bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı52
- milli maçı izlemeyen erkek17
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar4
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi4
- avustralya6
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak15
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı2
- bir kızı doyurmak6
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll8
- kadınlar neyden hoşlanır8
- türkiye nufusunun 3 ayda 104 530 kişi artması2
- türkiye13
- avustralya 0 türkiye 75
- evde cam silerken gelen bütün camları kırma isteği2
- kerkük türküleri2
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı2
- futbol6
- kemalizm3
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi2
- yunan adalarına gitmek2
- kızımız olacaktı2
- vincenzo montella6
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık4
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- arda güler6
- abd iranın anlaş ama ması 14 haziran 20263
- nestory irankunda3
- türkiye'nin avustralya'ya 2 0 yenilmesi3
- ruh eşin nerede3
- çaylak yazarlara temiz iç çamaşırı götürme timi2
- çok fena boşladım3
- 14 haziran 2026 brezilya fas maçı2
- avustralya milli futbol takımı4
- zall yüzünden gol yememiz5
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- su molası4
- aylık 346 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- futbol maçı izleyen sözlük kızı4
- en iyi antidepresan18
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- chp'nin hali ne olacak58
- uludağ sözlük burada zall nerede4
- özşen madencilik işçilerinin direnişi11
- migros anal market2
- milli takım gruptan çıksın soyunurum3
- devşirme türk2
- new york knicks3
yenilikleri çekici olmak yerine sıkmaya başlayan sosyal ağ.
chat ve msj işi çorba olmuş sitedir.
çökecek diyorlardı, inanmıyorduk, harbiden durum vahim.
şu an siki tutmuş durumda olan ekstra gelir kaynağım.
Beklenen saldırı başlamış.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25240134
http://www.ntvmsnbc.com/id/25240134
şu an beğen ve paylaş butonları bende devredışı olan site.
--spoiler--
facebook
yavaşladı ve çöktü... !!!
facebook'da meydana gelen ciddi
bir sorun, siteyi bir süre ulaşılmaz
hale getirdi! işte detaylar...
amazon ec2 sunucularına
dublin'de düşen yıldırım ve
microsoft business productivity
online services'ın kısa süreli
çöküşünün ardından facebook
web sitesinde de bir takım ciddi
sorunlar meydana gelmiş gibi
görünüyor.
bazı kullanıcılara göre siteye hiç
erişilemezken, bazıları ise
sayfaların kısmen yüklendiği
bildirdi. bununla beraber bazı
kullanıcıların herhangi bir
problem yaşamadığı, siteye
erişilebildiği söyleniyor. dolayısıyla
sorunun bir veya birkaç veri
merkeziyle sınırlı olabileceği
düşünülüyor.
down right now'a göre site
birkaç saatliğine çöktü, twitter'da
konu hakkında yaklaşık 5.000
eşsiz mesaj gönderildi. meydana
gelen sorunlar arasında siteye
erişim sağlanmasına rağmen
"beğen" düğmesinin çalışmaması
gibi sorunlar bulunuyor.
facebook, sitesinde yaptığı
duyuru ile bir sorun yaşadıklarını,
bir takım yavaşlamaların ve zaman
aşımlarının meydana
gelebileceğini söyledi. facebook,
geliştirici api'sının da geç tepki
verdiğini onayladı.
ayrıca 5 kasım'da facebook'a saldıracağını açıklayan hacker grubu anonymous'unda siteye saldırdığı gelen haberler arsında
--spoiler--
yavaşladı ve çöktü... !!!
facebook'da meydana gelen ciddi
bir sorun, siteyi bir süre ulaşılmaz
hale getirdi! işte detaylar...
amazon ec2 sunucularına
dublin'de düşen yıldırım ve
microsoft business productivity
online services'ın kısa süreli
çöküşünün ardından facebook
web sitesinde de bir takım ciddi
sorunlar meydana gelmiş gibi
görünüyor.
bazı kullanıcılara göre siteye hiç
erişilemezken, bazıları ise
sayfaların kısmen yüklendiği
bildirdi. bununla beraber bazı
kullanıcıların herhangi bir
problem yaşamadığı, siteye
erişilebildiği söyleniyor. dolayısıyla
sorunun bir veya birkaç veri
merkeziyle sınırlı olabileceği
düşünülüyor.
down right now'a göre site
birkaç saatliğine çöktü, twitter'da
konu hakkında yaklaşık 5.000
eşsiz mesaj gönderildi. meydana
gelen sorunlar arasında siteye
erişim sağlanmasına rağmen
"beğen" düğmesinin çalışmaması
gibi sorunlar bulunuyor.
