almanya 7 curaçao 13
- hilal yelekçi3
- curaçao4
- leyla cengiz beauty'nin 4000 tl kaporaya çökmesi3
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- evlenmemeyi başarı olarak görmek3
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- arda güler8
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- bardağı taşıran son damla7
- zion suzuki2
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- bugün hollanda japonya maçı saat 23 te trt 1 de2
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- ertan özyiğiti uzaylılar kaçırsaydı3
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- arkadaşlar çok sıkıcısınız2
- naylon çorap fetişi2
- kemal kılıçdaroğlu15
- kadınlar neyden hoşlanır10
- trt 13
- vincenzo montella9
- avustralya9
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- carlsberg elephant2
- yeşil burun adaları3
- başıboş köpek sorunu4
yeni tasarımıyla kendimi yeniliyorum derken twitterin aynısı kopyalan , gün geçtikçe kendinden nefret ettiren platform.
yeni birşeyler yapmaya çalışan sohbet aracım. onun dışında bir espirisi kalmadı.
insanların "şu an nerede" olduklarını bildirirken hatta fotoğraflarını paylaşırken dikkat etmeleri gereken platform. resmen açık adres veriyosunuz "şurda, şununlayım." manyak mısınız lan?
zukerberg denen vatandaşın oyuncağı. kafasına göre kurcalıyor amk. bu kadar yenilik bizi aşar aga.
arkadaş ekleme taleplerine getirilen 2,7,14 gün gibi yasakları saçma bulduğum site.eklediğin kişi zaten istemezse kabul etmez sana ne oluyor ki facebook araya giriyorsun,tanıdığım kişileri bile ekletmez oldu.eskisi gibi olmazsa çok kişinin şikayet edeceğini düşünüyorum bu sistemden.
her yeniliği bir çile olan sosyal paylaşım sitesi.
insanlari daha cok ugrastiracak olan site.
--spoiler--
söyleki mark zuckerberg in bu aksamki sözlerinden anladigimiz kadariyla, facebook artik eski arkadaslarinizi bulmak icin kullandiginiz bir site olmaktan cikacak ve bi nevi günlüge, yada hayatinizin sizin istediginiz bölümlerinin icinde oldugu, sizin istediginiz sekilde 2.kisilere aktaran bir kitaba dönüsmektedir.
anlatmak istedigim olay ve yeni görünüm :
https://www.facebook.com/about/timeline
https://www.youtube.com/watch?v=q3b94kFBah8
facebook un timeline isine girmesi artik bildirimlerin daha hizli akmasi anlamina gelir. bence yeni gelismelere alismak insanlar icin hic kolay olmuyacak ama belkide cok alismamalari gerekir. nede olsa facebook icin "yeni", "yari eski" demek. ayrica son gelismelerden sonra google plus un piyasada iyice azalan sansi yok olacaktir. belkide bi kac milyon kisinin google plus sayfasi olacak ama kimse zorunda kalmadigi sürece kullanmayacak.
kisacasi egolarini facebook dan tatmin eden insanlar icin heyecan devam etmekte. ama digerleri icin (bende dahil) hersey bokun ici.
--spoiler--
--spoiler--
söyleki mark zuckerberg in bu aksamki sözlerinden anladigimiz kadariyla, facebook artik eski arkadaslarinizi bulmak icin kullandiginiz bir site olmaktan cikacak ve bi nevi günlüge, yada hayatinizin sizin istediginiz bölümlerinin icinde oldugu, sizin istediginiz sekilde 2.kisilere aktaran bir kitaba dönüsmektedir.
anlatmak istedigim olay ve yeni görünüm :
https://www.facebook.com/about/timeline
https://www.youtube.com/watch?v=q3b94kFBah8
facebook un timeline isine girmesi artik bildirimlerin daha hizli akmasi anlamina gelir. bence yeni gelismelere alismak insanlar icin hic kolay olmuyacak ama belkide cok alismamalari gerekir. nede olsa facebook icin "yeni", "yari eski" demek. ayrica son gelismelerden sonra google plus un piyasada iyice azalan sansi yok olacaktir. belkide bi kac milyon kisinin google plus sayfasi olacak ama kimse zorunda kalmadigi sürece kullanmayacak.
kisacasi egolarini facebook dan tatmin eden insanlar icin heyecan devam etmekte. ama digerleri icin (bende dahil) hersey bokun ici.
--spoiler--
Netteki zamanımın büyük kısmını meşgul eden, pek çok kez artık kullanmamaya dair kendime sözler verdiğim halde yine de vazgeçemediğim lanet sosyal paylaşım sitesi... Ama facesiz de olmuyor ki ya.
Yeni haline hemen alışılmasada gayet güzel olmustur. abaza doldu geyiklerini de artik bi Kenara birakalim. Evet abaza dolu, ama Ne yapalim yani, yakalim mi firinlarda? iki uc kiz düşürmek için uğraşıyorlar. Varsın uğraşsınlar.
mide bulandırıcı abuk sabuk bir yer!
elindekiyle asla yetinmeyen site. adamlar para kazanıyorlar evet, ancak eminim ki çok da zevk alarak yapıyorlar. karşısına çıkabileceği en ciddi rakip google tarafından çıkabilirdi. çıktı da zaten. (bkz: google plus)
peki ne oldu? tek kelimeyle hezimet. daha da karada ölümde yoktur kendisine. mavi üniformalı adamlar üçüncü binyıla damga vuruyorlar.
peki ne oldu? tek kelimeyle hezimet. daha da karada ölümde yoktur kendisine. mavi üniformalı adamlar üçüncü binyıla damga vuruyorlar.
bu yeni "liste" özelliği ile gözüme girmiş olan sosyal ağ.
iyice kötüleşti falan derken, kendini iyileştirmeye başladı gibi. başlıca haberlerle en son haberler ana ekranda aynı anda gösteriliyor, tematik olarak da twitter, bebo gibi sitelere özenmiş, hoş olmuş.
liste özelliği ise artık daha aktif; oluşturduğunuz liseler sayesinde, ailenizin gönderilerini başka sayfada, arkadaşlarınızın gönderilerini başka sayfada görebiliyorsunuz. arkadaşlarınızla ortaklaşa ne yapıyorsanız, ona göre kendi sayfa oluşturuyor. mesela giresun'da oturuyorsanız, giresun şehrinde yaşayan arkadaşlarınız için kendi bir liste oluşturuyor. gittiğiniz okul için, ayrı bir liste oluşturuyor, o okula gidenlerin postlarını daha kolay ve açık görebiliyorsunuz.
hoş. kullanım kolaylığı gelmiş diyebiliriz, ancak sohbet, yine aynı bok.
iyice kötüleşti falan derken, kendini iyileştirmeye başladı gibi. başlıca haberlerle en son haberler ana ekranda aynı anda gösteriliyor, tematik olarak da twitter, bebo gibi sitelere özenmiş, hoş olmuş.
liste özelliği ise artık daha aktif; oluşturduğunuz liseler sayesinde, ailenizin gönderilerini başka sayfada, arkadaşlarınızın gönderilerini başka sayfada görebiliyorsunuz. arkadaşlarınızla ortaklaşa ne yapıyorsanız, ona göre kendi sayfa oluşturuyor. mesela giresun'da oturuyorsanız, giresun şehrinde yaşayan arkadaşlarınız için kendi bir liste oluşturuyor. gittiğiniz okul için, ayrı bir liste oluşturuyor, o okula gidenlerin postlarını daha kolay ve açık görebiliyorsunuz.
hoş. kullanım kolaylığı gelmiş diyebiliriz, ancak sohbet, yine aynı bok.
üyelerin sohbet ve mesajlaşmadan çok paylaşım beğeneleri yaptığı sosyal site.
hiç tanımadığın insanla bile arkadaş olabileceğin ve eğer 1 tane ortak arkadaşın varsa dahi onunla da arkadaş olmanı dayatan tek sosyal paylaşım sitesi.
ünlülere abone olma gibi bi şey çıkmış. twitter'ı bitirme planları mı acaba?
edit: şu an mike shinoda'ya aboneyim.
edit: şu an mike shinoda'ya aboneyim.
anlamlı sözler isminde bir grubun "fareye deney yapmıslar viski votka bira wermisler, hepsinde oynamıs zıplamıs..
rakı wermisler, elini masaya wurmus ' 0 kedi buraya qelecek ' demiş * " şeklinde bir şey paylaştığı sosyal paylaşım sitesi. nereden üye oldum gruba hiç hatırlamıyorum, ama grup sahibi kesinlikle döl ziyanı.
rakı wermisler, elini masaya wurmus ' 0 kedi buraya qelecek ' demiş * " şeklinde bir şey paylaştığı sosyal paylaşım sitesi. nereden üye oldum gruba hiç hatırlamıyorum, ama grup sahibi kesinlikle döl ziyanı.
yaklaşık 1 saatdir profil resmimi arkadaşlarıma kapatmaya çalıştığım site. bilen birileri aranıyor efendim.
edit:mavi balina hem de minik yardım etti sağolsun.
edit:mavi balina hem de minik yardım etti sağolsun.
değişimlere kapalı bir insan değilimdir ama bu sitenin değişimlerini kesinlikle desteklemiyorum. ben seni ilk halinle sevdim facebook. artık değişme lütfen.
ilham aldığı kişiler bölümüne kendim yazan insanoğlu da gördüm ya daha beni hiçbir şey paklamaz.
