bugün

/262
bireysel network marketing'.

edit: bu twit'ler, bu iletiler; paylaşım adı altında sempatik duran kişisel network marketing'imizin eseri midirler yoksa nedirler?
her girildiğinde 1 adet bildirim gösteren hede. napsam ne etsem gitmiyor o bildirim, çıldırıcam.
(bkz: facekolik)
gün geçtikte çoluğun çocuğun, ergenlerin birer çöp yuvasına dönüştürdüğü paylaşım sitesi. yazılan o saçma ve anlam ifade etmeyen statüsler, fotoğraf yorumları ve mantık dışı oluşturulan sayfayı beğenen binler. bazen camı açıp derin bir nefes aldıktan sonra ben mi farklı bir gezegende yaşıyorum diye düşünüyorum.
Ne kadar coluk cocuk var artik dense de girilen, Ads reklamlari ile karizmay cizdiren, hayvan gibi kazanan ve dogru kullanildiginda muthis olan site.
Ergenlerin, çoluk çocuğun, abazaların cirit attığı, son zamanlarda amacından uzaklaşmış sosyal paylaşım sitesi.
yeni keşfettiğim büyük sosyal ağ. gelişmiş bir yapısı var. * * *
iyice dışkıyı vurdu yüzeye dedirten sosyal paylaşım sitesi. 7 den 70 e her türlüsünü barındıran, hatta the sims bile oynayabildiğin bişi oldu, ben düşünemiyorum artık bunun sonu nereye gidiyor.
insanları büyük bir distopik hikayenin içine doğru sürüklediğini düşündüğüm varlığı huzursuz, yokluğu rahatsız eden site.
zaman kaybı olan kötü bir alışkanlık. aslında hiç hoş birşey değildir.
(bkz: ama hala oradasın)
artık sayfaların durun güncellemeleri de paylaşılabiliyor.
son zamanlarda, arkadaşlardan en beğendiği fotoğraf oylaması gibi bir şey yolluyor sizin profil sayfanıza, sizin onaylamanız gerekmeden. üstelik o oylama gerçek de değil. otomatik yapıyor, yani söz konusu arkadaş oy moy vermemiş o fotoğrafa. facebook kafasına göre takılmış.

işin en ilginç tarafı, herkese kapalı olan bir albumumden bir fotoğraf oylanmış benim profilimde. e cümle aleme de görünmüş tabi. ulen, herkese kapalı olan o albumu nerden buldun be feysbuk? neden o fotoğrafı seçtin, yanımda eski manitam olan?

niye yayınladın onu sayfamda? bunu gören sevdiceğimi niye küstürdün bana allahsız.

çok sinirliyim sana facebook çok. nice ilişkileri mahvettin, yatacak yerin yok, benden söylemesi.
Herkesin üye olduğu bir site.
-Face'ine arkadaşlık yollayacam, adresini versene..
-Face' im yok benim.
-Iyy görüşmeyelim artık...
-Hönk!
Ayrıca facebook hesabı olmayan insanlar, artık ayıplanmaktadır.
google trends'te yapılan küçük bir araştırmanın akabinde dünyada en fazla türkiye'de kullanıldığı sonucunu elde etmeniz zor olmayacak site.
paylaşım sitesinden çok yaşam biçimi haline gelmiştir. gereğinden fazla ciddiye alınan bir durum.
listemde bi kız var, hani bi family olayı varya orda arkadaşların üstünde ya da altında oluyo ana baba bacı gardaş diye ekliyosun.. heh kaptın olayı.
işte o kızın su anda orda belirttiğine göre; 2 annesi, 7 kızkardeşi, 1 erkek kardeşi, 1 kızı, 1 amcası 1 halası var.
ergenlerin amına koyduğu site. ha sadece o yaştaki ergenler mi koyuyor, hayır. 25 yaşına gelmiş ''yhaa choqqq'' yazan adam var.
yazılan iletilerin iğrençlik seviyesi yaş, ırk, dil, din, eğitim seviyesi ayırt etmiyor. odtü'de okuyan da "yha chok ösledim" yazıyor, 13 yaşındaki de, üniversiteyi bitirmişi de.
insanların kendilerini, diğer insanlara pazarladıkları sosyal medya ağı(yeah!).
Microsoft Live Messenger'ın yerini çoktan almış bir "olgu" dur.
kızların paylaşımları erkeklerden fazla beğeni alan site.
7 dakikalık video paylaşan kızların 2 dakika içerisinde en az 5 beğeni ve en az 2 yorum aldığı site.
bir gün uzaylılar veya dünya dışı acayip kozmik canlılar bu aleme gelecekler,belkide inceden bizlere çaktırmadan facebook üzerinden inceliyorlar hepimizi.statuslarınıza yazdıklarınızdan takipteler anten kafalar.sokakta birbirini kesen,laf atan,tüküren denyolardan ne kadar farklısınız.herkes bir şair, herkeste bir derviş havası.yapmayın, etmeyin zilyon ışık yılı uzaktan gelebilecek adamlara "ne kolpaymış bu ademoğlu" dedirtmeyin.kendiniz gibi olun.çirkinliğinizle güzelsiniz zaten.
birisine mesaj göndermek istediğimde, "mesajlar hizimeti bakım nedeniyle geçici olarak devre dışı. daha iyi bir ürün sunmak için yoğun biçimde sürekli çalışıyoruz. lütfen sabırlı ol, sistem kısa bir süre sonra çalışmaya tekrar başlayacaktır." şeklinde bir uyarı vermekte.

her şey iyi güzel de "hizimeti" nedir be kardeşim? "hizimeti" ne yani? türkçeniz mi bozuk?
Ergenlerin durumlarına klavyeyle girdikleri fantazi sonucu asdsaedasdsad yazdığı arkadaş ortamı yada moblara ayrılmış bölüm.
© copyright 2005 - 2026