bugün

/262
bendeki popülaritesini yitirmiş, sürekli güncellenen, güncellendikçe suyu çıkan, oysa popülerliğini basit ve kullanılabilir olmasından alan ve artık yeni yetmelerin tuvaletine dönüşen yanlızlar ve asosyallerin buluşma adresi. kanımca en fazla 3 5 sene sonra hi5 gibi tamamen gözden düşecek ve sıradanlaşacaktır zira her ne kadar twitterla farklı bir konsept olsa da günümüzün yeni popüler kültür kaynağı artık facebook değil twittirdır her ne kadar birilerini takip etme gereksizliğinde bulunmasamda.
gitgide özlü söz paylaşımına döndüğünü gördüğüm site. herkes filozof, herkeste ben her bi siki çözdüm havası, demet akalın şarkıları tarzında atarlanmalı, giderli konuşmalar, sayfalarının beğenilmeleri için göt verecek derecede olma durumu hakim bir de otobüs yada minibüsle önünden geçilen mekanda olduğunu bildirme heveslisiymiş herkes bu çok popüler. geçen mal bir arkadaşım levent tenis klübünde olduğunu bildirmiş, adamı görsen raketi vibratör sanacak derecede sığır bir kişilik. çok siktiriboktan bir hal almış sitedir vesselam.
insanımızın üzerine, sülük gibi yapışan medya şeysi.
son zamanlarda ki abone muhabbetini çözemediğim oluşum. ne oldu yani profiller halka mı arz edildi.
konumunuzu, etkinliklerinizi ve daha fazlasını ayrıntılı bir dosyada sakladığı ortaya çıkmış.
http://veteknoloji.com/fa...i-arsivlemis-46154--.html
mark zuckerberg'i evermediğimiz sürece sürekli değişecek site.
adama münasip bir kısmet bulup başgöz etmezsek başımıza daha ne işler açacak... zaman tüneli dediği profil düzeni neyimize gerekti şimdi pardon?
kullanıcıların bilgilerini gizlice paylaştığı gerekçesiyle california'da bir kişi tarafından dava açılmıştır.
hayatın bir kısmı olmuştur..
sabahtan akşama kadar bir bu sitede takılmak var bir de uludağ sözlükte takılmak var. bence facebook'a girip "zhaaaaaa" yazanla buraya gelip tanım yapan arasında baya bir fark var.

(bkz: 1 gram beyin vs bilmem kaç gram beyin)
en işe yarar özelliği; arkadaşların doğum günlerini takip edip, kutlamak.
babasıyla yada annesiyle facebook tan arkadaş olanları anlamıyorum. Nasıl bir muhabbettir bu anlamadım.
üç vakte kadar şu abonelik muhabbetiyle ilgili yonca evcimik'li aboneyim abone'li komik iletilerle donatılacağına inandığım yer.
kullanıcıları sayesinde amacından tamamen saparak yonja.com'a dönüşmüştür. hiç kullanmadım, eksikliğini de hissetmedim.
facebook'unu kapatanların kendilerini ilah statüsüne yükseldiğini sandığı yer. olm siz kapattıktan sonra asıl içerde ne eğlenceler döndü, ne fanteziler yaşandı bilseniz var ya... ahahah
şaka maka, güvenliğinize önem veren site.
arkadaşım bir şeye bakmak için hesabımı açmak istedi, bana hemen uyarı geldi. tanımadığın bir cihaz hesabına girmeye çalışıyor, sen misin lan o şeklinde. yani hemen hemen bu minvalde. *
Malum siteye üye olanların sıradan, üye olmayanların kör cahil, üye olup da hesabını kapatanların ise marjinal takıldığı sosyal paylaşım sitesidir.

Kasmaya gerek yok millet 500 milyon üyesi var bu malum sitenin, ha sen olmamışsın, ha ben olmuşum.. kime ne *
an itibariyle mesajlar kısmında bakım olan sosyal paylaşım şeysi. tam da çok önemli bir şey öğrenmek üzereydim. çileden çıkardı gece gece.
böyle kımıl zararlılarının da olduğu bir oluşumdur:
http://galeri4.uludagsozl...m/111/facebook_188082.jpg

kimden aldı lan bu gazı?
(o öldü yü de sonradan fark ettim,öldü ne la?)
insanı asosyal yapan sosyal paylaşım sitelerinden biri.
Gün boyu ne yaptığını yazıp, resimlerini ve videolarını upload edip sanki facebookta maaşlı çalışıyormuş gibi davranmanıza sebep olan site.
14 milyon insan okey oynuyormuş bu sitede.
sıkmaya başlamıştır. gün geçmiyor ki facebook değişiklik yapmasın. *
inandığım kişilerin beni sınırlamasından etkileniyorum.
bunu hak etmedim sana böyle davranmadım. siktir git orospu çocuğu dediğim anlar oluyor.
bugün garip bi şekilde sayfa tam açılmıyor sadece ben de mi acaba diye düşündüğüm olay.
önceleri gizlilikle ilgili açıkları olan, ancak artık gizliliğin amına su kaçırmış olan sitedir. hem hiçbir uyarı vermeden profilimi kapatırlar, defalarca mail atmama rağmen geri vermezler. yeni bir hesap açarım, önceki profilimdeki arkadaşlarımı tekrar toplamaya çalışırım. hepsi tanıyor olabileceğim kişiler listemde görünmesine rağmen, bir kaç kişiye arkadaşlık isteği göndermemden sonra, diğer arkadaşlarıma istek göndermemi engellemesi... bu ne perhiz, bu ne lahana turşusudur yani.
bugün notlarda yazdığım şiir çıkmamış çıkmamış site.galiba sitede bakım var.
© copyright 2005 - 2026