facebook, sitesinde yaptığı
duyuru ile bir sorun yaşadıklarını,
bir takım yavaşlamaların ve zaman
aşımlarının meydana
gelebileceğini söyledi. facebook,
geliştirici api'sının da geç tepki
verdiğini onayladı.
ayrıca 5 kasım'da facebook'a saldıracağını açıklayan hacker grubu anonymous'unda siteye saldırdığı gelen haberler arsında
--spoiler--
(bkz: facebook kasıyor msn var mı)
an itibari ile açılmayan sıte.
an itibari ile saldırı altındadır.
an itibariyle patatestir. statü güncellenememektedir.
acaba ben galapagos adalarından mı bağlanıyorum diye kendimi sorgulamama sebep olan sitedir. hiçbir değişiklik yok, bir tek beğen tuşu çalışmıyor.
giriş yapılamayan sitedir. ie den değil ama chrome dan giriş yapılabiliyor, o ayrı konu.
sohbet penceresi çalışmıyor şu an. sadece mesajlaşabiliyoruz. saldırı var herhalde.
sonunda tepemin tası attı ve kapadım. öyle hesap dondurma filan değil, bir daha geri dönüşü olmayacak şekilde hem de. herkese tavsiye ederim. yapmanız gereken şey-ler ise şunlar; tüm arkadaşlarınızı silmek, tüm resimlerinizi silmek, üyesi olduğunuz begendiğiniz hayran gruplarından ayrılmak, mesaj kutunuzu tamamiyle boşaltmak, tüm profil bilgilerinizi varsanotlarınızı videolarınızı silmek ve yapabiliyorsanız * duvarınızdaki her şeyi silmek. çok kalabalık aktif bir profiliniz yoksa zaten 45 dakika, bilemedin en fazla bir saatinizi alır her şeyi silmek. en son da hesabı dondurun. oldu da bir daha girmek isteseniz bile yeni profil oluşturmak gözünüze geleceğinden tümüyle vazgeçersiniz fb illetinden.
Sabah sabah sinirimin zıplama sebebi. Yarak kürek bir site.
Efendim şahsım sosyal paylaşım sitelerinden sadece twitter'da üyeliği bulunan bir şahıs olarak, ülke internetindeki gerizekalı ve orospu çocuğu potansiyelinin farkında değildim. zira twitter'ın şakirti de, ateisti de, ulusalcısı da belli çerçevede tartışıyor, laf sokuyor vs.
Ama bu site ne pismiş be arkadaş. sözlükteki bir başlıktaki link yüzünden girdim gördüm. lan bu kadar gerzek bir gençlik beklemiyordum ben. tamam mal çok var biliyordum ama bu sitede şakirti ayrı geri zekalı, ulusalcısı ayrı geri zekalı. osmanlı sevdalısı bebeler mi ararsın, atatürk'ü peygamberleştirenler mi?
ulan bu ülke gerçekten fena haldeymiş onu anladım ben bu site sayesinde. hayır bir de şeriat yanlısıyız gibi gruplara üye olan justin bieber, kesha, britney spears hayranları filan gördüm. ekrana yarım dakika boş boş baktım abi bu ne lan diye.
Efendim şahsım sosyal paylaşım sitelerinden sadece twitter'da üyeliği bulunan bir şahıs olarak, ülke internetindeki gerizekalı ve orospu çocuğu potansiyelinin farkında değildim. zira twitter'ın şakirti de, ateisti de, ulusalcısı da belli çerçevede tartışıyor, laf sokuyor vs.
Ama bu site ne pismiş be arkadaş. sözlükteki bir başlıktaki link yüzünden girdim gördüm. lan bu kadar gerzek bir gençlik beklemiyordum ben. tamam mal çok var biliyordum ama bu sitede şakirti ayrı geri zekalı, ulusalcısı ayrı geri zekalı. osmanlı sevdalısı bebeler mi ararsın, atatürk'ü peygamberleştirenler mi?
ulan bu ülke gerçekten fena haldeymiş onu anladım ben bu site sayesinde. hayır bir de şeriat yanlısıyız gibi gruplara üye olan justin bieber, kesha, britney spears hayranları filan gördüm. ekrana yarım dakika boş boş baktım abi bu ne lan diye.
ergenlerin bilgisayar başına geçtiklerinde ilk girdikleri adres.
tanım: facebbok tanıdıklarınla iletişim kurmayı ve hayatında olup bitenleri paylaşmaya yarayan sosyal paylaşım sitesidir. asıl mesele ise ben 2 gündür facebooka ulaşamıyorum bu lanet sitedemi bi problem var yoksa benim hesapmı yalan oldu. giriş yapmaya çalıştıgımda aldıgım hata; "Sorry, something went wrong.
We're working on getting this fixed as soon as we can". bu hatayla karşılaşan veya sorunu bilen varsa bi yardım ederse çok iyi olur.
We're working on getting this fixed as soon as we can". bu hatayla karşılaşan veya sorunu bilen varsa bi yardım ederse çok iyi olur.
ramazan ayında kullanımı türkiye genelinde %17 artan site.
şu oturduğum yerde monitöre kafa atmamın sebebi site. beni deli eden site. bozuk site.
tam bejeweled blitz'de gazı almışım, hızlanmışım, 300 binin üzerine çıkmışım. birden böyle kendi kendine kitlendi. on saniyemi yedi hayvan. öylece kaldım. sürekli oynuyorum ve sürekli bunu yapıyor bana.
sonra the sims social diye bir sims oyunu çıkmış. oyun bir türlü açılmıyor. sürekli takılıyor. saatlerce sayfa yeniliyorum. tam açılıyor. beş dakika bakıyosun, tekrar kapanıyor. herkeste aynı şikayet.
ardından chatbox, online olanları göstermiyor. online olmadığım halde beni online gösteriyor. cevap alamayan arkadaşlarım bana "karton, küs müyüz?" şeklinde tavır alıyor.
ayrıca site sürekli kendi kendine hata veriyor. kullanırken yeniliyorum hep sayfayı. çoğu zaman yorumları iki kere yolluyor. birini sileyim derken ikisini siliyor. cümle çevirilerini bile bana soruyor. türkçe facebook kullanınca komik çeviriler yapıyor. (like your durum gibi)
beni deli ettin facebook! koskoca facebooksun, bi tane adam yok mu başında ya? tamam, bu işler zor olabilir. anlamıyor olabilirim. ama daha bak sims doğru düzgün açılmıyor, hemen yeni paket tasarlamışsın. ulan ayı, önce ilk yaptığın işi tam bitirsene. fıtık ediyosun insanları ya. sen anca paket çıkar böyle. valla kapatıcam hesabımı ama öbür türlü de yıllardır alıştık sana. sigaraya tekrar başlatacaksın beni sonunda.
tam bejeweled blitz'de gazı almışım, hızlanmışım, 300 binin üzerine çıkmışım. birden böyle kendi kendine kitlendi. on saniyemi yedi hayvan. öylece kaldım. sürekli oynuyorum ve sürekli bunu yapıyor bana.
sonra the sims social diye bir sims oyunu çıkmış. oyun bir türlü açılmıyor. sürekli takılıyor. saatlerce sayfa yeniliyorum. tam açılıyor. beş dakika bakıyosun, tekrar kapanıyor. herkeste aynı şikayet.
ardından chatbox, online olanları göstermiyor. online olmadığım halde beni online gösteriyor. cevap alamayan arkadaşlarım bana "karton, küs müyüz?" şeklinde tavır alıyor.
ayrıca site sürekli kendi kendine hata veriyor. kullanırken yeniliyorum hep sayfayı. çoğu zaman yorumları iki kere yolluyor. birini sileyim derken ikisini siliyor. cümle çevirilerini bile bana soruyor. türkçe facebook kullanınca komik çeviriler yapıyor. (like your durum gibi)
beni deli ettin facebook! koskoca facebooksun, bi tane adam yok mu başında ya? tamam, bu işler zor olabilir. anlamıyor olabilirim. ama daha bak sims doğru düzgün açılmıyor, hemen yeni paket tasarlamışsın. ulan ayı, önce ilk yaptığın işi tam bitirsene. fıtık ediyosun insanları ya. sen anca paket çıkar böyle. valla kapatıcam hesabımı ama öbür türlü de yıllardır alıştık sana. sigaraya tekrar başlatacaksın beni sonunda.
elbette dilde söylenmesi ve yerinde kullanılması en güç olan kelime "ben" kelimesidir. facebook hırslı, asosyal ve ancak başkalarının yönlendirmesiyle bir işi becerebilen bir adamın yarattığı ve insanların birkaç tıkla benliklerini o yüce egolarını tesis edebilecekleri hücrelerden başka nedir? diyor ümit ılgın yiğit
http://www.umitilginyigit...ennet-mi-cehennem-mi.html
http://www.umitilginyigit...ennet-mi-cehennem-mi.html
şimdiki gençliğin günün büyük bir çoğunluğunu oyalanarak geçirdiği gereksiz ve zaman kaybından başka bir işe yaramayan insanlarda özel hayat diye bişey bırakmayan sözde sosyal paylaşım sitesi.
son günlerde haclenme tehditleri alan ama bir türlü haclenmeyen sitedir.
kaç yıldır üyenim ilk defa bir işe yaradın onda da tam yaradın. sağol varol feysbuk.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar