bugün
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- napolyon'un bir sözü var2
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- anlasana2
- lahmacun yiyenlerin kıro olması2
- 13 seçim kaybetmedim5
- topuklu ayakkabı5
- ormanda yürüyüş yapana iaaaahh diye sesler çıkarma2
- 12 günlük bebeğimiz için dua talebi2
- aslan burcunun karakteristik özellikleri2
- nuh tufanı olayı gerçek midir8
- erkeklerin akılsızlıkları5
- mony tontana birader3
- tansiyon ölçme aleti2
- depresyona girmeye karar vermek4
- maden suyu şişesinin 200 ml olması sorunsalı3
- iki insan arasındaki en uzun mesafe5
- bizim çocuklar başardı6
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri5
- berberlere zam gelmesi2
- 26 haziran 2026 abd türkiye maçı2
- erecto bay beylerin birader bey olmaları2
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- türkiye a milli futbol takımı13
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi9
- biraderler kulübü4
- deniz undav türkiye'yi seçseydi4
- 2026 dünya kupası'na gruplarda veda ettik7
- şu memelere bak6
- bik bik bugün ne yemek yaptı acaba2
- hakan şükür2
- nasipten öte köy yok2
- iyi bir insan olmanın sadece kaybettirmesi8
- sana tüm travmalarını unutturacağım diyen erkek2
- montella salağı3
- vincenzo montella14
- asal sayıların hiçbir işe yaramaması3
- risale-i nur8
- hurdacı geldi4
- ankara mı istanbul mu2
- güne bir şarkı bırak13
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak3
- gumus2
- göbeksiz kadın kalmaması7
- duman oje2
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- sosyal medya4
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- sek erkek arabası3
- dakika 1 gol 15
yeni gizlilik ayarlarından sonra hesabımı dondurmayı düşündüğüm sitedir. mevcut olan gerekli bir ayarı niye değiştirirler ki anlamadım.
önceden paylaşımlarımızı arkadaşlarımız gördüğü halde onlara yorum yapmayı kısıtlayabiliyorduk. hani nerde o ayar şimdi? çok bozdu çok.
önceden paylaşımlarımızı arkadaşlarımız gördüğü halde onlara yorum yapmayı kısıtlayabiliyorduk. hani nerde o ayar şimdi? çok bozdu çok.
kullanıcıları arasında aylarca kapalı olan duvarını, doğum gününde açan kişi gördüm.
ve benim yakın arkadaşlarımdan(dı).
kutlarsam topum lan.
mesaj bile atmam.
bu ego tatmini değil de nedir?
ve benim yakın arkadaşlarımdan(dı).
kutlarsam topum lan.
mesaj bile atmam.
bu ego tatmini değil de nedir?
biz türk'lerin ne kadar dedikoduya meraklı olduğumuzu gösteren sosyal paylaşım sitesi.
yeni bir şey gördüm önceden vardı da ben yeni farkettim bilmiyorum. profilde arkadaşının gözünden gör diye yeni bir hede açmışlar. arkadaşının ismini yazıyorsun profilini nasıl gördüğünü gösteriyor. çok saçma olmuş kendi profilimi nasıl görüyorsam o da öyle görüyor sadece benim paylaşımlarımdan bir tanesini beğendiyse bunu beğendin yazıyor o kadar.
Starbucks fincanının arkasındaki fotoğrafın profil resmi yapıldığı yegane site.
2004 yılında henüz 20 yaşında bir genç olan mark zuckerberg tarafından, üniversite öğrencileri arasında iletişim sağlanması amacıyla, kurulmuş olan sosyal paylaşım platformu dur.
kimi girişlerde 20 ila 30 bildirime denk geldiğim site.
kimilerinin bilgisayar başında mal mal vakit geçirmesine sebep olan para basan sitedir.
sözde sosyal paylaşım sitesi. insanlar bu sitede tamamiyle boş şeylerle uğraşıp sosyalleştiğini sanıyor. genç kızlar -bu tabirden nefret ederim ama- tam anlamıyla kendini pazarlıyor*. insanlar fotoğraf yorumlarında birbirine methiyeler düzüyor, yolda görse 5 dakika sohbet etmez.
açıkçası yazmak istediklerimi tam olarak toparlayamadım; kısaca insanların bütün samimiyetsizliklerini ve içlerindeki sınırsız egoyu ortaya çıkaran hede.
açıkçası yazmak istediklerimi tam olarak toparlayamadım; kısaca insanların bütün samimiyetsizliklerini ve içlerindeki sınırsız egoyu ortaya çıkaran hede.
abonelik sistemini devreye sokmasıyla yeni bir sayfa açması muhtemeldir.
