bugün

/262
geçen sene bugün ne paylaşığınızı gösteriyor yanlış anlamadıysam. gayet iyi olmuş bu.
buralardan gidelim profilimize dönelim bırak arkadaşsız olsun uygulamalarla idare edelim.
1 yıl itibariyle terk ettiğim sitedir. yine olsa yine yaparım.
bazı insanların kendini pazarlamaya çalıştığı + güzel oyunları olmasa çekilemeyen yer.
son zamanlarda fazla miktarda hata veren sosyal paylaşım sitesi. fazla kişisel fotoğraflarınızı, hatta kendi fotoğrafınızı yüklemeyin. bi iki tane olsun tamam, çok belalar açacak gibi görünüyor ileride.
sevgilisi fakebooktur.
anonymous'lar darbe yapmıştır büyük ihtimalle.
çakma şeylere ilginin daha rağbet olduğunu düşündüren sosyal ag.

o değil de fake hesabımı ben alsam, orjinali senin olsun.
an itibariyle bakım çalışmasına girmiştir.
şöyle ki ; Bakım nedeniyle hesabına geçici olarak ulaşılamıyor. Birkaç saat içinde tekrar etkin hale gelecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
acaba çükü butonu mu gelecek ha ne dersin ?
sohbet'i bombok olmuş sosyal paylaşalım şeysi.
eskiden ne güzeldi, tıklardın sohbete, gelirdi online kişiler, sohbet ederdin. şimdi? kim, kiminle sohbet ediyor, kim online, kim değil karmakarışık. kaka feysbuk. aptal feysbuk.
son zamanlarda çok fazla aktif olarak kullandığımı düşünüp dün ilişkime ara verip hesabımı kapattığım site.

çok iyi oldu çok da güzel oldu, sabah google chrome dan face yazmadım da değil ama, el alışkanlığı, alışacaz zamanla.
duvarımı kapatıp, tüm yazdıklarımı ve bana yazılanları sildiğim site.
çok rahat, çok temiz.

facebook u sikeyim sözlüğe bir şey olmasın.
google+ linklerinin paylaşılamadığı iddia edilen site.
kendim denemedim ama videoya bakılırsa doğru.

https://www.youtube.com/watch?v=Cj0jjDtafak&feature=topvideos_science
Facebook buzdolabı gibidir, içinde bişi olmadığını bile bile 5 dk da bir bakarsın.
ismini duyduğumda bile midemin bulanmasına yol açıyo bu zıkkım. seviye en alt noktalarda. tam bi apaçi yuvası. anonymous 5 kasımda saldırcağını açıkladı. sabırsızlıkla bekliyorum bakalım neler olcak.
sohbet menüsünü daha ne kadar bozulabiliriz diye düşünüp öyle uygulamaya geçiyorlar sanırım. **
an itibariyle girilememektedir.
(bkz: gereksiz)
--spoiler--
Eli yanağında Can Dündar, sararmış sakallı Can Yücel ve sigara tutan Cemal Süreya'dan oluşan Facebook'a çocuk getirmek istemiyorum.
--spoiler--

yeter oğlum yeter. edebiyat diye bir şey kalmadı sayenizde.
küçük iskender'i ünlü eden paylaşım sitesi.
başlığına kötüleyici sözler yazılarak süper kuğul olunan site. popüler olan şeyin açığı, kötülüğü önemlidir çünkü, önemsenir insanlar tarafından. hiç mi iyi özelliği yok bu sitenin?

bu sene liseden mezun oldum. iki gün önce lys sonuçları açıklandığında okul arkadaşlarımın birçoğu nereyi kazandığımı facebook'tan gördü. ailemden 5-6 kişi arka arkaya arayıp sorunca bile rahatsız olan insanım, bir de arkadaşlarımla telefonda zorlu bir "ee tebrikler" muhabetinden kurtuldum. birçok arkadaşımın da nereleri kazandığını öğrenmiş oldum kısa yoldan. herkesi arayıp tek tek soracak kadar kontör nerede öğrenci adamda?

biraz da faydalı taraflarına değinin.
iki temmuzdan beri dondurulmuş bir hesabımın olduğu, yokluğunda huzur bulduğum sosyal paylaşım sitesidir.
ayrıca gün boyu insanı başında tutabilir, vakit kaybıdır bence.
faydaları da yok değildir elbet ama bu yönüyle insanı asosyalliğe itecek güe sahip.
buraya yazdığımız sözleri sokakta kalabalık bir insan grubunun önünde söylesek, sopayla kovalarlar bizi yemin ediyorum.
an itibariyle dudaklarını ileriye uzatmış saçma bir fotoğrafı olan bir kızın parantez içinde (Artık-erkek'kabuletmiyorum) yazdığınını gördüğüm site. bu tür kızlarda ki egoya hayranım. hiç bir zaman böyle bir öz güvene sahip olamayacağım ben ona üzülüyorum. ayrıca hem dudaklarını ön plana çıkarmış fotoğraf çekilen kızlarla dalga geçen ama aynı zamanda kızın etrafında dört dönen erkekleri de anlayamıyorum.

unutmadan yine parantez içinde (kendindensorumludevletbakanı) yazısını gördüm. biri bunlara dur demeli. lütfen .
ilkokul arkadaşımın iletisi ve şakşakçıları ile kendinden iyice soğutmuş, bildiğin çoluk çocuk yuvası haceli. sağ olsun aklın yaşta değil başta olduğunun en büyük kanıtıdır.

'sinem ****
şu an kalan son dakikalarda cola'dan başka birşey düşünemiyorum *

34 dakika önce, mobil ile · beğen ·

4 kişi bunu beğendi.

not: iftarı facebook ile açmakta güzel bir şey.
© copyright 2005 - 2026