bugün

/193
38 yaşında ve hala takımının en cok koşan 3 futbolcusundan biri olmayı başarıyor. Araştırılması gereken bir futbolcu bence.
Lise dönemimde fernando torres ile birlikte çılgınlar gibi hayranı olduğum futbolcudur.
iticilik konusunda arda turan'la yarışan futbolcu.
adam gerçek fenerli. sabahın köründe oyunu kullanmış.

görsel
görsel
agresif tavırları ve hakeme gerçekleştirdiği sert çıkışlar ile kırıcı olmuş orta saha oyuncusu.

not: aynı fikirde olmayanlar da fenerbahçeli şuursuz fanatiklerdir. eksilerini iplemiyorum. kudurun !
Türk futbolunun yetiştirdiği en yavşak oyuncudur. Son derece çirkeftir ayrıca.
Fenerbahçemizin efsane kaptanlarından biri olarak anılacak. Özledik.
galatasaray sayesinde avrupa kupası görebilmiş oyuncu.

bu sayede daha sonra transfer olduğu bazı ikinci sınıf kadrolara kalite katmış, değer artırımı yapmıştır.

Tıstısıtıs
Bir insanın ölümüne sebep olmuş kişi. Ergenler bilmez.
Seversiniz, sevmezsiniz bilmem fakat Nihat Kahveci ile birlikte Türkiye’nin yetiştirdiği ender futbolculardan birisi.
Görevini eksiksiz yapar, yeri gelir fazladan sorumluluk alır.
Arda da böyle olacak gibiydi ama hem geç kaldı, hem de sonradan adamlık nevrozuna yakalandı.

Lefter, Metin Oktay gibi efsaneleri saymıyorum. Onların devri başkaydı.

Edit: canım, salak mısınız siz? Futbol cahili, holigan tiplerin olduğu yerde futbol muhabbeti mi yapılır, esas hata bende.
futbolun ırıspısı.
Kendisine sevgim Fenerbahçe'ye gittikten sonraki ilk Galatasaray maçında elinde yetiştiği insanlara horozlandığını gördüğüm anda bitmişti.

Fakat kendisine sevgimin bitmiş olması onun oynadığı bölgede Türkiye'nin en iyisi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
kadıköy'de galatasaray forması ile galibiyet, aynı zamanda kadıköy'de fenerbahçe formasıyla galatasaray'ın kupa alışını görmüştür.
Sinir hastası, gönlü büyük adam gibi adam.
görsel

iyi ki doğdun kaptan.. aslan sikici..
doğum günüymüş. doğmaya utanmadın, bari o rezil günü kutlamaya utan.

not: moderasyon ağır fenerbahçe'li galiba. sözlükte küfür kıyamet gidiyor, sabah akşam ülkenin kurucusu atatürk'e hakaret başlıkları açılıyor, ona bile küfrediliyor (ki bu yasal olarakta suç) ama bu herife küfür edince, "entry ağır küfür içermemelidir" diye siliyorlar. çok tarafsız bir yönetimleri var tebrik ederim.
Volkan demirelle birlikte fenerbahçe'nin 'karakteridir'. Yersen.
Üç maç mı ne ceza almış.Bunun gibi adamların lisansı iptal edilip televizyonlara bile çıkarılmaması gerekiyor.Bu tipler futboldan silindiğinde daha farklı olacak her şey.
emre sen yine de sağda solda bu hikayeyi anlatma istersen. hadi kendini geçtim, durduk yerde okan'ın da başını yakacaksın amk.

görsel

görsel
Eski fenerbahçe kaptanı, emektar orta saha.
çok büyük topçu. çok büyük. türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi orta sahası bile diyebilirim. hiç çekinmeden. yolda görsem diz çöker sol ayağını dizime koyar, ayakkabısını parlatma hareketi yaparım.
günlük hayatlarında hiç küfür etmeyen hiç kavga etmeyen kızmayan insanlarmış gibi davranıp bu futbolcuyu eleştirmek bana göre iki yüzlülük. hepimiz agrasifiz işyerinde evde okulda.
bu adamda işinde biraz agrasif ve bu kadar itin götüne sokulmayı haketmiyor.
türk futbol tarihinin en iyi 5 numarası.
Emre'ye futbol fahişesi diyenler, kancık zımba Şenol'un taraftarı değil mi lan ahaha.

En iyi Türk orta sahadır. Net.
demek ki milletin anasına bacısına sövüp, gazeteci dövdüren, taraftara saldıran, hakeme el işareti yapanlar alıyormuş bu ödülü emre bile inanmamıştır ödülü alabileceğine.
ben bu herif okan buruk'un da başını yakacak demiştim.

(#40208640)
© copyright 2005 - 2026