bugün
- anın görüntüsü14
- los angeles ayaklanması8
- sakız adasında sakızlı muhallebi yemek17
- bahçeli demek binlerce yıllık devlet aklı demektir24
- leroy sane28
- galatasaray8
- true yu neden evlendiremiyoruz9
- baba olmak12
- düşün ki o bunu okuyor11
- pizzanın 500 tl olması saçmalığı11
- sözlükte emek vermek10
- suya fahiş zam9
- 11 haziran 2025 ortadoğu daki hareketlilik18
- daha güzeliyle tanışınca önceki kadını unutmak13
- erkek erkeğe 69 yapmak8
- erkek sikmek vs kadın sikmek10
- şeriat9
- en son neye şaşırdınız8
- kendisini taciz eden adama gününü gösteren kadın8
- hangi sözlük kızı daha güzel13
- bütün vajinaların aynı olması30
- sudekiray8
- bu gömlek ne renk10
- fenerbahceli olmaktan utanmak16
- ellerim yorulsun stemiyorum19
- çocuğunun ciğerinden et yesin de iyileşemesin11
- neydi o şarkının adı yaa16
- taylanda giden erkek8
- gençler evlenmek değil dünya'yı gezmek istiyor11
- çok güzel bir kızın kasiyerlik yapması12
- ateistlerin cevab veremediği sorular8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- fenerbahçe9
- türkiye'de akıl verme kültürü14
- ferdi zeyrek15
- seks sırasında arabanın kaportasının göçmesi9
- sol frame in iğrençliği8
- gaziosmanpaşa belediyesi'nin akp'ye geçmesi13
- işe evden yemek götürmek19
- 9 haziran 2025 israil'in madleen gemisi saldırısı11
- yeni akit'in ferdi zeyrek karikatürü9
- 2 yıllık bölümü 4 yılda bitirmek8
- menzil şeyhinin lüks aracı17
- prenses erkek20
- şaka maka sözlüğün ölmüş olması15
- manyak olmaya karar verdim16
- sözlükte polis var mı13
- true aleyna tilki evliliği12
- leopar saldırısında yapılacaklar8
- true'nun yetkili olması19
kibar, naif, beyfendi erkeklerdir.
siz maco hodukleri seviyorsunuz. dovsun sovsun. hastanelik etsin. eve hapsetsin.
size mustahak demiyecegim. oyle ifade etmek kisisel tarzim degil suraya cok uygun olsa da.
sadece cok cahilsiniz ve sizin cehaletiniz benim hayatimi da etkiliyor.
siz maco hodukleri seviyorsunuz. dovsun sovsun. hastanelik etsin. eve hapsetsin.
size mustahak demiyecegim. oyle ifade etmek kisisel tarzim degil suraya cok uygun olsa da.
sadece cok cahilsiniz ve sizin cehaletiniz benim hayatimi da etkiliyor.
Yeni adettir, zarif, beyfendi, centilmen erkeklere diyorlar bunu.
iki gun sonra “tehdit ediliyorum, dovuluyorum, evimin onune geliyor” diye zirladiginiz erkeklerle mutluluklar.
iki gun sonra “tehdit ediliyorum, dovuluyorum, evimin onune geliyor” diye zirladiginiz erkeklerle mutluluklar.
ilişkide fifti fifti davranan erkeklere diyorlar bunu alıştılar tabi 80 e 20
90 a 10 gibi sorumluluk alan kezolar.
90 a 10 gibi sorumluluk alan kezolar.
Prenses erkek o değil arkadaşlar. Çabalamayan erkek demek. Her şeyi kadından bekleyen demek.
Sorumluluk almaktan kaçan demek.
Kibar beyefendi erkeklere kesinlikle prenses erkek demiyoruz yok öyle bir şey. *
Sorumluluk almaktan kaçan demek.
Kibar beyefendi erkeklere kesinlikle prenses erkek demiyoruz yok öyle bir şey. *
Hayir diyorsunuz. Bi arastirmanizi oneririm..
Zarif, kibar ve beyefendi olup eril enerjisi yüksek olanlar var ve bunlara denmiyor prenses diye.
Evde küçük de olsa tamir çantası olmayan, 25 yaşını çoktan geçmiş olmasına rağmen ekonomik olarak hâlâ ebeveynlerine bağlı olan, en ufak bir olumsuz durumda yıkılıp psikolojisi bozulan, trip atan, sakınıp korumayan vs. Gibi özellikler gösteren erkeklere deniyor.
değerli bir büyüğüm geçenlerde erkeklerdeki bu değişimin erkek çocuklarını tek başına annelerin büyütmesine bağladı. Erkek çocuğu dünyaya annesinin değil babasının gözünden bakmalı, Anneler fazla duygusal oluyoruz incinmesin diye çok üzerine düşüyoruz ama babalar daha soğukkanlı ve gerçek hayatla yüzleştirmeye daha yatkın, çocuk babayı örnek almalı dedi. Boşanmış ya da eşini kaybetmiş anneyse de erkek çocuk için rol model olacak bir dede ya da dayıyla yakın temasın şart olduğunu dile getirdi fakat günümüzde bu da pek mümkün görünmüyor herkes ancak çekirdek ailesine yetişebiliyor.
Ne çok yazdım ama Hep diyorum çok yakın gelecekte ilişkilere ve cinsiyetlere dair pek çok genel geçer kavramlar yeniden yazılacak gibi görünüyor.