Twitter ile eski popülerliğini kaybeden sosyal paylaşım sitesi.
this is bullshit!
yani saçma. gereksiz bi site. mide bulandırıyo!
yani saçma. gereksiz bi site. mide bulandırıyo!
günümüz çiftlerinin en büyük kavga sebeplerinden biridir. sırf bu yüzden ayrılan insanlar biliyorum. amk liselileri dediğinizi duyar gibiyim lakin demeyin, bir gün sizin de başınıza gelebilir. ilk zamanlar ''eski okul arkadaşlarını, çocukluk arkadaşlarını bulmak'' gibi hoş amaçlar için kullanılıyordu. böyle bakınca güzeldir tabi. şimdi şöyle bir bakalım, kaç kullanıcıdan kaçı hala siteyi bu işlev için kullanıyor? kullanamaz tabi. çünkü bulmak istediği herkesi buldu ve sıra onlara ''bakın hacı çok fena hayat yaşıyorum aha bunlar da fotoğraflar falan. çalıştığım işyeri şu, kız arkadaşım da bu, bak ilişkisi var yazıyor zaten'' mesajı vermekte.
hayatımızın ne kadar içine girdiğinin, orada gün içinde amaçsızca ne kadar vakit harcadığımızın farkında değiliz. bilgisayar ekranının önünde, arkadaşlıklarımızın bile sanallaştırıldığının farkında değiliz. doğum günleri bile oradan kutlanır oldu. hadi bu tamam da, nikahına, düğününe bile facebook'tan davet eder oldu insanlar birbirlerini. 50 yaşına gelip de ''nerede o eski bayramlar'' diyen samimiyetsiz insanlar gibi konuştum farkındayım ama sadece 23 yaşındayım. 3 sözlükte aktif yazarım, twitter hesabım da var ama facebook olayı diğerlerine göre çok farklı hafızlar.
kullanmayalım demiyorum elbet ama bu kadar da götümüze sokmamıza gerek yok. gerçi ülkemizde bir şey ilgi gördüyse elbet boku çıkacaktır, buna mahkumdur. bu biraz uzun sürdü sadece.
ciddi ciddi birçok insan hayatını bu siteye göre yaşıyor lan. sırf oraya koymak için fotoğraf çektirenler, neredeyse sıçtığının bile iletisini yazanlar, hayatlarını hiç sahip olmadıkları bir hayatmış gibi göstermeye çalışanlar, binlerce arkadaş ekleyip sözde egosunu şişirenler, kendi pezevenkliğini yapanlar...
insanlar kendilerini sırf hatun kaldırmak için mark zuckenberg abazanı tarafından kurulmuş bu siteye göre şekillendirmemeli. hayat sanallaştırılmayacak kadar gerçek. bunu elimizden alıyorlar. izin vermemek gerek.
ölçüsünde kullananları tenzih ediyorum zaten.
hayatımızın ne kadar içine girdiğinin, orada gün içinde amaçsızca ne kadar vakit harcadığımızın farkında değiliz. bilgisayar ekranının önünde, arkadaşlıklarımızın bile sanallaştırıldığının farkında değiliz. doğum günleri bile oradan kutlanır oldu. hadi bu tamam da, nikahına, düğününe bile facebook'tan davet eder oldu insanlar birbirlerini. 50 yaşına gelip de ''nerede o eski bayramlar'' diyen samimiyetsiz insanlar gibi konuştum farkındayım ama sadece 23 yaşındayım. 3 sözlükte aktif yazarım, twitter hesabım da var ama facebook olayı diğerlerine göre çok farklı hafızlar.
kullanmayalım demiyorum elbet ama bu kadar da götümüze sokmamıza gerek yok. gerçi ülkemizde bir şey ilgi gördüyse elbet boku çıkacaktır, buna mahkumdur. bu biraz uzun sürdü sadece.
ciddi ciddi birçok insan hayatını bu siteye göre yaşıyor lan. sırf oraya koymak için fotoğraf çektirenler, neredeyse sıçtığının bile iletisini yazanlar, hayatlarını hiç sahip olmadıkları bir hayatmış gibi göstermeye çalışanlar, binlerce arkadaş ekleyip sözde egosunu şişirenler, kendi pezevenkliğini yapanlar...
insanlar kendilerini sırf hatun kaldırmak için mark zuckenberg abazanı tarafından kurulmuş bu siteye göre şekillendirmemeli. hayat sanallaştırılmayacak kadar gerçek. bunu elimizden alıyorlar. izin vermemek gerek.
ölçüsünde kullananları tenzih ediyorum zaten.
twitter'tan kat kat iyi ve güzel site.
dan den eklerini bile doğru düzgün yazamayanların beğendiği site. şaşılacak bir şey yok.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar