bugün
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması18
- velvet hanım aşk kadınıdır3
- yağmurcu neden akpli9
- kızlar naber10
- call of duty black ops2
- eli olmayanlar nasıl 31 çekiyor4
- nervio hanım ile birlikte kahve içmek2
- şükürcülük4
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- yeni gelin instagramı2
- g3 ile intihar etmek3
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız7
- öğrencilik halleri3
- pazartesi diyete başlamak3
- aykolik bey birader2
- çok sıcak olması4
- komşuya kahveye gitmek8
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- manifest5
- asgari ücretle çalışan yazarlar4
- mürted öldürmek2
- erdal beşikçioğlu16
- hamama gitmek4
- parmak kılları4
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- en tehlikeli insan tipleri6
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi4
- nervio hamferdi10
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- bacınızı üniversiteye gönderir miydiniz2
- yar2
- rak2
- çay içen kız13
- 3 ağustos 20263
- mod geldi mod geldi4
- trivagoya bakmadın mı2
- aile hekimi2
- sinem dedetaş10
- iş ilanı2
- smallville'deki konuk oyuncular6
- galatasaray10
- arıların biraz mallaşmış olması4
- yanlış ata oynamak3
- ütü13
- sözlükler arası savaş çıksa11
- bacanak3
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık15
şımarık bir kız beklerken * tam tersine inanılmaz mütevazi ve tatlı biri. mor rimeliyle benı cezbetmiş kişi.
anima grubunun "el kadar bir kız" şarkısını kendisine armağan ettiğim, varlığı ile bulunduğu ortama huzur ve eğlence katan, sıcak yaz günlerinden bile daha sıcak yazar.
bugün tavla zirvesine beni goturmeyen bit organizatördür.
gelip gelmeyeceği kamuoyuna sunulmuş kişidir. özel msjlarımla sık sık rahatsız ettiğim kişiliktir. iyi ki gelmiştir.tavlada yenilse de bizim birincimizsin dediğim sevimli, şirin , sohbeti hoş uuser. tavla da niye yenemedik çünkü hem hava sıcaktı, hem yorgunduk, hem böyle ısınma turu olmadı. yoksa kesin ikimizde birinciydik, sona kalamasak da. * *
sözlüğün bit organizatorüdür, çok şov hareketlerle ben olmasaydım bu zirveler hayal olurdu tavırları ile ortalıkta dolaşan, ama zirveyi nerede yaptığımızdan, nasıl bir plan program olduğundan kesinlikle bihaber, ama sezarın hakkı sezara, kesinlikle çok güzel göbek atıp oynayan, kahkahaları, gülümsemesi çok içten olan, bit organizatör lakabına uygun olarak bit kadar yiyip içen, oturduğu yer itibariyle de bu örneği bozmayan, istikrarlı yazardır. sarhoş halimize de tahammül etmiş olup teşekkürlerimizi gönderip kusurumuza bakmamasını da temenni ediyoruz efendim.
okulda yüksek bir ortalama yapmış yazardır.ondan özür diliyorum. *
bana karsı bir yanlıs yapmayı dahi düşünmeyecek kadar iyi kalpli bir yazar. *
klawyesi guclu hatun kisi .. bi sey yaziyorum bakiyorum hemen arkasindan yetismis.. cin gibi masallah,, gordum de ordan biliyorum.
gerçek hayattada ismi deilde nickimi var dediğim yazardır.
fransızLarın gözbebeği...fizikseL buLuşmak istediğim * kardeşim...hayatımın en eğLenceLi anLarından bazıLarını * * geçirdiğim...birLikteyken her daim güLdüğüm bit organizatör...canım kardeşim benim...
Yüreğimin yarısı... Hayatımın anlamı... Çocukluğumun en güzel hediyesi...Hayattaki en yakın dostum... Hiç yalnız bırakmayacağım. Hep arkasında, sağında, solunda olacağım...Gurur kaynağım. Canımın içi kuzu kuşum...
7 temmuz uludag sozluk fasıl zirvesi bünyesinde oynak kişiliği ile dikkat çekmiş kişilik.
dili düzgün kullanma konusundaki titizliğini paylaştığım neslimin yazarı...
fazla konuşamamamıza * rağmen çok eğlenceli, kıpır kıpır ve sohbetine doyum olmayan bir yazarmış. bir daha ki zirveye artık dediğim sözlükte eğlenceli entryleriyle renk katan yazar.
je suis malade dedim kızdı, j y crois encore dedim cevap vermedi, le fiense de la monsien dedim küstü, böyle tanıştık. muhteşem fransızcam ile köşeye sıkıştırdığım, cv ni yarına kadar masamda görmek istiyorum diye buradan seslendiğim yazardır *. ayrıca komşu çıktık. zaten gördüydüm geçen gün pencerede telefonla konuşurken.
(bkz: atma recep din kardesiyiz)
(bkz: atma recep din kardesiyiz)
bu sabah itibarıyla ayar verdiğim yazardır. ohhh sefam olsundur. ayrıca kardeşim, canım ciğerimdir, hem severim hem döverimdir.
gerçek hayattta kullandığı nicki öğrenme şerefine nail olduğum kişi.
(#241639 )
(#241639 )
besiktas zirvesinde tanısma sansı buldugum, kendisini kınamanın asla haddime dusmeyecegi, sadece nacizane fikrimi belirttigim yazar, ayrıca gayet sıcakkanlı bir sahsiyet
sıcakkanlılığı entrylerinden okunan yazar.
artık sık sık "nasılsınız hocam?", "hocam bugün çok şıksınız", "örtmenim ben yapabilir miyim?" ve benzeri cümlelerle haşır neşir olacağıncan dolayı allah'tan kendisine sabır ihsanı diliyorum.*
edit: "elifff hanım! dosyalar nerede?", "elifff hanım! yine geç kaldınız!", "elifff hanım!!! ya ben lan neyse bi şey demiyorum!" olabilir de işteceği cümleler ki böyle bir durumda mesai arkadaşlarına allah'tan sabır ihsanı dilemek kalıyor geriye. *
edit: "elifff hanım! dosyalar nerede?", "elifff hanım! yine geç kaldınız!", "elifff hanım!!! ya ben lan neyse bi şey demiyorum!" olabilir de işteceği cümleler ki böyle bir durumda mesai arkadaşlarına allah'tan sabır ihsanı dilemek kalıyor geriye. *
bir karacaoğlan şiiri.
incecikten bir kar yağar
Tozar Elif Elif diye
Deli gönül abdal olmuş
Gezer Elif Elif diye
Elif'in uğru nakışlı
Yavru balaban bakışlı
Yayla çiçeği kokuşlu
Kokar Elif Elif diye
Elif kaşlarını çatar
Gamzesi bağrıma batar
Ak elleri kalem tutar