çok çok ilginç bir yer. durmadan özlü söz paylaşılan ve bunu hayvanlar gibi beğenen kullancılardan geçilmiyor. ayrıca, felsefenin f'sini bilmeyen insanların ilham aldıklarına nietzsche'yi eklemesi ve nietzsche'den sözler paylaşması da ayrı bir olaydır.
kendisini ciddiye alıp, kötülemeyenleri şu sıra dövüyorlar kesinlikle.
edit: şu entrymden sonra gelip hala kötüleyenleri de seviyorum.
edit: şu entrymden sonra gelip hala kötüleyenleri de seviyorum.
toplumu gözlemlemenin en basit yolu(ironi yapmıyorum)
arkadaşlarınızı çevrenizdekilerin üzerinden tahlil yapın.
tabii toplumu gözlemlemek için yeterli değil ama yardımcı oluyor.
arkadaşlarınızı çevrenizdekilerin üzerinden tahlil yapın.
tabii toplumu gözlemlemek için yeterli değil ama yardımcı oluyor.
gökhan tepe-beyaz sayfa
mesaj bölümü çok sikindirik.
toplu silme işlemi yok, mesajın içine girip oradan silebiliyorsunuz sadece.
ayrıca sohbetteki her konuşma mesaj olarak kaydediliyor. bu gibi özelliklerin kullanıcı tarafından aktif edilmesi veya seçilmesi gerekir diye düşünüyorum.
toplu silme işlemi yok, mesajın içine girip oradan silebiliyorsunuz sadece.
ayrıca sohbetteki her konuşma mesaj olarak kaydediliyor. bu gibi özelliklerin kullanıcı tarafından aktif edilmesi veya seçilmesi gerekir diye düşünüyorum.
bence artık T.c. kimliğine profil adresi eklenmeli. tc kimlik no'dan daha fazla bilgi içeriyor kişi hakkında. hiç değilse profil fotosu güncel. o geri zekalı stüdyo fotoğrafçısının peynirin i'sinde çektikleri gibi değil.
ana sayfada eskiden en yeni haberleri listele diyorduk, bu akşam acayip bi uygulamaya geçmişler az önce paylaşılan fotoğraf sayfanın sonunda, sabah paylaşılan fotoğraf en üstte, eski sistem iyiydi en yenileri görüyoduk elleme işte şunun ayarını amk.
msn deki gibi, sohbet penceresinde kişi engellemesi olup olmadığını merak ettiğimdir.
gereksiz ve zaman kaybi oldugunu dusunerek biraktigim, simdi ise hayatimin eskisi kadar iyi, sosyal ve eglenceli oldugunu dusunmemi saglayan sitedir. her gun daha cok abaza takimi, narsist eleman, tiki ve is guc sahibi olmayan insan tarafindan dolup tasmaktadir.
the social network filmini seyrettikten sonra kendisinden soğuduğum sitedir.
genellikle bejeweled biltz oynamak için kullandığım asosyalliğimi pekiştiren sosyal ağ.
bu geceki sorunların ttnet'ten kaynaklandığını bildirmekte fayda vardır.
abone olma özelliği baya farklı bir işlev kazandıracak siteye ama keşke varsayılan olarak herkesinki aboneliği açık gelseydi çünkü daha değil facebook kullanmak, aboneliği açmak mouse tutmayı bilmeyen insanlar var hasbelkader bir facebook hesabına sahip olmuşlar ama nerden bilsin millet aboneyi, takip etmeyi...
bu siteyi ziyaret eden ülkeler arasında 1.'yiz.
Kullanılan dillere baktığımda bir yanlışlık olabileceğini düşünüyorum. Ya da ben anlayamadım.
http://www.google.com/tre...l&date=all&sort=0
Kullanılan dillere baktığımda bir yanlışlık olabileceğini düşünüyorum. Ya da ben anlayamadım.
http://www.google.com/tre...l&date=all&sort=0
bugün itibariyle kullanıcılarına "facebook will be sending you less email" konulu bir mail atarak, bir kız arkadaş edasıyla "hııımm... demek rahatsız ediyorum. tamam ya aramam o zaman bi daha." tavrı takınan sosyal paylaşım sitesi. twitter'ın popüleritesinin giderek artmasını kıskanıp, trip yapıyor olabilir...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar