bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- uysaljakoben21
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- gammaz olmuşum13
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- aquila bicipite8
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- babaya masaj yaptırmak2
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- kadınların zeka seviyesi3
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- minyon kadın siniri5
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- kemal kılıçdaroğlu35
- geceye bir söz bırak3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- koca2
- eski dizileri izlemek3
- gocu26
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- kel erkek3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- ona bir şey söyle16
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- tek arkadaşının olmaması10
- turkei kıymentini bilin19
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- bizim delilere bakayım4
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
entry'ler (355)
2. sezon 1. bölümdeki o iğrenç sahneler, daha fazla iğrenç olamazdı bence. lan herifin içine girdiniz sonra bağırsağını çıkardın gösterdin midesini gösterdin ee başka ne kaldı amına koyim ya? ayrıca eskiden bu zombiler kokuya gelmiyorlar mıydı? daha ilk bölümden adamların yanından 500 zombi geçti kokuyu falan almadılar mı anlamadım ki? sadece kan kokusuna mıydı yoksa? öyle olsa bile o zencinin kolu kanlıydı alla alla.
2 kere izlemeye çalışmama rağmen sonunu getiremediğim film. ilkinde yarıda bıraktım ikincisinde yarıya bile gelemedim.
sanırım ingilizce bilmiyor.
acun'un pek içine girmediği program. arka planda kaldı böyle. hayret ettim lan nasıl oldu bu? diğer programlara bakıyorsun hepsinde ön planda, ben beklerdim burada da jüri olmasını.
çok güzel bir isimdir. kız çocuğum olursa koymayı düşünüyorum. zaten yabancı bir isim gibi de durmuyor, süper olacaktır. *
keşke hiç türkleşmesiydi dediğim isim. usta düşünsene jacob diyolar sana vay be.
aziz başkanları mapuslarda olduğu şimdiden hissedilen takımdır. basketbolda bayan ve erkeklerden galatasarayın kanırtmasından sonra gerçek kimliği çıkmıştır. aziz yok kupa da yok. bye.
hem erkek hem bayan hem de tekerlekli sandalye basketbolunda aldığı kupalarla sezona bundan daha iyi başlangıç yapamazdı. ve fenerbahçeyi yenerek kupaları alması ise ayrı bir konu. her branşda yeniyoruz ak.
adriana lima için haksızlık olacağını düşündüğüm karşılaştırma. burcu esmersoy güzelliğiyle ona yirmiye falan katlar.
şikecilerin ezileceği maçtır. ayrıca aziz ve arkadaşları hala metrisde ve şike yüzünden bulunduklarından muhabbeti yapılması kadar normal bir şey olamaz.
ibnedir belki.
cinsiyetinin bayan olmasıdır.
fatih terim ve şenol güneş'tir. tahminim fatih terim taktiğinden çok motivasyonuyla kazanmıştır. şenol güneş ise taktik becerisinden. fatih terim ise öyle şansa bala kazanıyo amına koyim.
fenerbahçe'nin tek güvendiği laf "her branşda yeniyoruz" çürümüştür. şimdi de bi bokları kalmadı la adamların. bence şike işte fener işte deyip ironi yapın.
ya +7 ya da 0-1 gol arası olacak maç.
şimdi kıvancın en yakışıklı fotoğrafını koyup brad pitt'in en kötü çıktığı fotoğrafı koyarsak kıvanc kazanacaktır tabii. düz mantık.
gelmiş geçmiş türkiye'nin en komik adamıdır. net. geçmişte zaten kim vardı? ha çıkarsın birkaç tane söylersin ama yetersizdir. var mısın yok musun'a katıldığı bölümü izliyordum da, aşmış bu adam. annesiyle babası programa bağlandığında koltuklardan tanıdım dediğinde yarıldım!
neden hiç programlarında cem yılmaz'ı çıkartmadığını merak ettiğim şovmen. cidden niye hiç çıkarmıyor lan...
hayatta işleri yolunda gidenlerin inandığı işleri yolunda gitmeyenlerinde bir umut inanıp dua ettiği varlığı belli olmayan şey.
argo kullanarak komik olmaya çalışan fakat asla yarmayan diyaloglardır.