bugün
- özbek kadınlar5
- deccal internetten çıkacak7
- yeni bir din kurmak3
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması7
- ruhi çenet8
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay7
- sözlük whatsapp grupları5
- sıcak havaların sona ermesi4
- 06 eylül 2026 antalya da orman yangını2
- yazarların otopsileri3
- togg t6x6
- dayatılmış güzellik algısı5
- cennetin de bu hayatta olması2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı41
- kpss 20263
- ellerim bos gonlum hos27
- deizm6
- yarın kpssye girecek yazarlar13
- ekşi sözlük11
- gocu bak bi5
- kırbaç isteyen var mı5
- siyasi vesayet2
- bana onu sormayin2
- kadınların kötü günde terk edip gitmeleri3
- bütün yazarları eksileyen yazar kim sorunsalı2
- enayimiknatisii36
- ismail kartal10
- anın görüntüsü26
- düşün ki o bunu okuyor7
- fenerbahçe12
- kıyamet döneminde yaşanacak felaketler2
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- diamond bey biraderelle2
- gocu51
- ölüm9
- insan olmaya ceyrek kala26
- hangi renksiniz17
- dansöz izleme keyfi11
- güne bir şarkı bırak7
- anderson talisca3
- aziz yıldırım12
- şarap3
- serhat kılıç13
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- çocuklara verilen farklı isimler12
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı12
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- tai lung34
Ah benim bıyıklı kekim nasıl sözlüğü bırakır gidersin?
pempe teskeresini eline vermişler.
memleketin tek feminist komandosu olarak dönecek.
memleketin tek feminist komandosu olarak dönecek.
askere gittiği söylenen sözlüğün hanım abisi.
aşkitoşkom çok boşladı buraları.
komik mi lan şimdi bu? (#44034113)
Sevgilisinden ayrılınca yeniden yuvaya dönen kürt mitojik kadın kahramını.esprisi yapmasa çok komik bir kız
sözlüğe giriş çıkışlarımın ilişki durumumla ne ilgisi var pardon? ilişkim olunca sözlüğe sırtımı dönüp, ayrılınca geri mi dönüyorum yani??
hayatını ilişkisine göre biçimlendiren yıkıksal yaşantılarınızı bana da dayatmanızdan vazgeçin artık yeter... hayır zaten aşk acısı çekiyorum ühühühühüühühü.
hayatını ilişkisine göre biçimlendiren yıkıksal yaşantılarınızı bana da dayatmanızdan vazgeçin artık yeter... hayır zaten aşk acısı çekiyorum ühühühühüühühü.
cidden zamanla deforme olmuş, trollük yapacağım derken kaliteyi düşüren, eskilerin iyi yazarı.
kendine gel lan, sen essy kahlo'sun!
kendine gel lan, sen essy kahlo'sun!
aaa geri dönmüş. sözlüğe biraz kalite gelmiş, hoş gelmiş.
Sefalar getirdin. Aman aman neler getirdin bana londonlardan. Umarım Selamlarımı iletmişsindir majestelerine. Ah sen yokken neler oldu neler. Olaylar felan. Anlatacak çok kuzum. Arayı kapatalım.
Özleştik. Kıpss.
Özleştik. Kıpss.
Bir yazar. Oha kürt müymüş.
Hep şişman bir konkenci teyze imajı canlanmıştı bende.
Bildiğin kara kuru, yağlı saçlı biriymiş. Evlerden ırak.
Hep şişman bir konkenci teyze imajı canlanmıştı bende.
Bildiğin kara kuru, yağlı saçlı biriymiş. Evlerden ırak.
çirkef ayol. hemende kankasını saldı üstüme, neymiş efandım essiye sataşıyor muşum felan filan. var mı ayol öyle bir kişiye iki kişi saldırmak, gerçi sizin huyunuz bu. şimdi sırf olay büyümesin diye folqan a söylemiycem.
duyarsa eyer dildoylan kovalar, ikinizi de. hofff!!! (#44034265)
duyarsa eyer dildoylan kovalar, ikinizi de. hofff!!! (#44034265)
Bir zamanlar omuzlarımda Alkoliğe söverken şindi almanyadan çikolata sipariş eyleyen yakışıklı kürt kızı.
Bir gavur çikolatası için El alemin serhoşuna berduşuna adres vermeye değermiydi be mezapotamya. Bu vakitten sonra nickini zikretmeyeceğim yazar. (Ozan'ın pelkas'a yunanistan diye bağırması.)
Bir gavur çikolatası için El alemin serhoşuna berduşuna adres vermeye değermiydi be mezapotamya. Bu vakitten sonra nickini zikretmeyeceğim yazar. (Ozan'ın pelkas'a yunanistan diye bağırması.)
Cumhurreisimizin "Kürt de olsa insandır" anlayışından hareketle, haklarını çatır çatır savunduğum yazar.
(bkz: essy e kuru çikolata domestik e çimenlerde bira)
Benim mezapotamyalı kardeşime kimse 2. Sınıf muamelesi yapamaz bu da böyle biline.
(bkz: essy e kuru çikolata domestik e çimenlerde bira)
Benim mezapotamyalı kardeşime kimse 2. Sınıf muamelesi yapamaz bu da böyle biline.
düşük zekâlı bir yazar. geçenlerde sözlükte, kürtçe karakter bulunmaması rezaleti diye bir başlık açmıştı. kürt sözlüklerine de gitmez kendisi. işi gücü saçma sapan mağduriyet kasmak. buna trollük, şaklabanlık yapanlar da aynı bunun gibi aptaldır.
uzun süredir entry girmeyerek meraklandıran iskandinav kökenli yazar.
Aramızda hiçbir kardeşlik filan fıstık kalmamış olan, defterden kitaptan sildiğim yetkili.
Bıyıklı diye şaka yapmıştım. 1 ay çaylak attırtmıştı. O gün benim için bitti.
2013 de başlayan sempatim hakkımda yaratmak istediği ağır algıyla 2020 yazında nihayet bulmuştur. Yolu açık olsun.
Sözlükte Kolay kolay ciddi entry girmem ama bu entryimin ciddi algılanmasını isterim herkesçe.
Benim kendisine bıyıklı dememin sebebini
Yavşamış ve yüz bulamamış birinin davranışı olarak yorumlayacak son kişiydi. Akıl alır gibi değil! espri olsun diye bir laf ettim
beklenmedik bir geri dönüş aldım.
Essy bacı derdik, bacılık macılık fazlaymış sana. Ne diyim, yazık!
Bıyıklı diye şaka yapmıştım. 1 ay çaylak attırtmıştı. O gün benim için bitti.
2013 de başlayan sempatim hakkımda yaratmak istediği ağır algıyla 2020 yazında nihayet bulmuştur. Yolu açık olsun.
Sözlükte Kolay kolay ciddi entry girmem ama bu entryimin ciddi algılanmasını isterim herkesçe.
Benim kendisine bıyıklı dememin sebebini
Yavşamış ve yüz bulamamış birinin davranışı olarak yorumlayacak son kişiydi. Akıl alır gibi değil! espri olsun diye bir laf ettim
beklenmedik bir geri dönüş aldım.
Essy bacı derdik, bacılık macılık fazlaymış sana. Ne diyim, yazık!
Bir adet Kürt.
az önce açık oylamayla her daim oylamalarını eksik etmeyen gizli hayranlarımdan saygı duyulası sevilesi yetkilimizdir.
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar