bugün
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- ortada bir yolsuzluk olmaması17
- yağmuru romantik bulan tip4
- melih gökçek soruşturması ne oldu21
- yağmurdan nefret etmek9
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları22
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- romanya53
- 28 eylül 2026 deniz göktaş'ın ilk duruşması5
- sırbistan da vucic'in istifası3
- fatma betülleri doyurmak3
- sözlüğün meme platformuna dönmesi8
- sürü psikolojisinin felsefi temeli2
- bir şey söyle10
- bir arabuluculuk yöntemi olarak arkadan sarılmak2
- alfabede j harfi neden var3
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis9
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi15
- bolu da zimmet soruşturması 9 gözaltı2
- albea var mı abi düşük kilometreli6
- heyt bey'nin fon olayından para kazanmış olması7
- street fighter3
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı3
- fırtınalı hava3
- anadolu üniversitesi2
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz24
- nihat genç5
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur34
- fırtınalı havada denize açılan geri zekalılar2
- patrona sigorta yap diye yalvarmak2
- gül döktüm yollarına2
- flört uygulamasında eşleşme algoritması4
- fatma betül sayan kaya39
- adam yine kazanacak3
- almanya25
- meme yalarken düşünülen şeyler5
- türkiye24
- matkabın var mı diye mesaj atan kız4
- otel odası10
- dünya61
- karton toplayan çocuk16
- sözlük kızlarının ojeleri16
- yazarların yağmurlu havada yaptıkları2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- sözlükteki ayakçılar10
- 25 eylül 2026 aym önünde intihar eden emekli14
- vietnam da gençleştirme ameliyatı olan adam9
- işsiz2
- kadınların sapık olması10
- nick vermeden bir yazara seslen14
entry'ler (207)
Google'da olmayan haberdir.
yeni çıkmış mobil uygulama. yakında web sitesini filan da açacaklarmış. istediğimiz sahayı uygulama üzerinden 30 saniyede kiralıyormuşuz. fikir güzel.
burdan: http://sahakirala.com
burdan: http://sahakirala.com
biji türkiye!
sen bana dört yıl ver, gör bak neler olacak insanının teyzesinin çocuğudur.
beceriksiz muhalefetin ak parti icraatlarını değersizleştirme yönündeki içi boş çabası. bunu diyen arkadaş ak partiden önce yaklaşık 80 yıl iktidarda kalan hükümetlerin aynı icraatı bir türlü yapmadığını unutuverir balık hafızasıyla. bunu deyince de derler ki "yıllar geçtikçe, ihtiyaç arttıkça elbette bir şeyler yapmak gerekir. rutin görevi icraat gibi göstermek yanlış."
ulan yapılmamış lan işte. koskoca urfa'da 2002'ye kadar toplam 4 tane ambulans varmış. şimdi 64 tane. o zamana kadar 4 ambulans mıymış ihtiyaç? aklın alıyor mu? * adam en doğal hakkı olduğu halde sıradan bir ilacı bedava alabilmek için milletvekili sokuyormuş araya.
böyle saçma muhalefet yapandan "bana dört yıl ver, gör" gibi saçma bir vaat desem vaat olmayan, tehditvari bir cümle çıkması da doğaldır tabi.
ne güzel lan. "ya sen bana güven, ver şu dört yılımı, valla her şey çok güzel olacak. hiç acımıcak."
kadını ilaçlı sodayı içmeye ikna etmeye çalışan nuri alço gibi mübarek.
beceriksiz muhalefetin ak parti icraatlarını değersizleştirme yönündeki içi boş çabası. bunu diyen arkadaş ak partiden önce yaklaşık 80 yıl iktidarda kalan hükümetlerin aynı icraatı bir türlü yapmadığını unutuverir balık hafızasıyla. bunu deyince de derler ki "yıllar geçtikçe, ihtiyaç arttıkça elbette bir şeyler yapmak gerekir. rutin görevi icraat gibi göstermek yanlış."
ulan yapılmamış lan işte. koskoca urfa'da 2002'ye kadar toplam 4 tane ambulans varmış. şimdi 64 tane. o zamana kadar 4 ambulans mıymış ihtiyaç? aklın alıyor mu? * adam en doğal hakkı olduğu halde sıradan bir ilacı bedava alabilmek için milletvekili sokuyormuş araya.
böyle saçma muhalefet yapandan "bana dört yıl ver, gör" gibi saçma bir vaat desem vaat olmayan, tehditvari bir cümle çıkması da doğaldır tabi.
ne güzel lan. "ya sen bana güven, ver şu dört yılımı, valla her şey çok güzel olacak. hiç acımıcak."
kadını ilaçlı sodayı içmeye ikna etmeye çalışan nuri alço gibi mübarek.
Ekşi camiasında bayılına bayılına anlatılan Süslü terörist. Bu adam her seçim öncesi Çiçekli böcekli demokrat halk Kahramanı oluveriyor. Bizimkiler de yiyor.
Ya da yemiyorlar da Erdoğan'ı alt edebilmek Uğruna iyi siyaset yapan katıksız bir yalancıya, hem de en tehlikelisine inanmış gibi yapıyorlar.
Adamın tek projesi yok. Yaptığı tek şey stand-up yapıp obamacılık oynamak.
Allah akılsızlıktan korusun bu milleti.
Ya da yemiyorlar da Erdoğan'ı alt edebilmek Uğruna iyi siyaset yapan katıksız bir yalancıya, hem de en tehlikelisine inanmış gibi yapıyorlar.
Adamın tek projesi yok. Yaptığı tek şey stand-up yapıp obamacılık oynamak.
Allah akılsızlıktan korusun bu milleti.
Daha ilk dakikadan başbakanlıktan, cumhurbaşkanlığından, TRT'den yüksek mertebeli yetkililerle ve hüseyin avni mutlu ile röportaj yapabilmiş platform. yazar ekibi de baya sağlam. başarılar dileriz kendilerine.
calvin klein - euphoria.
kendisine erkek denilmesinden hoşlanmayan, doğuştan gelen bir fazlalık yüzünden kendisini o kategoride hissetmeyen ara tür olabilir.
araba aküsü gibi, çalıştıkça kendini şarz eden batarya.
4S kuralını bilen erkek.
Hayır dostum. iPhone olan değil.
Hayır dostum. iPhone olan değil.
Topluluk fonlaması kavramının Türkiye'deki temsilcisi efem. Kickstarter deyince aklına ne geliyor? Hah işte ondan.
Projem var, param yok diyenlere ilaç.
Buradan: http://fonlabeni.com
Projem var, param yok diyenlere ilaç.
Buradan: http://fonlabeni.com
Aslı Carl's Jr.'dadır.
hilal cebeci olum. erol köse zaten.
saat 3 - 4 - 5 bana hiç fark etmezdir.
düzensizliğin düzeni haline gelmiştir bünyede.
sırf bir takıma dair kişisel yorumumu içeriyor diye başlığımı siliklere yollayan adminlere sahip sözlüktür.
sen yoksun.
zaman kötü kolla götü dicem ama..