Evde küçük de olsa tamir çantası olmayan, 25 yaşını çoktan geçmiş olmasına rağmen ekonomik olarak hâlâ ebeveynlerine bağlı olan, en ufak bir olumsuz durumda yıkılıp psikolojisi bozulan, trip atan, sakınıp korumayan vs. Gibi özellikler gösteren erkeklere deniyor.
değerli bir büyüğüm geçenlerde erkeklerdeki bu değişimin erkek çocuklarını tek başına annelerin büyütmesine bağladı. Erkek çocuğu dünyaya annesinin değil babasının gözünden bakmalı, Anneler fazla duygusal oluyoruz incinmesin diye çok üzerine düşüyoruz ama babalar daha soğukkanlı ve gerçek hayatla yüzleştirmeye daha yatkın, çocuk babayı örnek almalı dedi. Boşanmış ya da eşini kaybetmiş anneyse de erkek çocuk için rol model olacak bir dede ya da dayıyla yakın temasın şart olduğunu dile getirdi fakat günümüzde bu da pek mümkün görünmüyor herkes ancak çekirdek ailesine yetişebiliyor.
Ne çok yazdım ama Hep diyorum çok yakın gelecekte ilişkilere ve cinsiyetlere dair pek çok genel geçer kavramlar yeniden yazılacak gibi görünüyor.
Kadının sırtından sopayı, karnından sıpayı eksik etmeyeceksin demişler... huaha.
prenses erkek.. yada prenses kadın..
bu ifade eksik, doğrusu Peter pan sendromu. erkek yada kadında her ikisinde de olabilir. erkeklerde daha fazla olmasının esas nedeni ise yine bilinçsiz kadınlar, fazla koruyup kollamacı çocuğunu hanım evladı gibi yetiştiren annelerdir. herkes suçu erkeğin üzerine atar ama buradaki baskın kadın faktörünü görmezler. bu tip kadınlar evde kocalarına da çoğu zaman söz hakkı tanımazlar. çocuğa sorumluluk yükleyen davranışlardan çocuğu soyutlarlar. anne babalar evlatlarını: erkek çocuğunu erkek gibi, kız çocuğunu kız gibi yetiştirmiyorlar, ondan sonra da böyle acaip acaip modeller çıkıyor piyasaya. evet..
https://www.medicalpark.c...eter-pan-sendromu/hg-3368
bu ifade eksik, doğrusu Peter pan sendromu. erkek yada kadında her ikisinde de olabilir. erkeklerde daha fazla olmasının esas nedeni ise yine bilinçsiz kadınlar, fazla koruyup kollamacı çocuğunu hanım evladı gibi yetiştiren annelerdir. herkes suçu erkeğin üzerine atar ama buradaki baskın kadın faktörünü görmezler. bu tip kadınlar evde kocalarına da çoğu zaman söz hakkı tanımazlar. çocuğa sorumluluk yükleyen davranışlardan çocuğu soyutlarlar. anne babalar evlatlarını: erkek çocuğunu erkek gibi, kız çocuğunu kız gibi yetiştirmiyorlar, ondan sonra da böyle acaip acaip modeller çıkıyor piyasaya. evet..
https://www.medicalpark.c...eter-pan-sendromu/hg-3368
Kibar erkek beyefendi erkek olur. Prenses erkek bambaşka bir şey. Prenses erkek tam tersine kabadır, kadınlarla yarış halindedir. Prenses erkek kadınların sahip olduklarına göz diker, bu uğurda kadınları incitmekten, saldırmaktan asla çekinmez. Beyefendi erkek tam tersine oldukça erildir. Zaten prenses erkeklerin düşük testesteronlarının olduğunu düşünüyorum.
Prenses değil, istemeyen, gerçekten sevmeyen bu yüzden eril davranmayan erkektir. Prenses ifadesinin kullanılmasını sevmiyorum zira prenses kadınsı bir ifade ve kadınlar güçlüdür, yeri geldiğinde fedakardır, düşüncelidir, bunlar sadece oğlan çocuğu.
ben bi kayınbabama yemek götürüp geleyim .
nasıl bişey lan bunlar amları falan yok dimi.
(bkz: güzel erkek)
size prensestir. elime bir şey geçmeyecekse niye çabalayayım amk. bu zamanda evlilik bile saçma boşansan malın yarısı gitti. kadınlar zaten sahtekar olmuş. verecek misin güzelim onu söyle ona göre çabalarız puahaaaa.
vurduruyordur.
prenses olmak istiyorsan, o zaman prenses gibi davran.
Sürü psikolojisinin kazandırdığı yeni bir kelime daha: Yeni tanıştığınız kişi – erkek ya da kadın – size istediğiniz gibi liste şeklinde bir paket olarak gelmez. Ya sert olur ya da yumuşak. ikisinin ortasında olsa bile, kadın sert seviyorsa onu yumuşak, yumuşak seviyorsa onu sert diye nitelendirecektir.
Kendi fikirleri olmayan kadınlar için çok kullanışlı bir kelime. Kendi fikirleriniz varsa bu sözcüğü cümle içinde kullanmayın.
Kendi fikirleri olmayan kadınlar için çok kullanışlı bir kelime. Kendi fikirleriniz varsa bu sözcüğü cümle içinde kullanmayın.
Bu da son zamanlarda türedi, birşeylere kılıf bulmak için uydurulan kelimelerden biri. Erkek prenses olmaz. Kadından hep bir adım önde olur. Sahiplenir , korur , kollar. Cabalamiyorsa sevmiyordur, uzatmaya gerek yok. Oğlak burcuyum öyle eften puften şeylere ağlayan, miy miy erkeklere hiç tahammülüm yok.
Ağlayıp sızlanan, el bebek gül bebek büyütülen, sorumluluk almaktan kaçınan, trip atıp duran, zorluğa gelemeyen erkek tipidir kesinlikle şüphesiz.
bir de bu çıktı başımıza.
top la işte bildiğiniz dümdüz top.
top la işte bildiğiniz dümdüz top.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar