bugün
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı36
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- paranın devrinin bitmesi6
- osmanlı'nın yıkılma sebepleri5
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması13
- sözlük erkeğine cin musallat etmek7
- eski sevgilinin saçmalıkları5
- futbol13
- bir sözlük erkeğine yürüyüp karşılık bulamamak11
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek14
- yasak cinsel ilişkiler15
- sarma saramayan kız10
- özgürlük vs eşitlik4
- true'nun çaylak olması7
- 2090 yılında hepimiz ölmüş olacağız4
- online listesinin yine gelmesi6
- bir sözlük erkeğine sarma tenceresiyle saldırmak7
- italya12
- türkiye29
- izmir'i yönetemeyip ülkeyi yöneteceğini sanan tip6
- hamburger4
- belçika10
- gece vakti sözlüğe girenler3
- rapunzel'in bitli bir çingene olması4
- online sayısından utanıp entry sayısını siklememek2
- selamın aleyküm arkadaşlar4
- gocu'nun 2 günde unutulması13
- placebo2
- kürtçülerin köfteci yusuf boykotu3
- pazartesi4
- arkadaşlar bişe dicem ya7
- fatma betül sayan kaya42
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- dişi cine musallat olan sözlük erkeği2
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- amına koyduğumun orospusu4
- herkesin bir isminin olması2
- orkun kökçü6
- altay bayındır6
- bir sözlük erkeğine sarma sarmak6
- yağmurlu gece6
- barış alper yılmaz6
- seçim olursa oy kullanırsın3
- sözlük erkeğine açılmak4
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak5
- abberline ın yeni hesabı11
- uludağ sözlük çeteleri3
- pul gibi sucuk kaşar kesmek2
- konfor alanına yapışıp kalmak4
- milli takıma alınmaması gereken futbolcular4
entry'ler (207)
Google'da olmayan haberdir.
yeni çıkmış mobil uygulama. yakında web sitesini filan da açacaklarmış. istediğimiz sahayı uygulama üzerinden 30 saniyede kiralıyormuşuz. fikir güzel.
burdan: http://sahakirala.com
burdan: http://sahakirala.com
biji türkiye!
sen bana dört yıl ver, gör bak neler olacak insanının teyzesinin çocuğudur.
beceriksiz muhalefetin ak parti icraatlarını değersizleştirme yönündeki içi boş çabası. bunu diyen arkadaş ak partiden önce yaklaşık 80 yıl iktidarda kalan hükümetlerin aynı icraatı bir türlü yapmadığını unutuverir balık hafızasıyla. bunu deyince de derler ki "yıllar geçtikçe, ihtiyaç arttıkça elbette bir şeyler yapmak gerekir. rutin görevi icraat gibi göstermek yanlış."
ulan yapılmamış lan işte. koskoca urfa'da 2002'ye kadar toplam 4 tane ambulans varmış. şimdi 64 tane. o zamana kadar 4 ambulans mıymış ihtiyaç? aklın alıyor mu? * adam en doğal hakkı olduğu halde sıradan bir ilacı bedava alabilmek için milletvekili sokuyormuş araya.
böyle saçma muhalefet yapandan "bana dört yıl ver, gör" gibi saçma bir vaat desem vaat olmayan, tehditvari bir cümle çıkması da doğaldır tabi.
ne güzel lan. "ya sen bana güven, ver şu dört yılımı, valla her şey çok güzel olacak. hiç acımıcak."
kadını ilaçlı sodayı içmeye ikna etmeye çalışan nuri alço gibi mübarek.
beceriksiz muhalefetin ak parti icraatlarını değersizleştirme yönündeki içi boş çabası. bunu diyen arkadaş ak partiden önce yaklaşık 80 yıl iktidarda kalan hükümetlerin aynı icraatı bir türlü yapmadığını unutuverir balık hafızasıyla. bunu deyince de derler ki "yıllar geçtikçe, ihtiyaç arttıkça elbette bir şeyler yapmak gerekir. rutin görevi icraat gibi göstermek yanlış."
ulan yapılmamış lan işte. koskoca urfa'da 2002'ye kadar toplam 4 tane ambulans varmış. şimdi 64 tane. o zamana kadar 4 ambulans mıymış ihtiyaç? aklın alıyor mu? * adam en doğal hakkı olduğu halde sıradan bir ilacı bedava alabilmek için milletvekili sokuyormuş araya.
böyle saçma muhalefet yapandan "bana dört yıl ver, gör" gibi saçma bir vaat desem vaat olmayan, tehditvari bir cümle çıkması da doğaldır tabi.
ne güzel lan. "ya sen bana güven, ver şu dört yılımı, valla her şey çok güzel olacak. hiç acımıcak."
kadını ilaçlı sodayı içmeye ikna etmeye çalışan nuri alço gibi mübarek.
Ekşi camiasında bayılına bayılına anlatılan Süslü terörist. Bu adam her seçim öncesi Çiçekli böcekli demokrat halk Kahramanı oluveriyor. Bizimkiler de yiyor.
Ya da yemiyorlar da Erdoğan'ı alt edebilmek Uğruna iyi siyaset yapan katıksız bir yalancıya, hem de en tehlikelisine inanmış gibi yapıyorlar.
Adamın tek projesi yok. Yaptığı tek şey stand-up yapıp obamacılık oynamak.
Allah akılsızlıktan korusun bu milleti.
Ya da yemiyorlar da Erdoğan'ı alt edebilmek Uğruna iyi siyaset yapan katıksız bir yalancıya, hem de en tehlikelisine inanmış gibi yapıyorlar.
Adamın tek projesi yok. Yaptığı tek şey stand-up yapıp obamacılık oynamak.
Allah akılsızlıktan korusun bu milleti.
Daha ilk dakikadan başbakanlıktan, cumhurbaşkanlığından, TRT'den yüksek mertebeli yetkililerle ve hüseyin avni mutlu ile röportaj yapabilmiş platform. yazar ekibi de baya sağlam. başarılar dileriz kendilerine.
calvin klein - euphoria.
kendisine erkek denilmesinden hoşlanmayan, doğuştan gelen bir fazlalık yüzünden kendisini o kategoride hissetmeyen ara tür olabilir.
araba aküsü gibi, çalıştıkça kendini şarz eden batarya.
4S kuralını bilen erkek.
Hayır dostum. iPhone olan değil.
Hayır dostum. iPhone olan değil.
Topluluk fonlaması kavramının Türkiye'deki temsilcisi efem. Kickstarter deyince aklına ne geliyor? Hah işte ondan.
Projem var, param yok diyenlere ilaç.
Buradan: http://fonlabeni.com
Projem var, param yok diyenlere ilaç.
Buradan: http://fonlabeni.com
Aslı Carl's Jr.'dadır.
hilal cebeci olum. erol köse zaten.
saat 3 - 4 - 5 bana hiç fark etmezdir.
düzensizliğin düzeni haline gelmiştir bünyede.
sırf bir takıma dair kişisel yorumumu içeriyor diye başlığımı siliklere yollayan adminlere sahip sözlüktür.
sen yoksun.
zaman kötü kolla götü dicem ama..