bugün
- hoşlanılan kızın dörtte üçünün su olması2
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi17
- from gold from dust13
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- rujlu erkekle öpüşmek3
- ölüyorum lan ölüyorum2
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması12
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- rujlu kadınla öpüşmek6
- fiziği güzel sözlük kızları48
- çin'e demokrasi gelsin10
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- truesuz sözlük8
- hastalık havası8
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler7
- recep tayyip erdoğan27
- araba kullanırken uyumak2
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak6
- vajinanın iç sıcaklığı10
- nervio23
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- bu saatte hala uluyamama sebebi3
- silikon memenin patlaması10
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- halka filmini izlerken telefonun çalması3
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- burna tuzlu su çekmek6
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler5
- gurbet3
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir5
- adalet ve kalkınma partisi4
- gocu19
- kopya çekmenin etiği5
- gece gece gelen kızarmış patates isteği3
- ekrem imamoğlu6
- seni terkedeceğim4
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis18
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- fatma betül sayan kaya59
- iyi dostlar biriktirdim7
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- yazarların akşama dair planları9
- samara morgan önünüze çıksa yapacaklarınız2
- dünyanın en berbat psikolojik hastalığı3
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- radiohead seven kız3
entry'ler (207)
Google'da olmayan haberdir.
yeni çıkmış mobil uygulama. yakında web sitesini filan da açacaklarmış. istediğimiz sahayı uygulama üzerinden 30 saniyede kiralıyormuşuz. fikir güzel.
burdan: http://sahakirala.com
burdan: http://sahakirala.com
biji türkiye!
sen bana dört yıl ver, gör bak neler olacak insanının teyzesinin çocuğudur.
beceriksiz muhalefetin ak parti icraatlarını değersizleştirme yönündeki içi boş çabası. bunu diyen arkadaş ak partiden önce yaklaşık 80 yıl iktidarda kalan hükümetlerin aynı icraatı bir türlü yapmadığını unutuverir balık hafızasıyla. bunu deyince de derler ki "yıllar geçtikçe, ihtiyaç arttıkça elbette bir şeyler yapmak gerekir. rutin görevi icraat gibi göstermek yanlış."
ulan yapılmamış lan işte. koskoca urfa'da 2002'ye kadar toplam 4 tane ambulans varmış. şimdi 64 tane. o zamana kadar 4 ambulans mıymış ihtiyaç? aklın alıyor mu? * adam en doğal hakkı olduğu halde sıradan bir ilacı bedava alabilmek için milletvekili sokuyormuş araya.
böyle saçma muhalefet yapandan "bana dört yıl ver, gör" gibi saçma bir vaat desem vaat olmayan, tehditvari bir cümle çıkması da doğaldır tabi.
ne güzel lan. "ya sen bana güven, ver şu dört yılımı, valla her şey çok güzel olacak. hiç acımıcak."
kadını ilaçlı sodayı içmeye ikna etmeye çalışan nuri alço gibi mübarek.
beceriksiz muhalefetin ak parti icraatlarını değersizleştirme yönündeki içi boş çabası. bunu diyen arkadaş ak partiden önce yaklaşık 80 yıl iktidarda kalan hükümetlerin aynı icraatı bir türlü yapmadığını unutuverir balık hafızasıyla. bunu deyince de derler ki "yıllar geçtikçe, ihtiyaç arttıkça elbette bir şeyler yapmak gerekir. rutin görevi icraat gibi göstermek yanlış."
ulan yapılmamış lan işte. koskoca urfa'da 2002'ye kadar toplam 4 tane ambulans varmış. şimdi 64 tane. o zamana kadar 4 ambulans mıymış ihtiyaç? aklın alıyor mu? * adam en doğal hakkı olduğu halde sıradan bir ilacı bedava alabilmek için milletvekili sokuyormuş araya.
böyle saçma muhalefet yapandan "bana dört yıl ver, gör" gibi saçma bir vaat desem vaat olmayan, tehditvari bir cümle çıkması da doğaldır tabi.
ne güzel lan. "ya sen bana güven, ver şu dört yılımı, valla her şey çok güzel olacak. hiç acımıcak."
kadını ilaçlı sodayı içmeye ikna etmeye çalışan nuri alço gibi mübarek.
Ekşi camiasında bayılına bayılına anlatılan Süslü terörist. Bu adam her seçim öncesi Çiçekli böcekli demokrat halk Kahramanı oluveriyor. Bizimkiler de yiyor.
Ya da yemiyorlar da Erdoğan'ı alt edebilmek Uğruna iyi siyaset yapan katıksız bir yalancıya, hem de en tehlikelisine inanmış gibi yapıyorlar.
Adamın tek projesi yok. Yaptığı tek şey stand-up yapıp obamacılık oynamak.
Allah akılsızlıktan korusun bu milleti.
Ya da yemiyorlar da Erdoğan'ı alt edebilmek Uğruna iyi siyaset yapan katıksız bir yalancıya, hem de en tehlikelisine inanmış gibi yapıyorlar.
Adamın tek projesi yok. Yaptığı tek şey stand-up yapıp obamacılık oynamak.
Allah akılsızlıktan korusun bu milleti.
Daha ilk dakikadan başbakanlıktan, cumhurbaşkanlığından, TRT'den yüksek mertebeli yetkililerle ve hüseyin avni mutlu ile röportaj yapabilmiş platform. yazar ekibi de baya sağlam. başarılar dileriz kendilerine.
calvin klein - euphoria.
kendisine erkek denilmesinden hoşlanmayan, doğuştan gelen bir fazlalık yüzünden kendisini o kategoride hissetmeyen ara tür olabilir.
araba aküsü gibi, çalıştıkça kendini şarz eden batarya.
4S kuralını bilen erkek.
Hayır dostum. iPhone olan değil.
Hayır dostum. iPhone olan değil.
Topluluk fonlaması kavramının Türkiye'deki temsilcisi efem. Kickstarter deyince aklına ne geliyor? Hah işte ondan.
Projem var, param yok diyenlere ilaç.
Buradan: http://fonlabeni.com
Projem var, param yok diyenlere ilaç.
Buradan: http://fonlabeni.com
Aslı Carl's Jr.'dadır.
hilal cebeci olum. erol köse zaten.
saat 3 - 4 - 5 bana hiç fark etmezdir.
düzensizliğin düzeni haline gelmiştir bünyede.
sırf bir takıma dair kişisel yorumumu içeriyor diye başlığımı siliklere yollayan adminlere sahip sözlüktür.
sen yoksun.
zaman kötü kolla götü dicem ama..